- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Valla bravoooo sabahki böreği görmedim bile ben sporlar mükemmelllMerhabalar arkadaşlar iyi akşamlar menumu yaziyimm hemen
Sabah
Bı porsiyon börek (malesef eşim ısmarladi kiramadim:)
Oglen
Yayla çorbası
Akşam
Yeşil mercimek bı kepçe
Pırasa yemeği bı kepçe
Ara öğün
Bı adet elma
Bı adet portakal
Su iki litre
Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillian
Yaptım ve pertim
Aralara eklim bariAy sorma kalori mi yaktım süründüm mü bilmemay inş ya aynen !!!
Baska zaman iç ama :)
sağol canım teşekkür ederim valla daha da yapicaktim küçük cadim uyandiValla bravoooo sabahki böreği görmedim bile ben sporlar mükemmelll
Menün çok güzel canımMenüm
Kahvaltı
Küflü peynir
8 zeytin
2 yumurta
Roka
1 dilim tb ekmeği
Öğle
2 tabak ısırgan otu yemeği
1 kase yoğurt
Ara
10 tane kadar kuru dut
Akşam
5 haşlanmış patates
Marul
Roka
Midem bulandığı için 5-6 kraker tuzlu fıstık yedim
2,5 litre su
Spor
30+20+30 yürüyüş
Hoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederimHerkese Günaydın iyi haftalar olsun inşallah ,
Yaşım 41 bir evladım var onun la yaşıyorum .bu yüzden de evde onun biraktigi ne varsa ziyan olmasın diye yemekten 77 leri görmüş bulunmaktayım. yemek yemeği çok seviyorum .abur cubur olarak cips kola sevmem .çerez ah o çerezlere aksamlari tv izlerken .evde çocuk olduğu için sürekli pasta börek kek kurabiye tarzı şeyleri çok yapar ve cok alırım .artık yapmayacağım kızıma da söyledim benim sabahları kalktigimda olmazsa olmazim neskafe hem de kremalı :)) biliyorum olmaması lazım ama ara öğün haklarimi neskafe olarak kullanabilir miyim ?
Menü
1 fincan kahve
Spor 30 dk
Kahvaltı
Nesfit , küçük muz , bir dilim elma, tarçın , 1kasik bal ve süt
Öğlen
1 kepek ekmekli kasarli tost 1 bardak ayran
Ara öğün kahve
Aksam
Yaprak sarmasi yoğurt
Bol su
Yeşil çay
ingiliz karbonatli su içiyorum .
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalıÇok acıktım ve akşam yemegimi saat 17 de yedim .bir tabak yaprak sarma ve bir kaşık yoğurt .
Gece bu gün yaptığım sporun aynısını yapacağım .
1 Nescafe daha icecegim . Bu gün 3 neskafe ile günü kqpatacagim .normalde 6 fincan falan içerim. başka hiç bir şey yemeyecegim bol su icecegim . 2.5 litre ye ulasacagim .
Dün eve gelirken çok sevdiğim bir yerden çok sevdiğim çikolatalı pasta aldım .eve geldikten sonra burasi ile tanıştım .Aman ye ha bu gün ha yarın demedim ve ağzıma tadimlik bir lokma pasta dahi koymadim .kendimi alkisliyorym
Diyetin ilk günleri çok zor eminim beni anlıyorsunuz .hele ki ben boğa burcuyum diyet lafını duyunca Karalar bagliyorum .
Ama güzel elbise ve pqntolqnlarima söz verdim .eski kiloma donene kadar ağzıma şekerli çikolatalı hiç bir şey koymayacagim . aklıma takılan bir şey var .zaman buldukça siteye girip geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum . Bazı mesajlarda ekmek hep var bazı mesajlarda ekmeği hayatımdan çıkardım deniliyor .sizce ekmek olmalı mı olmamalı mi ?
