Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gayet iyi menun fıstık :)

Valla seninkide mükemmel olmuş . Cuma günü herkes tartılcak ona göre kim en çok vermiş ona mı bakılcak

Valla seninkide mükemmel olmuş . Cuma günü herkes tartılcak ona göre kim en çok vermiş ona mı bakılcak
saolasın kuzum, artık bıktım şu kilolardan sondayım inan, biran önce 65 i bi görsem gerisi de gelecek inşallah, aynen cuma günü herkes tartılıp bildirim yapıyor işte

saolasın kuzum, artık bıktım şu kilolardan sondayım inan, biran önce 65 i bi görsem gerisi de gelecek inşallah, aynen cuma günü herkes tartılıp bildirim yapıyor işte
Bende aynı 5 ay da 4 kilo aldım negüzel 58-59 arssıydım. İlk hedefim eski kilom sonrada 55 öyle 50 ye kadar düşmek.

Sen şuan kaçsın

Bende aynı 5 ay da 4 kilo aldım negüzel 58-59 arssıydım. İlk hedefim eski kilom sonrada 55 öyle 50 ye kadar düşmek.

Sen şuan kaçsın
şuan 69-70 arasıyım canım. ben de 55-60 arasındayken cok mutluydum, anlamadan 70 e dayandım maalesef, o yuzden 65 i bir göreyim istiyorum, senın cok fazla bır kılon yok rahat baş edersin inşallah, birlikte mutlu olalım başardıkça :)

Seninde çabucak gider inş kilolar. Ama veremiyorum ya biyerlerde yanlış yapıyorumdur mutlaka o yüzden katıldım aranıza. Beraberce halledelim

Seninde çabucak gider inş kilolar. Ama veremiyorum ya biyerlerde yanlış yapıyorumdur mutlaka o yüzden katıldım aranıza. Beraberce halledelim
bazen veremıyor insan ben de 1 yıldır yerimde saydım..şimdi spor salonuna başladım o yuzden, buraya katılmakla cok iyi yaptın canım motivasyonu olumlu etkiliyor buradaki arkadaşlıklar ve destek

Hoşgeldiniz genç anne . Bende yaşlı anne 42 yaşında ikinci keZ anne oldum

Sende eti çok seviyorsun canım sanırım benim gibi

Menüm
Sabah
1 keçiboynuzu
Kahvaltı
1 k süzme peynir
8 yeşil Zeytin (meğer kalorisi daha düşükmüş)
2 yumurtadan yumurta slatası
Roka tere
1 tk bal
1,5 dilim tb ekmeği

Öğle
4 yk barbunya pilakisi

Akşam
Balık tava
Boş salata

Akşam y m pimim 5 yedim balıkta biraz midemi bulandırdın üzerine bir avuca yakın kuru dut yedim

Biraz evvelde 1 çay bardağı 1 çay kaşığı bal ile sucak ballı süt

Su 2,5

Bugün sadece ütü yaptım hareket yok

Senin boy kaçtı canım ya
Canım benim boy 159

Ya çok iyi senin listen bugünde. Bide pes ediyordun benim geldiğim gün :)) olsun ütüde olimpiyatlara girmesi gereken bir spordur bize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…