Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin canım
Aynen evlendim 9 yılda 3 çocuk bekarlık kilomu hiç görmedim
Bekarken yiyip yiyip doymayıp kilo almayanlardandım.
Şimdide abartı bi kilom yok ama verilmiyor metopolizma zamanla yavaşlıyor bence.
Hoşbulduk canım, benim çocukta olursa düşünemiyorum kendimi. 3 çocukla iyi yine de abartı kilon olmaması.

Rabbim yardımcısı olsun inşallah.. Fena oldum ya..
Allah senden de razı olsun canım..
Ne güzel bi annesin

Hoşbulduk canım, benim çocukta olursa düşünemiyorum kendimi. 3 çocukla iyi yine de abartı kilon olmaması.
Canım hoşgeldin..
Ben seni geçerken uğradın sandım ama sanırım takıma girmek için geldin..
Güncel kilon ve hedef kilon nedir?

Menüm

07:30
1 fincan sade kahve

19:00
1 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 küçük jülyen parça tavuk göğsü ızgara
1 kaşık yoğurt soslu kabak
2 çatal patates kızartma
Yeşil soğan
2 küçük kase semiz otlu cacık

21:00
2 ince dilim bandırma
1 kase kabak çekirdeği
Çay

Spor
1 saat yürüyüş
1200 atladım

Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle

Hosbuldm.ilk sayfadaki kurallari okudm.yarin bildirim yapicam ama biraydir kendi capimda bunlari yapiyorm bir turlu kilo veremedim.nerdr yanlis yapiyorm bilemedm
Tatlım kan tahlili yaptır ve vitamin ve hormonlar da dahil detaylı bir tahlil olsun..

İyi geceler kızlar fırsat bulup giremedim Hemen menümü yazayım çok fazla mesaj birikmiş yarın hepsini okuycam inş :) Bu arada hepinize destekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :) tekrar başlamam için cesaret verdiniz
İşte menüm
SABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI(07.15)
2 haşlanmış yumurta

ARA
1 kase yoğurt

ARA
1 fincan şekerli kahve (misafirlikte )

ÖĞLE(16.30)(misafirlikte)
Küçük bir dilim tramisu
Yarıma denk gelecek kadar poğaça
1 cocostar kurabiye
1 parmak uzunluğunda mercimekli börek

AKŞAM(19.30)
1 tabak kırmızı fasulye yemeği
1 kase yoğurt

Su : 1,5 lt
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok
Kitap: Karışık okudum farklı kitaplardan

Aynı his bende de oluyor ama ben daha kimseye bunu söyleyemedim bozulurlar diye korkuyorum galiba ama sen çok iyi yapıyorsun belki birine bi umut oluruz kim bilir :) güzel düşüncelerin için tekrardan çok teşekkür ederim

Evett çok güzel ifadeler var bayılıyorum keşke watsapa da eklense bunlar
Keşke Whatsappta da olsalar bazen çok ihtiyaç duyuyorum

Ya karbonatlı suyu duymuştum ama faydalarını bilmiyordum bende de alerjik astım var zayıflayınca bayağı düzeldi çok şükür şimdide incir kürü yapıyorum Allah’ın izniyle sanki omunda faydasını gördüm karbonat normal pastalara koyulandan var bizde ondan olur mu?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Yine yoğun bir gün beni bekliyor
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım

Kesinlikle çok doğru canım vitamin değerlerinde eksiklik olunca kilo verme duruyor benim diyetisyenimde 3 - 4 ayda bir mutlaka değerlerimize baktırmamızı istiyor Ben hatta önümüzdeki ayın sonuna doğru tekrar yaptıracağım inşallah şükür gayet güzel gidiyor da yine de kontrol edilmesi lazım

Normalinde çoğu diyetisyen akşamları meyveyi pek uygun görmez ama benimki tam aksine başladığımdan beri her gün son ara olarak meyve veriyor ama şükür hiç zararını görmedim tabi meyve seçimini genelde ekşi ve yağ yakımına destek olanlardan yapıyor ama yinede benim tatlı ihtiyacımı kesiyor

Süpersin canım
Bu arada kitabın adını görünce bir an Allah Allah İskoçyada kimi var da sevgilerini gönderiyor dedim daha kendime gelememişim belli çünkü üzerindeki Kitap yazısını ancak bir kaç saniye sonra fark ettim

Olur tabi canım . .face te kemal milar diye bir sayfa a dan Z ye bütün hastalıkları yazmış .

Aleyküm selam canım .Afiyet olsun .günümüz aydın ve cok güzel olsun inşaallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…