Keemun çayını biliyorum ama hatırlayamadım şimdi neye iyi geldiğiniİyi akşamlar herkese ben günü kapattım
Sabah 7:45 kahvaltı
2 yumurta üzerine bol maydonoz pul biberr
1 kaşık lor peyniri şekersiz keemun çayı
Ara 11:00 5 kaşık yoğurt biraz muz içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlen 14:15 100 gr et bi tabak söğüş salata
Ara 16:30 1 ufak portakal
Akşam 17:45 1 tabak mantar sote 1 kase yoğurt domates salatalık
Yatmadan tarçınlı süt içicem inş
Su 2,5 lt
Bitki çayı 2 fincan yeşil çay
Spor 15 dk genel egzersiz
100 mekik
100 ip
Kitap hipnozcu
Herkese iyi akşamlar
Sen de iyiki varsın, iyiki takımımdasın, iyiki tanıdım seniYaaaa kaptanım ne tatlısın şimdi ben nasıl gideyim nerelere gideyim duygulandımvalla şimdide sen beni motive ettin bu mesajınla daha ben cıss mıss yiyemem diyeti de bozamam iyi ki varsın iyi ki varsınız sarılasım geldi
Hayırlı sabahlar enerjik hatun
Çok tebrik ederim inan verdiğin kiloları duyunca saygıyla eğiliyorum önünde
CUMA 63,5
Bugün 62,4 üm.
Müsait zamanda mesajları okurum
Çok teşekkür ederim . Aleyküm selam.hosbuldum . inanıyorum ki doğru yerdeyim ben.tek başına 3 gün yapıp aman diyorsun .Ama burda yanlış yaptığım şeyleri hem ogrenecegim hem desteklerle gitsin kilolar .Çok tebrik ediyorum sizde baya kilo vermissiniz .
Canım
Saol canım iyi olur inş
Çok teşekkür ederim canın Kaptan daha öncede idare edeceğini söyledi ama benim içime sinmiyor böyle de pis bi huyum varbelki biraz uzaklaşmak daha iyi gelir biraz böyle deneyeyim olmazsa geri dönerim döndüğümde ikimizde artık 75 olalım inş da şu 80 kabusundan kurtulalım :)
Canım bu 15 tatil sana yaramadı pek.. Bu hafta son iki haftanın acısını çıkarıp tartıda çok güzel rakam göreceksin inanıyorum buna..
Haklısın kaptanım . Elimden geldiğince azaltacagim . bol su içiyorum .sabahtan beri 1.5 litre içtim .suyun içine de 2 karanfil limon ve karbonat atıyorum .1 büyük bardak ta 7 bitkili form çayı içtim .
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kk da yoktum, taşındık önce köye cıktık internetim hep sorunluydu ki zaten feci yogundum sonra merkezdeki eve tasındık bir sürü iş güç nihayetinde bugün internet baglattık göreve basladım, cuma bildirimini kacırdım resmen unuttum yogunluktan yoksa esimin telinden girerdim şimdi o da gidiyor yeni hayata baslıyorum resmen aynımerrr gibi bu arada 10 gündir kilom değişmedi aynı şimdi regl de oldum, beni izne ayırmışsınız haķlı olarak nasıl geri dönebilirim kaptan ??
Çinin siyah çaylarından çok özel bir çay kırmızı çin çayıda deniliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor bir sürü faydası var.Keemun çayını biliyorum ama hatırlayamadım şimdi neye iyi geldiğini
Menü listen süperr
Hoşgeldinnselam canlar ben geldim ne var ne yok ?
selam canlar ben geldim ne var ne yok ?
