Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gayet normal canım..
Yeni başlamışsın. Zamanla kondüsyonun da yükselir.

Kilo verdikçe motivasyonum artıyordu . Bu hafta iyi değilim . Abur cubur yiyesin var. Geçen haftalarda hızlı kilo verdiğimi düşünüp kendi kendime acele etmeyim bile demiştim.

Hedeflediğimiz kiloya inince nasıl olacak sanki tekrar alınan gibi geliyor . Kilo koruma programı da uygulanır sanırım da . Ne biliyim sanki sigarayı bırakınca hayatın zevk-i kaçacağını sanmak gibi.
Yemeği sadece araç olarak ne zaman görücez ki

Sanırım motivasyonum düşüyor bir kaç gündür mücadele ve bugün iflas . Kahvaltım normaldi ama oğlumu dişçiye götürdüm dönüşte gözleme istedi. O anca çeyreğini yedi . Yemek yerim diye güya yemeyecektim . Kalanları hep bitirdim. Hesabı öderken halka tatlı. Sonrada eşimin yanına uğradım. Sanırım 15 tane kadar pizza kraker tadında bim de satılan bir krakermiş onu ve üç tane Hindistan Cevizlik çikolata yedim coco star gibi .Sınavımda var derste çalışamıyorum .
Kalori sınırını çoktan geçtim

2. Takım 555.Etap

akrep33( 75, 6 / / / % )
merrr(79, 6 / 79,6/0 / 0%) Sabit
Zereno( 78,9 / / /% ) Sabit
687403_igt (62,8 / 63,5 / -0,7 / -1,11%)
yumaknuro (72,6 / / / % )

2.Takım ortalaması: %

Ozaman pes etmeden dinlene dinlene kaç yaparsam normal hadi ben başlıyım
İp topiğine de yaz kuzu.. Tatlı bir rekabet var orda. Daha zevkli olur atlayışların.
Ölçülerini de al yaz ajandana.. 1 ay sonra tekrar çölçü alır karşılaştırırsın.

Canım kendine gel öncelikle.. Bu yediklerin son olsun Tamam yedin bitti..

Ya da istersen ye..
Aburcuburlara devam et... Her fırsatta ye.. Her gördüğünü ye... Her yerinden yağ fışkırsın.. Şekerin tansiyonun yükselsin. Her sabah yataktan mutsuz ve ağrılarla kalk.. Kıyafetlerin olmuyor diye mağazaya git.. Yemeye devam ettikçe en son aldıkların da olmasın.. Mağazalardaki dal gibi incecik çalışan kızlar seni şööle bi süzerekten, sana göre kıyafetimiz yok desin. Terzi ara kocaman kıyafet diktirmek için.. Huzursuzluğun tavan yapsın.. Eşine çocuklarına bağır çağır.. Şirret bişi ol.. Eşin senden uzaklaşacak yer arasın.. Sense inatla ye..ye..ye..

Şimdi..
1.şıkkı seçiyosan bizlesin amaa 2.şıkkı seçiyosan hemen izne ayrırayım seni..

Özetle..
Yiyerek hiç bişi kazanmazsın bilakis hayatındaki tüm güzellikleri kaybedersin canım

Öyle düşünme canım arada oluyor. İştah açıksa onun önüne geçemiyoruz hele birde çocuk varsa bazı durumlar istem dışı gelişiyor. Sonra bi bakmışın herşey çığrından çıkmış.
Bak bende seninle aynı kilodayım bugün katıldım motive edelim yola devam ederiz.
Aslında öncelikle ne yediğin değil nasıl yediğine odaklan çok yavaş ve küçük lokmalar çok önemli biliyorsundur mutlaka. Ben bu aralar ona odaklandım ozaman hemen doyduğumu farkettim.

2. Takım 555.Etap

akrep33( 75, 6 / / / % ) Sabit
yumaknuro (72,6 / / / % )

2.Takım ortalaması: %

Bu hafta ben de sabitim kızlar.. Evvelsi gün içtiğim kas gevşetici sabah davul gibi şiş gözlerle kalkmama sebep oldu. Nasıl bi ödemse hala wc ye git git bitmedi.. Yan etkisi öyleymiş.. Sebebim oldu maalesef..

2. Takım 555.Etap

akrep33( 75, 6 / / / % ) Sabit
yumaknuro (72,6 / / / % ) İzne ayrıldı

2.Takım ortalaması: % -0,222

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…