- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Bizim en büyük motivemizMerhabalar,
75 kilo ile diyete başladım 2 gün önce ama motive konusunda sıkıntılarım var.
Sizler nasıl motive oluyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden :)
Yoğurda çğğ mi katıyorsun pişmiş mi . Kırmızısı yoğurda çok güzel tek verirmerhaba özelliği var mı bilmiyorum ama mevsimi sanırım çok ucuz markette. biraz sıvı alımını artırmak istiyorum meyvelerin çoğu yüksek şekere sahip..o yüzden sebze olsun dedim bu sabah. bir de yoğurdun yağ yakma özelliği vb...
Ben fotoğraf çekiliyorum canım. bi bakıyorum şok oluyorum ondan sonra sinirleniyorum falan öyle ilerliyor. Sonra hayallerim var. Tiril tiril elbiselere skinny jeanlere, giydiğimde bi tarafımın pörtlemediği tişörtlere, sahilde oramı buramı örtme ihtiyacı hissetmemeye, en önemlisi kendime hak ettiğim yaşam tarzını vermeye ihtiyacım var. Tıkandığım yer çok oluyor işte o zaman buradaki dostlarım tutuyor elimden...Merhabalar,
Sizler nasıl motive oluyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden :)
Ne güzel. Katılıyorum en güzel kazanım sanattır bence deMerhaba kızlar,
Sabah kalkınca büyük bardak su (400ml) su ile güne başladım. Sonra 2 kaşık yoğurt 1 küçük pancar ve 1 bardak su ile bir smoothie yaptım (böyle olunca ismi güzel bir şey diye kendimi kandırıyorum dışarıda 15-20 tl bir bardak sebze karışımı)
yarım saat sonra da bir bardak çay 6 yeşil zeytin bir parça beyaz peynir ve çeyrek simit ile kahvaltı yaptım. üstüne 1 yeşil çay az önce de eşimle türk kahvesi içtik hazır ikimizde işteyken.
Şimdi çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yapacağım şehir tiyatrolarının sayfasında tiyatro bileti yakalayabildim genelde ilk gün bitiyor. Zihni Göktay ustanın Hisse-i Şayia oyununu izleyeceğim. ayrıca 2 hafta daha çarşamba günleri için en arkadan da olsa bilet buldum. en güzel ödül sanat bence..Bi arada sinemaya takmıştım her hafta 2 filme gidiyordum iyi ya da kötü olsa bile..
Dönüşte eminönüne kadar yürürüm herhalde.
Sevgiler
senin niye miden bulanıyor kuzum ya. Tiksiniyor musun yoksa? Belki canın istememiştir. Akşam 1 dilim lazanya da kalamaman çok normal çünkü çikolatalı ekmek akşama kadar tutmaz seni. Bilakis iştahını açar çünkü şekerini fırt diye yükseltti ve indirdiHarikasın sen ya ne güzel anladın bak . Öğlen şehriye çorbası vardı canın ya oda midemi bulandırdın . Isırgan yemeğini de yemek istemedim. Akşam kazanla bir dilim niyetliydim ama aynen dediğin gibi uçuştu
Hoşbuşdukk hep birlikte fit günlere o zamanBizim en büyük motivemizcanım hoşgeldiniz
Ben fotoğraf çekiliyorum canım. bi bakıyorum şok oluyorum ondan sonra sinirleniyorum falan öyle ilerliyor. Sonra hayallerim var. Tiril tiril elbiselere skinny jeanlere, giydiğimde bi tarafımın pörtlemediği tişörtlere, sahilde oramı buramı örtme ihtiyacı hissetmemeye, en önemlisi kendime hak ettiğim yaşam tarzını vermeye ihtiyacım var. Tıkandığım yer çok oluyor işte o zaman buradaki dostlarım tutuyor elimden...
Bende göğüs ve bel ölçülerimi aldım dün. Moralimi de bozdu gerçektenyazlık elbiseler, mini tulumlar benim hayalim, birde mayodan göbeğimin yarım ay şeklinde görünmemesi.