menum
sabah: 2 dilim tb, 1 haş yumurta, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: turk kahvesi (kafam bir türlü ayılmadı boş dersimde yaptım biraz iyi geldi)
öğlen: 2 dilim tb arasında peynir ve ceviz
akşam: 1 kase patates mantarlı tavuk sote 2 br ayran
ara: spordan geldim 1 kupa sütlü kahve içiyorum yatamdan da yeşilçay içerim
hoşbuldum fıstık :) iyi ben de canım çıktı fazlasıyla sendromlu bir pazartesiydiHoşgeldinn
İyilik güzellik sende ne var ne yok spora gittin mi nasıl geçti günün
ay aslında tam tersi biliyor musun kuzu yaÇok şükür seni sormalıelinde mendil halaya durduğuna göre gün güzel geçmiş
ay inşallah artık dönsün yaa, şöyle 1-2 kilo bir oynasa güvenım de gelecek bir yıldır aynı kiloda sürünüyorumMenü gayet güzel canım tebriklerbol eksi olarak dönecek inşallah
harikasın canım sütü biraz sindirebileceğin bir vakitte iç bence aç yatınca zayıflıyorum mesela benİyi akşamlar herkese ben günü kapattım
Sabah 7:45 kahvaltı
2 yumurta üzerine bol maydonoz pul biberr
1 kaşık lor peyniri şekersiz keemun çayı
Ara 11:00 5 kaşık yoğurt biraz muz içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlen 14:15 100 gr et bi tabak söğüş salata
Ara 16:30 1 ufak portakal
Akşam 17:45 1 tabak mantar sote 1 kase yoğurt domates salatalık
Yatmadan tarçınlı süt içicem inş
Su 2,5 lt
Bitki çayı 2 fincan yeşil çay
Spor 15 dk genel egzersiz
100 mekik
100 ip
Kitap hipnozcu
Herkese iyi akşamlar
asıl sen iyi ki varsın kuzu yaaYaaaa kaptanım ne tatlısın şimdi ben nasıl gideyim nerelere gideyim duygulandımvalla şimdide sen beni motive ettin bu mesajınla daha ben cıss mıss yiyemem diyeti de bozamam iyi ki varsın iyi ki varsınız sarılasım geldi
tekrardan hoşgeldin canım benim :) inş düzene girersin hemencikarkadaşlar yaklaşık 10 gündür kk da yoktum, taşındık önce köye cıktık internetim hep sorunluydu ki zaten feci yogundum sonra merkezdeki eve tasındık bir sürü iş güç nihayetinde bugün internet baglattık göreve basladım, cuma bildirimini kacırdım resmen unuttum yogunluktan yoksa esimin telinden girerdim şimdi o da gidiyor yeni hayata baslıyorum resmen aynımerrr gibi bu arada 10 gündir kilom değişmedi aynı şimdi regl de oldum, beni izne ayırmışsınız haķlı olarak nasıl geri dönebilirim kaptan ??
gayet iyisin canım maşallah :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Yemek faslıda bitince küçük kuzunun derslerini de kontrol edip kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken sizlerle de menümü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
1 duble fincan şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan zencefilli limonlu Yeşil çay
ara; 11.00de
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet hurma
Öğlen 13.00da
2 kepçe çorba
4 kaşık pırasa
ara; 15:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 18:00de
4 - 5 kaşık kadar fırında karnabahar
3 - 4 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
1 büyük kase Marul salatası ( çok az havuç rendeledim içine )
son ara; 20:00de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay
Su olarak da 2 litre kesin içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa
ASlında akşam yemeğinden önceki arada 1 ayran yada 2 kaşık yoğurt yemem gerekiyordu chialı ama o an evde ne yoğurt nede ayran vardı o yüzden onu bugünlük es geçtimartık yarına inşallah
Çooook teşekkür ederim canım
Tabiki rekor kiloma göre çok çok büyük fark var hatta komşularım bile kız 1o yaş gençleştin tanıyamadık falan bile dedilerasansör olunca pek sık karşılaşmıyor insan ama benim oldum diyebilmem için bir 15 kg daha en az vermem lazım
Diyetisyenime kalsa 75 _ 79 arası iyidir ama onada ilk söylediğinde dedim kesinlikle 6lı rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum diyesonra yine 70 olsamda olur
Ben boydan kaybediyorum yoksa eminim fark çok daha fazla beli olurdu ( boyum 1.52 bu arada1 karış boyum var türlü türlü huyum var )
Helalll valla süper bir fark
