Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü kötü benim

Kahvaltı
2 yumurta
Küflü peynir
8 zeytin
Roka
Öğle
2 dilim maalesef beyaz ekmek
3 yk çikolata
1 kase şehriye çorbası

Akşam
3 dilim portakal
3 dilim lazanya ( 1 dilim olsaydın kalori limitim bile dolmycktı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün resmen karga kahvaltısını değil etmeden kargalar uyanmadan ben uyandım
Aslında daha uykum vardı ama sonrada geç kalır koşturmak zorunda kalırım diye yatmadım tekrar Kahvemide içince kendime geldim şükür

Çok uzun senelerdir Fatih Çarşamba Pazarına gitmiyordum Geçenlerde Annem ben gideceğim sizlerde gelin diyince hadi tamam dedik Yani bugün yine Oynakbaşı yollarda
Valla Acuna rakip olacağım yakında gerçi o tüm dünyayı geziyor ben aynı rotada dönüyorum gibi ona kıyasla
Seneler önce her Çarşamba giderdim o pazara ve inanılmaz güzel şeyler olurdu uygun fiyata Bakalım bugün birşeyler bulabilecekmiyim hazır zayıflamışken belki kendime birşeyler bulurum
Tam zayıflamaya devam ederken açıkçası mağazalardan dünya para verip birşeyler almak istemiyorum

Ay Çarşamba pazarı diyince direk simit geldi aklıma eskiden daha o pazara girerken simit alırdım aç tok fark etmiyordu ama bu sefer güzelce kahvaltımı edip o simidi almadan ( gerçi diyetsiyene başladığımdan beri ancak 1 kere yemişimdir ) bir güzel dolanacağım pazarda en fazla bir ara ara öğün olarak 1 kutu ayran alırım hatta aklımdayken yanıma chiamı da alayım da listeme uygun olmuş olsun

Aminnn canım
İşin ucunda çocuk olunca ben daha bir delleniyorum Aynı durumu bende bir keresinde yaşadım ve sonra kendime günlerce kızdım niye o annesi tarafından dövülen çocuğu elinden almadım diye hatta eşime bile dedim bir gün beni karakoldan toplarsan sırf bu yüzden toplarsın diye Eşimde hep der gerekirse müdahale et tabi ama çılkını çıkarmadan diye biliyor tabi benim dellenince nasıl olduğumu
Aslında evlatlarına emanet gözüyle baksalar bukadarını cesaret dahi edemez o tip Anneler
Aynı hasasiyeti hayvanlarada göstiririm her zaman
Geçen yaz bizim bahçenin yanındaki bahçe sahibi sırf köpeği tavuklardan birini gırtlakladı diye hayvana bağırıp durdu hatta vurmaya kalktı sopayla Resmen o an bahçede çıldırdım sinirden hatta Annemler ve eşim beni zor tuttular
Yan bahçeden duyacağı şekilde söylenip durdum beni o tarafa olay olacak diye göndermedikleri için ama sonra yine yapacağımı yaptım Allah adamı şaşırttı bir şey sormak için bizim bahçenin çitlerine yaklaşınca bende hemen konuya daldım ve yaptığının çok yanlış olduğunu hiç Allah korksu olan insan öyle yaparmı günah falan diye adama ağzıma geleni saydırdım
Tabi terbiyesizleşmeden bağırmadan Sonuçta onlar Rabbimin dilsiz kulları ve bunun hesabını asla veremezsin dedim baştan kendini savunmaya çalıştı ama baktı doğruyu söylüyorum ya haklısın bir anlık sinirdi işte dedi dedim sen dua et o an bizimkiler tuttu beni yoksa yeminle seni benim elimden zor alırlardı bir daha aynı şeyi yaptığını görürsem o köpeği alır bir daha asla sana vermem dedim o oldu bir daha git öte bile demedi hayvana en azından benim gözümün önünde tavuklarında yerini telle çevirdi garantiye aldı kendini

