Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı sabahlar enerjik hatun
Çok tebrik ederim inan verdiğin kiloları duyunca saygıyla eğiliyorum önünde

Çok teşekkür ederim . Aleyküm selam.hosbuldum . inanıyorum ki doğru yerdeyim ben.tek başına 3 gün yapıp aman diyorsun .Ama burda yanlış yaptığım şeyleri hem ogrenecegim hem desteklerle gitsin kilolar .Çok tebrik ediyorum sizde baya kilo vermissiniz .

Canım

Kuzum sen kendin için en iyisini bilirsin, o yuzdeen bomba gibi dönüşünü bekliyorum :)
Saol canım iyi olur inş
Çok teşekkür ederim canın Kaptan daha öncede idare edeceğini söyledi ama benim içime sinmiyor böyle de pis bi huyum var belki biraz uzaklaşmak daha iyi gelir biraz böyle deneyeyim olmazsa geri dönerim döndüğümde ikimizde artık 75 olalım inş da şu 80 kabusundan kurtulalım :)

Canım nescafe ödem ve selülit yapar. Yağ yakımını zorlaştırır..
Seçim senin
Boy ve kilo yazmayı unutmuşum
167 boyum
77.600 kilo
05.02.2018 tarihinde katıldım .
Canım bu bilgilerini ajandana yazmayı da unutma. 15 gün sonra listeye girerken senden bu bilgileri tekrar isticem..

Tüm yeni gelen arkadaşlar.. Ajandalarınız ve notlarınız tamam dimi

Sen hep konuş

Canım bu 15 tatil sana yaramadı pek.. Bu hafta son iki haftanın acısını çıkarıp tartıda çok güzel rakam göreceksin inanıyorum buna..

Canım benim boy 159
Benim boyumda 1,57

Ya çok iyi senin listen bugünde. Bide pes ediyordun benim geldiğim gün :)) olsun ütüde olimpiyatlara girmesi gereken bir spordur bize göre

Aynen ya arada bir oluyor öyle olumsuzluklar hele biraz evvel çok sevdiğim ama giyemediğim bi pantolonum vardı o oldu acayip motivem arttı . Birde üst bedenden zayıflatabilsem

Oh maşallah ne yaşlısı
Teşekkür ederim canım

Aynen seviyorum bir de spor yaptığımdan dolayı daha cok yemem gerekiyor kas yapıyorum ahahaa

Yarasın hepsi löp löp kas olsun

Maalesef biyere gitmiyosun canım.. O kilolar gidecek..

Ben bilmiyordum ki kaptanım ilk fırsatta bakıyorum inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…