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldımİyi akşamlar herkese ben günü kapattım
Sabah 7:45 kahvaltı
2 yumurta üzerine bol maydonoz pul biberr
1 kaşık lor peyniri şekersiz keemun çayı
Ara 11:00 5 kaşık yoğurt biraz muz içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlen 14:15 100 gr et bi tabak söğüş salata
Ara 16:30 1 ufak portakal
Akşam 17:45 1 tabak mantar sote 1 kase yoğurt domates salatalık
Yatmadan tarçınlı süt içicem inş
Su 2,5 lt
Bitki çayı 2 fincan yeşil çay
Spor 15 dk genel egzersiz
100 mekik
100 ip
Kitap hipnozcu
Herkese iyi akşamlar
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.Yaaaa kaptanım ne tatlısın şimdi ben nasıl gideyim nerelere gideyim duygulandımvalla şimdide sen beni motive ettin bu mesajınla daha ben cıss mıss yiyemem diyeti de bozamam iyi ki varsın iyi ki varsınız sarılasım geldi
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandımarkadaşlar yaklaşık 10 gündür kk da yoktum, taşındık önce köye cıktık internetim hep sorunluydu ki zaten feci yogundum sonra merkezdeki eve tasındık bir sürü iş güç nihayetinde bugün internet baglattık göreve basladım, cuma bildirimini kacırdım resmen unuttum yogunluktan yoksa esimin telinden girerdim şimdi o da gidiyor yeni hayata baslıyorum resmen aynımerrr gibi bu arada 10 gündir kilom değişmedi aynı şimdi regl de oldum, beni izne ayırmışsınız haķlı olarak nasıl geri dönebilirim kaptan ??
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsunmenum
sabah: 2 dilim tb, 1 haş yumurta, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: turk kahvesi (kafam bir türlü ayılmadı boş dersimde yaptım biraz iyi geldi)
öğlen: 2 dilim tb arasında peynir ve ceviz
akşam: 1 kase patates mantarlı tavuk sote 2 br ayran
ara: spordan geldim 1 kupa sütlü kahve içiyorum yatamdan da yeşilçay içerim
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar menumu yaziyimm hemen
Sabah
Oglen
Yayla çorbası
Akşam
Yeşil mercimek bı kepçe
Pırasa yemeği bı kepçe
Ara öğün
Bı adet elma
Bı adet portakal
Su iki litre
Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillian
Yaptım ve pertim
Geçmiş olsun canım menün gayet güzelMenüm
Kahvaltı
Küflü peynir
8 zeytin
2 yumurta
Roka
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Ara
10 tane kadar kuru dut
Akşam
5 haşlanmış patates
Marul
Roka
2,5 litre su
Spor
30+20+30 yürüyüş
Sağol canım dimi bence de canına okudumHoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kk da yoktum, taşındık önce köye cıktık internetim hep sorunluydu ki zaten feci yogundum sonra merkezdeki eve tasındık bir sürü iş güç nihayetinde bugün internet baglattık göreve basladım, cuma bildirimini kacırdım resmen unuttum yogunluktan yoksa esimin telinden girerdim şimdi o da gidiyor yeni hayata baslıyorum resmen aynımerrr gibi bu arada 10 gündir kilom değişmedi aynı şimdi regl de oldum, beni izne ayırmışsınız haķlı olarak nasıl geri dönebilirim kaptan ??
Kaptanım yaaaSen de iyiki varsın, iyiki takımımdasın, iyiki tanıdım seni
Ya valla öyleyim ve bu özellik bana çok şey kaybettiriyorSende benim gibisinya tam ya hiç hesabı
Bak kaptanın da sana gereken cevabı vermiş zatenilk mesajında izin vermediğini yazınca benim suratımda öyle bir gülümseme olmuş gibi eşim bile soruyor hayırdır aşkım yine ne sırıtıyorsun KKda neler oluyor diye dedim sanane gülüyor kim bilir yine ne oldu da hoşuna gitti diyor
İnan buradan uzak kalmak da yaramıyor bizlereo yüzden eminim senin için sabah çok daha güzel bir gün olacak ve dediğin gibi şu 80ler kabusundan ikimizde en kısa zamanda kurtulacağız Allahın izniyle yeterki inan ve azimle devam et
Canım benimharikasın canım sütü biraz sindirebileceğin bir vakitte iç bence aç yatınca zayıflıyorum mesela ben
asıl sen iyi ki varsın kuzu yaa
İşte süper bir menü dahaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Yemek faslıda bitince küçük kuzunun derslerini de kontrol edip kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken sizlerle de menümü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
1 duble fincan şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan zencefilli limonlu Yeşil çay
ara; 11.00de
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet hurma
Öğlen 13.00da
2 kepçe çorba
4 kaşık pırasa
ara; 15:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 18:00de
4 - 5 kaşık kadar fırında karnabahar
3 - 4 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