Teşekkür ederimhep diyorum bu takım yarışmasının özellikle bana katkısı çok fazla oldu kaç kere pes etmenin eşiğine geldim diyetisyene başlamadan önce ama sağ olsun burada okadar güzel yürekli arkadaşlar tanıdım ki her defasında beni yine dipten yukarı çektiler ve çok daha azimli bir şekilde devam ettim
Yeri geldi kendi takımımın kaptanlığını bile bırakmak istedim olmuyor imam osurursa cemaat ne yapmaz hesabıama sizin kaptanınız da dahil herkes karşı çıktı biz destek oluruz yeterki sen devam et diye ve şükür herşey gönlümce oldu ve eskiden rüyamda bile göremeyeceğim rakamları tekrar gördüm ve inanıyorum dahasıda gelecek Allahın izniyle
İnan burası bağımlılık yapıyor ve hep dediğim gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor o yüzden buradan uzak kalma
Sende benim gibisinya tam ya hiç hesabı
Bak kaptanın da sana gereken cevabı vermiş zatenilk mesajında izin vermediğini yazınca benim suratımda öyle bir gülümseme olmuş gibi eşim bile soruyor hayırdır aşkım yine ne sırıtıyorsun KKda neler oluyor diye dedim sanane gülüyor kim bilir yine ne oldu da hoşuna gitti diyor
İnan buradan uzak kalmak da yaramıyor bizlereo yüzden eminim senin için sabah çok daha güzel bir gün olacak ve dediğin gibi şu 80ler kabusundan ikimizde en kısa zamanda kurtulacağız Allahın izniyle yeterki inan ve azimle devam et
Sorma valla yaaa tatilden önce de birşeyler ters gitti tatil üzerine tuz biber olduDiyetisyenim de aynı şeyi söylüyor Ablacığım sen pes etme birden gidecek bu ödemler diye
Bende inanıyorum artık çok daha güzel rakamlar göreceğim tartıda
Canım kahve makinen varsa filtre kahve içyoksada şu French Presslerden alıp yapabilirsin ben koca bir kupa yapıyorum inanılmaz tok tutuyor ve aynı türk kahvesi gibi yağ yakımına destek
Allah yardımcın olsunşükür bitmiş ama bir iki hafta daha ufak işler olur Rabbim yeni evinde huzurla oturmayı nasip eder inşallah
Öğlen yemeğimi saat 12 gibi yedim .2 haşlanmış yumurta peynir , 7 bitkili çay .
2 saat geçtikten sonra kaptanimizdan etkilenip hiç aklımda yokken 100 ip atladım .
3×15 agirlikla kol göğüs hareketi
3×15 cemberle iç bacak
2×15 bisiklet çevirme
50 adet mekik
Aynısını akşam da yapacağım .
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni buraya yönlendirdiler yardımcı olurmusunuz
öncelikle ikiniz de hoşgeldiniz kızlarÇok acıktım ve akşam yemegimi saat 17 de yedim .bir tabak yaprak sarma ve bir kaşık yoğurt .
Gece bu gün yaptığım sporun aynısını yapacağım .
1 Nescafe daha icecegim . Bu gün 3 neskafe ile günü kqpatacagim .normalde 6 fincan falan içerim. başka hiç bir şey yemeyecegim bol su icecegim . 2.5 litre ye ulasacagim .
Dün eve gelirken çok sevdiğim bir yerden çok sevdiğim çikolatalı pasta aldım .eve geldikten sonra burasi ile tanıştım .Aman ye ha bu gün ha yarın demedim ve ağzıma tadimlik bir lokma pasta dahi koymadim .kendimi alkisliyorym
Diyetin ilk günleri çok zor eminim beni anlıyorsunuz .hele ki ben boğa burcuyum diyet lafını duyunca Karalar bagliyorum .
Ama güzel elbise ve pqntolqnlarima söz verdim .eski kiloma donene kadar ağzıma şekerli çikolatalı hiç bir şey koymayacagim . aklıma takılan bir şey var .zaman buldukça siteye girip geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum . Bazı mesajlarda ekmek hep var bazı mesajlarda ekmeği hayatımdan çıkardım deniliyor .sizce ekmek olmalı mı olmamalı mi ?
Hosbulduk çok teşekkürleröncelikle ikiniz de hoşgeldiniz kızlar
Yat dinlen bari iice kalori yakmışındır bu yorgunluklahoşbuldum fıstık :) iyi ben de canım çıktı fazlasıyla sendromlu bir pazartesiydievet yorgunluguma rağmen gittim spora spinningte yer kalmamış alet calıstım dün de gitmiştim ya hoca bir gun ara vermemi söyledi ve her yerim ağrıyo suan fazla geldi aslında iyi verimli bir gun olmadı, artık pazartesileri sadece spinninge giderim sadece kardiyo yanı alet calısmıcam, işte ben de bilemiyorum ki yavas yavaş bir düzen oturtmaya calısıyorum
Ay sorma kalori mi yaktım süründüm mü bilmemYat dinlen bari iice kalori yakmışındır bu yorgunlukla
Menünde çok iyi ay cuma günü güzel sonuçlar görelim ya
Artık kilo vermek istiyorum
Baska zaman iç ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?