Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Nescafe şekersiz ama kremalı
Dünden 12 adet yaprak sarma kaldı .mecburen ben yiyeceğim için öğlen yemeği olarak kullanacağım .sabah kahvaltı yapmayim . 12 sarma 3 dilim ekmek olduğunu öğrendim ya dün :)
Aksam
Izgara tavuk kırmızı biber salatası
Ara öğün
Eger dayanamaz düzeyde olursam yarım elma yada muz tarcinlayip yiyeceğim
Yeşil çay ve 7 bitkili çay 1 er fincan
Spor tabi ki :

Oyy canım ben goturmuyorum . 15 yaşında kızım .benim küçük bebeğim hala o ( İkonları da koymayı öğrendim çok tatlılar ya )
Nekadar güzel genç kız olmuş
Bende görürüm inş o günleri
büyük kızım 8 yaşında küçük kızım 5,5 oğlumda 2,5 yaşında daha çoooook var sanki o günlere
Evett çok güzel ifadeler var bayılıyorum keşke watsapa da eklense bunlar

Maşallah canım Allah uzun ömürler versin .tabi ki göreceksin inşaallah. hele sende 3 çocuk olduğu için buyuduklerinde daha keyifli olacaklar .çok zor ama çok güzel

Maşallah canım Allah uzun ömürler versin .tabi ki göreceksin inşaallah. hele sende 3 çocuk olduğu için buyuduklerinde daha keyifli olacaklar .çok zor ama çok güzel
Amiiiin hepsine inşş
Yaa evet zorluğu var ama dediğin gibi çokta güzel isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

Gerçekten işte buu yani süpersin bebeğim :)
Harikasın canım kesinlikle doğru politika ben de hemfikirim :)
Günaydın arkadaşlar
Günaydın
Ne güzel dengeliyorsun
Gidim spor yapayım sebepsiz enerji doluyum bugün
Süper imkanın varsa hiç durma yap :)

Kahvaltı yapmalısın arkadaşım yumurta yap peynirli felan ekmeksiz yap kahvaltını ama mutlaka protein al metpolizman için şart kahvaltı.

merhaba Ellssa kaptanımızın kabulü ile katıldım aranıza.. hedef 3 ayda 7 kilo ve tatlıdan vazgeçebilmek.
Boy 160cm
Kilo 77
Hoşgeldin canım
O zaman başlayalımm
Beyazdı ve ince.. Nefis birşeydi yaa
Allah'tan ikramdı.. Bende olsa hepsini tüketirdim

Hoşgeldin canım
O zaman başlayalımm

Beyazdı ve ince.. Nefis birşeydi yaa
Allah'tan ikramdı.. Bende olsa hepsini tüketirdim
Kaptanım ona bizim oralarda fitil diyorlar cevizli kahverengi kalın olanlara cevizli sucuk deniyor.
O yediğinizden evde bi kutu var Allahtan sevmiyorum çok

Kahvaltı yapmalısın arkadaşım yumurta yap peynirli felan ekmeksiz yap kahvaltını ama mutlaka protein al metpolizman için şart kahvaltı.
Aslında dün karar vermiştim .sabah Sucuklu omlet , öğlen ekmeksiz bir kase mercimek çorbası akşam da tavuk ızgara .ama işte bunu yapsaydim o 12 sarma çöpe gidecekti .en nefret ettiğim şey bir yemeğin dökülmesi .işte hep diyorum ya kızımla yaşadığım için o kadar zor ki benim için .evde biri daha olsa ben kendime ayrı onlara ayrı yapardım .Aksam bana diyor ki tavuğun yanına pilav yap yada patates kızar .aslaaaaa diyorum yeni yedik sarma patates te kizartmam diyetteyiz işte hep onun kalanlarini yemekten , pastalar tatlılar gelsin börekler :ama azimle yaptığım yemekleri azalta azalta her şey yoluna girecek zamanla

Amin inşallah canım
Doğru hatorlıyomuşum demek ki
Kahvaltına da bayıldımmm
Senin o haline memnun hallerini severim ben harika kadın kolay gelsin tüm zor işlerin ve hep mutlu ol emi

Günaydın arkadaşlar , bende kızımı okula gondereyim kahvemi içerken menumu yazarım .sadece su içtim şimdilik .
Afiyet olsun
Başarılar canım.. Takipteyim seni

Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım
Nescafe yok onun yerine kahvaltı istiyorum canım.
Gidim spor yapayım sebepsiz enerji doluyum bugün
Daim olsun şekerim

Sporumu yaptım .yalnız spor da bu gün 2. günüm ya nasıl et kirmis nasıl bacaklarim ve kolllarim acıyor anlatamam . ama yaptım .
100 ip atlama
50 mekik
30 Squad
20 sn plank
3×15 agirlikla kol çalışma
3×15 cemberle iç bacak sıkıştırma
2×15 bisiklet çevirir gibi ayaklarimi havada çevirme her iki bacak için toplam 60
1 lt su ( limon ve İngiliz karbonatlı )
Arkadaslar belki biliyorsunuzdur bilmiyorum ama ben face te bir sayfa takip ediyorum .orda karbonatin faydaları çok anlatılıyor .bir çok kişi bir çok hastalığı yenmis . ben 1 lt suya bir çay kaşığı kadar atıyorum .evdeki normal karbonatta olur ingiliz karbonati da olur .isterseniz bir deneyin .ben gerçekten fayda görmeye başladım . nefesim düzeldi hissediyorum .astım var bende ve 2 gündür unuttuğum için ilacimi almıyorum .nefesim kötü olsa asla ilacimi unutmamis olurdum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…