Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

@merrr
@Zereno
687403_igt
@bebekicin
_perina_

Toplaşın bakalım.. Günün raporunu verin neler yaptınız
Geldim kaptan

Bugün iyiyim inşallah

Sabah
1 keçiboynuzu yedim kabızlık için

Kahvaltı

Yumurtalı patates rende 3 dilim
Peynir ve ekmek yemedim patates çok yediğim için
4 tane yeşil zeytin

Öğle
Bir tabak salata

Ara
8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 6 da yedim

Bir tabak barbunya pilavlı

Su 2,5 litre

Yarım saat yürüyüş

Kitap inkılap tarihi

İyi akşamlar herkese
Sabah kahvaltım 11:00-11:30
1,5 sade poğça
Beyaz peynir bi parça
1 y.k kaymak
Limonlu yağsız roka salatası
Şekersiz çay
Öğlen
1 dilim kürt böreği
Akşam 18:00-18:30
Lahana sarması 1 porsiyon
1 tane küçük dolmabiber
Küçük kase yoğurt
2 lt su (yatana kadar 1 lt daha içerim)
Form çayı 1 fincan
Spor yapmadım evde değilim eve geçince ip atlarım
Kitap okumadım

Eksiğim var mı raporda bilmiyorum

Biraz hamur işi ağırlıklı oldu bugünde. Evde olmayınca

Çok iyisin bak dengelemişin dünü.

selam kızlar bugün 2 öğün yaptım kahvaltım öğle yemeği oldu..

öğlen (13:00) : 3 dilim tb, salça, 22 kk peynir, 1 tatlı k kadar kaymak tahinpekmez ve çay
ara: ada çayı, 1 trabzon hurması
akşam (18:00) : güveçte mantarlı patatesli tavuk yemeği
ara: tarçınlı yeşilçay içtim şuan türk kahvemi içiyorum sade 2 hurma ile

Bu arada bir yanım aç gibi ilerleyen zamanda yoğurt mu yesem Diye 1 çay bardağı süt ile keçi boynuzu mu yesem gözümü tatlıdan kesecek
pilavın cok değilse güzel kuzum bu arada bişi dicem kız senin araların bildiğin öğün gibi oluyor aa acıkırsan süt veya yoğurt yersin ben de öyle yapıcam

öncelikle hoşgeldin canım biz tanışmamıştık ben perina bayadır buralardayım hedefim 55 e yaklaşmak :)

Çok iyi öğünlerin herkese göre ben baya karbonhidrat almışım

Masallah canim tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin

Natsume kuzumm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etn inşallah çok sevindim

Teşekkür ederim hepimize arkadaşlar iyi ki varsınız mutluluğumu paylaştınız

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana
Yine ayağı yanmış kedi modundaydım ama kendimle gurur duyuyorum çünkü Akraba gününde okadar çıslara rağmen ben kaçamaksız geri dönebildim

Yine her zamanki gibi tabiki günün çoğunu mutfakta geçirdim ama halimden memnundum çünkü cidden eşimin halaları birtane Çoğunluk tabi benden yaşça büyük olunca benim oturmam mümkün değildi hatta halaların ikiside kız otursana diyip durdular ama ben kendime yakıştıramam oturup onlardan hizmet beklemeyi

Dönüşte belli bir yerden eşim gelip alayım sizi diye telefon açtı ama az da olsa yürümüş olmak için yok biz senin olduğun yere geliriz dedim ve küçük kuzuyla 20 dakika da olsa yürüdüm şükür Gerçi şu an yine ağrım biraz çoğaldı ama yürüsemde yürümesemde ağrıyor bari az da olsa yürümüş olayım dedim

Yarın inşallah dinlenirim demek isterdim ama sabahtan yine kızın yüzmesi var Sonra akşama kadar serbestim ama akşamda arkadaşa çaya gideceğiz ( Pazartesi doğum günü bende ona 1 gün önce sürpriz yapayım dedim ve eşlerimiz sözleşmişler çaya geliyoruz ayağına bende hediyemi götüreceğim ona tabi ordanda kaçamaksız dönerim inşallllllaaahhhhh )
Sonrada artık Allahın izniyle Pazartesi sabahı çocuklar okula bende müzik açıp oynamazsam banada Banu demesinler

Aminnn canım Rabbim cümlemizi kem gözlerden sakınsın ....Aminnnn

Bu arada ciddi çalışma derken tuvalet sorunsalına yönelik mi damacanaya hortum salmayı düşünüyorum artık o derece gerçi şükür bugün biraz daha rahatım ama tabi hala sık sık tuvalete koşturacak gibi değil suya devam artık

Bu arada bir yanım aç gibi ilerleyen zamanda yoğurt mu yesem Diye 1 çay bardağı süt ile keçi boynuzu mu yesem gözümü tatlıdan kesecek

Canım Sütüne az toz tarçında ekleyebilirsin hem insülin direncine iyi geliyor, kan şekerini düzenlediği içinde tatlı ihtiyacını gideriyor heee yoğurda da ekleyebilirsin

Menü güzel canım. Bozma sakın..

İpi de ek lersen tam olucak canım.

Sabah 22 kk peynir ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…