Çok teşekkür ederim . en azından kaç dilim ekmek yemiş oldum öğrendim sarmalarla .akşam da aynı sporu yaptım sadece bu sefer ipi 60 atladım .ee vücut ta ham :)) gün içinde azcık mutsuz oldum ama şimdi mutluyum .herkese iyi geceler diliyorum Allah a emanetsiniz .Hoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel
Kuru üzüme takılma canım, kan yapar.. Afiyet olsun.. Yalnız nescafe olmamış, onun yerine sade kahve iç..Menüm
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
1 kk süzme peynir ve azıcık lor
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
2 tam ceviz
Ara yarım muz
1 nescafe
10 tane kadar siyah kuru üzüm (kalorisine bakmadım)
Akşam
2 buçuk dilim ekmek
5 köfte
Söğüş salata malzemeleri
1 bardak ayran
Ara
az biraz fıstık
1 portakal
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok hastayım dostlar
Farkındayım canım.. Uzun süredir yıkıldı bişeyler beyninde kilo verme sorumluluğuna dair.. İşte o yüzden bırakmıyorum seni..Kaptanım yaaa
Ya valla öyleyim ve bu özellik bana çok şey kaybettiriyorya bazen bi cümle insanı kendine getiriyor bugün kaptanımın mesajı benim için öyle oldu galiba çünkü uzun zamandır itiraf etmek gerek ki kk beni motive etmiyordu eskiden bişey yerken 40 kere düşünürdüm kızlara nasıl açıklıycam bunu diye şimdi öyle yapamıyorum demek ki sorumluluk hissimi kaybettim kaptanım tekrar hatırlattı bunu çöm teşekkür ederim sana da ben ısrarla olumsuz cümleler kurarken sen bi ucundan pozitife çeviriyorsun beni
Canım benim
Özlemiştik.. İyi olduKızlar bende yarın bomba gibi dönücem inşEllssa kaptanım Beni idare ettiğin son hafta olsun inş bundan sonraki haftalar süper eksiler görücem sözüm olsun sana eski Zereno dönsün diye elimden geleni yapıcam Allah’ın izniyle
Rabbime emanet edilmenin mutluluğuÇok teşekkür ederim . en azından kaç dilim ekmek yemiş oldum öğrendim sarmalarla .akşam da aynı sporu yaptım sadece bu sefer ipi 60 atladım .ee vücut ta ham :)) gün içinde azcık mutsuz oldum ama şimdi mutluyum .herkese iyi geceler diliyorum Allah a emanetsiniz .
Haklısın canım da yapiodum ara ara bu yaptığım sporları eskiden o kadar çok yapıyordum ki şimdi vücudum alışmış çok fazla yormuyor spor yapmayinca kendimi çok kotu hissediyorumDaha önce spor yapıyomuydun canım?
Yeni başladıysan bu kadar abartmanı istemiyorum sporu.. Zamanla yavaş yavaş yükselt süreyi ama istikrar önemli..
Birden yüklenip 10 gün yapmamaktansa, her gün yap, olması gerektiği gibi yap
Valla öyle oldu kaptanımFarkındayım canım.. Uzun süredir yıkıldı bişeyler beyninde kilo verme sorumluluğuna dair.. İşte o yüzden bırakmıyorum seni..
O yıkılan duvarları birlikte tamir edicez..
Burdan kaçarak sadece sorunun üzerini örtmüş olacaksın.. Kendindenden kaçabilirmisin?
Hatırlasana ilk geldiğin zamanları.. İkili rakamlara düşebilmenin heyecanı vardı..
Nasıl güzeldin..
Şimdiki kilonu o zaman söyleseydik hayal gibi gelirdi sana öyle dimi
O zerenoyu neden serbest bırakmıyosun canımşımarıklığına kurban etme lütfen
Bize örnek olmaya, idolümüz olmaya devam et.. Lütfen..
Özlemiştik.. İyi oldu
Beyaz mı sucuk yoksa kahverengi mi? Sevdin mi tadınıMenüm
11:30
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Az pide
Çay
15:00
2 kakaolu badem
3 parça cevizli sucuk (Zereno senin dediğin sanırım, Mardin'den gelmişti)
Dibek kahvesi
19:00
1 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorbası
1 tabak etli taze fasulye
Yarım tavuklu pide
Bol salata
Yeşil biber
Spor
30 dk yürüyüş
1100atladım
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
Hoşgeldin canım :) inş hedefine çabucak ulaşırsınmerhabaEllssa kaptanımızın kabulü ile katıldım aranıza.. hedef 3 ayda 7 kilo ve tatlıdan vazgeçebilmek.
Boy 160cm
Kilo 77
Yaaa işte buuu amiiiiiiin inşGünaydınlar efenimmis gibi kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı ve yanında limon sıkılmış yeşillikle bide dün ananaslı Yeşilçay almıştım kokusu çok güzel onu içiyorum yanında :) vira bismillah dedik başladık inş hepimizin günü hayırlı bereketli huzurlu ve mutlu geçer :)
Kaptanım yaaa
Ya valla öyleyim ve bu özellik bana çok şey kaybettiriyorya bazen bi cümle insanı kendine getiriyor bugün kaptanımın mesajı benim için öyle oldu galiba çünkü uzun zamandır itiraf etmek gerek ki kk beni motive etmiyordu eskiden bişey yerken 40 kere düşünürdüm kızlara nasıl açıklıycam bunu diye şimdi öyle yapamıyorum demek ki sorumluluk hissimi kaybettim kaptanım tekrar hatırlattı bunu çöm teşekkür ederim sana da ben ısrarla olumsuz cümleler kurarken sen bi ucundan pozitife çeviriyorsun beni
Canım benim
İşte süper bir menü daha
Kızlar bende yarın bomba gibi dönücem inşEllssa kaptanım Beni idare ettiğin son hafta olsun inş bundan sonraki haftalar süper eksiler görücem sözüm olsun sana eski Zereno dönsün diye elimden geleni yapıcam Allah’ın izniyle
Günaydınlar efenimmis gibi kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı ve yanında limon sıkılmış yeşillikle bide dün ananaslı Yeşilçay almıştım kokusu çok güzel onu içiyorum yanında :) vira bismillah dedik başladık inş hepimizin günü hayırlı bereketli huzurlu ve mutlu geçer :)
6 kilo çok iyi vermişin. Gene verirsin inş. Bende şuan öyle yapıyorum hiç ekmek yemedim dün. Bugünde inş öyle geçer. Birde çok yavaş yemeye çalışıyorum.Günaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler
Oh mis sabah sporu oluyor senin için okula bırakmak.Günaydın arkadaşlar , bende kızımı okula gondereyim kahvemi içerken menumu yazarım .sadece su içtim şimdilik .
Günaydın arkadaşlar , bende kızımı okula gondereyim kahvemi içerken menumu yazarım .sadece su içtim şimdilik .
Günaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler
Oyy canım ben goturmuyorum . 15 yaşında kızım .benim küçük bebeğim hala oOh mis sabah sporu oluyor senin için okula bırakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?