Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar
Sabah kahvaltım 1 rafadan yumurta yarım dilim ekmek
Öğlen yemeği 1 tabak ekşili sulu köfte
Akşam yemeğim 17:00 de yedim
Patates salatası
3 tane mercimekli köfte
2 kurabiye
1 açma
(Davetteyim ondan bugün böyle oldu akşam)
2 lt su
1 fincan şekersiz kahve
(Akşamda bitki çayımı içerim)

Ya eliptik bende de var bi ara deliler gibi yaptım şuan ara verdim biraz kilo verip başlasam diyorum. Tartı önemli bilgim yok ama araştırmadan alma.
benim alalıberi hayatıma hamilelik bebek girdi şükürler olsun. Düzgün sonuç almak için başlayamadım bile. Gribim geçsin başlıcam özeniyorum çok

Benim de bakış açımı değiştirmem gerekiyor yemeğe karşı . Eğer öğrenemezsek verdiklerimiz geri alırız. Hemde fazlasıyla. Az ve öz yemek, sağlıklı tercihler yapmak en doğrusu. Ne istediğine karar ver. Abartarak Yiyip de mi mutlu olacaksın doğru tercihlerini yiyip de mi mutlu olacaksın.

Demekki aslında vermişsin canım. Ben senin ilerleyişini beğeniyorum istikrarlısın.
gün içinde güzel dengelemişsin aslında. Akşam yemen kötü olmuş tabi. Ama totalde çok da kalori aşmamışsın.

merrr dengelemişimdir umarım. Evet o davet daha erken olsa çok daha güzel olucaktı
Eliptik beraber başlıyalım motivasyon olsun
Pazartesinden itibaren başlayalım haftasonları dışarda oluyorum çünkü
Bugün ipte atladım 100 tane

Menüm
Sabah
3 ince dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk labne
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
2 ceviz
Öğle
1 kase çorba
4 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık ıspanaklı pırasalı yumurtalı sebze
Ara
1 kurabi yarım kuru incir
Akşam
3 kaşık makarna domates soslu
2 kaşık kereviz yemeği
4 kaşık yoğurtlu bakla yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 parmak küçüklüğünde ekler
Yarım bardak salep

Eklerle bakıştım öyle... Yemedim daha fazla. Onu da yememeliydim de neyse artık.
Su 2 litreyi geçmişimdir umarım
Spor yok
Kitapta okumadım

tamam olur bana uyar. Pazartesiye rahatlarım inşaallah bende. Senin takip ettiğin bi program var mı. Benden daha tecrübelisin bu konuda

tamam olur bana uyar. Pazartesiye rahatlarım inşaallah bende. Senin takip ettiğin bi program var mı. Benden daha tecrübelisin bu konuda
Takip ettiğim bi program yok inanki bide benim ki çok eski ayarlarını felan kafama göre yapıyorum 45 dakika hergün orta ağırlıkta müzikle yapıyordum peşinede 20 mekik çekip soğuk duş alıyordum.
İlk başta çok zorlamadan 20 dakikayla başlayabilirsin

Yarın dengelersin inş. Güzel kahvaltı sağlam olmuş

Amanın sen ne yaptın kaptan Allahtan gündüz okumamışım motivasyonum iyice düşerdi Allah muhafaza

687403_igt canım seni bekliyorum. Yazarmısın fikrini?

@yumaknuro yu izne ayırıyorum. Geçtiğimiz Cuma'dan bu yana uğramamış kk ya..

cumartesi 70.9
bugün 69.2
fark 1.7 kg

Spor yokmu canım ve kitap?

Menünü sevmedim canım..

Kaptanim bu mesajı kendi üstüme alindim cisstan tiskindim resmen

Selam kızlar

Sabah 2 ince dilim kepek ekmeği arası peynir şekersiz cay
12.30 1 kepçe türlü yemegi yoğurt
14.00 şekersiz türk kahvesi
16.00 ince 1 dilim meyveli pasta
Aksam yemek yok

2 kupa yesilcay
2.5 litre su
Spor yapmadim ama 3.000 ip en az atlicam

Bende öyle düşünüyorum. Çünkü uzun zamandır kardiyo çalışmadım bi bakayım nasıl olacak. Bir de su işini çözmem daha çok içmem gerek. Çünkü terle atarsam emzirdiğim için sakıncalı olacak.
Amanın sen ne yaptın kaptan Allahtan gündüz okumamışım motivasyonum iyice düşerdi Allah muhafaza
dostum bunlar gerçekler. Hepimiz yaşamadık mı hala yaşamıyor muyuz. Ben kendi adıma çok ders çıkardım o yazıdan.bi silkelendim açıkçası. Hayallerimiz var canım unutma hep beraber ulaşacağız onlara. Bırakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…