- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ajanda ve not olayını canımNeyi canım?
Ciddi misin kaptanımMaalesef biyere gitmiyosun canım.. O kilolar gidecek..
Haklısın kaptanım . Elimden geldiğince azaltacagim . bol su içiyorum .sabahtan beri 1.5 litre içtim .suyun içine de 2 karanfil limon ve karbonat atıyorum .1 büyük bardak ta 7 bitkili form çayı içtim .Canım nescafe ödem ve selülit yapar. Yağ yakımını zorlaştırır..
Seçim senin
Canım bu bilgilerini ajandana yazmayı da unutma. 15 gün sonra listeye girerken senden bu bilgileri tekrar isticem..
Tüm yeni gelen arkadaşlar.. Ajandalarınız ve notlarınız tamam dimi
Spor candır arkadaşımÇok acıktım ve akşam yemegimi saat 17 de yedim .bir tabak yaprak sarma ve bir kaşık yoğurt .
Gece bu gün yaptığım sporun aynısını yapacağım .
1 Nescafe daha icecegim . Bu gün 3 neskafe ile günü kqpatacagim .normalde 6 fincan falan içerim. başka hiç bir şey yemeyecegim bol su icecegim . 2.5 litre ye ulasacagim .
Dün eve gelirken çok sevdiğim bir yerden çok sevdiğim çikolatalı pasta aldım .eve geldikten sonra burasi ile tanıştım .Aman ye ha bu gün ha yarın demedim ve ağzıma tadimlik bir lokma pasta dahi koymadim .kendimi alkisliyorym
Diyetin ilk günleri çok zor eminim beni anlıyorsunuz .hele ki ben boğa burcuyum diyet lafını duyunca Karalar bagliyorum .
Ama güzel elbise ve pqntolqnlarima söz verdim .eski kiloma donene kadar ağzıma şekerli çikolatalı hiç bir şey koymayacagim . aklıma takılan bir şey var .zaman buldukça siteye girip geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum . Bazı mesajlarda ekmek hep var bazı mesajlarda ekmeği hayatımdan çıkardım deniliyor .sizce ekmek olmalı mı olmamalı mi ?
Çok ciddiyim tatlım..Ciddi misin kaptanım
Form çayını gün aşırı da içebilirsin ama suyu öyle içmen çok güzelHaklısın kaptanım . Elimden geldiğince azaltacagim . bol su içiyorum .sabahtan beri 1.5 litre içtim .suyun içine de 2 karanfil limon ve karbonat atıyorum .1 büyük bardak ta 7 bitkili form çayı içtim .
Süper bi öğle yemeği olmuşÖğlen yemeğimi yedim öğle yemeğinden önce yeşil çayımı içtim
Su içiyorum tabisi
Öğlen yemeğim 100 gr et bi tabak söğüş salata
Sporuna da yemeğine de bayıldımmÖğlen yemeğimi saat 12 gibi yedim .2 haşlanmış yumurta peynir , 7 bitkili çay .
2 saat geçtikten sonra kaptanimizdan etkilenip hiç aklımda yokken 100 ip atladım .
3×15 agirlikla kol göğüs hareketi
3×15 cemberle iç bacak
2×15 bisiklet çevirme
50 adet mekik
Aynısını akşam da yapacağım .
Hoşgeldin canım..merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni buraya yönlendirdiler yardımcı olurmusunuz
Aslında ekmek olmamalı ama dayanamıyoruz maalesef.. Ne kadar az o kadar iyi..Çok acıktım ve akşam yemegimi saat 17 de yedim .bir tabak yaprak sarma ve bir kaşık yoğurt .
Gece bu gün yaptığım sporun aynısını yapacağım .
1 Nescafe daha icecegim . Bu gün 3 neskafe ile günü kqpatacagim .normalde 6 fincan falan içerim. başka hiç bir şey yemeyecegim bol su icecegim . 2.5 litre ye ulasacagim .
Dün eve gelirken çok sevdiğim bir yerden çok sevdiğim çikolatalı pasta aldım .eve geldikten sonra burasi ile tanıştım .Aman ye ha bu gün ha yarın demedim ve ağzıma tadimlik bir lokma pasta dahi koymadim .kendimi alkisliyorym
Diyetin ilk günleri çok zor eminim beni anlıyorsunuz .hele ki ben boğa burcuyum diyet lafını duyunca Karalar bagliyorum .
Ama güzel elbise ve pqntolqnlarima söz verdim .eski kiloma donene kadar ağzıma şekerli çikolatalı hiç bir şey koymayacagim . aklıma takılan bir şey var .zaman buldukça siteye girip geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum . Bazı mesajlarda ekmek hep var bazı mesajlarda ekmeği hayatımdan çıkardım deniliyor .sizce ekmek olmalı mı olmamalı mi ?
Süpersin canımSpor candır arkadaşımekmek yiceksen pirinç makarna bulgur gibi yemekleri çıkart ogün onlardan yiceksen ekmeği çıkart
Nekadar az karbonhidrat okadar güzel kilo verilir. Ben bıgün hiç yemedim sadece buğday kepeği oda 1 kaşık yoğurtla çünkü göbeğim erisin istiyorum kilom çok yok aslında
Şekerde hiç yok bugün maşallah sizede
Teşekkür ederim canım .yok valla bir gram bile ekmek yemedim . sen uyardigin için .Spor candır arkadaşımekmek yiceksen pirinç makarna bulgur gibi yemekleri çıkart ogün onlardan yiceksen ekmeği çıkart
Nekadar az karbonhidrat okadar güzel kilo verilir. Ben bıgün hiç yemedim sadece buğday kepeği oda 1 kaşık yoğurtla çünkü göbeğim erisin istiyorum kilom çok yok aslında
Şekerde hiç yok bugün maşallah sizede
Yaaa negüzel önemsediğin için teşekkür ederimTeşekkür ederim canım .yok valla bir gram bile ekmek yemedim . sen uyardigin için .
Yaaaa kaptanım ne tatlısın şimdi ben nasıl gideyim nerelere gideyim duygulandımÇok ciddiyim tatlım..
Bu senin tek başına alacağın bi karar değil maalesef..
Sen bu takımın demirbaşısın.. Senin bir cümlenden bile motive olup kilo vermek adına yeni kararlar alınıyorsa, olmadığınsa ısrarla soruluyorsan bu takımdan gidemeyeceğin anlamına gelir.. En azından hedefine ulaşıncaya kadar, hattaa sonrasında da..
Burası da bi sorumluluk..
Düşünsene hayatlarına dokunduğun onca insan, onca dua..
Üstelik sadece klavye, parmakların ve o güzel yüreğin aracılığı ile
Teşekkür ederimSporuna da yemeğine de bayıldımm
İp topiğime de yazabilirsin toplam ip atlama sayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?