Hoşbulduk canım, benim çocukta olursa düşünemiyorum kendimi. 3 çocukla iyi yine de abartı kilon olmaması.Hoşgeldin canım
Aynen evlendim 9 yılda 3 çocuk bekarlık kilomu hiç görmedim
Bekarken yiyip yiyip doymayıp kilo almayanlardandım.
Şimdide abartı bi kilom yok ama verilmiyor metopolizma zamanla yavaşlıyor bence.
aaa bravo akşam avmde yemeden gelmişsin tamam canım harikasınmerrr canım öğlen lazanya kalmıştı onu yedim . Akşamda avm şeydik geç geldiğimiz için yeni yedik sporda avam yürüyüşü
Çok kötü bence ya üstten almak. Çok daha iri görünüyoruz sanki. Sizin nasıl bilmiyorum ama benim omuzlarda geniş çok iri duruyorum.Benimde öyle üstten alıyorum kiloyu
Rabbim yardımcısı olsun inşallah.. Fena oldum ya..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Sabah biraz kuran okuduktan sonra hazırlanıp Anneme gittimöğleden sonra da ordan havuza attık kendimizi kızımla
Havuz çıkışı birde canım fena sıkan bir olay oldu
Uzun zamandır dikkatimi çeken bir kızcağız vardı herkes Annesiyle hazırlanırken o hep tek kalıyor
Bugün giyinmek için kabinlere gidince baktık kız ağlıyor
Annesiyle havuza gelirken kızcağız mayosunu içine giymiş havlusu ve çamaşırlarının olduğu çantayıda otobüsde unutmuşAnnesi kızı bir güzel azarlamış anlaşılan çünkü ne yapacağım diye yine tek başına kabinde ağladı kızcağız Meğer o sırada Annesi dışarda birileriyle sohbet ediyormuş umursamadan
Ders çıkışı tabi herkes duşunu alıp giyinirken bu kız yine yalnız ve ağlıyortabi havlusu falanda olmadığından tireyerek kabine kapandı ne yapacağını bilmediği için
Tabi bir bayanla birlikte hemen müdahale ettik ve kendi çocuklarımızdan havluları alıp kızı sardık durumu öğrenincede Annen nerde dedik çocuk o tribünlerde oturuyordu en son dediTabi doğal olarak bana geldiler ulen girsene içeri çocuğa bir çözüm üret ama yokkk kadının umuru değil
Havuzda benle birlikte müdahale eden arkadaş gidip dışarda hatunu arayıp bulmuş kadında giyinsin gelsin demiş sanırımyine umursamamış sonuçta çocuğun çamaşırları yok üstelik havuz çıkışı tekrar otobüsle dönecekler
Kızıma temiz çamaşır almıştım yedek hemen onları giydirdim kıza birde benim kızın üzerindeki uzun kolluyu giydirdimSonuçta biz arabayla dönecektik ve ceketi daha kalındı
Okadar sinirlendim ki kızı teselli ettikten sonra o Annene söyle dışarda beni beklesin dedim çünkü ciddi ciddi kadının af edersiniz ağzınaaaaa......... düşünüyordum
Diğer arkadaş benden önce çıktı ve kadına neden gelmedin çocuğunla ilgilenmeye diye sorduğunda da ufak kızımı çişe götürdüm diye uydurmuş sonuçta çocukların çıkacağı saat belliTam ayakkabılarımı giyip kadınla konuşacaktım o arkadaş dur boşver perşembe günü çocuklar dersteyken biz birlikte konuşuruz dedi
Birde kız bir ara çeketini almaya geldiğinde giydirdiğimiz halde yinede ağlıyordu sanırım Annesi bu seferde milletin şeylerini niye aldın diye fırça atmışkuzum ağlama bak giyindin üşümezsin yoksa Annen mi kızdı dediğimde hiç cevap bile vermedi bana
Okadar içim parçalandı ki o an kızcağızabelliki kadın kızın kursunu sadece evden çıkmak için bahane etmiş ve hiç ilgilenmiyor çocukla Eşime de anlattım arabaya biner binmez işte bizim kızın üzerini verdim bizimki atletle kaldı diye oda iyi yapmışsın o çocukcağız yolda üşümesin dedi
Kuzumda diyor ki Anneciğim sen yedek koy her zaman yine lazım olursa veririz birilerine diye
Eşim biraz gözlemleyin olmadı hocaları uyarın kızın Annesini kenara çekip konuşsunlar dedikızımın demesi havuzda bile hep çok titriyor vücudu mor mor oluyor dedi ( geçenlerde bir fenalaşmıştı hatta hemşire hemen müdahale etti ve Annesi yine yoktu meydanda çok sonra buldular kadını hemşirede hatta dedi bu çocuğun vucundaki kızarıklıklar ne diye kadın kortizonlu ilaç kullanıyor diyince o zaman doktora götürün belki bir alerjisi vardır dedi hemşire hatta Heee dayak yemiş gibi değildi ama psikolojik olarak çocuk pek sağlıklı gelmedi bana açıkçası )
