- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Sebze olarak bi parça pırasa yeşil kısmındanHangi yeşillikleri koydun merak ettim canım
Çok teşekkür ederim canım .ayran da zaten tok tutar.çok iyi olur .:Bence tavuk veya köfte varsa yanına bolca salata ve ayran gider ama az gelirse bi kase çorba veya 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Tabi bu benim fikrim cancağızım
Aynen süper olur bende akşama bu menüyü yapimÇok teşekkür ederim canım .ayran da zaten tok tutar.çok iyi olur .:
Çok çok geçmiş olsun canım14. GÜN hala hastayım. üstüne boynum tutuldu emzirdiğim için ilaç alamıyorum kalıp gibi geziyorum. dün işe gidemedim bugün zorla çağırdılar. şu an ağlayarak ofiste oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. hareket yok
Arkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?
Tavuk köfte mi yoksa tavuk ve köfte mi . Ben şunu paylaşmak isterim ki kırmızı etin yanında yoğurt yada ayran etteki Demir’in emilimini azaltıyor ama limonlu yeşil bir salata çift taraflı Demir ve içindeki limon ile emilimi artıracaktır. Yani hem rejim hem sağlıkBence tavuk veya köfte varsa yanına bolca salata ve ayran gider ama az gelirse bi kase çorba veya 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Tabi bu benim fikrim cancağızım
Hımm denemem lazım Damla’ya tadıma ıygunSebze olarak bi parça pırasa yeşil kısmından
Yeşil biber
Kırmızı biber
1 parça mantar
Yeşillik değilde böyle sebzeli yaptım tok tutuyor baya
Canım sarmanın bitanesi 1 parmak boyunda ve kalınlığında ona göre dengelerin artıkMenüm
Nescafe şekersiz ama kremalı
Dünden 12 adet yaprak sarma kaldı .mecburen ben yiyeceğim için öğlen yemeği olarak kullanacağım .sabah kahvaltı yapmayim . 12 sarma 3 dilim ekmek olduğunu öğrendim ya dün :)
Aksam
Izgara tavuk kırmızı biber salatası
Ara öğün
Eger dayanamaz düzeyde olursam yarım elma yada muz tarcinlayip yiyeceğim
Yeşil çay ve 7 bitkili çay 1 er fincan
Spor tabi ki :
Ben de hiç sevmem yemek dökmeyi. Olsun iyi yapmışsın. Patatesi kızartma da mesela yağlı kağıda koyup 1 tatlı kaşığı yağ ile karıştırıp fırına at. Bütün sebzelerini böyle yapabilirsin hatta. Lezzettençok çok bi kayıp olmuyor. Pirinç yapacaksanda 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek ya o günkü karbonhidratından kesersin. Ama asıl mesele şu ki pilav yerken durabilmekAslında dün karar vermiştim .sabah Sucuklu omlet , öğlen ekmeksiz bir kase mercimek çorbası akşam da tavuk ızgara .ama işte bunu yapsaydim o 12 sarma çöpe gidecekti .en nefret ettiğim şey bir yemeğin dökülmesi .işte hep diyorum ya kızımla yaşadığım için o kadar zor ki benim için .evde biri daha olsa ben kendime ayrı onlara ayrı yapardım .Aksam bana diyor ki tavuğun yanına pilav yap yada patates kızar .aslaaaaa diyorum yeni yedik sarma patates te kizartmam diyetteyiz işte hep onun kalanlarini yemekten , pastalar tatlılar gelsin börekler :ama azimle yaptığım yemekleri azalta azalta her şey yoluna girecek zamanla
Of boyun ağrısı çok zor. Mutlaka sıcak bir şey koy canım boynuna.14. GÜN hala hastayım. üstüne boynum tutuldu emzirdiğim için ilaç alamıyorum kalıp gibi geziyorum. dün işe gidemedim bugün zorla çağırdılar. şu an ağlayarak ofiste oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. hareket yok
yoğurt yenmesini önermiyorlar hakkaten ama gittiğim diyetisyenlerin hiç biri yanında yoğurt yeme yada ayran içme demedi. Sebze iyi olur ama sebze yemeği yapmadıysan salatana yağ eklersin sebze yemeği yemiş olursun.Arkadaslar bir şey sormak istiyorum .örneğin tavuk köfte menu yaparken yanında sebze ,salata, yoğurt ,makarna bulgur pilavı vs hangisi olmalı ?
Kuzum nescafe ye valla elim varmaz oldu sayende yaa. Hamileyken özledimdi çok doğumu dört gözle bekledim. Sen selülit dedikçe soğuyorum. Fakat içmeyecek kadar soğumadım henüzKuru üzüme takılma canım, kan yapar.. Afiyet olsun.. Yalnız nescafe olmamış, onun yerine sade kahve iç..
Akşam sonrası ara yapma dicem ama emziriyosun.. O yüzden meyvenin üstüne yoğurt ye.. Kan şekerini yükseltip gece uyurken yağ yapmasın.. Mümkünse sabah ye meyveni..
