Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yoğurda çğğ mi katıyorsun pişmiş mi . Kırmızısı yoğurda çok güzel tek verir

Merhabalar,
75 kilo ile diyete başladım 2 gün önce ama motive konusunda sıkıntılarım var.
Sizler nasıl motive oluyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden :)
Ben fotoğraf çekiliyorum canım. bi bakıyorum şok oluyorum ondan sonra sinirleniyorum falan öyle ilerliyor. Sonra hayallerim var. Tiril tiril elbiselere skinny jeanlere, giydiğimde bi tarafımın pörtlemediği tişörtlere, sahilde oramı buramı örtme ihtiyacı hissetmemeye, en önemlisi kendime hak ettiğim yaşam tarzını vermeye ihtiyacım var. Tıkandığım yer çok oluyor işte o zaman buradaki dostlarım tutuyor elimden...
Ne güzel. Katılıyorum en güzel kazanım sanattır bence de
senin niye miden bulanıyor kuzum ya. Tiksiniyor musun yoksa? Belki canın istememiştir. Akşam 1 dilim lazanya da kalamaman çok normal çünkü çikolatalı ekmek akşama kadar tutmaz seni. Bilakis iştahını açar çünkü şekerini fırt diye yükseltti ve indirdi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Eve döndüm ama fena yoruldum
Bana çok güzel spor oldu 8 000 adım atmışım eve gelene kadar rahat 2 saat yürüdüm
En son bir ara Annem hadi eve dönmeden yemek ısmarlıyayım size dedi ( kadıncağız kötü oldu biraz sabah kahvaltısını az yaptığı için ) bende şimdi ekmek arası döner yada lahmacun falan yemektense hadi 1 tane simit alıp 3e bölelim dedim

Kızın okul çıkışına daha 1 saat var diye yemeği Annemlerde yedik kahvemizi de içtikten sonra gittim kuzuyu alıp hemen eve döndüm
Az dinlenip akşamlık eşime ve çocuk lara yemek yapacağım benim çorbam ve salatalık malzemem var nasılsa

Şansıma Pazarda pek fazla bir şey yoktu daha doğrusu uygun fiyatlı bir şey bulamadım
Kızlara sadece iç çamaşırı, küçük kuzuya bir kilotlu çorap birde eşime 1 tane gömlek alıp döndüm
Anneme diyorum parasız çıksaydım kesin karşıma bir sürü şey çıkardı ama para harcama niyeti olunca hiç bir şey bulamıyor insan diye nasıl gülüyor boşver daha iyi harcama işte diye

Artık ancak yaza giderim o pazara kışın pek bir şey olmuyor pazarlarda

Rabbim sizlere sabır versin bana göre hangi canlı olursa olsun aileden ölümle ayrılıyorsa cidden çok üzülüyor insan ( Kuşu ölen bir çocuğa baş sağlığına giden bir Peygamberin soyundan geliyoruz sonuçta )
Başınız sağ olsun
İnşallah bizde o şekilde de olsa sadakamızı yerine getirebiliyoruzdur Rabbim inşallah nasip ederde dahada fazlasını yapabilir maddiyata gelirim

Canım bence menün gayet güzel İnşallah canın tatlı çekmez ama aleternatifin de süper nasılsa hiç bir şey olmaz bol eksiler dilerim

Merhabalar,
Sizler nasıl motive oluyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden :)

Hoş geldin canım
Ben 8.Takım kaptanıyım ama benide buralarda görebilirsin her an
İnşallah çok çok güzel eksiler görür hedefine ulaşırsın buradaki yüreği güzel insanlarla

ne kadar enerji dolu bir post bu.. maşallah size. mini mini kıyafetleriniz olsun tez zamanda inşallah

Aminnnnnnn cümlemizin
Maalesef Tuman hariç hiç bir şey bulamadım eşim nasıl gülüyor boşver oda önemli diye

Ayyyy ne güzelllll Keyfili seyirler diliyorum canım
Ara ara kendimize zevk aldığımız şeyler için vakit ayırmak bence çok çok önemli
Eşim sağ olsun Sinema konsunda çok isteklidir ama Tiyatroya en son ne zaman gittik hatırlamıyorum Neyse Allahtan kızlarım bana çekmişler o konuda o yüzden artık onlarla giderim diye düşünüyorum

Barış muştu işi sanırım videosu da vardı fobilerle ilgili. Tabi ezbere olmaz ama bi uzmanla çözülür sanırım bu fobi

İşte ikna edebilirsem istiyorum bir uzmanla görüşmesini ama hala hafif tereddütleri var gerçi ilk söylediğimde kıyametler koparmıştı ama şimdi en azından oturup konuşabiliyoruz ve ufak ufak ya bakarız gideriz bir ara demeye başladı

Çok teşekkür ederim cannim

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Umarım hep birlikte görürüz eksileri

