gayet iyi menun fıstık :)İyi akşamlar kızlar
Kimseler yok çok sessiz topik
Sabah kahvaltım geç olduğu için iki öğün yedim
Kahvaltı30-12:00 peynir zeytin ekmek domates salatalık
Ara15:30 domates salatalık
Akşam yemeği 19:00-19:30
2 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı enginar
6 yemek kaşığı tavuklu sebze
5-6 kaşık yoğurt
2 lt su
Yeşil çay
100 mekik
100 ip atlama
15 dk genel egzersiz
Kitap okumaya fırsatım yok şu sıra. Onuda düzene koyucam bu hafta inş
Evett bugünçok iyi geçti çok şükürgayet iyi menun fıstık :)
Valla seninkide mükemmel olmuş . Cuma günü herkes tartılcak ona göre kim en çok vermiş ona mı bakılcakpazar menum
sabah: 2 dilim tb 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, salça, lor az bal ve çay
ara: 1 br süt yarım muz (spordan önce)
öğlen: (spordan sonra soluğu kebapçıda aldım yine :) 1 porsiyon tavuk şiş, az bulgur ve yeşillik yanında sadece
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek et döner ayran ve turşu
ara: yeşilçay sade kahve ve 2 hurma yerim
45 dk kardiyo, ve aletlerle calıstım
hep öyle olsun inşallahEvett bugünçok iyi geçti çok şükür
saolasın kuzum, artık bıktım şu kilolardan sondayım inan, biran önce 65 i bi görsem gerisi de gelecek inşallah, aynen cuma günü herkes tartılıp bildirim yapıyor işteValla seninkide mükemmel olmuş . Cuma günü herkes tartılcak ona göre kim en çok vermiş ona mı bakılcak
Bende aynı 5 ay da 4 kilo aldım negüzel 58-59 arssıydım. İlk hedefim eski kilom sonrada 55 öyle 50 ye kadar düşmek.saolasın kuzum, artık bıktım şu kilolardan sondayım inan, biran önce 65 i bi görsem gerisi de gelecek inşallah, aynen cuma günü herkes tartılıp bildirim yapıyor işte
şuan 69-70 arasıyım canım. ben de 55-60 arasındayken cok mutluydum, anlamadan 70 e dayandım maalesef, o yuzden 65 i bir göreyim istiyorum, senın cok fazla bır kılon yok rahat baş edersin inşallah, birlikte mutlu olalım başardıkça :)Bende aynı 5 ay da 4 kilo aldım negüzel 58-59 arssıydım. İlk hedefim eski kilom sonrada 55 öyle 50 ye kadar düşmek.
Sen şuan kaçsın
Seninde çabucak gider inş kilolar. Ama veremiyorum ya biyerlerde yanlış yapıyorumdur mutlaka o yüzden katıldım aranıza. Beraberce halledelimşuan 69-70 arasıyım canım. ben de 55-60 arasındayken cok mutluydum, anlamadan 70 e dayandım maalesef, o yuzden 65 i bir göreyim istiyorum, senın cok fazla bır kılon yok rahat baş edersin inşallah, birlikte mutlu olalım başardıkça :)
bazen veremıyor insan ben de 1 yıldır yerimde saydım..şimdi spor salonuna başladım o yuzden, buraya katılmakla cok iyi yaptın canım motivasyonu olumlu etkiliyor buradaki arkadaşlıklar ve destekSeninde çabucak gider inş kilolar. Ama veremiyorum ya biyerlerde yanlış yapıyorumdur mutlaka o yüzden katıldım aranıza. Beraberce halledelim
PilakiiiiiiiiPardon ya barbunya pilavlı o
Hoşgeldiniz genç anne . Bende yaşlı anne 42 yaşında ikinci keZ anne oldumHosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldun2. Doğumundan sonra çok kilo aldım 84 kg ken diyete başladım ve 10 kg verdim cok sukur 65 kg olmak istiyorum ve takıldım kaldım motive ye ihtiyacim var
Senin boy kaçtı canım yaHoşgeldinn inş hedeflerimize ulaşırız bende 62,5 kiloyum bu hafta katıldım 10 kilo vermek istiyorum bakalım.
Tatlım ilk sayfada kurallar var okuyarak başlayabilirsin @akrep33 kaptanım gelince ilgilenir seninleİyi akşamlar kızlar aranıza katılabilir miyim
24 yaşındayım iki prenses annesiyim boyum 1.68 kilom 77.1 hedefim 60 kilo olmak
Sende eti çok seviyorsun canım sanırım benim gibipazar menum
sabah: 2 dilim tb 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, salça, lor az bal ve çay
ara: 1 br süt yarım muz (spordan önce)
öğlen: (spordan sonra soluğu kebapçıda aldım yine :) 1 porsiyon tavuk şiş, az bulgur ve yeşillik yanında sadece
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek et döner ayran ve turşu
ara: yeşilçay sade kahve ve 2 hurma yerim
45 dk kardiyo, ve aletlerle calıstım
Sizde hoşgeldiniz genç anneİyi akşamlar kızlar aranıza katılabilir miyim
24 yaşındayım iki prenses annesiyim boyum 1.68 kilom 77.1 hedefim 60 kilo olmak
Canım benim boy 159Senin boy kaçtı canım ya
Ya çok iyi senin listen bugünde. Bide pes ediyordun benim geldiğim gün :)) olsun ütüde olimpiyatlara girmesi gereken bir spordur bize göreMenüm
Sabah
1 keçiboynuzu
Kahvaltı
1 k süzme peynir
8 yeşil Zeytin (meğer kalorisi daha düşükmüş)
2 yumurtadan yumurta slatası
Roka tere
1 tk bal
1,5 dilim tb ekmeği
Öğle
4 yk barbunya pilakisi
Akşam
Balık tava
Boş salata
Akşam y m pimim 5 yedim balıkta biraz midemi bulandırdın üzerine bir avuca yakın kuru dut yedim
Biraz evvelde 1 çay bardağı 1 çay kaşığı bal ile sucak ballı süt
Su 2,5
Bugün sadece ütü yaptım hareket yok
Oh maşallah ne yaşlısıHoşgeldiniz genç anne . Bende yaşlı anne 42 yaşında ikinci keZ anne oldum
Aynen seviyorumSende eti çok seviyorsun canım sanırım benim gibi
Hoşbuldum teşekkür ederimSizde hoşgeldiniz genç anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?