Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar merhaba
herkesin menüleri ve sporları ne güzel (keşke benim olsaaa)
kitap okumayı her gün yazmama gerek yok sanırım çünkü 2004-2005ten beri her gün 1 kitap okuyorum en az. yaz tatillerinde 2-3 kitap oluyor. yani minimum 200 sayfa yazabilirsiniz

Ben yemeği bugün ıspanak, kivi, maydanoz ve taze naneden oluşan bir bardak sebze suyu ile bitirdim sabah wc ye rahat çıkayım istedim..
Kendi açımdan güzel bir gün oldu umarım 3-4 Ay sürdürebilirim

Şimdi de youtube dan oyun havası filan açıp biraz hareket edeyim..
Sevgiler iyi geceler

Çok kötü oldum şuan bu konuda çok hassasım ağlayasım geldi o çocuk bunları haketmiyorya Allah bildiği gibi yapsın

Aminnn canım
Benimde hala aklımdan çıkmıyor ama kafaya koydum perşembe hatunu çekeceğim kenara olmaz o şekilde

Aminnn cümlemizden Rabbim razı olsun canım
Dediğin gibi bizler çocuklarımıza gözümüz gibi bakıyoruz Allah korusun kaç yaşında olursa olsun evlat yaaa
Benim büyük kız 17 yaşında inan daha 1 senedir arada dışarı çıkar tek arkadaşlarıyla ( gerçi kafa dengi olduğumuz için her defasında yalvarırlar Banu Abla ne olur sende gelsene diye )
Dediğin gibi ben götürür beklerdim belli bir noktada ( ki onların gireceği yerler belli olunca uzaktan baktığım çok olmuştur )
Lise 3e gidiyor ve maalesef öğlenci ( kalabalık okul olunca tam güne geçiş yapamadılar henüz ) tabi okuldan 8de çıkıp eve gelmesi 9u buluyor deli oluyorum ki arkadaşıyla birlikte geliyorlar ama 10 dakika bile gecikse hemen panik yaparım yada kışın eşimi alması için gönderirim

Çok görüyoruz dediğin gibi benim çocuğum sana ne diyenler ama açıkçası suçlu çıkacağımıda bilsem işin ucunda çocuk varsa kim tutar beni

Kıyamam ya o kadar üzüldüm ki kızcağıza. Ah küçük yavrum benim. Rabbimin emaneti onlar bize yaa. Allah razı olsun senden canım.
Çok geçmiş olsun menü güzel emzirdiğin için kıvamında olmuş:) evetya cumaya az kaldı ilk tartı günüm olucak benim
Teşekkür ederim canım

Çok güzel olmuş canım
çok güzel olmuş menün. Beğendim

Wuuuu çok iyisin canım

Çalış seninde olur bacım
Akşam kapanışın çok iyi süpersin

Hımmm doğru ya öyle şişlik oluyor ama senin söylediğin bayağı uçta bir ödem sanırım ,anneannem öyleydi yazın. Kiraz sapı çok iyi oluyor mesela muhtemelen biliyorsundurda yine de söylemiş olayım

Canım eşim sabahları oğluma be kendisine sıkıyor portakal ve greyfurt . Çok sevmeme rağmen içmiyorum ben çok kalorili diye. Ben hiç kalori hesabı yapmadım şimdiye kadar . Ama 5 gündür falan hesaplıyorum bende. Görünce söyleyim dedim

Öğle ve akşam ağır mı olmuş sanki

Antibiyotik başladığınıza göre bayağı ilerlemiş demek ki canım geçmiş olsun. Süte geçme işini nasıl hallettiniz

Tebrik ederim hassasiyetin ve arkadaşının ve senin cesaretin için canım. Bizler böyle duyarlı olmadığımız sürece bunlar düzelmez . Yıllar önce tam evimizin önünden bir kadım geçiyordu elinde çocuğu diğer eliyle dönüp dönüp vuruyordu çocuğuna . Çocukcağız elinden kaçamayıp ağlıyordu . Maalesef müdahale edememiştim . Şimdi o anım depreşti kötü hissettim kendimi . Allah’ım o kadına iyilik versin inşallah . Maalesef böyle duyarsız yetiştirilen çocuklar bir süre sonra kendi duyarsızlaşıyor

merhaba canım
yorumun ve ilgin için teşekkür ederim. greyfurt portakal gibi değil canım şeker oranı çok düşük..
hatta tadı bana acı geliyor ama faydalı diye içtim suyunu. sadece aç karna içtim ama akşam tok karna daha faydalı olduğunu okudum bi yerde.
yarın sabah da pancar yoğurt yapmak istiyorum bakalım..
Senin de beslenme programın şifa olsun inşallah.

Ovvv harikasın hayran kaldım kitap okumana

Naçizane tavsiyem naif bir kişiliğe sahip biri gibisin canım. Suçlar nitelikte değilde . Geçen hafta böyle böyle bir olay oldu umarım sakıncası yoktur kızımın kıyafetlweini vermemin diyerek bir sohbet ortamınoluşturmak ki çocukların yüzme süreleri sizi epey muhabbete götürecektir . Eğer böyle bir ortam olursa güzel düşüncelerini söylerken oda süngerin suyu emdiği gibi emer inşllah . Fırsatınızın olduğu yüzme zamanlarında senin sabrın ve olgunluğundan çok şey alacktır

Pancar yoğurt neden peki canım özelliği var mı kırmızı pancar mı,kökü mü sapı mu merak ettim şifası var mı
Bunların hepsi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…