Iki kopegimiz vardı canım ana kızdı . annesi annemlerde yavrusunu da ben evlenince almıştım .ikisi de tam 14.5 yaşlarına kadar yaşadılar .inan bak öyle iyi dost öyle sevgi dolu canlar ki onlar , ama evde hiç buyumeyen bir bebek gibiler .sorumlulukları çok fazla .benim kopegim öldükten sonra bir daha cesaret edip alamadım oysa o kadar istiyoruz ki kizimla . ama öldukleri zaman acıları da çok büyük oluyor .evin neşesi oluyor .birde çok akillilar . şu an gözlerim doldu onunla bir dönemi hayatımızın bir kısmını kapatmış olduk .Rabbim hepsini korusun .en büyük sadaka hayvanlara verilen bir kap su ve bir kap yemekmis .
Herkese Günaydın güzel bir gün olsun inşaallah
Menü
Kahve
Sucuklu omlet 1 dilim beyaz peynir
Öğlen
3 parça küçük tavuk salata ayran
Aksam
Patates püresi ve kendi yagiyla baharatlarla lezzetlendirilmis et
Ara öğün
Yeşilçay canım çok tatlı isterse tarçınlı süt
Hedef 3 lt su içmek
Spor
Inşallah bu gün uzun zaman ara verdiğim kitabima devam edeceğim .ismi Levhi Mahfuz
Herkese kolaylıklar dilerim
Merhabalar,
ne kadar enerji dolu bir post bu.. maşallah size. mini mini kıyafetleriniz olsun tez zamanda inşallah
Merhaba kızlar,
Sabah kalkınca büyük bardak su (400ml) su ile güne başladım. Sonra 2 kaşık yoğurt 1 küçük pancar ve 1 bardak su ile bir smoothie yaptım (böyle olunca ismi güzel bir şey diye kendimi kandırıyorum dışarıda 15-20 tl bir bardak sebze karışımı)
yarım saat sonra da bir bardak çay 6 yeşil zeytin bir parça beyaz peynir ve çeyrek simit ile kahvaltı yaptım. üstüne 1 yeşil çay az önce de eşimle türk kahvesi içtik hazır ikimizde işteyken.
Şimdi çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yapacağım şehir tiyatrolarının sayfasında tiyatro bileti yakalayabildim genelde ilk gün bitiyor. Zihni Göktay ustanın Hisse-i Şayia oyununu izleyeceğim. ayrıca 2 hafta daha çarşamba günleri için en arkadan da olsa bilet buldum. en güzel ödül sanat bence..Bi arada sinemaya takmıştım her hafta 2 filme gidiyordum iyi ya da kötü olsa bile..
Dönüşte eminönüne kadar yürürüm herhalde.
Sevgiler
Barış muştu işi sanırım videosu da vardı fobilerle ilgili. Tabi ezbere olmaz ama bi uzmanla çözülür sanırım bu fobi
Estağfurullah canımEhem ehemmm pis boğazlıktan canım
Çok teşekkür ederim cannimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Eve döndüm ama fena yoruldum
Bana çok güzel spor oldu8 000 adım atmışım eve gelene kadar rahat 2 saat yürüdüm
En son bir ara Annem hadi eve dönmeden yemek ısmarlıyayım size dedi ( kadıncağız kötü oldu biraz sabah kahvaltısını az yaptığı için) bende şimdi ekmek arası döner yada lahmacun falan yemektense hadi 1 tane simit alıp 3e bölelim dedim
Kızın okul çıkışına daha 1 saat var diye yemeği Annemlerde yedikkahvemizi de içtikten sonra gittim kuzuyu alıp hemen eve döndüm
Az dinlenip akşamlık eşime ve çocuk lara yemek yapacağımbenim çorbam ve salatalık malzemem var nasılsa
Şansıma Pazarda pek fazla bir şey yoktu daha doğrusu uygun fiyatlı bir şey bulamadım
Kızlara sadece iç çamaşırı, küçük kuzuya bir kilotlu çorap birde eşime 1 tane gömlek alıp döndüm
Anneme diyorum parasız çıksaydım kesin karşıma bir sürü şey çıkardı ama para harcama niyeti olunca hiç bir şey bulamıyor insan diyenasıl gülüyor boşver daha iyi harcama işte diye
Artık ancak yaza giderim o pazarakışın pek bir şey olmuyor pazarlarda