Geldiğimizden beri kıza kafam takıldı acaba kızdılarmı kıyafetleri giydi diye ama iç çamaşırı ve üst olmadan giymesine içim el vermedi
Allah senden de razı olsun canım..Inanamiyorum yabu ne sorumsuzluk böyle .benim kızım da hem okulda hem dışarda özel yüzme dersi alırdı .inanin havuzun dışında ki camlardan gözümü ayirmadan izlerdim . ya onlar bizim göz bebeğimiz dışarda böyle olan evde nasıl olur hiç düşünemiyorum .15 yaşında benim koca kız olduğu halde bazen arkadaşlarımla sinemaya yemeğe gitmek ister .Arkadaşlarımla okulun önünde minubuse bineyim bende der ona bile izin vermem .kendim götürürüm AVM den içeri benle girer .sinemaysa bana yazar yemek yiyorum şu an şurda der gider gozumle ona çaktırmadan takipte olurum .gözünden bir damla yaş Aksa benim bütün hucrelerim ağlar .valla çok üzüldüm .Kıyamam .Allah senden de razi olsun canım .bu tipleri gidip uyarsan bide sen suçlu olursun .Allah vicdan versin kalplerine
Amin canım Allah senden de razı olsun kaptanim :Rabbim yardımcısı olsun inşallah.. Fena oldum ya..
Allah senden de razı olsun canım..
Ne güzel bi annesin
Canım hoşgeldin..Hoşbulduk canım, benim çocukta olursa düşünemiyorum kendimi. 3 çocukla iyi yine de abartı kilon olmaması.
İyi geceler canım. Hoşgeldin.Iyi geceler herkese merhaba bende yeni katildim.4 bucuk aylik bebegim var emziriyorm.4 ay sonra ise basliacam 10 kilo vermem gerek.suan 68 kiloyum.ins vericem
Hosbuldm.ilk sayfadaki kurallari okudm.yarin bildirim yapicam ama biraydir kendi capimda bunlari yapiyorm bir turlu kilo veremedim.nerdr yanlis yapiyorm bilemedmİyi geceler canım. Hoşgeldin.
HoşbuldukCanım hoşgeldin..
Ben seni geçerken uğradın sandım ama sanırım takıma girmek için geldin..
Güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Tatlım kan tahlili yaptır ve vitamin ve hormonlar da dahil detaylı bir tahlil olsun..Hosbuldm.ilk sayfadaki kurallari okudm.yarin bildirim yapicam ama biraydir kendi capimda bunlari yapiyorm bir turlu kilo veremedim.nerdr yanlis yapiyorm bilemedm
Aynı his bende de oluyor ama ben daha kimseye bunu söyleyemedim bozulurlar diye korkuyorum galiba ama sen çok iyi yapıyorsun belki birine bi umut oluruz kim bilir :) güzel düşüncelerin için tekrardan çok teşekkür ederimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ne mutlu bana ki sende öyle bir duygu uyandırabildiysem
Hani derler ya damdan düşeni damdan düşen anlar bizlerin durumu tamda bu benceKilolu gezmenin ne demek olduğunu ve zayıflamanın zevkini bildiğimiz için etrafımızdakilere bir nebzede olsa dokunabiliyorsak birşeyler düzeltmek için benden mutlusu olmaz işte o zaman
İnan gerçek hayattada özellikle genç kızları görünce dayanamıyorum ( tabi samimiyetim varsa ) aman gözünüzü seveyim benim yaşadıklarımı yaşamayın çok geç olmadan az dikkat edin diye uyarıyorumsağ olsunlar şimdiye kadar kimse bozulmadı bana hatta aksine abla sen bizi yönlendir diyenlerde çok
Sende süper yol kat ettin emeğini heba etmene ne sen nede bir başkası göz yumamazKız daha hedeflerimize ulaşıp incecik salınırken bir çok yüreğe birlikte dokunacağız Allahın izniyle
Keşke Whatsappta da olsalar bazen çok ihtiyaç duyuyorumEvett çok güzel ifadeler var bayılıyorum keşke watsapa da eklense bunlar
Ya karbonatlı suyu duymuştum ama faydalarını bilmiyordum bende de alerjik astım var zayıflayınca bayağı düzeldi çok şükür şimdide incir kürü yapıyorum Allah’ın izniyle sanki omunda faydasını gördüm karbonat normal pastalara koyulandan var bizde ondan olur mu?Sporumu yaptım .yalnız spor da bu gün 2. günüm ya nasıl et kirmis nasıl bacaklarim ve kolllarim acıyor anlatamam . ama yaptım .