Merhabalar,
Canim ben 67 kiloydum ve kendimi çok iyi hissediyordum.38 bedendim . yaz tatili hersey dahil sabah öğlen akşam hatta ikindi aman kacmasin ye babam ye bir baktım eylül ayı gibi tartida 73 lere cikmisim . tabi pantolonlar olmuyor .elbiselerde pek anlasilmiyordu . dedim ne oluyor frenle kendini .ha bu gün ha yarın derken sömestr tatili .hop yine ye babam de babam .tatil dönüşü bir tartildim aman Allahım 77.600
Birde evde kizimla yaşıyorum .dolayısıyla o ziyan olmasın bu ziyan olmasın kalanı bitirmek hep bana düşüyor .pastalar börekler mis gibi kekler kurabiyeler ana kız vazgecilmezimiz oluyordu .ee spor yok ye yat ye yat al sana kilo .dedim dur artık ve bu siteyle karşılaştım .em büyük motive burada arkadaşların menülerini görüp uyarıları dikkate almak ve birseyler öğrenmek .ayrıca 10 kilo vereceğim .eskiden 73 ken 5 kilo falandı . Eğer şimdi önlem almazsak o 10 kilo busefer her geçen gün artacak .düşün bak zayıf olduğun günleri .bir mağazaya gittiğimiz zaman her şeyi üstümüze hem yakistiriyoruz hem de ne bulursak alabiliyoruz . ama şimdi öyle mi ? yok midem çıktı bu olmaz yok bacaklarim çok kalın gösteriyor asla olmaz .
Iste bunlar yüzünden azıcık disimizi şıklık ve gitsin kilolalrimiz .
Aç ta kalmiyoruz . ben kendime hafta nin 1 günü ödül vereceğim .o gün tatlı yiyeceğim .onun dışında çikolata düşkünü tatlı düşkünü olduğum için inan ilk 2 gün çok mutsuzdum . Bunun içinde muz dilimleyip içine tarçın koyup biraz sütle yiyordum ve bana çok iyi geldi .tatlı yiyormusum gibi geldi .tavsiye ederim .bu gün 3. günüm tatlı istemiyorum .zaten 21 gün kendimizi tutarsak tatliyi da unuturuz . tabi birde spor var .kendini sıkmadan yorulmadan her gün sayını artırarak kendine göre hareketler seç ve yap .
Çok uzun yazdım kusura bakma .başarılar diliyorum .

Ne kusuru teşekkür ederim yazdığın İçin. Bende kasım sonunda 68 kiloydum. Çok kısa sürede aldım bu kadar kiloyu. bir de yeni evli sayılırım. Eşimle bugün ne yemek denesek, hangi tatliyi, poğaçayı yapsak, çok güzel kahvaltı sofraları, gece atıştırmaları derken, kendimi aynada koca göbeğime bakarken buldum. Elbiselerim olmuyor, pantolonlarımın çoğu olmuyor. Bir de kilo bende üst bölgede toplanıyor çok çirkin hissetmeye başladım kendimi. Boyum da 168 bu arada 62 - 63 e düşsem yaza kadar birazda sporla istediğim herşeyi giyerim herhalde yaz mevsiminde. İki gün oldu başlayalı benimde inşallah gider bu fazlalıklar. İstediğimiz görünüme ulaşırız hep birlikte.

Ah canım öncelikle tebrik ediyorum . Allah bir yastıkta kocatsin inşaallah .evliliğin ilk zamanlarında sizin yaşadığınız herseyi yaşadık bizlerde .gece gündüz yeni tarifler yiyip dururduk . ilerde bebisiniz de olcak inşaallah .o yüzden şimdi tam zamanında karar vermissin . benim de boy 167 .yaşım 41 olduğu için 67/68 benim için uygun .sende 62 lere inince manken gibi olacaksın .eminim çok çabuk ineceksin .çünkü metobalizman çok daha hızlıdır .aynanın karşısında kendine bakıp bu koca gobegimden kurtulacagim de :))

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evlenince genelde herkes kilo alıyor galiba. 67 68 çok yakışacaktır eminim. 68 ken çok memnundum halimden hiç öyle çok zayıf olamadım zaten. Metabolizmanız yavaş mı normalde? Benim hızlıydı ama eskisi kadar değil artık galiba. Aynalarla dost olalım artık

Maalesef yavaş .yaş ilerledikçe metobalizma da yavaşlıyor .zaten iki gün dikkat etme börekler kebaplar tatlılar ye hop 2 kg yapisiyor . verene kadar da gobegimiz catliyor :)) ama 10 kiloyu verdikten sonra bir daha kesinlikle o şekilde beslenmeyecegim her şeyi yiyeceğim ama kararında bir tanesini seçip yiyeceğim :))

Selam kızlar menum

Sabah: 2 dilim tb bir kaşık kaymak salça peynir az bal ve çay (sonrasında tüm evi süpürüp bulaşık yıkadım)
Öğlen: 1 dilim otlu pide çay 3 çatal süzme yoğurt
Ara: turk kahvesi 1 ısırık çikolata 1 mandalina
Akşam: 1 kase bulgurlu ot yemeği
Ara: spordan sonra süt içerim

Şuan spordayım

Yarasın spor yemekler yaramasın

Sabah kahvaltım 8 de hellim peyniri tavada kızarttım yağsız biraz bal biraz tulum peyniri yanında keemun çayı
Ara yeşil çay
Öğlen 14-30 da misafirlikteydim
Patates salatası 4 yk
Havuç salatası 4 yk
Tavuklu salata 6 yk
1 küçük parça kabak tatlısı
Yarım dilim tavuk göğsü(tatlı)
Bi ısırık kek
Akşam:18:30 5 küçük köfte 5 kaşık yoğurtlu sade haşlanmış makarna

2 lt su

Spor:100 mekik
100 ip
15 dk egzersiz
(Birazdanda 30 dakika eliptik bisiklet yapıcam bugün karbonhidrat çok oldu)
Bide misafirliğe git gel yürüyerek 30 dk
Kitapta yatarken okurum şuan okumadım

Hoşgeldin canım
Aynen evlendim 9 yılda 3 çocuk bekarlık kilomu hiç görmedim
Bekarken yiyip yiyip doymayıp kilo almayanlardandım.
Şimdide abartı bi kilom yok ama verilmiyor metopolizma zamanla yavaşlıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…