Rabbim sizlere sabır versinbana göre hangi canlı olursa olsun aileden ölümle ayrılıyorsa cidden çok üzülüyor insan ( Kuşu ölen bir çocuğa baş sağlığına giden bir Peygamberin soyundan geliyoruz sonuçta )
Başınız sağ olsun
İnşallah bizde o şekilde de olsa sadakamızı yerine getirebiliyoruzdurRabbim inşallah nasip ederde dahada fazlasını yapabilir maddiyata gelirim
Canım bence menün gayet güzelİnşallah canın tatlı çekmez ama aleternatifin de süper nasılsa hiç bir şey olmaz bol eksiler dilerim
Hoş geldin canım
Ben 8.Takım kaptanıyım ama benide buralarda görebilirsin her an
İnşallah çok çok güzel eksiler görür hedefine ulaşırsın buradaki yüreği güzel insanlarla
Aminnnnnnn cümlemizin
Maalesef Tuman hariç hiç bir şey bulamadımeşim nasıl gülüyor boşver oda önemli diye
Ayyyy ne güzelllllKeyfili seyirler diliyorum canım
Ara ara kendimize zevk aldığımız şeyler için vakit ayırmak bence çok çok önemli
Eşim sağ olsun Sinema konsunda çok isteklidir ama Tiyatroya en son ne zaman gittik hatırlamıyorumNeyse Allahtan kızlarım bana çekmişler o konuda o yüzden artık onlarla giderim diye düşünüyorum
İşte ikna edebilirsem istiyorum bir uzmanla görüşmesini ama hala hafif tereddütleri vargerçi ilk söylediğimde kıyametler koparmıştı ama şimdi en azından oturup konuşabiliyoruz ve ufak ufak ya bakarız gideriz bir ara demeye başladı
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Umarım hep birlikte görürüz eksileriSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Eve döndüm ama fena yoruldum
Bana çok güzel spor oldu8 000 adım atmışım eve gelene kadar rahat 2 saat yürüdüm
En son bir ara Annem hadi eve dönmeden yemek ısmarlıyayım size dedi ( kadıncağız kötü oldu biraz sabah kahvaltısını az yaptığı için) bende şimdi ekmek arası döner yada lahmacun falan yemektense hadi 1 tane simit alıp 3e bölelim dedim
Kızın okul çıkışına daha 1 saat var diye yemeği Annemlerde yedikkahvemizi de içtikten sonra gittim kuzuyu alıp hemen eve döndüm
Az dinlenip akşamlık eşime ve çocuk lara yemek yapacağımbenim çorbam ve salatalık malzemem var nasılsa
Şansıma Pazarda pek fazla bir şey yoktu daha doğrusu uygun fiyatlı bir şey bulamadım
Kızlara sadece iç çamaşırı, küçük kuzuya bir kilotlu çorap birde eşime 1 tane gömlek alıp döndüm
Anneme diyorum parasız çıksaydım kesin karşıma bir sürü şey çıkardı ama para harcama niyeti olunca hiç bir şey bulamıyor insan diyenasıl gülüyor boşver daha iyi harcama işte diye
Artık ancak yaza giderim o pazarakışın pek bir şey olmuyor pazarlarda
Rabbim sizlere sabır versinbana göre hangi canlı olursa olsun aileden ölümle ayrılıyorsa cidden çok üzülüyor insan ( Kuşu ölen bir çocuğa baş sağlığına giden bir Peygamberin soyundan geliyoruz sonuçta )
Başınız sağ olsun
İnşallah bizde o şekilde de olsa sadakamızı yerine getirebiliyoruzdurRabbim inşallah nasip ederde dahada fazlasını yapabilir maddiyata gelirim
Canım bence menün gayet güzelİnşallah canın tatlı çekmez ama aleternatifin de süper nasılsa hiç bir şey olmaz bol eksiler dilerim
Hoş geldin canım
Ben 8.Takım kaptanıyım ama benide buralarda görebilirsin her an
İnşallah çok çok güzel eksiler görür hedefine ulaşırsın buradaki yüreği güzel insanlarla
Aminnnnnnn cümlemizin
Maalesef Tuman hariç hiç bir şey bulamadımeşim nasıl gülüyor boşver oda önemli diye
Ayyyy ne güzelllllKeyfili seyirler diliyorum canım
