- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
hedefim 60 ama ona ulaşınca 57 falan hedeflemeyi planlıyordum . Sen izne ayırayım dediğin için bir daha beklerim dedimBir süre değil hedefine ulaşana kadar burdasın tatlım..
Hedefin kaçtı?
Ooo 3000 ipp..Selam kızlar
Sabah 2 ince dilim kepek ekmeği arası peynir şekersiz cay
12.30 1 kepçe türlü yemegi yoğurt
14.00 şekersiz türk kahvesi
16.00 ince 1 dilim meyveli pasta
Aksam yemek yok
2 kupa yesilcay
2.5 litre su
Spor yapmadim ama 3.000 ip en az atlicam
Etki tepki meselesi kuzum..Kaptanim bu mesajı kendi üstüme alindim cisstan tiskindim resmen
Ben izne ayırayım demedim canım..@ mer canım haf
hedefim 60 ama ona ulaşınca 57 falan hedeflemeyi planlıyordum . Sen izne ayırayım dediğin için bir daha beklerim dedim
Evt onu geçmek için 3001 atlicam
Hoşboldumm geri gelirsin hadi bekliyoruzSeymasevde hoşgeldin canım ben izne ayrıldım kiloyla döndüm malesf o yüzden listede yokum simdilik
Amanın kaptan tatlılar çok değil miMenüm
12:00
1 tabak etli kuru fasulye
Pide
Yeşil soğan
Tere
Küflü deri peyniri bir parça
17:00
1 dilim baklava
1 dilim şöbiyet
Sade kahve
Başka da bişi yemedim..cimbomlukiz hadi iyisin. Az yediğimden fazla atlıyamadım ip..
Spor
1 saat yürüyüş
1500atladım..
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
Ay sorma ben çok cozutuyorum regl de bugun de tavsn yaptı ama zirvede bırakıyorumAh kaptanım sesim çıkmıyorken yediklerimi bir bilseydin+ çıkmama ihtimalim çok düşük bu hafta yaa
Menün çok güzel canım. Malum zamanında olduğun pasta yemenden belli canım. Normalde sen yemezsin çünkü. İnsanın o dönem bi canı istiyor nedense
Kuzum rokanın kalorisi falan olmaması lazım yaa. Toplam kaç tuttu bu menünün kalorisi merak ettim doğrusu.
Bana biraz az geldi kuzum ama sabrına azmine sağlık diyorum
Güzel bir menü olmuş canım. Şu inciri ne niyetle yiyorsun. Merak ettim tadı güzel mi acaba
Güzel menü güzel spor canım
Sorma canım. Hiç fikrimde yoktu tatlı yemek.. Misafirlikte oldu o iş..Amanın kaptan tatlılar çok değil mi
Tamam canım. Dikkat et kendine..Selam kızlar bugün regl oldum ağrım vardı...tartılmadım ve yememe dikkat edemedim, inşallah yarından itibaren kaldığım yerden devam hepinize iyi geceler
İyi akşamlar
Nasılsınız? Sizi çok özledim
Güzel haberlerim var
Kilo almadığına sevindim canım
Ayy evet ya sorma.. Ben de bakınıp duruyorum ne zaman gelcek diye.
