Nekadar güzel genç kız olmuşOyy canım ben goturmuyorum . 15 yaşında kızım .benim küçük bebeğim hala o( İkonları da koymayı öğrendim çok tatlılar ya )
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Hoşgeldin canım..
Ne iyi yapmışlar yönlendirmekle sağolsunlar
Kurallarımız ilk sayfamızda..
öncelikle ikiniz de hoşgeldiniz kızlar
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin .tabi ki göreceksin inşaallah. hele sende 3 çocuk olduğu için buyuduklerinde daha keyifli olacaklar .çok zor ama çok güzelNekadar güzel genç kız olmuş
Bende görürüm inş o günleri
büyük kızım 8 yaşında küçük kızım 5,5 oğlumda 2,5 yaşında daha çoooook var sanki o günlere
Evett çok güzel ifadeler var bayılıyorum keşke watsapa da eklense bunlar
Amiiiin hepsine inşşMaşallah canım Allah uzun ömürler versin .tabi ki göreceksin inşaallah. hele sende 3 çocuk olduğu için buyuduklerinde daha keyifli olacaklar .çok zor ama çok güzel
En kısa zamanda katıl aramıza sıkı bişekilde vereliö fazlalıklarıgünaydın kızlar teşekkür ederim hoşbuldumm,
kuralları müsait olunca okuyacağım şuan iş başı yaptım da
Gerçekten işte buu yani süpersin bebeğim :)Günaydınlar efenimmis gibi kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı ve yanında limon sıkılmış yeşillikle bide dün ananaslı Yeşilçay almıştım kokusu çok güzel onu içiyorum yanında :) vira bismillah dedik başladık inş hepimizin günü hayırlı bereketli huzurlu ve mutlu geçer :)
Harikasın canım kesinlikle doğru politika ben de hemfikirim :)Günaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Ne güzel dengeliyorsunMenüm
Nescafe şekersiz ama kremalı
Dünden 12 adet yaprak sarma kaldı .mecburen ben yiyeceğim için öğlen yemeği olarak kullanacağım .sabah kahvaltı yapmayim . 12 sarma 3 dilim ekmek olduğunu öğrendim ya dün :)
Aksam
Izgara tavuk kırmızı biber salatası
Ara öğün
Eger dayanamaz düzeyde olursam yarım elma yada muz tarcinlayip yiyeceğim
Yeşil çay ve 7 bitkili çay 1 er fincan
Spor tabi ki :
Süper imkanın varsa hiç durma yap :)Gidim spor yapayım sebepsiz enerji doluyum bugün
Kahvaltı yapmalısın arkadaşım yumurta yap peynirli felan ekmeksiz yap kahvaltını ama mutlaka protein al metpolizman için şart kahvaltı.Menüm
Dünden 12 adet yaprak sarma kaldı .mecburen ben yiyeceğim için öğlen yemeği olarak kullanacağım .sabah kahvaltı yapmayim . 12 sarma 3 dilim ekmek olduğunu öğrendim ya dün :)
Aksam
Ara öğün
Spor tabi ki :
GünaydııınnnGünaydın canlarım
Hoşgeldin canımmerhabaEllssa kaptanımızın kabulü ile katıldım aranıza.. hedef 3 ayda 7 kilo ve tatlıdan vazgeçebilmek.
Boy 160cm
Kilo 77
Beyazdı ve ince.. Nefis birşeydi yaaValla öyle oldu kaptanımgittim geçmişe eski mesajlarımı okudum nerde o zaman ki istek nerde şimdiki ruh halim iyi ki bırakmadın yarın menü paylaşmazsam içinde cıss filan olursa tüm takımca üstüme gelin ben bunu hakettim valla ismimin yanında 100lü rakamları görünce evet bunu kendime ve borçlu olduğum takıma yapmaya hakkım yok çok seviyorum seni yaaa herşey için saol
bendeeee ama nasıl birbirimizi gazlıyormuşuz eskiden yaaa
Beyaz mı sucuk yoksa kahverengi mi? Sevdin mi tadını
Kaptanım ona bizim oralarda fitil diyorlar cevizli kahverengi kalın olanlara cevizli sucuk deniyor.Hoşgeldin canım
O zaman başlayalımm
Beyazdı ve ince.. Nefis birşeydi yaa
Allah'tan ikramdı.. Bende olsa hepsini tüketirdim
Aslında dün karar vermiştim .sabah Sucuklu omlet , öğlen ekmeksiz bir kase mercimek çorbası akşam da tavuk ızgara .ama işte bunu yapsaydim o 12 sarma çöpe gidecekti .en nefret ettiğim şey bir yemeğin dökülmesi .işte hep diyorum ya kızımla yaşadığım için o kadar zor ki benim için .evde biri daha olsa ben kendime ayrı onlara ayrı yapardım .Aksam bana diyor ki tavuğun yanına pilav yap yada patates kızar .aslaaaaa diyorum yeni yedik sarma patates te kizartmam diyetteyiz işte hep onun kalanlarini yemekten , pastalar tatlılar gelsin börekler :Kahvaltı yapmalısın arkadaşım yumurta yap peynirli felan ekmeksiz yap kahvaltını ama mutlaka protein al metpolizman için şart kahvaltı.
