Menüm
12:00
1 tabak etli kuru fasulye
Pide
Yeşil soğan
Tere
Küflü deri peyniri bir parça
17:00
1 dilim baklava
1 dilim şöbiyet
Sade kahve
Başka da bişi yemedim..cimbomlukiz hadi iyisin. Az yediğimden fazla atlıyamadım ip..
Spor
1 saat yürüyüş
1500atladım..
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
Hoşgeldin canım.Aranıza katılabilir miyim???
Nasıl yanianam akrep kaptan maviş renk olmuş
pembesi nereye kaçmış
Daha yazmadım.. Şimdi yazıcam canım.neyse gidem de menüsü bulam
O cumanın menüsü kuzu.buldum
Birazda kabızlık sorununolduğu için 10 tane falan dut yedim . Bayağı isteğimi kesti canım . Bu arada ablamın yaptığı bir çay varmış o sahada tatlı delisidir . Tarçın zencefil karanfil ve elma . Tatlı isteğimi bayağı kesti dedi . Bende elma koymadan kaynattım . Senin bir önceki küre benZiyor sanki
Maşallah sana hayranım ama gerçek hayatta da çok aktifsin
İyi geceler kızlar maşallah iyi konuşmuşsunuz oku oku bitmedimuhtemelen hepiniz bilmem kaçıncı uykunuzdasınızdır şimdi bende son işlerimi bitirip yatıcam inş :) kendimden haber vereyim bugün misafirliğe gittik biraz rahat takıldım orda doyana kadar yedim ilk defa yediklerimi de saymadım yedim gitti :) yarın evdeyiz inş daha sakin ve sağlıklı geçer :) hepinizi öptüm
Menulerde börekler pogcalar pilavlar pideler ohh ohh maşallah ciss kızlar uzak duralim
Süt hiç içmiyorum şimdi senin menüyü görünce onu farkettim.Menü
11:30
1,5 bardak süt
13:30
Peynir zeytin ekmek çay
19:00
1 dilim somon ızgara
Tere turp
Bol salata
3 kaşık bulgur pilavı
Spor
1 saat yürüyüş
1000atladım.
Kitap
Aynı
Hosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldunHoşgeldin canım.
Tanıtırmısın kendini
Hoşgeldinn inş hedeflerimize ulaşırız bende 62,5 kiloyum bu hafta katıldım 10 kilo vermek istiyorum bakalım.Hosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldun2. Doğumundan sonra çok kilo aldım 84 kg ken diyete başladım ve 10 kg verdim cok sukur 65 kg olmak istiyorum ve takıldım kaldım motive ye ihtiyacim var
Hadi kolay gelsin yarasınnnn sporrSelam canlarkeyifli pazarlar :) reglimin 3. Günü artık spora başlamalıyım dedim salona gidiyorum, malum reglkenki cozutmalarımı telafi etmem lazım dönüşte yorumlarla burada olacağım
saolasın canım benim inş öyle olmuştur sonuclarını görmeye başlarım artıkHadi kolay gelsin yarasınnnn sporr
ben de cok memnun oldum canım iyi ki geldin aynen beraber başaralım artık zaman geçiyor durmadan cok sey kaybediyoruz veremedikçe...Hoşbuldum canım çok memnun oldum. Bende 55 e yaklaşmak istiyorum asıl hedefim 50 inş hepberaber başarıcağız öyle hissediyorum
saol kuzum ama ben de öncesi gün baya batırdım, tum ay dikkat edıyorum regl zamanı cozutuyorum e o zaman ne anlamı var! biraz dıkkat etsem iyi olacak artıkÇok iyi öğünlerin herkese göre ben baya karbonhidrat almışım
sen de iyi ki varsın yaa hatta siz :))Teşekkür ederim hepimize arkadaşlar iyi ki varsınız mutluluğumu paylaştınız
wuu menu de spor da çok iyi bence :)Selam kızlar iyi geceler
Benimde bugün sabah öğle bir oldu
Kahvaltı öğle 1 haslanmiz yumurta 3 incecik dilim salam 3 çatal kuymak 1 domates 1 salatalik 1 ince dilim ekmak 2 kupa şekersiz cay
17de 2 tane kurabiye
Aksam yemeği 19.00 gibi 6 tane fırın köfte 1 dilim patates
2 kupa Yeşilçay
3000 ip
gayet iyisin kaptanMenü
11:30
1,5 bardak süt
13:30
Peynir zeytin ekmek çay
19:00
1 dilim somon ızgara
Tere turp
Bol salata
3 kaşık bulgur pilavı
Spor
1 saat yürüyüş
1000atladım.
Kitap
Aynı
bazen bırakmak da iyi kafayı toplamak acısından, evde düzene girersin kuzu :)İyi geceler kızlar maşallah iyi konuşmuşsunuz oku oku bitmedimuhtemelen hepiniz bilmem kaçıncı uykunuzdasınızdır şimdi bende son işlerimi bitirip yatıcam inş :) kendimden haber vereyim bugün misafirliğe gittik biraz rahat takıldım orda doyana kadar yedim ilk defa yediklerimi de saymadım yedim gitti :) yarın evdeyiz inş daha sakin ve sağlıklı geçer :) hepinizi öptüm
umarım :)) evet bizim tempo başlıyor yarın cidden :) ama hareket iyidirHerkese günaydın.
Erkenden kalktım bende akşamdan ekmek mayaladım ona bi el attım 1 saat sonra pişircem bakalım nasıl olacak
Yarın okullar açılıyorrbaşlasın tempo
Bugün herkes için az kalorili az karbonhidratlı bol sporlu ve hareketli huzurlu birgün olsun
hoşgeldin canım inşallah oluruz benim de şu aşamada ilk hedefim 65 olmak hadi bakalım :)Hosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldun2. Doğumundan sonra çok kilo aldım 84 kg ken diyete başladım ve 10 kg verdim cok sukur 65 kg olmak istiyorum ve takıldım kaldım motive ye ihtiyacim var
Sen yazarken ben yazmışım heralde :)kızlaaar nerelerdesiniz ? pazar menülerini görelim :))
Zereno Ellssa Seymasevde cimbomlukiz oynakbasi34 Zeytinlerimm ve unuttuklarım varsa..
A evet öyle olmuş :))Sen yazarken ben yazmışım heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?