Ara ara kendimize zevk aldığımız şeyler için vakit ayırmak bence çok çok önemli
Eşim sağ olsun Sinema konsunda çok isteklidir ama Tiyatroya en son ne zaman gittik hatırlamıyorumNeyse Allahtan kızlarım bana çekmişler o konuda o yüzden artık onlarla giderim diye düşünüyorum
İşte ikna edebilirsem istiyorum bir uzmanla görüşmesini ama hala hafif tereddütleri vargerçi ilk söylediğimde kıyametler koparmıştı ama şimdi en azından oturup konuşabiliyoruz ve ufak ufak ya bakarız gideriz bir ara demeye başladı
Çok teşekkür ederim canımMenü çok güzel canım
Canim ben 67 kiloydum ve kendimi çok iyi hissediyordum.38 bedendim . yaz tatili hersey dahil sabah öğlen akşam hatta ikindi aman kacmasin ye babam ye bir baktım eylül ayı gibi tartida 73 lere cikmisim . tabi pantolonlar olmuyor .elbiselerde pek anlasilmiyordu . dedim ne oluyor frenle kendini .ha bu gün ha yarın derken sömestr tatili .hop yine ye babam de babam .tatil dönüşü bir tartildim aman Allahım 77.600Merhabalar,
Ne kusuru teşekkür ederim yazdığın İçin. Bende kasım sonunda 68 kiloydum. Çok kısa sürede aldım bu kadar kiloyu. bir de yeni evli sayılırım. Eşimle bugün ne yemek denesek, hangi tatliyi, poğaçayı yapsak, çok güzel kahvaltı sofraları, gece atıştırmaları derken, kendimi aynada koca göbeğime bakarken buldum. Elbiselerim olmuyor, pantolonlarımın çoğu olmuyor. Bir de kilo bende üst bölgede toplanıyor çok çirkin hissetmeye başladım kendimi. Boyum da 168 bu arada 62 - 63 e düşsem yaza kadar birazda sporla istediğim herşeyi giyerim herhalde yaz mevsiminde. İki gün oldu başlayalı benimde inşallah gider bu fazlalıklar. İstediğimiz görünüme ulaşırız hep birlikte.Canim ben 67 kiloydum ve kendimi çok iyi hissediyordum.38 bedendim . yaz tatili hersey dahil sabah öğlen akşam hatta ikindi aman kacmasin ye babam ye bir baktım eylül ayı gibi tartida 73 lere cikmisim . tabi pantolonlar olmuyor .elbiselerde pek anlasilmiyordu . dedim ne oluyor frenle kendini .ha bu gün ha yarın derken sömestr tatili .hop yine ye babam de babam .tatil dönüşü bir tartildim aman Allahım 77.600
Birde evde kizimla yaşıyorum .dolayısıyla o ziyan olmasın bu ziyan olmasın kalanı bitirmek hep bana düşüyor .pastalar börekler mis gibi kekler kurabiyeler ana kız vazgecilmezimiz oluyordu .ee spor yok ye yat ye yat al sana kilo .dedim dur artık ve bu siteyle karşılaştım .em büyük motive burada arkadaşların menülerini görüp uyarıları dikkate almak ve birseyler öğrenmek .ayrıca 10 kilo vereceğim .eskiden 73 ken 5 kilo falandı . Eğer şimdi önlem almazsak o 10 kilo busefer her geçen gün artacak .düşün bak zayıf olduğun günleri .bir mağazaya gittiğimiz zaman her şeyi üstümüze hem yakistiriyoruz hem de ne bulursak alabiliyoruz . ama şimdi öyle mi ? yok midem çıktı bu olmaz yok bacaklarim çok kalın gösteriyor asla olmaz .
Iste bunlar yüzünden azıcık disimizi şıklık ve gitsin kilolalrimiz .
Aç ta kalmiyoruz . ben kendime hafta nin 1 günü ödül vereceğim .o gün tatlı yiyeceğim .onun dışında çikolata düşkünü tatlı düşkünü olduğum için inan ilk 2 gün çok mutsuzdum . Bunun içinde muz dilimleyip içine tarçın koyup biraz sütle yiyordum ve bana çok iyi geldi .tatlı yiyormusum gibi geldi .tavsiye ederim .bu gün 3. günüm tatlı istemiyorum .zaten 21 gün kendimizi tutarsak tatliyi da unuturuz . tabi birde spor var .kendini sıkmadan yorulmadan her gün sayını artırarak kendine göre hareketler seç ve yap .
