- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Hoşgeldin canım
Tabikii
Ay bu ne güzel bi duadır canımm çok tatlısınmaşallah sana
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş.
tebrikleeerrr
bana da sağlıklı bir kız bebek duası yapar mısın
bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum
TEŞEkkür ederim arkadaşlarOoo hoşgeldinnnhayırlı uğurlu olsun bebişinn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bebeklerle ilgili bir konudan alıntılanmışım buraya yapıştırmış ama
ben izinde kilo aldığım için takım dışıyım. ilk hedefim takıma girmek. bu sabah 69.2 geldim yolum uzun benimHoşbuldum canım kilolar kaç?? Liste göremedim ilk sayfada.
Umarım gönlüne göre yol alırsın canım.ben izinde kilo aldığım için takım dışıyım. ilk hedefim takıma girmek. bu sabah 69.2 geldim yolum uzun benim
2. Takım 555.Etap
akrep33( 75, 6 / / / % )
merrr(79, 6 / / / %)
Zereno( 78,9 / / /% ) Bildirimde bulunmadı
687403_igt (62,8 / 63,5 / -0,7 / -1,11%)
yumaknuro (72,6 / / / % )
2.Takım ortalaması: %
Okuma süresinde yaptırım yok canım.Umarım gönlüne göre yol alırsın canım.
Benimle aynı arkadaşta varmış çok iyi.
Yanlız bu 15 tatilde okadar düzenim bozuldu ki şuan daha kahvaltı yapmadım. Yapamadım çocuklardan fırsat bulup.
Kitap okuma demişsiniz istediğimiz bi kitabı okuyup 1 haftada mı bitircez öyle bi zorunluluk mu var? Yoksa hergün okuyup ne kadar okusak bildirimmi yapıcaz???
10 kalori den nolcak kız. Koridorda iki yürüsem yakarım1 Demet toka 10 kalori yazıyor canım. Dün 1914 kalori almışım
zorunluluk yok canım. Sadece hergün 1 sayfada olsa okumamız gerekiyor. Fakat her zaman yapamadığımız da bir gerçekUmarım gönlüne göre yol alırsın canım.
Benimle aynı arkadaşta varmış çok iyi.
Yanlız bu 15 tatilde okadar düzenim bozuldu ki şuan daha kahvaltı yapmadım. Yapamadım çocuklardan fırsat bulup.
Kitap okuma demişsiniz istediğimiz bi kitabı okuyup 1 haftada mı bitircez öyle bi zorunluluk mu var? Yoksa hergün okuyup ne kadar okusak bildirimmi yapıcaz???
Ya eliptik bende de var bi ara deliler gibi yaptım şuan ara verdim biraz kilo verip başlasam diyorum. Tartı önemli bilgim yok ama araştırmadan alma.Ayy ben kilo almamışımçok sevindim yaa!! Sabit olmak çok mutlu etti beni. Burnum tıkalı bi iyileşemedim, gripten kurtulamadım hala pöf! Yoksa sporada başlayacağım. Eliptik bisikletimle bakışıyoruz devamlı
kendi tartıma döndüm bugün. Geçen hafta başka tartı kullanmıştım. Kendime yağını kasını falan hesaplayan tartı alasım var, tavsiye ediyor musunuz dostlar?
Geçen cuma kaçtın canım?ben izinde kilo aldığım için takım dışıyım. ilk hedefim takıma girmek. bu sabah 69.2 geldim yolum uzun benim
Kilo almadığına sevindim canımAyy ben kilo almamışımçok sevindim yaa!! Sabit olmak çok mutlu etti beni. Burnum tıkalı bi iyileşemedim, gripten kurtulamadım hala pöf! Yoksa sporada başlayacağım. Eliptik bisikletimle bakışıyoruz devamlı
kendi tartıma döndüm bugün. Geçen hafta başka tartı kullanmıştım. Kendime yağını kasını falan hesaplayan tartı alasım var, tavsiye ediyor musunuz dostlar?
Ayy evet ya sorma.. Ben de bakınıp duruyorum ne zaman gelcek diye.
Faydasını görmüşmüydün canım?Ya eliptik bende de var bi ara deliler gibi yaptım şuan ara verdim biraz kilo verip başlasam diyorum. Tartı önemli bilgim yok ama araştırmadan alma.
Faydasını gördüm incelme olarak kilo vermediğim halde kilo vermiş görünüyordum ama işte ben onu bıraktım oda beniFaydasını görmüşmüydün canım?
İp atlama topiğim de var. Atlamak istersen oraya da beklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?