Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaslar takıma gireyim yada girmeyim hiç önemli değil .benim için önemli olan hiç tanımadığın insanların seni uyarip yol göstermesi destek olması :
Yediğimiz herseyi yazıyoruz görev gibi oldu .sporumu yapmam lazım yapınca yazmam lazım ders gibi .farkında olmadan nasıl motive oluyor insan .cokkkkk teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun :

Merhaba araniza yeni katıldım. 168 boy 82 kiloda iki çocuk annesiyim.bugün bende başladım
Sabah
3 yumurtalı omlet yeşil cay 8 zeytin ve bir kk kasar peyniri
Ara
Bir dilim kek ve şekersiz cay
Aksam
Bir porsiyon balık, bir dilim ekmek ve salata
Sabah kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim

menum:

sabah: 2 dilim tb, peynir salça az tahinpekmez çay
ara: türk kahvesi 1 portakal
öğlen: 1 kase karnabahar kızartması 1 ayran
ara: 1 çay br leblebi
akşam: 1 el büyüklüğünde ev yapımı otlu pide 1 ayran
ara: üzerine hemen yeşilçay içtim birazdan sade kahve içerim

Yasak değil canım tavsiye edilmiyor sadece
Rica ederim. Öğünlerini liste halinde yayınlamalısın canım böyle yorum yapmak zor oluyor.

Ancak ben emziriyorum açlık hissetmeme rağmen sütümün azaldığını düşünüyorum sizce kalorisi az mi bugün yediklerimin
Hoşgeldin canım. Bende emziriyorum. Benim bebeğim 8 aylık.
Az canım sebze ve karbonhidrat eksik keki saymayan yorum yapıyorum. Çünkü keki hayatından çıkarmalısın. Ben sabahları ceviz ve tulum peyniri tüketiyorum sütün kalitesi açısından çok faydasını gördüm. Miktar olarak ise arttıran tek şey su bence
selaaam benim günüm iyiydi senin nasıl geçti canım? Bugün menün bana biraz az geldi kuzum, ama azıcık az geldi

Selam canlar zaman çabuk geçiyor yahu, Cumaya ne kaldı şurda
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
2kk tulum peyniri
2 ceviz
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
Salça falan
Ara 1 türk kahvesi 2 türkkahvesi barındıran draje
Öğle
1 kase tarhana
Yarım tabak mantı
Ara
Siyah kuru üzüm yarım 15 kadar sanırım
1 büyük havuç
Akşam
6 kaşık pırasa yemeği
Yarım tabak lahana sarması
2. Kaşık yoğurt
Yoğurt ve portakal yeme gibi bir planım var
Suyu az İçebildiğim: 2 litre. Ama daha içiyorum
Spor malesef yok. İlaç içemediğim için iyileşemedim. Bugün Dr. A gittim sonunda ve antibiyotiğe başladık. Artik spor yapmak istiyorum özendim sizden çok

Ben çok su içiyorum aslında sutumde vardı ama bugün goguslerim boş gibi oldu sanki. Kek konusunda da haklisin. Simdi daha yeni düzen kurmaya çalışıyorum. Tavsiyen için tesekkur ederim
bebeğin daha çok küçükmüş canım. Ben 5buçuk aylık başladım diyete. Senin gibi korktum. Şu aşamada bence sadece aburcubur ve kek börek yememe diyeti yap. Öncelik bebiş de olsun. İnanki emzirirken rahat veriliyor zaten. Hergün spor yapmış gibi kalori harcıyoruz hali hazırda. Benim naçizane tavsiyem budur. Yine de sen bilirsin canım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Sabah biraz kuran okuduktan sonra hazırlanıp Anneme gittim öğleden sonra da ordan havuza attık kendimizi kızımla
Havuz çıkışı birde canım fena sıkan bir olay oldu
Uzun zamandır dikkatimi çeken bir kızcağız vardı herkes Annesiyle hazırlanırken o hep tek kalıyor
Bugün giyinmek için kabinlere gidince baktık kız ağlıyor
Annesiyle havuza gelirken kızcağız mayosunu içine giymiş havlusu ve çamaşırlarının olduğu çantayıda otobüsde unutmuş Annesi kızı bir güzel azarlamış anlaşılan çünkü ne yapacağım diye yine tek başına kabinde ağladı kızcağız Meğer o sırada Annesi dışarda birileriyle sohbet ediyormuş umursamadan
Ders çıkışı tabi herkes duşunu alıp giyinirken bu kız yine yalnız ve ağlıyor tabi havlusu falanda olmadığından tireyerek kabine kapandı ne yapacağını bilmediği için
Tabi bir bayanla birlikte hemen müdahale ettik ve kendi çocuklarımızdan havluları alıp kızı sardık durumu öğrenincede Annen nerde dedik çocuk o tribünlerde oturuyordu en son dedi Tabi doğal olarak bana geldiler ulen girsene içeri çocuğa bir çözüm üret ama yokkk kadının umuru değil
Havuzda benle birlikte müdahale eden arkadaş gidip dışarda hatunu arayıp bulmuş kadında giyinsin gelsin demiş sanırım yine umursamamış sonuçta çocuğun çamaşırları yok üstelik havuz çıkışı tekrar otobüsle dönecekler
Kızıma temiz çamaşır almıştım yedek hemen onları giydirdim kıza birde benim kızın üzerindeki uzun kolluyu giydirdim Sonuçta biz arabayla dönecektik ve ceketi daha kalındı
Okadar sinirlendim ki kızı teselli ettikten sonra o Annene söyle dışarda beni beklesin dedim çünkü ciddi ciddi kadının af edersiniz ağzınaaaaa......... düşünüyordum
Diğer arkadaş benden önce çıktı ve kadına neden gelmedin çocuğunla ilgilenmeye diye sorduğunda da ufak kızımı çişe götürdüm diye uydurmuş sonuçta çocukların çıkacağı saat belli Tam ayakkabılarımı giyip kadınla konuşacaktım o arkadaş dur boşver perşembe günü çocuklar dersteyken biz birlikte konuşuruz dedi
Birde kız bir ara çeketini almaya geldiğinde giydirdiğimiz halde yinede ağlıyordu sanırım Annesi bu seferde milletin şeylerini niye aldın diye fırça atmış kuzum ağlama bak giyindin üşümezsin yoksa Annen mi kızdı dediğimde hiç cevap bile vermedi bana

