Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?

Bence tavuk veya köfte varsa yanına bolca salata ve ayran gider ama az gelirse bi kase çorba veya 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Tabi bu benim fikrim cancağızım
Tavuk köfte mi yoksa tavuk ve köfte mi . Ben şunu paylaşmak isterim ki kırmızı etin yanında yoğurt yada ayran etteki Demir’in emilimini azaltıyor ama limonlu yeşil bir salata çift taraflı Demir ve içindeki limon ile emilimi artıracaktır. Yani hem rejim hem sağlık

Canım sarmanın bitanesi 1 parmak boyunda ve kalınlığında ona göre dengelerin artık
Ben de hiç sevmem yemek dökmeyi. Olsun iyi yapmışsın. Patatesi kızartma da mesela yağlı kağıda koyup 1 tatlı kaşığı yağ ile karıştırıp fırına at. Bütün sebzelerini böyle yapabilirsin hatta. Lezzettençok çok bi kayıp olmuyor. Pirinç yapacaksanda 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek ya o günkü karbonhidratından kesersin. Ama asıl mesele şu ki pilav yerken durabilmek
Of boyun ağrısı çok zor. Mutlaka sıcak bir şey koy canım boynuna.

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?
yoğurt yenmesini önermiyorlar hakkaten ama gittiğim diyetisyenlerin hiç biri yanında yoğurt yeme yada ayran içme demedi. Sebze iyi olur ama sebze yemeği yapmadıysan salatana yağ eklersin sebze yemeği yemiş olursun.

Kuzum nescafe ye valla elim varmaz oldu sayende yaa. Hamileyken özledimdi çok doğumu dört gözle bekledim. Sen selülit dedikçe soğuyorum. Fakat içmeyecek kadar soğumadım henüz bugün sade kahve içtim. Bir de filtre kahve tavsiyesi yaptı sevgili oynakbasi34 o da güzel bir alternatif. Akşam meyvenin yanında yoğurt da çok iyi fikir ya da süt dimi. Evet bunu dikkate almalıyım.

Hımm doğrusun tavuk veya köfte demek istemiştim :)
Tavuk menüsü yapıp ayran olur ama
Kırmızı ette sıkıntı haklısın canım

merhaba
Sabah dediğim gibi greyfurt suyu ve peynirli omlet yedim.
Öğlen salı pazarına gittim kadıköye tempolu olmasa da (benim için ayakta durmak bile başarı) pazarda 2 saat gezdim..
bi de yarım simit yedim.
Şimdi de erken bir akşam yemeği yedim
Mor lahana salatası
Yoğurtlu buğday çorbası
Bi de tavuk pirzola bir adet yaklaşık 100 gr.
Akşam dersten gelince yine bir sebze suyu düşünüyorum.. ya da yoğurt.
sevgiler

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Fazla zorlama aman

Çok güzel bir menü

Nescafe içmek yasak mı bu grupta arkadaşlar? ben iş yerinde sabah dersim varsa hangi kahve varsa onu içiyorum. öğleden sonra da türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum. Bu arada sade nescafe bahsettiğim.

Neyse hazır bir şey içmek demişken bi yeşil çay içeyim. kendime hatırlatmam lazım her gün..

Bence yadak değilde hani kremalı felan olursa kalorisi yüksek diye yazmışlardır. Birde kafein selülit sebebi herşeyin fazlası zarar.
1 bardak sade nescafe masum görünüyor ayol
İç yavrum sen yeşil çayı kan olsun can olsun yağ yaksın

Ara öğün yiyorum
1 küçük muz tarçın 1 kaşık chia biraz süt 6 yada 7 tane badem
Çok teşekkür ederim canım .patates i tefalde kizarttim şimdi .yemeyi dusunmuyirdum ama belki bir iki alırım .tekrar teşekkür ederim .

yeşil çayı mecburiyetten içiyorum metabolizma hızlandırıyor diye..yoksa hep siyah çay ama onun da ölçüsünü kaçırıyoruz işte..

yeşil çayı mecburiyetten içiyorum metabolizma hızlandırıyor diye..yoksa hep siyah çay ama onun da ölçüsünü kaçırıyoruz işte..
Aynenya tek başıma 3 demlik bitirdiğimi bilirim. Şimdi azalttım safece akşamları eşimle içiyorum çünkü çay içince yanında canım bişey istiyor

Ben ara öğün u yazmayı unutmuşum . 1 küçük muz tarçın 1 yemek kaşığı chia tohumu biraz süt
Aksam yemegimi de şimdi yedim .ızgara kanat ayran ve kırmızı biber salatasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…