Gayet normal canım..Faydasını gördüm incelme olarak kilo vermediğim halde kilo vermiş görünüyordum ama işte ben onu bıraktım oda beni
İp atlama topiğini gördüm canım gezinirken 2 hafta önce bende kendimce ip atlama kararı almıştım ama atlayamıyorum 100 yapamıyorum dinlenmeden 40 yapabildim anca normal mi
Ozaman pes etmeden dinlene dinlene kaç yaparsam normal hadi ben başlıyımGayet normal canım..
Yeni başlamışsın. Zamanla kondüsyonun da yükselir.
İp topiğine de yaz kuzu.. Tatlı bir rekabet var orda. Daha zevkli olur atlayışların.Ozaman pes etmeden dinlene dinlene kaç yaparsam normal hadi ben başlıyım
Tamam inş yazayım akşam şimdilik az atladım çünküİp topiğine de yaz kuzu.. Tatlı bir rekabet var orda. Daha zevkli olur atlayışların.
Ölçülerini de al yaz ajandana.. 1 ay sonra tekrar çölçü alır karşılaştırırsın.
Canım kendine gel öncelikle.. Bu yediklerin son olsunSanırım motivasyonum düşüyor bir kaç gündür mücadele ve bugün iflas . Kahvaltım normaldi ama oğlumu dişçiye götürdüm dönüşte gözleme istedi. O anca çeyreğini yedi . Yemek yerim diye güya yemeyecektim . Kalanları hep bitirdim. Hesabı öderken halka tatlı. Sonrada eşimin yanına uğradım. Sanırım 15 tane kadar pizza kraker tadında bim de satılan bir krakermiş onu ve üç tane Hindistan Cevizlik çikolata yedim coco star gibi .Sınavımda var derste çalışamıyorum .
Kalori sınırını çoktan geçtim
Öyle düşünme canım arada oluyor. İştah açıksa onun önüne geçemiyoruz hele birde çocuk varsa bazı durumlar istem dışı gelişiyor. Sonra bi bakmışın herşey çığrından çıkmış.Sanırım motivasyonum düşüyor bir kaç gündür mücadele ve bugün iflas . Kahvaltım normaldi ama oğlumu dişçiye götürdüm dönüşte gözleme istedi. O anca çeyreğini yedi . Yemek yerim diye güya yemeyecektim . Kalanları hep bitirdim. Hesabı öderken halka tatlı. Sonrada eşimin yanına uğradım. Sanırım 15 tane kadar pizza kraker tadında bim de satılan bir krakermiş onu ve üç tane Hindistan Cevizlik çikolata yedim coco star gibi .Sınavımda var derste çalışamıyorum .
Kalori sınırını çoktan geçtim
Bizim takımın simgesi canım..Kızlar şu mavi balık ne hepinizde var
Tamam inşBizim takımın simgesi canım..
Bana ait kızlar
Takıma kabul edilince seni de mavilerim merak etme
Aa ben kendimi yazmamışım yaa2. Takım 555.Etap
akrep33( 75, 6 / / / % )
merrr(79, 6 / 79,6/0 / 0%) Sabit
Zereno( 78,9 / / /% ) Sabit
687403_igt (62,8 / 63,5 / -0,7 / -1,11%)
yumaknuro (72,6 / / / % )
2.Takım ortalaması: %
cuma tartılmadım ama 27 ocak cumartesi 70.9Geçen cuma kaçtın canım?
Bugün 69 muydun?cuma tartılmadım ama 27 ocak cumartesi 70.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?