Amin inşallah canımGünaydınlar efenimmis gibi kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı ve yanında limon sıkılmış yeşillikle bide dün ananaslı Yeşilçay almıştım kokusu çok güzel onu içiyorum yanında :) vira bismillah dedik başladık inş hepimizin günü hayırlı bereketli huzurlu ve mutlu geçer :)
Doğru hatorlıyomuşum demek kiHayırlı sabahlar bende kahvaltıma başlıyorum şimdi
Bol sebzeli tereyağlı tulum peynirli 2 yumurta yaptım (un yok)
Yanında keemun çayı
Ellssa bu arada keemun çayını tekrar araştırdım yeşil çay gibi zayıflamak içinde kullanılıyormuş bilgin olsun.
Senin o haline memnun hallerini severim benSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nedense çok yorgun hissettim kendimi ve erkenden yatıp uyudumama iyi geldi uzun zamandır bu kadar deliksiz uyumamıştım hatta bir ara sabah 5e doğru uyandım yok daha neler bu saatte kalkarsam akşam 9da çocuklardan önce uyurum diyip tekrar 1 saatliğine de olsa uyudum
Kendime güzelce kahvemi yapıp buraya daldım
Birazdan kuzuyu uyandırıp okula hazırlarımönce bir kahvemi içeyim de Kuzuyu okula gönderdikten sonra da artık yapılacaklara ufakdan girişeyim Bugün Anneme gideceğim öğlene doğru kızkardeşimde geliyormuş ille birlikte kahve içelim dediler
Sonrada zaten kuzuyu havuza götür faslı varYine yoğun bir gün ama ben halimden memnunum
İnşallah hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olur
Ne mutlu bana ki sende öyle bir duygu uyandırabildiysem
Hani derler ya damdan düşeni damdan düşen anlar bizlerin durumu tamda bu benceKilolu gezmenin ne demek olduğunu ve zayıflamanın zevkini bildiğimiz için etrafımızdakilere bir nebzede olsa dokunabiliyorsak birşeyler düzeltmek için benden mutlusu olmaz işte o zaman
İnan gerçek hayattada özellikle genç kızları görünce dayanamıyorum ( tabi samimiyetim varsa ) aman gözünüzü seveyim benim yaşadıklarımı yaşamayın çok geç olmadan az dikkat edin diye uyarıyorumsağ olsunlar şimdiye kadar kimse bozulmadı bana hatta aksine abla sen bizi yönlendir diyenlerde çok
Sende süper yol kat ettin emeğini heba etmene ne sen nede bir başkası göz yumamazKız daha hedeflerimize ulaşıp incecik salınırken bir çok yüreğe birlikte dokunacağız Allahın izniyle
aynen bu işte süpersin
Afiyet olsunbende şu kızı bir göndereyim hemen kahvaltımı edip sözümü yerine getireceğim önce sonrada ufak ufak yaparım nasılsa işlerimi
Afiyet olsunGünaydın arkadaşlar , bende kızımı okula gondereyim kahvemi içerken menumu yazarım .sadece su içtim şimdilik .
Başarılar canım.. Takipteyim seniGünaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Nescafe yokMenüm
Aksam
Ara öğün
Spor tabi ki :
Daim olsun şekerimGidim spor yapayım sebepsiz enerji doluyum bugün
Günaydın canımGünaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?