Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yeşilçayı neden yatmadan içiyosun kuzu!.. Uykunu açar.. Gün içinde iç, spor öncesi iç..
Menü de güzel..
Bu gidişle listeye hızlı giriş yapıcaksın.. Kaçla ayrılmıştın?
Ay öyle mi diyorsun kuzu ya inşallah 66,9 ile ayrılmıştım hem de nasıl güzel fark etmişti, en kısa zamanda görürüm inş, yeşilçaya da dikkat edicem :)

Süpersin çok iyi spor akşamda bir posta yap yapabilirsen maşallah

Karbonatlı su hemen başlıyım bende çok sağol.

14. GÜN hala hastayım. üstüne boynum tutuldu emzirdiğim için ilaç alamıyorum kalıp gibi geziyorum. dün işe gidemedim bugün zorla çağırdılar. şu an ağlayarak ofiste oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. hareket yok

Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın.

Menün çok güzel canım

Çok teşekkür ederim

Sanırım fark içtiğim karışım ve malum bağırsak sorunumun biraz rahatlaması ile alakalı umarım cumaya daha da büyük değişimle girerim

Meyvenin üstüne yoğurt yiyince yenilen meyveler yağ yapmaz mı bir yaşıma daha girdim. Ya şu bileğileri not alsam Harika olacak . Malum erken unutuyorum. Nescafe selülit yapıyormuş ya bazı sitelerde metabolizmayı hızlandırıyor deniyor yanlış Bilgi mi acaba ?

Nasıl güzel sözler bunlar kaptanım Zereno canım buradaki geçmişini bilmiyorum ama gurupta çok özel bir yere sahipsin bence . Gitmemekle çok akıllıca davrandın

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?
Bence tavuk veya köfte varsa yanına bolca salata ve ayran gider ama az gelirse bi kase çorba veya 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Tabi bu benim fikrim cancağızım

Bizim oralarda da köme denir ona kaptanım

Temizlik yapa yapa iki gündür pert oldum he
Öğlen yemeği şimdi yiyorum saatin nasıl geçtiğini anlamamışım geçe kaldı acele bi şekilde yazdan koyduğum domatesle menemen yaptım içine 1 kaşık yulaf kepeği kattım tok tutsun diye.

Ödemin olduğunu nasıl anlıyorsun

Hangi yeşillikleri koydun merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…