Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla bravoooo sabahki böreği görmedim bile ben sporlar mükemmelll

Menüm
Kahvaltı
Küflü peynir
8 zeytin
2 yumurta
Roka
1 dilim tb ekmeği

Öğle
2 tabak ısırgan otu yemeği
1 kase yoğurt
Ara
10 tane kadar kuru dut

Akşam
5 haşlanmış patates
Marul
Roka

Midem bulandığı için 5-6 kraker tuzlu fıstık yedim

2,5 litre su

Spor
30+20+30 yürüyüş

Menün çok güzel canım

Hoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel

Sağol canım dimi bence de canına okudum

Menüm
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
1 kk süzme peynir ve azıcık lor
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
2 tam ceviz
Ara yarım muz
1 nescafe
10 tane kadar siyah kuru üzüm (kalorisine bakmadım )
Akşam
2 buçuk dilim ekmek
5 köfte
Söğüş salata malzemeleri
1 bardak ayran
Ara
az biraz fıstık
1 portakal
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok hastayım dostlar

Öncelikle Allah kavuştursun ve yeni düzenin hayırlı olsun sana ama böyle bir durumu önceden yazsaydın ne iyi olurdu öyle dimi canım?!..

Burası bir takım ve kuralları var..

Biz iletişimsiz kalırsak bilemeyizki ne olduğunu öyle dimi?

İzne ayrılanlar 2 hafta sonra takıma geri dönebiliyor tatlım. Tabii ayrıldığın kilo ile dönebiliyosun..

Sen yine takımda devam et. Menü ve bol paylaşımlarınla.. Sen kalmak istediğin sürece biz göndermeyiz bi yere..
Rahat ol

Sen de iyiki varsın, iyiki takımımdasın, iyiki tanıdım seni
Kaptanım yaaa

Ya valla öyleyim ve bu özellik bana çok şey kaybettiriyor ya bazen bi cümle insanı kendine getiriyor bugün kaptanımın mesajı benim için öyle oldu galiba çünkü uzun zamandır itiraf etmek gerek ki kk beni motive etmiyordu eskiden bişey yerken 40 kere düşünürdüm kızlara nasıl açıklıycam bunu diye şimdi öyle yapamıyorum demek ki sorumluluk hissimi kaybettim kaptanım tekrar hatırlattı bunu çöm teşekkür ederim sana da ben ısrarla olumsuz cümleler kurarken sen bi ucundan pozitife çeviriyorsun beni
harikasın canım sütü biraz sindirebileceğin bir vakitte iç bence aç yatınca zayıflıyorum mesela ben

asıl sen iyi ki varsın kuzu yaa
Canım benim

İşte süper bir menü daha

Hmm..
Ben bi an yağ yakan çaylardan diye düşünmüştüm.. Bağışıklık sistemi de önemli tabii.

Gitmeden geri döndüm kuşum daha çok destek olucaz birbirimize inş

Yeşilçayı neden yatmadan içiyosun kuzu!.. Uykunu açar.. Gün içinde iç, spor öncesi iç..
Menü de güzel..
Bu gidişle listeye hızlı giriş yapıcaksın.. Kaçla ayrılmıştın?

Son düzenleme:
O meyveleri akşam sonrası değil de sabah tüketsen süper olur canım.

5 patatesin 1 tanesi yumurta olsaydı daha tok tutan bi menü olurdu canım..
Miden neden bulandıki?

Sağol canım dimi bence de canına okudum
Daha önce spor yapıyomuydun canım?
Yeni başladıysan bu kadar abartmanı istemiyorum sporu.. Zamanla yavaş yavaş yükselt süreyi ama istikrar önemli..
Birden yüklenip 10 gün yapmamaktansa, her gün yap, olması gerektiği gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…