Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ay 1000 diyonuz
Ben böle kalıyom maşallah
Kaptanım kitabada başladım okudum 7/8 sayfa başlamış olmak için
Kitap HİPNOZCU (richard bach)

Kızlar iyi geceler menüm şöyle
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara yarım muz
5 tane kadar siyah kuru üzüm
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
Fırında pişmiş tavuk el ayası kadar
Ara
1 elma
1 kase yoğurt
Bi kaç tane bisküvi
Su 2 litreyi geçtim sanırım

Menülerinizi yorumlayamadım canlar. Yeni hafta yeni umutlar... Hadi bakalım

Ay 1000 diyonuz
Ben böle kalıyom maşallah
Kaptanım kitabada başladım okudum 7/8 sayfa başlamış olmak için
Kitap HİPNOZCU (richard bach)
Ben de ilk 100 le başladığımda bu rakamı yapmak hayaldi.. Şimdi gerçek oldu..

Yeterki iste..

Bisküvi hariç güzel menü.

Herkese Günaydın iyi haftalar olsun inşallah ,
Yaşım 41 bir evladım var onun la yaşıyorum .bu yüzden de evde onun biraktigi ne varsa ziyan olmasın diye yemekten 77 leri görmüş bulunmaktayım. yemek yemeği çok seviyorum .abur cubur olarak cips kola sevmem .çerez ah o çerezlere aksamlari tv izlerken .evde çocuk olduğu için sürekli pasta börek kek kurabiye tarzı şeyleri çok yapar ve cok alırım .artık yapmayacağım kızıma da söyledim benim sabahları kalktigimda olmazsa olmazim neskafe hem de kremalı :)) biliyorum olmaması lazım ama ara öğün haklarimi neskafe olarak kullanabilir miyim ?
Menü
1 fincan kahve
Spor 30 dk
Kahvaltı
Nesfit , küçük muz , bir dilim elma, tarçın , 1kasik bal ve süt
Öğlen
1 kepek ekmekli kasarli tost 1 bardak ayran
Ara öğün kahve
Aksam
Yaprak sarmasi yoğurt
Bol su
Yeşil çay
ingiliz karbonatli su içiyorum .

Hoşgeldinn ah ah o çocuklardan arta kalanlar zaten bizi bizlikten çıkardı
Bendede 3 tane var herkesinkini Allah bağışlasın
Menü çok karbonhidrat ağırlıklı biraz daha proteine sebzeye yönel. Ben bu hafta öyle bi karar aldım. Çünkü göZümüze az gözüken karbonhidrat ve şeker yapıyor neyapıyorsa
Ama işte en vazgeçilmezlerimiz olmuş onlar.
Hoşgeldin tekrar ne çok konuştum gene
Zaten sabah akşam ben konuşuyorum sanki

O zaman öğlen yiyeceğim tostu kaldırayım iki haşlanmış yumurta peynir süt .
Uyardiginiz için çok teşekkür ederim .
Amin .Rabbim bütün evlatlarimizi korusun inşaallah .

Hedefim 10 kilo vermek .normalde kilomu gösteren bir bayan değilim .yani 67 kilo da ben 38 beden giyiyorum . 67 ve 68 ler benim için iyi .
Şunu biliyorum o agzimizin fermuarini cekmezsek asla kilolar gitmiyor birde spor olmazsa .ben 30 dk spor yazdım ama bunu zamanla arttiracagim . Bu gün temizlik vs de var ondan 30 yazdım .ama hedefim 40 dk yürümek 30 dk da agirliklarla hareket çalışmak .iç bacak için çember de aldım .vereceğim o 10 kiloyu inşaallah en az 2 ayda

Hadi inşşşş
Kaptanımız akşam alıyor raporları bilgin olsun.
Aynen gitmiyor tutucaz boğazı :))

Kuzum sen kendin için en iyisini bilirsin, o yuzdeen bomba gibi dönüşünü bekliyorum :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için ve cumaya çok çok güzel rakamlar görürüz
Ben yine bu sabah erkenden uyandım ve kahveyle güne başladım Kuzuyu okula gönderip o arada birde kahvaltımı yaptım sonrada büyük kızıda okula uğurlayıp direk eve giriştim

Çok şükür çok fazla işim yoktu süpürge işi bile bitti sadece toz almak kaldı Öğlenlik yemeğim de hazır bir tek makineye bir posta çamaşır atarım onlar yıkanırken de yeğenime söz verdiğim bandanadan örerim Benim kızda görünce çok beğenmiş kızkardeşim çatlak hayır derim diye Anneme demiş kaş göz arasında benim kızada örse ya diye kendi sadece düz örgü biliyor birde öğren len derim diye çekindi sanırım gerçi yine örerdim zaten o ayrı da işte kendini garantiye almış nasılsa Anneme hayır diyemem diye

kızlaaar nerelerdesiniz ? pazar menülerini görelim :))
@Zereno Ellssa Seymasevde @cimbomlukiz oynakbasi34 @Zeytinlerimm ve unuttuklarım varsa..

Valla ben gezmelerden geç gelince gece giremedim ama erkenden paylaşmıştım hemen buraya da kopyalayayım

Uyanınca; 07.00de
1 fincan duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 07.45de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 fincan Zencefilli naneli yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen 13.30da
2 kepçe çorba
4 yk pırasa ( havuç eklemedim çok çok az yağ ve tuz vardı )

ara; 15.30da
1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam; 18:00de
4 - 5 yk kadar tavuk göğüs sote
1 büyük kase marul salatası

son ara; 19:15de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu naneli yeşil çay

Canım hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diye
2 günde bir baksan buraya eminim Kaptanın da seni idare eder he hiç giremem diyorsan o ayrı izne ayrılırsan da emeğini heba etmeden beslenmene odaklan ki dediğin gibi dönüşün muhteşem olsun
Sende Allaha emanet ol canım

Takıma hoş geldin canım
İnşallah buradaki kızlarla çok güzel sonuçlar alır hedefine ulaşırsın
Bu arada bende kendimi tanıtayım Adım Banu , 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim Maalesef benim Başlangıç kilom sizinkiler kadar ufak değil 124,5 kg benim rekorum ama çok şükür bu cuma bende 87.5 gördüm ( gerçi bir iki kilo daha aşağısınıda görmüştüm de en son ama maalesef şu son bir iki haftadır biraz yoğunluk ve stresden biraz ödemle boğuşur oldum neyse hallederiz onuda fazlasını da nasılsa
Ben 8. Takımın kaptanıyım ama her fırsatta buralarda benide göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…