Çok uzun yazdım kusura bakma .başarılar diliyorum .
Ah canım öncelikle tebrik ediyorum . Allah bir yastıkta kocatsin inşaallah .evliliğin ilk zamanlarında sizin yaşadığınız herseyi yaşadık bizlerde .gece gündüz yeni tarifler yiyip dururduk . ilerde bebisiniz de olcak inşaallah .o yüzden şimdi tam zamanında karar vermissin . benim de boy 167 .yaşım 41 olduğu için 67/68 benim için uygun .sende 62 lere inince manken gibi olacaksın .eminim çok çabuk ineceksin .çünkü metobalizman çok daha hızlıdır .aynanın karşısında kendine bakıp bu koca gobegimden kurtulacagim de :))Ne kusuru teşekkür ederim yazdığın İçin. Bende kasım sonunda 68 kiloydum. Çok kısa sürede aldım bu kadar kiloyu. bir de yeni evli sayılırım. Eşimle bugün ne yemek denesek, hangi tatliyi, poğaçayı yapsak, çok güzel kahvaltı sofraları, gece atıştırmaları derken, kendimi aynada koca göbeğime bakarken buldum. Elbiselerim olmuyor, pantolonlarımın çoğu olmuyor. Bir de kilo bende üst bölgede toplanıyor çok çirkin hissetmeye başladım kendimi. Boyum da 168 bu arada 62 - 63 e düşsem yaza kadar birazda sporla istediğim herşeyi giyerim herhalde yaz mevsiminde. İki gün oldu başlayalı benimde inşallah gider bu fazlalıklar. İstediğimiz görünüme ulaşırız hep birlikte.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evlenince genelde herkes kilo alıyor galiba. 67 68 çok yakışacaktır eminim. 68 ken çok memnundum halimden hiç öyle çok zayıf olamadım zaten. Metabolizmanız yavaş mı normalde? Benim hızlıydı ama eskisi kadar değil artık galiba. Aynalarla dost olalım artıkAh canım öncelikle tebrik ediyorum . Allah bir yastıkta kocatsin inşaallah .evliliğin ilk zamanlarında sizin yaşadığınız herseyi yaşadık bizlerde .gece gündüz yeni tarifler yiyip dururduk . ilerde bebisiniz de olcak inşaallah .o yüzden şimdi tam zamanında karar vermissin . benim de boy 167 .yaşım 41 olduğu için 67/68 benim için uygun .sende 62 lere inince manken gibi olacaksın .eminim çok çabuk ineceksin .çünkü metobalizman çok daha hızlıdır .aynanın karşısında kendine bakıp bu koca gobegimden kurtulacagim de :))
Maalesef yavaş .yaş ilerledikçe metobalizma da yavaşlıyor .zaten iki gün dikkat etme börekler kebaplar tatlılar ye hop 2 kg yapisiyor . verene kadar da gobegimiz catliyor :)) ama 10 kiloyu verdikten sonra bir daha kesinlikle o şekilde beslenmeyecegim her şeyi yiyeceğim ama kararında bir tanesini seçip yiyeceğim :))Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evlenince genelde herkes kilo alıyor galiba. 67 68 çok yakışacaktır eminim. 68 ken çok memnundum halimden hiç öyle çok zayıf olamadım zaten. Metabolizmanız yavaş mı normalde? Benim hızlıydı ama eskisi kadar değil artık galiba. Aynalarla dost olalım artık
Yarasın spor yemekler yaramasınSelam kızlar menum
Sabah: 2 dilim tb bir kaşık kaymak salça peynir az bal ve çay (sonrasında tüm evi süpürüp bulaşık yıkadım)
Öğlen: 1 dilim otlu pide çay 3 çatal süzme yoğurt
Ara: turk kahvesi 1 ısırık çikolata 1 mandalina
Akşam: 1 kase bulgurlu ot yemeği
Ara: spordan sonra süt içerim
Şuan spordayım
Hoşgeldin canımÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evlenince genelde herkes kilo alıyor galiba. 67 68 çok yakışacaktır eminim. 68 ken çok memnundum halimden hiç öyle çok zayıf olamadım zaten. Metabolizmanız yavaş mı normalde? Benim hızlıydı ama eskisi kadar değil artık galiba. Aynalarla dost olalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?