Sen neden ayrildin ozel degilsebende 2 yıllık ilişkimden yeni ayrıldım şuan senin gibi atlatma dönemimdeyim daha çok erken ama atlatıcaz inşallah Allah yardımcımız olsun.
AldatıldımSen neden ayrildin ozel degilse
Inan keske bende icimi sogutacak , ona kizmami saglayacak boyle bir sey olsun cok isterdim.. Daha kolay unuturdum .. Onun acisi baska ama su an yasadigimi tarif edememAldatıldım
Sabret.benimde senin gibi pat diye bitti ilişkim.7 yıllıktı.Ağlama geldiği an yada onunla ilgili güzel birşey geldiği an hemen hayırlısı diyorum.sonrada hayırlısı ise olır değilse olmasın zaten diyordum.ve olmadı demekki değilmiş.vardır bir hayır dua et bol bol rahatlarsın.ama onu değil hayırlısını iste.Daha 2 gun once cok seviyordu .. Hayatim mahvoldu. Napicagmi bilemyorm bosluktayim. Baskalariyla konussam icim elvermiyor. Ondan baskasiyla olamam ki ben.
Sabret.benimde senin gibi pat diye bitti ilişkim.7 yıllıktı.Ağlama geldiği an yada onunla ilgili güzel birşey geldiği an hemen hayırlısı diyorum.sonrada hayırlısı ise olır değilse olmasın zaten diyordum.ve olmadı demekki değilmiş.vardır bir hayır dua et bol bol rahatlarsın.ama onu değil hayırlısını iste.
Civi civiyi soker yeni birini bul bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?