Ay öyle mi diyorsun kuzu ya inşallah 66,9 ile ayrılmıştım hem de nasıl güzel fark etmişti, en kısa zamanda görürüm inş, yeşilçaya da dikkat edicem :)Yeşilçayı neden yatmadan içiyosun kuzu!.. Uykunu açar.. Gün içinde iç, spor öncesi iç..
Menü de güzel..
Bu gidişle listeye hızlı giriş yapıcaksın.. Kaçla ayrılmıştın?
Haklısın kaptanim ama ben içmeden ayılamıyorum ama kremasıni azaltiyorum kaptanim . ah kaptanim eskiden önce iki fincan icerdim . şimdi sabah 1 e indirdim .Günaydın canım
Nescafe yokonun yerine kahvaltı istiyorum canım.
Daim olsun şekerim
Süpersin çok iyi spor akşamda bir posta yap yapabilirsen maşallahSporumu yaptım .yalnız spor da bu gün 2. günüm ya nasıl et kirmis nasıl bacaklarim ve kolllarim acıyor anlatamam . ama yaptım .
100 ip atlama
50 mekik
30 Squad
20 sn plank
3×15 agirlikla kol çalışma
3×15 cemberle iç bacak sıkıştırma
2×15 bisiklet çevirir gibi ayaklarimi havada çevirme her iki bacak için toplam 60
1 lt su ( limon ve İngiliz karbonatlı )
Arkadaslar belki biliyorsunuzdur bilmiyorum ama ben face te bir sayfa takip ediyorum .orda karbonatin faydaları çok anlatılıyor .bir çok kişi bir çok hastalığı yenmis . ben 1 lt suya bir çay kaşığı kadar atıyorum .evdeki normal karbonatta olur ingiliz karbonati da olur .isterseniz bir deneyin .ben gerçekten fayda görmeye başladım . nefesim düzeldi hissediyorum .astım var bende ve 2 gündür unuttuğum için ilacimi almıyorum .nefesim kötü olsa asla ilacimi unutmamis olurdum .
Aksam da aynı sporu tekrarliyorum . kesinlikle karbonati dene içine limon da sıkabilirsin .ödem de atıyor ve bir sürü bir sürü hastalığa faydaliymiş .Süpersin çok iyi spor akşamda bir posta yap yapabilirsen maşallah
Karbonatlı su hemen başlıyım bende çok sağol.
Tamam hazırladım şimdi zaten limonlu su tüketiyordum karbonatta kattım.Aksam da aynı sporu tekrarliyorum . kesinlikle karbonati dene içine limon da sıkabilirsin .ödem de atıyor ve bir sürü bir sürü hastalığa faydaliymiş .
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın.14. GÜN hala hastayım. üstüne boynum tutuldu emzirdiğim için ilaç alamıyorum kalıp gibi geziyorum. dün işe gidemedim bugün zorla çağırdılar. şu an ağlayarak ofiste oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. hareket yok
Hoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel
Menün çok güzel canım
Hoşgeldin canım inşaallah hayallerimize ulaşacağız hep beraber... 4 tane yaprak sarma 1 dilim ekmeğe eş değer canım. Yerken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
Ekmeğe karbonhidrat gözüyle bakıyoruz ya şunlarda karbonhidrat:çorba, patates, pirinç, bulgur, makarna... (aklıma gelenler bunlar) yani bunlardan birini yediğinde ekmek yedin say. 1 kepçe çorba=1dilim ekmek 3kaşık makarna=1dilim ekmek gibi. Sonuç olarak evet hayatımızda ekmek olmalı
Çok güzel canım. Sporlarına bayıldım
Yoook bebişim hiç bir yere gidemezsin,bende istemiyorum gitmeni kuzum.
