Erkek İnfertilitesi 2 yil oldu hamile kalamadim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanimlar size bişey sormak istiyorum ilk korunmayı bıraktığımız ay adete 3 gün varken kan testi yaptırmıstim 7 çıkmıştı sonuç sonra adetim 3 gün geçti tekrar gidip kan verecektim ki şiddetli ağrılı sancılı kanamam başladı yani sormak istediğim bu kimyasal gebelik mi olmuş oluyor

Canım kimyasal gebeliğin tam anlamını bilmiyorum ama bu tarz durumlarda sağlıksız döllenme olup regl ile atılıyor diye duydum. Çok yardımcı olamadım

Canım kimyasal gebeliğin tam anlamını bilmiyorum ama bu tarz durumlarda sağlıksız döllenme olup regl ile atılıyor diye duydum. Çok yardımcı olamadım
Bende hiç bilmiyorum uzerinden aylar geçti abla bugün aklıma

Cnm morfolojinin dusuk olmasi ciddi bir bozukluk 4 ve üzeri olması gerekiyor deger altında olması halinde gebelik oranı yok denilecek kadar azalıyor
Benim esiminde morfoloji 1
6 yıldır hiç gebelik olmadı
İki tüp denedik besinci gun emriyo su bir tane cıktı transfer oldu tuttu fakat bes haftalık dusuk oldu
Tedavisi de yok bu illetin tüp bebek tek cozum vakit kaybetmeyin derim

Ya bence de öyle ama işte doktorlar insanı çok oyaliyor bu kez esimde sen doktor dan iyi mi biliyorsun diyor

Canım siz de neden 2 denemede 1 tane 5. Gün embriyosu oldu? Merkezin laboratuvarı iyi olmayabilir belki Beylerin de spermin aşağı yukarı 100 gün süren döngüsünde çok dikkatli olmaları lazım bence. Biz eşimin giydiği çamaşırdan pantolona, beslenme alışkanlıklarını değiştirmekten vitamin takviyesine, antioksidan beslenmeyi günlük hayatına yerleştirmeye kadar çok şeye dikkat ettik. Cep telefonunu bile cebinde taşıtmadım. Sigara zaten yoktu kendisi içmemesine rağmen içilen ortamlarda bile durmamasını söyledim. Baya kampa aldık yani kendimizi. Kadınlar defalarca hormon almasın istiyorum tüm tedaviler kadın üzerinden ilerliyor ne yazık ki!

Cnm bahçeci de yaptırdım ikisini de lab iyi yani
Drum morfolojinin cok kotu oldugunu soyluyor.
Benimde yumurtam orta kalitedeymiş

Söylediklerinize göre aşılama yaptırmak saçma olacak sanırım

Özel hastane de yaptırcaz da özel de olunca rapor çıkarılıyor bir de nasıl çıkarılıyor
Ben hiç rapor cıkartmadım cnm. Özelde tüp bebek raporu cıkarmıyorlar diye biliyorum. Devlet iki asılamadan sonra rapor veriyor agır olmayan vakalar için. Bu raporla devlette veya özelde örnegin bahçeci de raporlu tüp bebek yaptırabiliyorsun
Forumda rapor la ilgili ayrıntılar yazıyor konuları arastır

Teşekkür ederim bir bakayim ben

Cnm bahçeci de yaptırdım ikisini de lab iyi yani
Drum morfolojinin cok kotu oldugunu soyluyor.
Benimde yumurtam orta kalitedeymiş
Evet iyi bir klinik canım. Kalite arttırılamaz gibi söylüyorlar ama bence birçok şey düşüncede bitiyor canım. Bence siz de kendinize iyi bakın Allah’ın izniyle bu sefer güzel haberi alırsınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de tüpbebek öncesi birkaç ay hep organik beslendim. Çok düzenli yedim hergün ev yapımı yoğurt, ceviz, fındık, yumurta, avokado, taze meyve sebze vs mutlaka tükettim hatta kan şekerimi düzenlemek adına 2 tam 2 ara öğün beslendim ve hazırlık sürecinde de 10 kg vermiş oldum. Eşime de vitamin verdiler o da bence etkili olmuştur. İsim veriliyor mu bilmiyorum özel alınan bir ilaç suya katılarak içiliyor. Onun dışında da eşimde en çok narın faydasını gördük tam mevsiminde düzenli nar tüketti. Bunları da tedavi sürecine ekleyebilirsiniz naçizane tavsiye

Bizim kliniğimiz de özel ama şartlar uygunsa (yaş, evlilik yılı, aşılama denemesi vs) kendilerinin devlet hastanesinde de hocalığı olduğu için rapor çıkartıyorlar. Bizim evlilik yılımız müsait olduğu için direkt tüpbebek için kendileri çıkarttılar raporumuzu ama bunun sadece ilaç fiyatına faydası oluyor kliniğin ücreti aynı.

Canım İstanbuldaysan hangi hastane hangi dr bana ozelden yazabilir misin
Üçüncü deneme de en azından ilaçları indirinli alsam cok guzel olacak
Allah saglıcakla kavustursun seni de inşallah
Biz beslenme ve takviyelere tüp bebek kadar para doktük nerdeyse ama morfoloji duzelmedi sayı yükseliyor sadece
Şuan bıraktım sadece folik asit alıyorum ben
Dr da dedi zaten düzeltmez diye

Hala regli olamadım hanımlar normalde 30 günde bir olurdum ama adet belirtilerim de var aslında göğüs şişliği arada kaşık ağrısı kahverengi lekelenme

Merhsba hangi tp benek merkezi acaba

Teşekkür ederm çok saol hepimizn tez zamanda olur inşallah. 1 eylül de başlarz tedaviye 31 ağustos bat tarihim hayrlsı hangisiyse o olsun
Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…