- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Masallah canim tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsinİyi akşamlar
Nasılsınız? Sizi çok özledim
Güzel haberlerim var
benim alalıberi hayatıma hamilelik bebek girdi şükürler olsun. Düzgün sonuç almak için başlayamadım bile. Gribim geçsin başlıcam özeniyorum çokYa eliptik bende de var bi ara deliler gibi yaptım şuan ara verdim biraz kilo verip başlasam diyorum. Tartı önemli bilgim yok ama araştırmadan alma.
Benim de bakış açımı değiştirmem gerekiyor yemeğe karşı . Eğer öğrenemezsek verdiklerimiz geri alırız. Hemde fazlasıyla. Az ve öz yemek, sağlıklı tercihler yapmak en doğrusu. Ne istediğine karar ver. Abartarak Yiyip de mi mutlu olacaksın doğru tercihlerini yiyip de mi mutlu olacaksın.Kilo verdikçe motivasyonum artıyordu . Bu hafta iyi değilim . Abur cubur yiyesin var. Geçen haftalarda hızlı kilo verdiğimi düşünüp kendi kendime acele etmeyim bile demiştim.
Hedeflediğimiz kiloya inince nasıl olacak sanki tekrar alınan gibi geliyor . Kilo koruma programı da uygulanır sanırım da . Ne biliyim sanki sigarayı bırakınca hayatın zevk-i kaçacağını sanmak gibi.
Yemeği sadece araç olarak ne zaman görücez ki
Demekki aslında vermişsin canım. Ben senin ilerleyişini beğeniyorum istikrarlısın.2. Takım 555.Etap
akrep33( 75, 6 / / / % ) Sabit
merrr(79, 6 / 79,6/0 / 0%) Sabit
Zereno( 78,9 / / /% ) Sabit
687403_igt (62,8 / 63,5 / -0,7 / -1,11%)
yumaknuro (72,6 / / / % )
2.Takım ortalaması: %
Bu hafta ben de sabitim kızlar.. Evvelsi gün içtiğim kas gevşetici sabah davul gibi şiş gözlerle kalkmama sebep oldu. Nasıl bi ödemse hala wc ye git git bitmedi.. Yan etkisi öyleymiş.. Sebebim oldu maalesef..
gün içinde güzel dengelemişsin aslında. Akşam yemen kötü olmuş tabi. Ama totalde çok da kalori aşmamışsın.Kızlar
Sabah kahvaltım 1 rafadan yumurta yarım dilim ekmek
Öğlen yemeği 1 tabak ekşili sulu köfte
Akşam yemeğim 17:00 de yedim
Patates salatası
3 tane mercimekli köfte
2 kurabiye
1 açma
(Davetteyim ondan bugün böyle oldu akşam)
2 lt su
1 fincan şekersiz kahve
(Akşamda bitki çayımı içerim)
tamam olur bana uyar. Pazartesiye rahatlarım inşaallah bende. Senin takip ettiğin bi program var mı. Benden daha tecrübelisin bu konudamerrr dengelemişimdir umarım. Evet o davet daha erken olsa çok daha güzel olucaktı
Eliptik beraber başlıyalım motivasyon olsun
Pazartesinden itibaren başlayalım haftasonları dışarda oluyorum çünkü
Bugün ipte atladım 100 tane
Takip ettiğim bi program yok inanki bide benim ki çok eski ayarlarını felan kafama göre yapıyorum 45 dakika hergün orta ağırlıkta müzikle yapıyordum peşinede 20 mekik çekip soğuk duş alıyordum.tamam olur bana uyar. Pazartesiye rahatlarım inşaallah bende. Senin takip ettiğin bi program var mı. Benden daha tecrübelisin bu konuda
Yarın dengelersin inş. Güzel kahvaltı sağlam olmuşMenüm
Sabah
3 ince dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk labne
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
2 ceviz
Öğle
1 kase çorba
4 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık ıspanaklı pırasalı yumurtalı sebze
Ara
1 kurabi yarım kuru incir
Akşam
3 kaşık makarna domates soslu
2 kaşık kereviz yemeği
4 kaşık yoğurtlu bakla yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 parmak küçüklüğünde ekler
Yarım bardak salep
Eklerle bakıştım öyle... Yemedim daha fazla. Onu da yememeliydim de neyse artık.
Su 2 litreyi geçmişimdir umarım
Spor yok
Kitapta okumadım
Oh maşallah sana tatlım tebrikler.. Aynen devamm.cumartesi 70.9
bugün 69.2
fark 1.7 kg
Amanın sen ne yaptın kaptan Allahtan gündüz okumamışım motivasyonum iyice düşerdi Allah muhafazaCanım kendine gel öncelikle.. Bu yediklerin son olsunTamam yedin bitti..
Ya da istersen ye..