Of kuzum seninde mücadeleli olmuş benim gibi. Daha kendime gelemedim. Her gün bi ağlama seansı yaşıyorum. Bi de grip cabası. Burnum açılsada spor yapsam. Kaptanım sağ olsun bırakmadı beni de. Artık daha aktif olacağım ben de. Çok hırslandım
Kuzum valla maşaallah sana yaa. Çok imrendim sana. Bravo valla. Çok iyi örnek oluyorsun
Sabah yediğin böreğin canına okumuşsun arkadaşım bravo.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel
Sanırım fark içtiğim karışım ve malum bağırsak sorunumun biraz rahatlaması ile alakalı umarım cumaya daha da büyük değişimle girerimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Yemek faslıda bitince küçük kuzunun derslerini de kontrol edip kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken sizlerle de menümü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
1 duble fincan şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan zencefilli limonlu Yeşil çay
ara; 11.00de
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet hurma
Öğlen 13.00da
2 kepçe çorba
4 kaşık pırasa
ara; 15:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 18:00de
4 - 5 kaşık kadar fırında karnabahar
3 - 4 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
1 büyük kase Marul salatası ( çok az havuç rendeledim içine )
son ara; 20:00de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay
Su olarak da 2 litre kesin içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa
ASlında akşam yemeğinden önceki arada 1 ayran yada 2 kaşık yoğurt yemem gerekiyordu chialı ama o an evde ne yoğurt nede ayran vardı o yüzden onu bugünlük es geçtimartık yarına inşallah
Çooook teşekkür ederim canım
Tabiki rekor kiloma göre çok çok büyük fark var hatta komşularım bile kız 1o yaş gençleştin tanıyamadık falan bile dedilerasansör olunca pek sık karşılaşmıyor insan ama benim oldum diyebilmem için bir 15 kg daha en az vermem lazım
Diyetisyenime kalsa 75 _ 79 arası iyidir ama onada ilk söylediğinde dedim kesinlikle 6lı rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum diyesonra yine 70 olsamda olur
Ben boydan kaybediyorum yoksa eminim fark çok daha fazla beli olurdu ( boyum 1.52 bu arada1 karış boyum var türlü türlü huyum var )
Helalll valla süper bir fark
Teşekkür ederimhep diyorum bu takım yarışmasının özellikle bana katkısı çok fazla oldu kaç kere pes etmenin eşiğine geldim diyetisyene başlamadan önce ama sağ olsun burada okadar güzel yürekli arkadaşlar tanıdım ki her defasında beni yine dipten yukarı çektiler ve çok daha azimli bir şekilde devam ettim
Yeri geldi kendi takımımın kaptanlığını bile bırakmak istedim olmuyor imam osurursa cemaat ne yapmaz hesabıama sizin kaptanınız da dahil herkes karşı çıktı biz destek oluruz yeterki sen devam et diye ve şükür herşey gönlümce oldu ve eskiden rüyamda bile göremeyeceğim rakamları tekrar gördüm ve inanıyorum dahasıda gelecek Allahın izniyle
İnan burası bağımlılık yapıyor ve hep dediğim gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor o yüzden buradan uzak kalma
Sende benim gibisinya tam ya hiç hesabı
Bak kaptanın da sana gereken cevabı vermiş zatenilk mesajında izin vermediğini yazınca benim suratımda öyle bir gülümseme olmuş gibi eşim bile soruyor hayırdır aşkım yine ne sırıtıyorsun KKda neler oluyor diye dedim sanane gülüyor kim bilir yine ne oldu da hoşuna gitti diyor
İnan buradan uzak kalmak da yaramıyor bizlereo yüzden eminim senin için sabah çok daha güzel bir gün olacak ve dediğin gibi şu 80ler kabusundan ikimizde en kısa zamanda kurtulacağız Allahın izniyle yeterki inan ve azimle devam et
Sorma valla yaaa tatilden önce de birşeyler ters gitti tatil üzerine tuz biber olduDiyetisyenim de aynı şeyi söylüyor Ablacığım sen pes etme birden gidecek bu ödemler diye
Bende inanıyorum artık çok daha güzel rakamlar göreceğim tartıda
Canım kahve makinen varsa filtre kahve içyoksada şu French Presslerden alıp yapabilirsin ben koca bir kupa yapıyorum inanılmaz tok tutuyor ve aynı türk kahvesi gibi yağ yakımına destek
Allah yardımcın olsunşükür bitmiş ama bir iki hafta daha ufak işler olur Rabbim yeni evinde huzurla oturmayı nasip eder inşallah
Bilmiyorum kaptanım ya bir süredir var . Bu sabahta hatta iyi değildi . Gece emzirdikten sonra aortum açılıyordur sanırım ondan. Yumurta da iyice kötü eder midemi diye yemedim .5 patatesin 1 tanesi yumurta olsaydı daha tok tutan bi menü olurdu canım..
