2 yıllık evliyim

Sizin okumanızı engelleyip ,şeyinin derdine sizi yurt dışına getirip.Eve kapatıp,mutsuz olmanızı sağlayan adam çok vicdanlıymiş yersen

İlk zamanlarda ki depresyonunuz ve aileyle birlikte yaşamak eşinizi sıkmıştır, o da kendisini geri çekip işine odaklanınca enerjiniz tükenmiş.

Daha en başka denge kuramamissiniz, bu saatten sonra da zor.

Kaosa alışınca huzur sakinliği depresyona sokuyor

Yazık, yine bir erkeğin söndürdüğü bir hayat. Nasıl evleniyorsunuz böyle okumanızı, çalışmanızı engelleyen adamlarla? Gerçekten anlamıyorum.

Okumamana bahane arama ya psikolojik baskı yapmışmış. İsteseydin okurdun. İşine gelmiş. Şimdi de dilini ilerletebilir meslek kurlarına gdip bir meslek eğitimi alabilecekken hala şikayet ve bahane derdindesin. Akşama kadar oturursan dünyanın her yerinde sıkılırsın.
Ha şunu dersen anlarım " ben akşama kadar eş dostla lak lak edeyim kısır yiyeyim kimse bana bulaşmasın" o zaman ok.
Ayrıca aileye düşkün olmayan anneci eş de bu devirde değerli bir şey. Adamın aldatması vs yok çalışkan da. Sen biraz kendini geliştirmeye odaklan. Şikayet edebileceğin kadar bir sürü boş zamanın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…