Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Keemun çayını biliyorum ama hatırlayamadım şimdi neye iyi geldiğini
Menü listen süperr

Sen de iyiki varsın, iyiki takımımdasın, iyiki tanıdım seni

arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kk da yoktum, taşındık önce köye cıktık internetim hep sorunluydu ki zaten feci yogundum sonra merkezdeki eve tasındık bir sürü iş güç nihayetinde bugün internet baglattık göreve basladım, cuma bildirimini kacırdım resmen unuttum yogunluktan yoksa esimin telinden girerdim şimdi o da gidiyor yeni hayata baslıyorum resmen aynı merrr gibi bu arada 10 gündir kilom değişmedi aynı şimdi regl de oldum, beni izne ayırmışsınız haķlı olarak nasıl geri dönebilirim kaptan ??

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Yemek faslıda bitince küçük kuzunun derslerini de kontrol edip kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken sizlerle de menümü paylaşayım;

Uyanınca 07:00de
1 duble fincan şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan zencefilli limonlu Yeşil çay

ara; 11.00de
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen 13.00da
2 kepçe çorba
4 kaşık pırasa

ara; 15:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi

Akşam; 18:00de
4 - 5 kaşık kadar fırında karnabahar
3 - 4 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
1 büyük kase Marul salatası ( çok az havuç rendeledim içine )

son ara; 20:00de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay

Su olarak da 2 litre kesin içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa

ASlında akşam yemeğinden önceki arada 1 ayran yada 2 kaşık yoğurt yemem gerekiyordu chialı ama o an evde ne yoğurt nede ayran vardı o yüzden onu bugünlük es geçtim artık yarına inşallah

Hayırlı sabahlar enerjik hatun
Çok tebrik ederim inan verdiğin kiloları duyunca saygıyla eğiliyorum önünde

Çooook teşekkür ederim canım
Tabiki rekor kiloma göre çok çok büyük fark var hatta komşularım bile kız 1o yaş gençleştin tanıyamadık falan bile dediler asansör olunca pek sık karşılaşmıyor insan ama benim oldum diyebilmem için bir 15 kg daha en az vermem lazım
Diyetisyenime kalsa 75 _ 79 arası iyidir ama onada ilk söylediğinde dedim kesinlikle 6lı rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum diye sonra yine 70 olsamda olur
Ben boydan kaybediyorum yoksa eminim fark çok daha fazla beli olurdu ( boyum 1.52 bu arada 1 karış boyum var türlü türlü huyum var )

CUMA 63,5
Bugün 62,4 üm.
Müsait zamanda mesajları okurum

Helalll valla süper bir fark

Teşekkür ederim hep diyorum bu takım yarışmasının özellikle bana katkısı çok fazla oldu kaç kere pes etmenin eşiğine geldim diyetisyene başlamadan önce ama sağ olsun burada okadar güzel yürekli arkadaşlar tanıdım ki her defasında beni yine dipten yukarı çektiler ve çok daha azimli bir şekilde devam ettim
Yeri geldi kendi takımımın kaptanlığını bile bırakmak istedim olmuyor imam osurursa cemaat ne yapmaz hesabı ama sizin kaptanınız da dahil herkes karşı çıktı biz destek oluruz yeterki sen devam et diye ve şükür herşey gönlümce oldu ve eskiden rüyamda bile göremeyeceğim rakamları tekrar gördüm ve inanıyorum dahasıda gelecek Allahın izniyle

İnan burası bağımlılık yapıyor ve hep dediğim gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor o yüzden buradan uzak kalma

Sende benim gibisin ya tam ya hiç hesabı
Bak kaptanın da sana gereken cevabı vermiş zaten ilk mesajında izin vermediğini yazınca benim suratımda öyle bir gülümseme olmuş gibi eşim bile soruyor hayırdır aşkım yine ne sırıtıyorsun KKda neler oluyor diye dedim sanane gülüyor kim bilir yine ne oldu da hoşuna gitti diyor
İnan buradan uzak kalmak da yaramıyor bizlere o yüzden eminim senin için sabah çok daha güzel bir gün olacak ve dediğin gibi şu 80ler kabusundan ikimizde en kısa zamanda kurtulacağız Allahın izniyle yeterki inan ve azimle devam et

Canım bu 15 tatil sana yaramadı pek.. Bu hafta son iki haftanın acısını çıkarıp tartıda çok güzel rakam göreceksin inanıyorum buna..