Miden neden bulandıki?
Meyvenin üstüne yoğurt yiyince yenilen meyveler yağ yapmaz mı bir yaşıma daha girdim. Ya şu bileğileri not alsam Harika olacak . Malum erken unutuyorum. Nescafe selülit yapıyormuş ya bazı sitelerde metabolizmayı hızlandırıyor deniyor yanlış Bilgi mi acaba ?Kuru üzüme takılma canım, kan yapar.. Afiyet olsun.. Yalnız nescafe olmamış, onun yerine sade kahve iç..
Akşam sonrası ara yapma dicem ama emziriyosun.. O yüzden meyvenin üstüne yoğurt ye.. Kan şekerini yükseltip gece uyurken yağ yapmasın.. Mümkünse sabah ye meyveni..
Nasıl güzel sözler bunlar kaptanımFarkındayım canım.. Uzun süredir yıkıldı bişeyler beyninde kilo verme sorumluluğuna dair.. İşte o yüzden bırakmıyorum seni..
O yıkılan duvarları birlikte tamir edicez..
Burdan kaçarak sadece sorunun üzerini örtmüş olacaksın.. Kendindenden kaçabilirmisin?
Hatırlasana ilk geldiğin zamanları.. İkili rakamlara düşebilmenin heyecanı vardı..
Nasıl güzeldin..
Şimdiki kilonu o zaman söyleseydik hayal gibi gelirdi sana öyle dimi
O zerenoyu neden serbest bırakmıyosun canımşımarıklığına kurban etme lütfen
Bize örnek olmaya, idolümüz olmaya devam et.. Lütfen..
Bence tavuk veya köfte varsa yanına bolca salata ve ayran gider ama az gelirse bi kase çorba veya 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Tabi bu benim fikrim cancağızımArkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?
Bizim oralarda da köme denir ona kaptanımMenüm
11:30
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Az pide
Çay
15:00
2 kakaolu badem
3 parça cevizli sucuk (Zereno senin dediğin sanırım, Mardin'den gelmişti)
Dibek kahvesi
19:00
1 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorbası
1 tabak etli taze fasulye
Yarım tavuklu pide
Bol salata
Yeşil biber
Spor
30 dk yürüyüş
1100atladım
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
Ödemin olduğunu nasıl anlıyorsunGünaydın çok ödemim var bugün (normalde çok yoktur) sanırım uzun süre sonra yürümenin etkisi. şimdi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım. Greyfurt suyu ve peynirli omlet :).
Daha önce 1 ay kadar karatay deneyimim oldu ve 6 kilo vermiştim şimdi yine 2-3 öğün yapıp şekeri kesmeyi düşünüyorum.. ekmek eklerim ama muhtemelen 1-2 dilim..
Yani temel olarak ne niyeyim değil ne yemeyim ve az yiyeyim politikası ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Sevgiler
Hangi yeşillikleri koydun merak ettim canımHayırlı sabahlar bende kahvaltıma başlıyorum şimdi
Bol sebzeli tereyağlı tulum peynirli 2 yumurta yaptım (un yok)
Yanında keemun çayı
@akrep33 bu arada keemun çayını tekrar araştırdım yeşil çay gibi zayıflamak içinde kullanılıyormuş bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?