funsui ilk bir kac gun cok zor oluyo sende bilirsin:))) sonra daha rahat olacak...
bu arada börekgim yendi. babamda bizde ama ben ucundan bile tatmadim:)))) heyooo :)))
iradene hayran kaldım vallahi :) tebrik ediyorum seni
bu arada börekgim yendi. babamda bizde ama ben ucundan bile tatmadim:)))) heyooo :)))
canım ben 20 yaşında evliyim birbuçuk yaşında bir oğlum var...83 kiloyum elma tipli bir hatunum :) boyumda ne kısa ne uzun unuttum kaç cm olduğunu :) kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..kendimi bildim bileli hep tombulum
kızlar siz doğum yaptıktan sonra almışsınız kiloyu ama ben daha doğum yapmadan kilom 83 oldu
yasin cok genc kolay verirsin kilocuklar:))) Allah bagislasin... oğlunu masallahhcanım ben 20 yaşında evliyim birbuçuk yaşında bir oğlum var...83 kiloyum elma tipli bir hatunum :) boyumda ne kısa ne uzun unuttum kaç cm olduğunu :) kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..kendimi bildim bileli hep tombulum
süpersin canım iradene bende hayran kaldım tebrik ederim seni
bu arada haklısın canım tadımlık aldınmı gerisi geliyor...
1 greyfurt, 1 kivi yedim atıştırmalık ve şimdiye kadar 2,5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim nerdeyse bugünde bitti ve şimdilik durumum iyi
kızlar siz doğum yaptıktan sonra almışsınız kiloyu ama ben daha doğum yapmadan kilom 83 oldu
şu kiloları atayımda en azından kilolu hamilelik geçirmemiş olurum inşallah yaş 29 bir an önce kilo verip bebek sahibi olmalıyım
tek sikinti kilo olsun bak basladik gidecek o da...:)))) insallah guzel bir bebeğin olur... bende 31 yasindayim bebegim 10. ayinda 30 yasimda hamile kaldim...
kızlar yılmak yok kilolara elveda diyeceğiz (inşallah) tabiii
daha yeni başlamış sayılırım umarım bian önce gider şu iğrenç basenler
ayy helebirde tşört kazak hırka vs giydiğim zaman yanlardan pırtlamıyomu deli oluyorum resmen
onu sorma kıyafetlerim hep 38-40 bedendi 2 yıl öncesine kadar şimdi 42-44 nasıl sinir oluyorum birde yakışmıyor surat top gibi çıkıyor resimlerde özellikle resmimin çekilmesini bile istemiyorum
yılmak yok gidecek bu kilolar inşallah
bu arada 100 mekik çektim mekik aletiyle ve 3 litre suyumda bitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?