Hımm doğrusun tavuk veya köfte demek istemiştim :)Tavuk köfte mi yoksa tavuk ve köfte mi . Ben şunu paylaşmak isterim ki kırmızı etin yanında yoğurt yada ayran etteki Demir’in emilimini azaltıyor ama limonlu yeşil bir salata çift taraflı Demir ve içindeki limon ile emilimi artıracaktır. Yani hem rejim hem sağlık
merhabaÖdemin olduğunu nasıl anlıyorsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.merhaba
parmaklarım ve ayak bileklerim şişiyor.. bi de bastırınca altı bembeyaz oluyor..
Benim kaza sonrası dikkat etmem gerekiyordu zaten bi anda fazla zorladım.. kaç aydır metroda bile asansöre biniyordum çok az basabiliyordum..
Çok güzel bir menümerhaba
Sabah dediğim gibi greyfurt suyu ve peynirli omlet yedim.
Öğlen salı pazarına gittim kadıköye tempolu olmasa da (benim için ayakta durmak bile başarı) pazarda 2 saat gezdim..
bi de yarım simit yedim.
Şimdi de erken bir akşam yemeği yedim
Mor lahana salatası
Yoğurtlu buğday çorbası
Bi de tavuk pirzola bir adet yaklaşık 100 gr.
Akşam dersten gelince yine bir sebze suyu düşünüyorum.. ya da yoğurt.
sevgiler
Nescafe içmek yasak mı bu grupta arkadaşlar? ben iş yerinde sabah dersim varsa hangi kahve varsa onu içiyorum. öğleden sonra da türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum. Bu arada sade nescafe bahsettiğim.Kuzum nescafe ye valla elim varmaz oldu sayende yaa. Hamileyken özledimdi çok doğumu dört gözle bekledim. Sen selülit dedikçe soğuyorum. Fakat içmeyecek kadar soğumadım henüzbugün sade kahve içtim. Bir de filtre kahve tavsiyesi yaptı sevgili oynakbasi34 o da güzel bir alternatif. Akşam meyvenin yanında yoğurt da çok iyi fikir ya da süt dimi. Evet bunu dikkate almalıyım.
Bence yadak değilde hani kremalı felan olursa kalorisi yüksek diye yazmışlardır. Birde kafein selülit sebebi herşeyin fazlası zarar.Nescafe içmek yasak mı bu grupta arkadaşlar? ben iş yerinde sabah dersim varsa hangi kahve varsa onu içiyorum. öğleden sonra da türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum. Bu arada sade nescafe bahsettiğim.
Neyse hazır bir şey içmek demişken bi yeşil çay içeyim. kendime hatırlatmam lazım her gün..
Çok teşekkür ederim canım .patates i tefalde kizarttim şimdi .yemeyi dusunmuyirdum ama belki bir iki alırım .tekrar teşekkür ederim .Canım sarmanın bitanesi 1 parmak boyunda ve kalınlığında ona göre dengelerin artık
Ben de hiç sevmem yemek dökmeyi. Olsun iyi yapmışsın. Patatesi kızartma da mesela yağlı kağıda koyup 1 tatlı kaşığı yağ ile karıştırıp fırına at. Bütün sebzelerini böyle yapabilirsin hatta. Lezzettençok çok bi kayıp olmuyor. Pirinç yapacaksanda 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek ya o günkü karbonhidratından kesersin. Ama asıl mesele şu ki pilav yerken durabilmek
Of boyun ağrısı çok zor. Mutlaka sıcak bir şey koy canım boynuna.
yoğurt yenmesini önermiyorlar hakkaten ama gittiğim diyetisyenlerin hiç biri yanında yoğurt yeme yada ayran içme demedi. Sebze iyi olur ama sebze yemeği yapmadıysan salatana yağ eklersin sebze yemeği yemiş olursun.
yeşil çayı mecburiyetten içiyorum metabolizma hızlandırıyor diye..yoksa hep siyah çay ama onun da ölçüsünü kaçırıyoruz işte..Bence yadak değilde hani kremalı felan olursa kalorisi yüksek diye yazmışlardır. Birde kafein selülit sebebi herşeyin fazlası zarar.
1 bardak sade nescafe masum görünüyor ayol
İç yavrum sen yeşil çayı kan olsun can olsun yağ yaksın
Aynenya tek başıma 3 demlik bitirdiğimi bilirim. Şimdi azalttım safece akşamları eşimle içiyorum çünkü çay içince yanında canım bişey istiyoryeşil çayı mecburiyetten içiyorum metabolizma hızlandırıyor diye..yoksa hep siyah çay ama onun da ölçüsünü kaçırıyoruz işte..
Bende tavuk veya köfte demek istemistim :))Hımm doğrusun tavuk veya köfte demek istemiştim :)
Tavuk menüsü yapıp ayran olur ama
Kırmızı ette sıkıntı haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?