Sorma valla yaaa tatilden önce de birşeyler ters gitti tatil üzerine tuz biber oldu Diyetisyenim de aynı şeyi söylüyor Ablacığım sen pes etme birden gidecek bu ödemler diye
Bende inanıyorum artık çok daha güzel rakamlar göreceğim tartıda

Haklısın kaptanım . Elimden geldiğince azaltacagim . bol su içiyorum .sabahtan beri 1.5 litre içtim .suyun içine de 2 karanfil limon ve karbonat atıyorum .1 büyük bardak ta 7 bitkili form çayı içtim .

Canım kahve makinen varsa filtre kahve iç yoksada şu French Presslerden alıp yapabilirsin ben koca bir kupa yapıyorum inanılmaz tok tutuyor ve aynı türk kahvesi gibi yağ yakımına destek

Allah yardımcın olsun şükür bitmiş ama bir iki hafta daha ufak işler olur Rabbim yeni evinde huzurla oturmayı nasip eder inşallah

Keemun çayını biliyorum ama hatırlayamadım şimdi neye iyi geldiğini
Menü listen süperr
Çinin siyah çaylarından çok özel bir çay kırmızı çin çayıda deniliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor bir sürü faydası var.
Evet bugün iyi geçti bide temizlik felan yaptım baya hareketlide geçti

menum

sabah: 2 dilim tb, 1 haş yumurta, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: turk kahvesi (kafam bir türlü ayılmadı boş dersimde yaptım biraz iyi geldi )
öğlen: 2 dilim tb arasında peynir ve ceviz
akşam: 1 kase patates mantarlı tavuk sote 2 br ayran
ara: spordan geldim 1 kupa sütlü kahve içiyorum yatamdan da yeşilçay içerim

Menü gayet güzel canım tebrikler bol eksi olarak dönecek inşallah

Hoşgeldinn
İyilik güzellik sende ne var ne yok spora gittin mi nasıl geçti günün
hoşbuldum fıstık :) iyi ben de canım çıktı fazlasıyla sendromlu bir pazartesiydi evet yorgunluguma rağmen gittim spora spinningte yer kalmamış alet calıstım dün de gitmiştim ya hoca bir gun ara vermemi söyledi ve her yerim ağrıyo suan fazla geldi aslında iyi verimli bir gun olmadı, artık pazartesileri sadece spinninge giderim sadece kardiyo yanı alet calısmıcam, işte ben de bilemiyorum ki yavas yavaş bir düzen oturtmaya calısıyorum

harikasın canım sütü biraz sindirebileceğin bir vakitte iç bence aç yatınca zayıflıyorum mesela ben
asıl sen iyi ki varsın kuzu yaa
tekrardan hoşgeldin canım benim :) inş düzene girersin hemencik
gayet iyisin canım maşallah :)

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni buraya yönlendirdiler yardımcı olurmusunuz

öncelikle ikiniz de hoşgeldiniz kızlar

Yat dinlen bari iice kalori yakmışındır bu yorgunlukla
Menünde çok iyi ay cuma günü güzel sonuçlar görelim ya
Artık kilo vermek istiyorum

Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar menumu yaziyimm hemen

Sabah

Bı porsiyon börek (malesef eşim ısmarladi kiramadim:)

Oglen

Yayla çorbası

Akşam
Yeşil mercimek bı kepçe
Pırasa yemeği bı kepçe

Ara öğün
Bı adet elma
Bı adet portakal

Su iki litre

Sporlarim

57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillian

Yaptım ve pertim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…