Haklısın canım Bugün iyiki o arkadaş dün beni oradan uzaklaştırmış diyorum çünkü o anki sinirle belki kadına biraz daha fazla yüklenebilirdim ama yarın gittiğimizde deng gelirsek sakin birşekilde konuşacağım hee ufak çocuğuda olsa gelip kabinde ilgilensin kızıyla zaten orda bulunduğunda diğer çocuktan ilgilenecek durumu olmadığını görürsem bende yine yardımcı olurum seve seve ama o yavru herkesin Annesi evladına giyinmesine yardımcı olurken okadar masum kalıyor ki içim el vermiyor
Dediğin gibi belki sohbet ettikçe kadın etki edebilirim gerçi eşim bana evlendiğimizden beri hep der aşkım bukadar dert etme herşeyi tüm dünyayı sen kurtaramazsın diye bende hep derim sen ben parmağımızı kımıldatmaz, umursamaz davranırsak nasıl düzelecek bu dünya diye

Ben sadece Rabbimin rızasını kazanmak için elimden geleni yaparım inşallah işe yararda bir canda olsa Allah razı olsun der gerisi boş zaten benim için

Ay ilahi Canım . daha başlığı okurken beni guldurdun . 3 y.k çikolata var ekmek var lazanya var neden peki bu kadar dolu ?

Banucum Günaydın okurken kendimi buldum yazılarında .ben hep emanetim diye yaklasirim . hatta sabahları arkasından Aytek kursi okurken Rabbim emametini sana emanet ediyorum diye dua ederim .
Hayvanlara gelince bir gün benim de başım belaya girecek o konuda :)) zaten hayvanlarla buyudum . hem kedimiz hem köpeğimiz vardı .evlendim benimde kopegim vardı .hepsi ömürleri tamamlayıp melek oldular .şimdi sokakta olanlara bakmaya çalışıyorum ve inan her Namazda Rabbim sokakta ki bütün canlari koru diye yalvariyorum .

ASlında bizde çok istiyoruz bir canlıyı ailemize dahil etmeyi ama maalesef büyük kızımın kedi fobisi var ( ufakken kedi saldırmıştı hala çok tedirgin olur 17 yaşında olmasına rağmen ) hatta bir arkadaşımız sokakta bulduğu bir yavruyu evdeki kedisi kabullenmiyor diye bize vermişti siz sahiplenin hem kızının korkuları geçer diye ama 1 hafta ancak bizde kalabildi ki o süre içinde büyük kızım odasından çıkamadı elimde değil tedirgin oluyorum diye ağlayıp durdu bizde mecbur kaldık geri verdik zaten baştan öyle anlaşmıştık ve sonra arkadaş kediyi alınca Allahtan evdeki kedi de sahiplendi 1 hafta sonra yavruyu
Köpek çok istiyorlar ama açıkçası apartmanda sıkıntılı olur hayvancağıza eziyet olur diye onada cesaret edemedim ama Rabbime hep dua ediyorum kücükde olsa bahçeli bir evimiz olsun diye gerçi kızlara ve eşime kalsa anında sahiplenelim diyorlar ama herşeyi düşünmek zorundayım günaha girmemek adına

Şimdilik küçük kızımla sokaktağımızdaki kedileri her fırsatta besliyoruz Allahtan onun öyle bir tedirginliği yok aksine izin versek koynuna alıp uyur okadar çok seviyor kuşum

Iki kopegimiz vardı canım ana kızdı . annesi annemlerde yavrusunu da ben evlenince almıştım .ikisi de tam 14.5 yaşlarına kadar yaşadılar .inan bak öyle iyi dost öyle sevgi dolu canlar ki onlar , ama evde hiç buyumeyen bir bebek gibiler .sorumlulukları çok fazla .benim kopegim öldükten sonra bir daha cesaret edip alamadım oysa o kadar istiyoruz ki kizimla . ama öldukleri zaman acıları da çok büyük oluyor .evin neşesi oluyor .birde çok akillilar . şu an gözlerim doldu onunla bir dönemi hayatımızın bir kısmını kapatmış olduk .Rabbim hepsini korusun .en büyük sadaka hayvanlara verilen bir kap su ve bir kap yemekmis .