oynakbasi34
nazardan bende çok korkuyorum valla. Canım kıyamam sana baya zor bir hafta olmuş senin için gerçekten. Yağdan vermen çok güzel olmuş. Okullarda açılınca kafan dinlendiğinde çok daha iyi ilerlersin anladım ben seni. Kolaylıklar diliyorum kuzumGönül her an buralarda olmak istiyor da deveyi bile öldüren nazar peşimi bırakmadı
Şaka bir yana ama yoğun ve zor bir haftaydı benim içinAllahın izniyle bundan sonra çok daha rahat olur ve her fırsatta soluğu buralarda alırım ev işleri bittikçe
nazardan bende çok korkuyorum valla. Canım kıyamam sana baya zor bir hafta olmuş senin için gerçekten. Yağdan vermen çok güzel olmuş. Okullarda açılınca kafan dinlendiğinde çok daha iyi ilerlersin anladım ben seni. Kolaylıklar diliyorum kuzum
Sen de iyiki varsın canım. Seviyoruz seniSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün erkenden uyanabildim hatta Türk kahvemi bile yarıladım
Sağ olsun dün gece minik cadı ( gerçi 7 yaşında ama evin ufağı olunca hep minik kalacak gözümüzde) uyuyamıyorum diye diye yarımı yaptı En sonunda uyuyamıyorum diyince gözlerini kapatırsan uyursun dedim ve ben direk gidip yattım aslında o an farkındaydım yüz versem Babasıyla aramıza yatmaktı niyeti
Yine yoğun bir gün beni bekliyor ama kesinlikle kararlıyım bu haftayı kaçamaksız ve bol suyla tamamlayıp güzel eksiler göreceğim Allahın izniyle
Bu hafta grip, regl birde tansiyon düşüklüğü derken baya bir zorladı beni ama artık bittiKötü enerjileri gönderdim çok güzel enerjileri etrafıma toplayıp kendime odaklanıyorum Allahın izniyle
Dün Diyetisyen kontrolünde yine dumura uğradımtartıda baya bir artı çıktım ama 800 gr da olsa yağdan vermişim çok şükür
Daha ben artı çıktım diye isyan edip kendime kızacakken ölçümü yapan hatun Ablacığım nedir seni bu ödemlerden çektiğin 1 aydır dedi2.5 kg ödem nedir yahuuuu
Tevekkeli kendimi yine balon gibi hissediyorum
Neyse bir yandanda iyi oldu demekki o ödem olmasa bu hafta değil artı eksi bile görecektimBu haftayı çok sıkı tutmam gerekir ki o ödemler yerleşip yağ depolamasın
Bismillah diyip başladım bakalımsu şişemde önümde
Eşimin halasında bugün öğlende kuran vareee sabahtan malum cimcimenin yüzmesi var Büyük ihtimalle kuran bittikten sonra eşimde halasına damlar en azından 1 saatliğine de olsa ( akşam yemeğine kalmayı düşünmüyorum açıkçası hem kadına iş hemde ben evimde birazda keyif yapmak istiyorum )
Büyük kızım normalde hiç gelmez günlerimize ama eşimin halalarını çok seviyor o yüzden oda gelirim diyordu
Artık yarından itibaren beni çok daha sık göreceksiniz burada malum Pazartesi okullar açılıyor
Geçenlerde bir ara kızlar kapışınca şakasına keşke yatılı eğitim zorunlu olsa diyordum hatta okadar daralttı bu tatil beni
Resmen o gün yine bayram ilan ederim
Neyse şu haftasonunu inşallah hepimiz kaçamaksız ve bol sıvı ile atlatırız da güzel güzel sonuçlarımız olur Pazartesi tartısında
Rabbim sağlıkla inşallah kucağınıza almayı da nasip eder ve hayırlı evlat olur inşallah...Aminnnnnnnnnn
Gözünüz aydın
Gönül her an buralarda olmak istiyor da deveyi bile öldüren nazar peşimi bırakmadı
Şaka bir yana ama yoğun ve zor bir haftaydı benim içinAllahın izniyle bundan sonra çok daha rahat olur ve her fırsatta soluğu buralarda alırım ev işleri bittikçe
Sağ olun kızlar iyiki varsınız
İnşallah canım.. Herşey gönlünce olsunSağ olasın canıminşallah daha kolay olacak bencede çocuklar okullara dağılınca
Şükür bu sabah çok daha dinç uyandımkahvaltımıda yaptım ara öğünümüde birazdan da hazırlanıp eşimin halasına gitmek için kendimi evden dışarı atacağım tabi gitmeden öğlenlik çorbamı yapıp içerim ki günde sadece 3 - 4 kaşık kadar salatadan yerim yemek yerine
Bu kadar nazarda yeter dirençde yeter artık hep eksiler göreceğim inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?