Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi geceler kızlar maşallah iyi konuşmuşsunuz oku oku bitmedi muhtemelen hepiniz bilmem kaçıncı uykunuzdasınızdır şimdi bende son işlerimi bitirip yatıcam inş :) kendimden haber vereyim bugün misafirliğe gittik biraz rahat takıldım orda doyana kadar yedim ilk defa yediklerimi de saymadım yedim gitti :) yarın evdeyiz inş daha sakin ve sağlıklı geçer :) hepinizi öptüm

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Pazarlar

Çok şükür bugünde erkenden uyandım ama sanırım biraz fazla zorladım dün kendimi yine ağrıyla uyandım
Neyse o ağrıda benle yaşamayı öğrenecek ben onla yaşamayı öğrendim kabullendim sonuçta

Hemen keyif kahvemi içtim ve şimdi de kahvaltımı yapmadan sizlere bakayım dedim
Bİrazdan küçük kuzuyuda uyandıracağım ki hatunda birşeyler atıştırsında öyle gidelim havuza

Hadi kızlar göreyim sizi bugünde kaçamaksız atlatalım

Aynen senin yazdığını okurken son cümleye gelmeden aaa benim yaptığım küre benziyor diye düşündüm Ay iyi hatırlattın bugün havuz dönüşü ondanda yapayım Geçen diyetisyene de dedim evde adım büyücüye çıktı diye ne bulursan kaynatıyorsun Anne senden kıllanıyorum diye gülüyor büyük kızım hatta mutfak camı o anda açıktı kız sus millet ne bilsin ödem atıcı kaynattığımı adımı çıkaracaksın apartmanda diyorum kahkahalarla gülüp kızzzzzzzzzzz anneeee o büyüden benim sevmediğim bir kız var ya okulda onada yapalım diye cama doğru konuşuyor sırf beni daha çok kızdırmak için tabi arkasından kahkahalar havada uçuşuyor çatlak falan diye artık duyanda anlamayıp öyle düşünürse daha iyi günahlarım dan da kurtulurum kilolarla birlikte

Maşallah sana hayranım ama gerçek hayatta da çok aktifsin

oynakbasi34 enerji ne hayranım maşallah o kadar aktifligin içerisinde burayida bos gecmiyosun

Sağ olun canlar yaaa
İnanın bir gün bile bakmayınca ay ihmal ettim diye kendime kızıyorum Tabi evdekileri de ihmal etmek istemediğim için arada biraz gevşettiğim de oluyor ama seviyorum Minik bir faydam bile olursa ( motivasyon bakımından ) ne mutlu bana

Daha çooook göreceksiniz beni burada birlikte hedeflerimize varıp mezun olacağız sonrada yeni gelenlere aynı desteği devam ettireceğiz inşallah

Kız alemsin nerden de buluyorsun bu smileyleri
Arada benim menülere de bir göz gezdir belki banada tava lazım olur
Gerçi bunları görür görmez nedense şarkıcı Gülllünün ''Tencerem var tavam var Kasımpaşalıyım havam var '' şarkısı aklıma geldi nedense

Olmuşla ölmüşe çare yok canım iyi yapmışsın kendini kasmamakla insan vicdan yapınca daha çok şişiyor sanki ama tabi artık uzun bir süre kaçamaksız devam et canım hedefine ulaşma sürecini uzatma daha fazla
Nasılsa hedefe ulaşınca hepimiz arada da olsa yiyeceğiz birşeyler
Bugün senin için çok daha güzel bir gün olur inşalllllllllllllahhhhhhhhhhh

Herkese günaydın.
Erkenden kalktım bende akşamdan ekmek mayaladım ona bi el attım 1 saat sonra pişircem bakalım nasıl olacak
Yarın okullar açılıyorr başlasın tempo
Bugün herkes için az kalorili az karbonhidratlı bol sporlu ve hareketli huzurlu birgün olsun

Hoşgeldin canım.
Tanıtırmısın kendini
Hosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldun 2. Doğumundan sonra çok kilo aldım 84 kg ken diyete başladım ve 10 kg verdim cok sukur 65 kg olmak istiyorum ve takıldım kaldım motive ye ihtiyacim var

Hoşgeldinn inş hedeflerimize ulaşırız bende 62,5 kiloyum bu hafta katıldım 10 kilo vermek istiyorum bakalım.

pazar menum

sabah: 2 dilim tb 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, salça, lor az bal ve çay
ara: 1 br süt yarım muz (spordan önce)
öğlen: (spordan sonra soluğu kebapçıda aldım yine :) 1 porsiyon tavuk şiş, az bulgur ve yeşillik yanında sadece
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek et döner ayran ve turşu
ara: yeşilçay sade kahve ve 2 hurma yerim

45 dk kardiyo, ve aletlerle calıstım

Hoşbuldum canım çok memnun oldum. Bende 55 e yaklaşmak istiyorum asıl hedefim 50 inş hepberaber başarıcağız öyle hissediyorum
ben de cok memnun oldum canım iyi ki geldin aynen beraber başaralım artık zaman geçiyor durmadan cok sey kaybediyoruz veremedikçe...
Çok iyi öğünlerin herkese göre ben baya karbonhidrat almışım
saol kuzum ama ben de öncesi gün baya batırdım, tum ay dikkat edıyorum regl zamanı cozutuyorum e o zaman ne anlamı var! biraz dıkkat etsem iyi olacak artık
Teşekkür ederim hepimize arkadaşlar iyi ki varsınız mutluluğumu paylaştınız
sen de iyi ki varsın yaa hatta siz :))
wuu menu de spor da çok iyi bence :)
Menü

11:30
1,5 bardak süt

13:30
Peynir zeytin ekmek çay

19:00
1 dilim somon ızgara
Tere turp
Bol salata
3 kaşık bulgur pilavı

Spor
1 saat yürüyüş
1000 atladım.

Kitap
Aynı
gayet iyisin kaptan
bazen bırakmak da iyi kafayı toplamak acısından, evde düzene girersin kuzu :)
umarım :)) evet bizim tempo başlıyor yarın cidden :) ama hareket iyidir
hoşgeldin canım inşallah oluruz benim de şu aşamada ilk hedefim 65 olmak hadi bakalım :)

İyi akşamlar kızlar
Kimseler yok çok sessiz topik
Sabah kahvaltım geç olduğu için iki öğün yedim
Kahvaltı30-12:00 peynir zeytin ekmek domates salatalık

Ara15:30 domates salatalık

Akşam yemeği 19:00-19:30
2 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı enginar
6 yemek kaşığı tavuklu sebze
5-6 kaşık yoğurt

2 lt su

Yeşil çay
100 mekik
100 ip atlama
15 dk genel egzersiz
Kitap okumaya fırsatım yok şu sıra. Onuda düzene koyucam bu hafta inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…