Herkese Günaydın güzel bir gün olsun inşaallah
Menü
Kahve
Sucuklu omlet 1 dilim beyaz peynir
Öğlen
3 parça küçük tavuk salata ayran
Aksam
Patates püresi ve kendi yagiyla baharatlarla lezzetlendirilmis et
Ara öğün
Yeşilçay canım çok tatlı isterse tarçınlı süt
Hedef 3 lt su içmek
Spor
Inşallah bu gün uzun zaman ara verdiğim kitabima devam edeceğim .ismi Levhi Mahfuz
Herkese kolaylıklar dilerim

merhaba kızlar nasılsınız
Selam canım. iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın
Antibiyotik başladığınıza göre bayağı ilerlemiş demek ki canım geçmiş olsun. Süte geçme işini nasıl hallettiniz
ya sorma gözüme sıçradı kız iltihap. Sinüzit iltihaplanması dedi Dr. Antibiyotik içinde eczacı da Dr. Da güven verici konuştu. Açıkçası kullanmama gibi bir lüksüm yok artık. Kendime hiç gelemiyorum 2 haftadır

kuzum sen çok tatlısın ya öğlen ekmeğe sürüp yemişsin çikolatayı diyorsun ki portakal kaloriliydi içmedim düzen oturtmaya çalışıyorsun kalori hesaplamada deme. Öğlende çocuktan yemek yapamadın geçiştiriverdin. Kıyamam okadar iyi anlıyorum ki seni. Lazanya hele uçurmuştur kalori bombası gibi bir şey

Bugünlük planın deme canım bu. Çok iyi fikir ya. Bende denemeliyim bunu. Günlük hedef daha ulaşılabilir bir şey sonuçta. Başarılı olmak daha kolay. Harika bende yapıcam. Bugün alışveriş yapmalıyım

Pancar yoğurt neden peki canım özelliği var mı kırmızı pancar mı,kökü mü sapı mu merak ettim şifası var mı
Bunların hepsi aklıma geldi
merhaba özelliği var mı bilmiyorum ama mevsimi sanırım çok ucuz markette. biraz sıvı alımını artırmak istiyorum meyvelerin çoğu yüksek şekere sahip..o yüzden sebze olsun dedim bu sabah. bir de yoğurdun yağ yakma özelliği vb...

Merhabalar,
75 kilo ile diyete başladım 2 gün önce ama motive konusunda sıkıntılarım var.
Sizler nasıl motive oluyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden :)
Motive olamıyorum ama kendimi zorluyor ve sınırlıyorum.. bazı arkadaşlar 1-2 beden küçük elbise alıyor vb..ben şu an artık yeme askts sürekli yiyorsun diyorum kendime..

ne kadar enerji dolu bir post bu.. maşallah size. mini mini kıyafetleriniz olsun tez zamanda inşallah

Merhaba kızlar,
Sabah kalkınca büyük bardak su (400ml) su ile güne başladım. Sonra 2 kaşık yoğurt 1 küçük pancar ve 1 bardak su ile bir smoothie yaptım (böyle olunca ismi güzel bir şey diye kendimi kandırıyorum dışarıda 15-20 tl bir bardak sebze karışımı)
yarım saat sonra da bir bardak çay 6 yeşil zeytin bir parça beyaz peynir ve çeyrek simit ile kahvaltı yaptım. üstüne 1 yeşil çay az önce de eşimle türk kahvesi içtik hazır ikimizde işteyken.
Şimdi çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yapacağım şehir tiyatrolarının sayfasında tiyatro bileti yakalayabildim genelde ilk gün bitiyor. Zihni Göktay ustanın Hisse-i Şayia oyununu izleyeceğim. ayrıca 2 hafta daha çarşamba günleri için en arkadan da olsa bilet buldum. en güzel ödül sanat bence..Bi arada sinemaya takmıştım her hafta 2 filme gidiyordum iyi ya da kötü olsa bile..

Dönüşte eminönüne kadar yürürüm herhalde.

Sevgiler

Motive olamıyorum ama kendimi zorluyor ve sınırlıyorum.. bazı arkadaşlar 1-2 beden küçük elbise alıyor vb..ben şu an artık yeme askts sürekli yiyorsun diyorum kendime..
Elbiselerimin hiçbiri olmuyor artık benim motivemde onlar olsun bari. 12 - 13 kilo vermem lazım yaza kadar

Barış muştu işi sanırım videosu da vardı fobilerle ilgili. Tabi ezbere olmaz ama bi uzmanla çözülür sanırım bu fobi

Menü çok güzel canım

Harikasın sen ya ne güzel anladın bak . Öğlen şehriye çorbası vardı canın ya oda midemi bulandırdın . Isırgan yemeğini de yemek istemedim. Akşam kazanla bir dilim niyetliydim ama aynen dediğin gibi uçuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…