- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ay 1000 diyonuzMenüm
12:00
Sucuk ızgara
Peynir zeytin az pide çay
15:30
4 tane yöresel çörek(mardin)
19:00
1 dilim somon ızgara
1 kase ıspanaklım yeşil mercimek çorba
1 parça ıspanaklı börek(tadımlık)
Tere turp
Bol salata
Spor
1000atladım
Ben de ilk 100 le başladığımda bu rakamı yapmak hayaldi.. Şimdi gerçek oldu..Ay 1000 diyonuz
Ben böle kalıyom maşallah
Kaptanım kitabada başladım okudum 7/8 sayfa başlamış olmak için
Kitap HİPNOZCU (richard bach)
Bisküvi hariç güzel menü.Kızlar iyi geceler menüm şöyle
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara yarım muz
5 tane kadar siyah kuru üzüm
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
Fırında pişmiş tavuk el ayası kadar
Ara
1 elma
1 kase yoğurt
Bi kaç tane bisküvi
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Menülerinizi yorumlayamadım canlar. Yeni hafta yeni umutlar... Hadi bakalım
Hoşgeldinn ah ah o çocuklardan arta kalanlar zaten bizi bizlikten çıkardıHerkese Günaydın iyi haftalar olsun inşallah ,
Yaşım 41 bir evladım var onun la yaşıyorum .bu yüzden de evde onun biraktigi ne varsa ziyan olmasın diye yemekten 77 leri görmüş bulunmaktayım. yemek yemeği çok seviyorum .abur cubur olarak cips kola sevmem .çerez ah o çerezlere aksamlari tv izlerken .evde çocuk olduğu için sürekli pasta börek kek kurabiye tarzı şeyleri çok yapar ve cok alırım .artık yapmayacağım kızıma da söyledim benim sabahları kalktigimda olmazsa olmazim neskafe hem de kremalı :)) biliyorum olmaması lazım ama ara öğün haklarimi neskafe olarak kullanabilir miyim ?
Menü
1 fincan kahve
Spor 30 dk
Kahvaltı
Nesfit , küçük muz , bir dilim elma, tarçın , 1kasik bal ve süt
Öğlen
1 kepek ekmekli kasarli tost 1 bardak ayran
Ara öğün kahve
Aksam
Yaprak sarmasi yoğurt
Bol su
Yeşil çay
ingiliz karbonatli su içiyorum .
Hedefin kaç?Boy ve kilo yazmayı unutmuşum
167 boyum
77.600 kilo
05.02.2018 tarihinde katıldım .
O zaman öğlen yiyeceğim tostu kaldırayım iki haşlanmış yumurta peynir süt .Hoşgeldinn ah ah o çocuklardan arta kalanlar zaten bizi bizlikten çıkardı
Bendede 3 tane var herkesinkini Allah bağışlasın
Menü çok karbonhidrat ağırlıklı biraz daha proteine sebzeye yönel. Ben bu hafta öyle bi karar aldım. Çünkü göZümüze az gözüken karbonhidrat ve şeker yapıyor neyapıyorsa
Ama işte en vazgeçilmezlerimiz olmuş onlar.
Hoşgeldin tekrar ne çok konuştum gene
Zaten sabah akşam ben konuşuyorum sanki
Hedefim 10 kilo vermek .normalde kilomu gösteren bir bayan değilim .yani 67 kilo da ben 38 beden giyiyorum . 67 ve 68 ler benim için iyi .Hedefin kaç?
Hadi inşşşşHedefim 10 kilo vermek .normalde kilomu gösteren bir bayan değilim .yani 67 kilo da ben 38 beden giyiyorum . 67 ve 68 ler benim için iyi .
Şunu biliyorum o agzimizin fermuarini cekmezsek asla kilolar gitmiyor birde spor olmazsa .ben 30 dk spor yazdım ama bunu zamanla arttiracagim . Bu gün temizlik vs de var ondan 30 yazdım .ama hedefim 40 dk yürümek 30 dk da agirliklarla hareket çalışmak .iç bacak için çember de aldım .vereceğim o 10 kiloyu inşaallah en az 2 ayda
Günaydınn canımGünaydınnnn hayırlı sabahlar kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Kuzum sen kendin için en iyisini bilirsin, o yuzdeen bomba gibi dönüşünü bekliyorum :)Canım 2.takımım hepinize iyi geceler :)
Ben bi süreliğine izninizi istemek için geldim buraya vakit ayıramıyorum maalesef yarın da tatil bitiyor yoğunluğum biraz daha artacak zaten motivasyon sorunum var buraya yetemedikçe daha da çok moralim bozuluyordiyeti bozmuyorum ama merak etmeyin hatta daha motive şekilde bireysel olarak vermeye çalışıcam kilolarımı 75i görüp dönmeyi düşünüyorum aranıza tekrardan ara ara mutlaka haber veririm inş :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ben gidiyorum ama dönüşüm inş muhteşem olacak :) hepinizi çok öpüyorum Ellssa kaptanım izne ayrılmak istiyorum müsaadenle
Hepiniz Allah’a emanet olun :)
Tabi canım, yuruyüş bandında ısınıyorum biraz, bölgesel aletlerle çalışıyorum sonra biraz kardıyo yine, ve bazen de grup derslerine katılıyorum pilates yoga spinning gibiSpora gidiyorsunya neler yapıyorsun sıralama olarak bahsedermisin??
kızlaaar nerelerdesiniz ? pazar menülerini görelim :))
@ZerenoEllssa Seymasevde @cimbomlukiz oynakbasi34 @Zeytinlerimm ve unuttuklarım varsa..
Canım 2.takımım hepinize iyi geceler :)
Ben bi süreliğine izninizi istemek için geldim buraya vakit ayıramıyorum maalesef yarın da tatil bitiyor yoğunluğum biraz daha artacak zaten motivasyon sorunum var buraya yetemedikçe daha da çok moralim bozuluyordiyeti bozmuyorum ama merak etmeyin hatta daha motive şekilde bireysel olarak vermeye çalışıcam kilolarımı 75i görüp dönmeyi düşünüyorum aranıza tekrardan ara ara mutlaka haber veririm inş :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ben gidiyorum ama dönüşüm inş muhteşem olacak :) hepinizi çok öpüyorum Ellssa kaptanım izne ayrılmak istiyorum müsaadenle
Hepiniz Allah’a emanet olun :)
Herkese Günaydın iyi haftalar olsun inşallah ,
Yaşım 41 bir evladım var onun la yaşıyorum .bu yüzden de evde onun biraktigi ne varsa ziyan olmasın diye yemekten 77 leri görmüş bulunmaktayım. yemek yemeği çok seviyorum .abur cubur olarak cips kola sevmem .çerez ah o çerezlere aksamlari tv izlerken .evde çocuk olduğu için sürekli pasta börek kek kurabiye tarzı şeyleri çok yapar ve cok alırım .artık yapmayacağım kızıma da söyledim benim sabahları kalktigimda olmazsa olmazim neskafe hem de kremalı :)) biliyorum olmaması lazım ama ara öğün haklarimi neskafe olarak kullanabilir miyim ?
Menü
1 fincan kahve
Spor 30 dk
Kahvaltı
Nesfit , küçük muz , bir dilim elma, tarçın , 1kasik bal ve süt
Öğlen
1 kepek ekmekli kasarli tost 1 bardak ayran
Ara öğün kahve
Aksam
Yaprak sarmasi yoğurt
Bol su
Yeşil çay
ingiliz karbonatli su içiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?