Aburcuburlara devam et... Her fırsatta ye.. Her gördüğünü ye... Her yerinden yağ fışkırsın.. Şekerin tansiyonun yükselsin. Her sabah yataktan mutsuz ve ağrılarla kalk.. Kıyafetlerin olmuyor diye mağazaya git.. Yemeye devam ettikçe en son aldıkların da olmasın.. Mağazalardaki dal gibi incecik çalışan kızlar seni şööle bi süzerekten, sana göre kıyafetimiz yok desin. Terzi ara kocaman kıyafet diktirmek için.. Huzursuzluğun tavan yapsın.. Eşine çocuklarına bağır çağır.. Şirret bişi ol.. Eşin senden uzaklaşacak yer arasın.. Sense inatla ye..ye..ye..
Şimdi..
1.şıkkı seçiyosan bizlesin amaa 2.şıkkı seçiyosan hemen izne ayrırayım seni..
Özetle..
Yiyerek hiç bişi kazanmazsın bilakis hayatındaki tüm güzellikleri kaybedersin canım
Öyle düşünme canım arada oluyor. İştah açıksa onun önüne geçemiyoruz hele birde çocuk varsa bazı durumlar istem dışı gelişiyor. Sonra bi bakmışın herşey çığrından çıkmış.
Bak bende seninle aynı kilodayım bugün katıldım motive edelim yola devam ederiz.
Aslında öncelikle ne yediğin değil nasıl yediğine odaklan çok yavaş ve küçük lokmalar çok önemli biliyorsundur mutlaka. Ben bu aralar ona odaklandım ozaman hemen doyduğumu farkettim.
687403_igt canım seni bekliyorum. Yazarmısın fikrini?
@yumaknuro yu izne ayırıyorum. Geçtiğimiz Cuma'dan bu yana uğramamış kk ya..
cumartesi 70.9
bugün 69.2
fark 1.7 kg
Kızlar
Patates salatası
3 tane mercimekli köfte
2 kurabiye
1 açma
2 lt su
1 fincan şekersiz kahve
Spor yokmu canım ve kitap?Kızlar
Patates salatası
3 tane mercimekli köfte
2 kurabiye
1 açma
2 lt su
1 fincan şekersiz kahve
Menünü sevmedim canım..Menüm
Sabah
3 ince dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk labne
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
2 ceviz
Öğle
1 kase çorba
4 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık ıspanaklı pırasalı yumurtalı sebze
Ara
1 kurabi yarım kuru incir
Akşam
3 kaşık makarna domates soslu
2 kaşık kereviz yemeği
4 kaşık yoğurtlu bakla yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 parmak küçüklüğünde ekler
Yarım bardak salep
Eklerle bakıştım öyle... Yemedim daha fazla. Onu da yememeliydim de neyse artık.
Su 2 litreyi geçmişimdir umarım
Spor yok
Kitapta okumadım
Bir süre değil hedefine ulaşana kadar burdasın tatlım..Toplu alıntı yapıp cvp verdim güya ama becerememiştim .Ellssa kaptqn devam ediyorum. Bir süre daha bekleyim
İnşallah kuzumSeninkisi kas ağırlığıdır canım.
Geçen haftadan daha incesindir kesin..
Kaptanim bu mesajı kendi üstüme alindim cisstan tiskindim resmenCanım kendine gel öncelikle.. Bu yediklerin son olsunTamam yedin bitti..
Ya da istersen ye..
Aburcuburlara devam et... Her fırsatta ye.. Her gördüğünü ye... Her yerinden yağ fışkırsın.. Şekerin tansiyonun yükselsin. Her sabah yataktan mutsuz ve ağrılarla kalk.. Kıyafetlerin olmuyor diye mağazaya git.. Yemeye devam ettikçe en son aldıkların da olmasın.. Mağazalardaki dal gibi incecik çalışan kızlar seni şööle bi süzerekten, sana göre kıyafetimiz yok desin. Terzi ara kocaman kıyafet diktirmek için.. Huzursuzluğun tavan yapsın.. Eşine çocuklarına bağır çağır.. Şirret bişi ol.. Eşin senden uzaklaşacak yer arasın.. Sense inatla ye..ye..ye..
Şimdi..
1.şıkkı seçiyosan bizlesin amaa 2.şıkkı seçiyosan hemen izne ayrırayım seni..
Özetle..
Yiyerek hiç bişi kazanmazsın bilakis hayatındaki tüm güzellikleri kaybedersin canım
Bende öyle düşünüyorum. Çünkü uzun zamandır kardiyo çalışmadım bi bakayım nasıl olacak. Bir de su işini çözmem daha çok içmem gerek. Çünkü terle atarsam emzirdiğim için sakıncalı olacak.Takip ettiğim bi program yok inanki bide benim ki çok eski ayarlarını felan kafama göre yapıyorum 45 dakika hergün orta ağırlıkta müzikle yapıyordum peşinede 20 mekik çekip soğuk duş alıyordum.
İlk başta çok zorlamadan 20 dakikayla başlayabilirsin
dostum bunlar gerçekler. Hepimiz yaşamadık mı hala yaşamıyor muyuz. Ben kendi adıma çok ders çıkardım o yazıdan.bi silkelendim açıkçası. Hayallerimiz var canım unutma hep beraber ulaşacağız onlara. Bırakma kendiniAmanın sen ne yaptın kaptan Allahtan gündüz okumamışım motivasyonum iyice düşerdi Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?