Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok teşekkür ederim . en azından kaç dilim ekmek yemiş oldum öğrendim sarmalarla .akşam da aynı sporu yaptım sadece bu sefer ipi 60 atladım .ee vücut ta ham :)) gün içinde azcık mutsuz oldum ama şimdi mutluyum .herkese iyi geceler diliyorum Allah a emanetsiniz .

Kuru üzüme takılma canım, kan yapar.. Afiyet olsun.. Yalnız nescafe olmamış, onun yerine sade kahve iç..

Akşam sonrası ara yapma dicem ama emziriyosun.. O yüzden meyvenin üstüne yoğurt ye.. Kan şekerini yükseltip gece uyurken yağ yapmasın.. Mümkünse sabah ye meyveni..

Farkındayım canım.. Uzun süredir yıkıldı bişeyler beyninde kilo verme sorumluluğuna dair.. İşte o yüzden bırakmıyorum seni..

O yıkılan duvarları birlikte tamir edicez..

Burdan kaçarak sadece sorunun üzerini örtmüş olacaksın.. Kendindenden kaçabilirmisin?

Hatırlasana ilk geldiğin zamanları.. İkili rakamlara düşebilmenin heyecanı vardı..

Nasıl güzeldin..

Şimdiki kilonu o zaman söyleseydik hayal gibi gelirdi sana öyle dimi

O zerenoyu neden serbest bırakmıyosun canım şımarıklığına kurban etme lütfen
Bize örnek olmaya, idolümüz olmaya devam et.. Lütfen..

Özlemiştik.. İyi oldu

Rabbime emanet edilmenin mutluluğu

Haklısın canım da yapiodum ara ara bu yaptığım sporları eskiden o kadar çok yapıyordum ki şimdi vücudum alışmış çok fazla yormuyor spor yapmayinca kendimi çok kotu hissediyorum

Menüm

11:30
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Az pide
Çay

15:00
2 kakaolu badem
3 parça cevizli sucuk ( Zereno senin dediğin sanırım, Mardin'den gelmişti)
Dibek kahvesi

19:00
1 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorbası
1 tabak etli taze fasulye
Yarım tavuklu pide
Bol salata
Yeşil biber

Spor
30 dk yürüyüş
1100 atladım

Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle

Valla öyle oldu kaptanım gittim geçmişe eski mesajlarımı okudum nerde o zaman ki istek nerde şimdiki ruh halim iyi ki bırakmadın yarın menü paylaşmazsam içinde cıss filan olursa tüm takımca üstüme gelin ben bunu hakettim valla ismimin yanında 100lü rakamları görünce evet bunu kendime ve borçlu olduğum takıma yapmaya hakkım yok çok seviyorum seni yaaa herşey için saol

Özlemiştik.. İyi oldu
bendeeee ama nasıl birbirimizi gazlıyormuşuz eskiden yaaa
Beyaz mı sucuk yoksa kahverengi mi? Sevdin mi tadını

Günaydınlar efenimmis gibi kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı ve yanında limon sıkılmış yeşillikle bide dün ananaslı Yeşilçay almıştım kokusu çok güzel onu içiyorum yanında :) vira bismillah dedik başladık inş hepimizin günü hayırlı bereketli huzurlu ve mutlu geçer :)

Yaaa işte buuu amiiiiiiin inş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nedense çok yorgun hissettim kendimi ve erkenden yatıp uyudum ama iyi geldi uzun zamandır bu kadar deliksiz uyumamıştım hatta bir ara sabah 5e doğru uyandım yok daha neler bu saatte kalkarsam akşam 9da çocuklardan önce uyurum diyip tekrar 1 saatliğine de olsa uyudum

Kendime güzelce kahvemi yapıp buraya daldım
Birazdan kuzuyu uyandırıp okula hazırlarım önce bir kahvemi içeyim de Kuzuyu okula gönderdikten sonra da artık yapılacaklara ufakdan girişeyim Bugün Anneme gideceğim öğlene doğru kızkardeşimde geliyormuş ille birlikte kahve içelim dediler
Sonrada zaten kuzuyu havuza götür faslı var Yine yoğun bir gün ama ben halimden memnunum

İnşallah hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olur

Ne mutlu bana ki sende öyle bir duygu uyandırabildiysem
Hani derler ya damdan düşeni damdan düşen anlar bizlerin durumu tamda bu bence Kilolu gezmenin ne demek olduğunu ve zayıflamanın zevkini bildiğimiz için etrafımızdakilere bir nebzede olsa dokunabiliyorsak birşeyler düzeltmek için benden mutlusu olmaz işte o zaman
İnan gerçek hayattada özellikle genç kızları görünce dayanamıyorum ( tabi samimiyetim varsa ) aman gözünüzü seveyim benim yaşadıklarımı yaşamayın çok geç olmadan az dikkat edin diye uyarıyorum sağ olsunlar şimdiye kadar kimse bozulmadı bana hatta aksine abla sen bizi yönlendir diyenlerde çok

Sende süper yol kat ettin emeğini heba etmene ne sen nede bir başkası göz yumamaz Kız daha hedeflerimize ulaşıp incecik salınırken bir çok yüreğe birlikte dokunacağız Allahın izniyle

İşte süper bir menü daha

aynen bu işte süpersin

Afiyet olsun bende şu kızı bir göndereyim hemen kahvaltımı edip sözümü yerine getireceğim önce sonrada ufak ufak yaparım nasılsa işlerimi

Günaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler

Eğer
6 kilo çok iyi vermişin. Gene verirsin inş. Bende şuan öyle yapıyorum hiç ekmek yemedim dün. Bugünde inş öyle geçer. Birde çok yavaş yemeye çalışıyorum.

Günaydın arkadaşlar , bende kızımı okula gondereyim kahvemi içerken menumu yazarım .sadece su içtim şimdilik .

Sanada Günaydın canım Şimdiden afiyet olsun sanada

Günaydın canım
Ödem için bol su ve yeşil çay iç canım eminim yarına bile hafiflersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…