1 büyük kase Marul salatası ( çok az havuç rendeledim içine )
son ara; 20:00de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay
Su olarak da 2 litre kesin içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa
ASlında akşam yemeğinden önceki arada 1 ayran yada 2 kaşık yoğurt yemem gerekiyordu chialı ama o an evde ne yoğurt nede ayran vardı o yüzden onu bugünlük es geçtimartık yarına inşallah
Çooook teşekkür ederim canım
Tabiki rekor kiloma göre çok çok büyük fark var hatta komşularım bile kız 1o yaş gençleştin tanıyamadık falan bile dedilerasansör olunca pek sık karşılaşmıyor insan ama benim oldum diyebilmem için bir 15 kg daha en az vermem lazım
Diyetisyenime kalsa 75 _ 79 arası iyidir ama onada ilk söylediğinde dedim kesinlikle 6lı rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum diyesonra yine 70 olsamda olur
Ben boydan kaybediyorum yoksa eminim fark çok daha fazla beli olurdu ( boyum 1.52 bu arada1 karış boyum var türlü türlü huyum var )
Helalll valla süper bir fark
Teşekkür ederimhep diyorum bu takım yarışmasının özellikle bana katkısı çok fazla oldu kaç kere pes etmenin eşiğine geldim diyetisyene başlamadan önce ama sağ olsun burada okadar güzel yürekli arkadaşlar tanıdım ki her defasında beni yine dipten yukarı çektiler ve çok daha azimli bir şekilde devam ettim
Yeri geldi kendi takımımın kaptanlığını bile bırakmak istedim olmuyor imam osurursa cemaat ne yapmaz hesabıama sizin kaptanınız da dahil herkes karşı çıktı biz destek oluruz yeterki sen devam et diye ve şükür herşey gönlümce oldu ve eskiden rüyamda bile göremeyeceğim rakamları tekrar gördüm ve inanıyorum dahasıda gelecek Allahın izniyle
İnan burası bağımlılık yapıyor ve hep dediğim gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor o yüzden buradan uzak kalma
Sende benim gibisinya tam ya hiç hesabı
Bak kaptanın da sana gereken cevabı vermiş zatenilk mesajında izin vermediğini yazınca benim suratımda öyle bir gülümseme olmuş gibi eşim bile soruyor hayırdır aşkım yine ne sırıtıyorsun KKda neler oluyor diye dedim sanane gülüyor kim bilir yine ne oldu da hoşuna gitti diyor
İnan buradan uzak kalmak da yaramıyor bizlereo yüzden eminim senin için sabah çok daha güzel bir gün olacak ve dediğin gibi şu 80ler kabusundan ikimizde en kısa zamanda kurtulacağız Allahın izniyle yeterki inan ve azimle devam et
Sorma valla yaaa tatilden önce de birşeyler ters gitti tatil üzerine tuz biber olduDiyetisyenim de aynı şeyi söylüyor Ablacığım sen pes etme birden gidecek bu ödemler diye
Bende inanıyorum artık çok daha güzel rakamlar göreceğim tartıda
Canım kahve makinen varsa filtre kahve içyoksada şu French Presslerden alıp yapabilirsin ben koca bir kupa yapıyorum inanılmaz tok tutuyor ve aynı türk kahvesi gibi yağ yakımına destek
Allah yardımcın olsunşükür bitmiş ama bir iki hafta daha ufak işler olur Rabbim yeni evinde huzurla oturmayı nasip eder inşallah
Hmm..Çinin siyah çaylarından çok özel bir çay kırmızı çin çayıda deniliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor bir sürü faydası var.
Evet bugün iyi geçti bide temizlik felan yaptım baya hareketlide geçti
Gitmeden geri döndüm kuşum daha çok destek olucaz birbirimize inşHoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel
Yeşilçayı neden yatmadan içiyosun kuzu!.. Uykunu açar.. Gün içinde iç, spor öncesi iç..menum
sabah: 2 dilim tb, 1 haş yumurta, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: turk kahvesi (kafam bir türlü ayılmadı boş dersimde yaptım biraz iyi geldi)
öğlen: 2 dilim tb arasında peynir ve ceviz
akşam: 1 kase patates mantarlı tavuk sote 2 br ayran
ara: spordan geldim 1 kupa sütlü kahve içiyorum yatamdan da yeşilçay içerim
O meyveleri akşam sonrası değil de sabah tüketsen süper olur canım.Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar menumu yaziyimm hemen
Sabah
Oglen
Yayla çorbası
Akşam
Yeşil mercimek bı kepçe
Pırasa yemeği bı kepçe
Ara öğün
Bı adet elma
Bı adet portakal
Su iki litre
Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillian
Yaptım ve pertim
5 patatesin 1 tanesi yumurta olsaydı daha tok tutan bi menü olurdu canım..Menüm
Kahvaltı
Küflü peynir
8 zeytin
2 yumurta
Roka
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Ara
10 tane kadar kuru dut
Akşam
5 haşlanmış patates
Marul
Roka
2,5 litre su
Spor
30+20+30 yürüyüş
Daha önce spor yapıyomuydun canım?Sağol canım dimi bence de canına okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?