- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Spora gidiyorsunya neler yapıyorsun sıralama olarak bahsedermisin??Aynen seviyorumbir de spor yaptığımdan dolayı daha cok yemem gerekiyor kas yapıyorum ahahaa
HoşgeldinnnnHoşbuldum teşekkür ederim
Hoşbuldum canımHoşgeldinnnnbenimde 3 çocuk var. Ah o doğumlarr hepsinden biraz hatıra kalıyor işte
Tekrar hoşgeldin canım.Hosbuldum ♡♡ ben Aysenur 22 yaşındayım 2 cocugm var 1 oğlan 1 kiz biraz erken anne oldun2. Doğumundan sonra çok kilo aldım 84 kg ken diyete başladım ve 10 kg verdim cok sukur 65 kg olmak istiyorum ve takıldım kaldım motive ye ihtiyacim var
Ooo çok almışın. Boyun kaç? Ama verirsin yaşın genç 30 dan sonra dahada zorlaşıyor. Sakın ihmal EtmeHoşbuldum canımah ah sorma ilk kızim da aldım hamileyken tam 35 kilo aldım sonra 15 kilo verdim ikinci kızimdada aldım 15 kilo bı atmış olabilsem yaza kadar 65 görsem gene kâfi
Menü güzel olmuş canım. Başarılarpazar menum
sabah: 2 dilim tb 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, salça, lor az bal ve çay
ara: 1 br süt yarım muz (spordan önce)
öğlen: (spordan sonra soluğu kebapçıda aldım yine :) 1 porsiyon tavuk şiş, az bulgur ve yeşillik yanında sadece
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek et döner ayran ve turşu
ara: yeşilçay sade kahve ve 2 hurma yerim
45 dk kardiyo, ve aletlerle calıstım
Spora bayıldım ama kitap da şazım kuşumİyi akşamlar kızlar
Kimseler yok çok sessiz topik
Sabah kahvaltım geç olduğu için iki öğün yedim
Kahvaltı30-12:00 peynir zeytin ekmek domates salatalık
Ara15:30 domates salatalık
Akşam yemeği 19:00-19:30
2 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı enginar
6 yemek kaşığı tavuklu sebze
5-6 kaşık yoğurt
2 lt su
Yeşil çay
100 mekik
100 ip atlama
15 dk genel egzersiz
Kitap okumaya fırsatım yok şu sıra. Onuda düzene koyucam bu hafta inş
Hoşgeldin canım, katılabilirsin tabikiİyi akşamlar kızlar aranıza katılabilir miyim
24 yaşındayım iki prenses annesiyim boyum 1.68 kilom 77.1 hedefim 60 kilo olmak
Sporumu da yapayım, paylaşıcam canım menümü..kızlaaar nerelerdesiniz ? pazar menülerini görelim :))
Zereno Ellssa Seymasevde @cimbomlukiz @oynakbasi34 Zeytinlerimm ve unuttuklarım varsa..
Teşekkürler kaptanımTatlım ilk sayfada kurallar var okuyarak başlayabilirsinEllssa kaptanım gelince ilgilenir seninle
Menü güzel canım.Menüm
Sabah
1 keçiboynuzu
Kahvaltı
1 k süzme peynir
8 yeşil Zeytin (meğer kalorisi daha düşükmüş)
2 yumurtadan yumurta slatası
Roka tere
1 tk bal
1,5 dilim tb ekmeği
Öğle
4 yk barbunya pilakisi
Akşam
Balık tava
Boş salata
Akşam y m pimim 5 yedim balıkta biraz midemi bulandırdın üzerine bir avuca yakın kuru dut yedim
Biraz evvelde 1 çay bardağı 1 çay kaşığı bal ile sucak ballı süt
Su 2,5
Bugün sadece ütü yaptım hareket yok
Teşekkür ederimmm kuralları da okudum yarından itibaren menumu sporlarimi yazicam inşallahHoşgeldin canım, katılabilirsin tabiki
Sporumu da yapayım, paylaşıcam canım menümü..
Tamam canım.. Başarılar..Teşekkür ederimmm kuralları da okudum yarından itibaren menumu sporlarimi yazicam inşallah
Hoşgeldinn inş hedeflerimize ulaşırız bende 62,5 kiloyum bu hafta katıldım 10 kilo vermek istiyorum bakalım.
ben de cok memnun oldum canım iyi ki geldin aynen beraber başaralım artık zaman geçiyor durmadan cok sey kaybediyoruz veremedikçe...
saol kuzum ama ben de öncesi gün baya batırdım, tum ay dikkat edıyorum regl zamanı cozutuyorum e o zaman ne anlamı var! biraz dıkkat etsem iyi olacak artık
sen de iyi ki varsın yaa hatta siz :))
wuu menu de spor da çok iyi bence :)
gayet iyisin kaptan
bazen bırakmak da iyi kafayı toplamak acısından, evde düzene girersin kuzu :)
umarım :)) evet bizim tempo başlıyor yarın cidden :) ama hareket iyidir
hoşgeldin canım inşallah oluruz benim de şu aşamada ilk hedefim 65 olmak hadi bakalım :)
Hoşgeldiniz genç anne . Bende yaşlı anne 42 yaşında ikinci keZ anne oldum
Hosbuldum arkadaşlar ♡♡ inşallah hep birlikte güzel güzel incecik olacağızTekrar hoşgeldin canım.
Gidecek inşallah o pis kilolar.. Hep birlikte başarıcaz
Hoşgeldin canım.Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim . yarin sabah tartilip kilomu menü mu sporlarimi her gün düzenli olarak yazacağım .
Canım 2.takımım hepinize iyi geceler :)
Ben bi süreliğine izninizi istemek için geldim buraya vakit ayıramıyorum maalesef yarın da tatil bitiyor yoğunluğum biraz daha artacak zaten motivasyon sorunum var buraya yetemedikçe daha da çok moralim bozuluyordiyeti bozmuyorum ama merak etmeyin hatta daha motive şekilde bireysel olarak vermeye çalışıcam kilolarımı 75i görüp dönmeyi düşünüyorum aranıza tekrardan ara ara mutlaka haber veririm inş :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ben gidiyorum ama dönüşüm inş muhteşem olacak :) hepinizi çok öpüyorum Ellssa kaptanım izne ayrılmak istiyorum müsaadenle
Hepiniz Allah’a emanet olun :)
Menüm
12:00
Sucuk ızgara
Peynir zeytin az pide çay
15:30
4 tane yöresel çörek(mardin)
19:00
1 dilim somon ızgara
1 kase ıspanaklım yeşil mercimek çorba
1 parça ıspanaklı börek(tadımlık)
Tere turp
Bol salata
Spor
1000atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?