Okadar içim parçalandı ki o an kızcağıza belliki kadın kızın kursunu sadece evden çıkmak için bahane etmiş ve hiç ilgilenmiyor çocukla Eşime de anlattım arabaya biner binmez işte bizim kızın üzerini verdim bizimki atletle kaldı diye oda iyi yapmışsın o çocukcağız yolda üşümesin dedi
Kuzumda diyor ki Anneciğim sen yedek koy her zaman yine lazım olursa veririz birilerine diye
Eşim biraz gözlemleyin olmadı hocaları uyarın kızın Annesini kenara çekip konuşsunlar dedi kızımın demesi havuzda bile hep çok titriyor vücudu mor mor oluyor dedi ( geçenlerde bir fenalaşmıştı hatta hemşire hemen müdahale etti ve Annesi yine yoktu meydanda çok sonra buldular kadını hemşirede hatta dedi bu çocuğun vucundaki kızarıklıklar ne diye kadın kortizonlu ilaç kullanıyor diyince o zaman doktora götürün belki bir alerjisi vardır dedi hemşire hatta Heee dayak yemiş gibi değildi ama psikolojik olarak çocuk pek sağlıklı gelmedi bana açıkçası )

Geldiğimizden beri kıza kafam takıldı acaba kızdılarmı kıyafetleri giydi diye ama iç çamaşırı ve üst olmadan giymesine içim el vermedi

Çok kötü oldum şuan bu konuda çok hassasım ağlayasım geldi o çocuk bunları haketmiyorya Allah bildiği gibi yapsın

Ona

Ben ara öğün u yazmayı unutmuşum . 1 küçük muz tarçın 1 yemek kaşığı chia tohumu biraz süt
Aksam yemegimi de şimdi yedim .ızgara kanat ayran ve kırmızı biber salatasi
Canım en son akşam yani günü kapatınca toplu olarak ne yedin ne içtin bir mjda yazarsın kaptanın kontrol etmesi daha kolay olur.
Tabiki gün ortasında öğün öğün bende yazıyorum motive için hatta fotoda yüklemek istiyorum ama çektiğim resimler yüklenmiyor büyük mü geliyor ne

Ayarında gitmiş canım

evet ya bende öyle yapmaya karar verdim zaten biraz daha bekleyip sadece abur cubura ara vericem. Altıncı ayında sıkı diyete başlarım artık.

Çok geçmiş olsun menü güzel emzirdiğin için kıvamında olmuş:) evetya cumaya az kaldı ilk tartı günüm olucak benim

Inanamiyorum ya bu ne sorumsuzluk böyle .benim kızım da hem okulda hem dışarda özel yüzme dersi alırdı .inanin havuzun dışında ki camlardan gözümü ayirmadan izlerdim . ya onlar bizim göz bebeğimiz dışarda böyle olan evde nasıl olur hiç düşünemiyorum .15 yaşında benim koca kız olduğu halde bazen arkadaşlarımla sinemaya yemeğe gitmek ister .Arkadaşlarımla okulun önünde minubuse bineyim bende der ona bile izin vermem .kendim götürürüm AVM den içeri benle girer .sinemaysa bana yazar yemek yiyorum şu an şurda der gider gozumle ona çaktırmadan takipte olurum .gözünden bir damla yaş Aksa benim bütün hucrelerim ağlar .valla çok üzüldüm .Kıyamam .Allah senden de razi olsun canım .bu tipleri gidip uyarsan bide sen suçlu olursun .Allah vicdan versin kalplerine

Herkese iyi akşamlar
Sabah 8:00 kahvaltı bol sebzeli tulum peynirli tereyağında iki yumurta keemun çayı şekersiz
Ara Yeşil çay 2 kabuk kayısı kurusu
Öğlen15-00 yaz domatesi konservesinden menemen içinede 1,5 yk yulaf kepeği kattım
Ara16-40 karışık bitki çayı
Akşam 19:00 yoğurtlu haşlanmış karnıbahar biraz tavuk
Ara: 1 küçük fincan kakao 7-8 badem biraz antep fıstığı
Yarım portakal
3 lt su

100 mekik
100 ip
15 dk genel egzersiz
Kitap okumadım

Herkese hayırlı aksamlar , bu gün bütün gün yediklerimi ictuklerimi yazıyorum .
Sabah 8 --2 bardak su
Sabah 9 ___Nescafe şekersiz
Sabah 10.00__yeşil çay
Öğlen 12__ yaprak sarma yoğurt
Ara öğün 1 küçük muz , tarçın , chia tohumu 1 yemek kaşığı kadar ve süt
Aksam __17.30__ızgara kanat ve kırmızı biber salatası 1 bardak ayran
Spor akşam 20.00 gibi yine yaptım
Bu günlük bu kadar 2 gün bitti şükür herkese çok teşekkür ederim . Allah a emanetsiniz.
2.5 litre su toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…