100 ip atlama
50 mekik
30 Squad
20 sn plank
3×15 agirlikla kol çalışma
3×15 cemberle iç bacak sıkıştırma
2×15 bisiklet çevirir gibi ayaklarimi havada çevirme her iki bacak için toplam 60
1 lt su ( limon ve İngiliz karbonatlı )
Arkadaslar belki biliyorsunuzdur bilmiyorum ama ben face te bir sayfa takip ediyorum .orda karbonatin faydaları çok anlatılıyor .bir çok kişi bir çok hastalığı yenmis . ben 1 lt suya bir çay kaşığı kadar atıyorum .evdeki normal karbonatta olur ingiliz karbonati da olur .isterseniz bir deneyin .ben gerçekten fayda görmeye başladım . nefesim düzeldi hissediyorum .astım var bende ve 2 gündür unuttuğum için ilacimi almıyorum .nefesim kötü olsa asla ilacimi unutmamis olurdum .
Arkadaslar az önce bir şeyler okurken diyetisyenlerin sayfasında şöyle bir şey dikkatimi çekti .
Eğer vücutta d Vit eksikse kilo verme zorlasirmis . kullanmakta fayda varmış .
Birde tatlı krizine girince bir tarif gördüm
Muz kakao biraz süt karisitirlip yenince tatlı isteği kayboluyormus .
Birde aksamlari yoğurt ve süt kimine göre iyi ama kimine göre kesinlikle yanlismis .
Menüm
07:30
1 fincan sade kahve
19:00
1 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 küçük jülyen parça tavuk göğsü ızgara
1 kaşık yoğurt soslu kabak
2 çatal patates kızartma
Yeşil soğan
2 küçük kase semiz otlu cacık
21:00
2 ince dilim bandırma
1 kase kabak çekirdeği
Çay
Spor
1 saat yürüyüş
1200atladım
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
Olur tabi canım . .face te kemal milar diye bir sayfa a dan Z ye bütün hastalıkları yazmış .Keşke Whatsappta da olsalar bazen çok ihtiyaç duyuyorum
Ya karbonatlı suyu duymuştum ama faydalarını bilmiyordum bende de alerjik astım var zayıflayınca bayağı düzeldi çok şükür şimdide incir kürü yapıyorum Allah’ın izniyle sanki omunda faydasını gördüm karbonat normal pastalara koyulandan var bizde ondan olur mu?
Aleyküm selam canım .Afiyet olsun .günümüz aydın ve cok güzel olsun inşaallah .Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandımkahvemi yapıp kendimi buraya attım
Yine yoğun bir gün beni bekliyor
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlendeEşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar
Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştimbu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmişo dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedimhani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak
Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştıdaha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım
Kesinlikle çok doğru canım vitamin değerlerinde eksiklik olunca kilo verme duruyorbenim diyetisyenimde 3 - 4 ayda bir mutlaka değerlerimize baktırmamızı istiyor Ben hatta önümüzdeki ayın sonuna doğru tekrar yaptıracağım inşallah şükür gayet güzel gidiyor da yine de kontrol edilmesi lazım
Normalinde çoğu diyetisyen akşamları meyveyi pek uygun görmez ama benimki tam aksine başladığımdan beri her gün son ara olarak meyve veriyor ama şükür hiç zararını görmedimtabi meyve seçimini genelde ekşi ve yağ yakımına destek olanlardan yapıyor ama yinede benim tatlı ihtiyacımı kesiyor
Süpersin canım
Bu arada kitabın adını görünce bir an Allah Allah İskoçyada kimi var da sevgilerini gönderiyor dedimdaha kendime gelememişim belli çünkü üzerindeki Kitap yazısını ancak bir kaç saniye sonra fark ettim
teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?