- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aaa sende mavi balık yok sen kimlerdensin bu takımdan değilmisin
Memnun oldumBen 8. takım Kaptanı Banu
Gerçek hayattaki gezentiliğim yetmiyormuş gibi birde takımları geziyorum
Memnun oldumgezmek iyidir kalori yaktırır
Evet canım çok şükürÇok iyisin bak dengelemişin dünü.
Bugün ki aralar öyle oldu canım yemeklerim piştikçe yedim. Pilavın çok değilse derken anlayamadımpilavın cok değilse güzel kuzum bu arada bişi dicem kız senin araların bildiğin öğün gibi oluyor aaacıkırsan süt veya yoğurt yersin ben de öyle yapıcam
Pardon ya barbunya pilavlı opilavın cok değilse güzel kuzum bu arada bişi dicem kız senin araların bildiğin öğün gibi oluyor aaacıkırsan süt veya yoğurt yersin ben de öyle yapıcam
Birazda kabızlık sorununolduğu için 10 tane falan dut yedim . Bayağı isteğimi kesti canım . Bu arada ablamın yaptığı bir çay varmış o sahada tatlı delisidir . Tarçın zencefil karanfil ve elma . Tatlı isteğimi bayağı kesti dedi . Bende elma koymadan kaynattım . Senin bir önceki küre benZiyor sankiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Yine ayağı yanmış kedi modundaydım ama kendimle gurur duyuyorum çünkü Akraba gününde okadar çıslara rağmen ben kaçamaksız geri dönebildim
Yine her zamanki gibi tabiki günün çoğunu mutfakta geçirdim ama halimden memnundum çünkü cidden eşimin halaları birtaneÇoğunluk tabi benden yaşça büyük olunca benim oturmam mümkün değildi hatta halaların ikiside kız otursana diyip durdular ama ben kendime yakıştıramam oturup onlardan hizmet beklemeyi
Dönüşte belli bir yerden eşim gelip alayım sizi diye telefon açtı ama az da olsa yürümüş olmak için yok biz senin olduğun yere geliriz dedim ve küçük kuzuyla 20 dakika da olsa yürüdüm şükürGerçi şu an yine ağrım biraz çoğaldı ama yürüsemde yürümesemde ağrıyor bari az da olsa yürümüş olayım dedim
Yarın inşallah dinlenirim demek isterdim ama sabahtan yine kızın yüzmesi varSonra akşama kadar serbestim ama akşamda arkadaşa çaya gideceğiz ( Pazartesi doğum günü bende ona 1 gün önce sürpriz yapayım dedim ve eşlerimiz sözleşmişler çaya geliyoruz ayağına bende hediyemi götüreceğim ona tabi ordanda kaçamaksız dönerim inşallllllaaahhhhh )
Sonrada artık Allahın izniyle Pazartesi sabahı çocuklar okula bende müzik açıp oynamazsam banada Banu demesinler
Aminnn canım Rabbim cümlemizi kem gözlerden sakınsın ....Aminnnn
Bu arada ciddi çalışma derken tuvalet sorunsalına yönelik midamacanaya hortum salmayı düşünüyorum artık o derece gerçi şükür bugün biraz daha rahatım ama tabi hala sık sık tuvalete koşturacak gibi değil suya devam artık
Canım Sütüne az toz tarçında ekleyebilirsinhem insülin direncine iyi geliyor, kan şekerini düzenlediği içinde tatlı ihtiyacını gideriyor heee yoğurda da ekleyebilirsin
Bal kalori açısından çoktur diye düşünmedim kaptanım . İçsem Harika olur bından sonra onu da denerim. Süt ve tarçın kesmiyor maalesefSıcak ballı süt iç canım..
Ahahaaa keşkeeeeeKız o zaman benim zafiyet geçirmem gerekirdiayağı yanmış kedi gibiyim bu aralar gerçi senelerdir hep arkadaşlarım bana derler senin kadar yesek ve gezsek ölürdük diye
Keşke nette gezinmek de kalor yaksaydı
Bağırsağına da iyi gelir diye dedim canım..Bal kalori açısından çoktur diye düşünmedim kaptanım . İçsem Harika olur bından sonra onu da denerim. Süt ve tarçın kesmiyor maalesef
Maşallah sana hayranım ama gerçek hayatta da çok aktifsinBen 8. takım Kaptanı Banu
Gerçek hayattaki gezentiliğim yetmiyormuş gibi birde takımları geziyorum
Yarın birde onu deneyim bari . Islatılmış kayısı kurusu , keçiboynuzu, dut şimdi de ballı süt inşallah çözülür bu sorunum artıkBağırsağına da iyi gelir diye dedim canım..
ay koptum ben yanlış yazmışım onu kaptanım 2 kibrit kutusu demek istemiştimSabah 22 kk peynir ne demek?
anam akrep kaptan maviş renk olmuşBağırsağına da iyi gelir diye dedim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?