Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldinnnn benimde 3 çocuk var. Ah o doğumlarr hepsinden biraz hatıra kalıyor işte
Hoşbuldum canımah ah sorma ilk kızim da aldım hamileyken tam 35 kilo aldım sonra 15 kilo verdim ikinci kızimdada aldım 15 kilo bı atmış olabilsem yaza kadar 65 görsem gene kâfi

Tekrar hoşgeldin canım.
Gidecek inşallah o pis kilolar.. Hep birlikte başarıcaz

Hoşbuldum canımah ah sorma ilk kızim da aldım hamileyken tam 35 kilo aldım sonra 15 kilo verdim ikinci kızimdada aldım 15 kilo bı atmış olabilsem yaza kadar 65 görsem gene kâfi
Ooo çok almışın. Boyun kaç? Ama verirsin yaşın genç 30 dan sonra dahada zorlaşıyor. Sakın ihmal Etme

Menü güzel olmuş canım. Başarılar

Spora bayıldım ama kitap da şazım kuşum

Menü güzel canım.

Hoşgeldinn inş hedeflerimize ulaşırız bende 62,5 kiloyum bu hafta katıldım 10 kilo vermek istiyorum bakalım.

Hoşgeldiniz genç anne . Bende yaşlı anne 42 yaşında ikinci keZ anne oldum

Tekrar hoşgeldin canım.
Gidecek inşallah o pis kilolar.. Hep birlikte başarıcaz
Hosbuldum arkadaşlar ♡♡ inşallah hep birlikte güzel güzel incecik olacağız

Menüm

12:00
Sucuk ızgara
Peynir zeytin az pide çay

15:30
4 tane yöresel çörek(mardin)

19:00
1 dilim somon ızgara
1 kase ıspanaklım yeşil mercimek çorba
1 parça ıspanaklı börek(tadımlık)
Tere turp
Bol salata

Spor
1000atladım

Canım 2.takımım hepinize iyi geceler :)
Ben bi süreliğine izninizi istemek için geldim buraya vakit ayıramıyorum maalesef yarın da tatil bitiyor yoğunluğum biraz daha artacak zaten motivasyon sorunum var buraya yetemedikçe daha da çok moralim bozuluyor diyeti bozmuyorum ama merak etmeyin hatta daha motive şekilde bireysel olarak vermeye çalışıcam kilolarımı 75i görüp dönmeyi düşünüyorum aranıza tekrardan ara ara mutlaka haber veririm inş :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ben gidiyorum ama dönüşüm inş muhteşem olacak :) hepinizi çok öpüyorum Ellssa kaptanım izne ayrılmak istiyorum müsaadenle
Hepiniz Allah’a emanet olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…