20-25 kilo vermek istiyorum

Kesinlikle nerdeyse 2 aydir yemeklerini yememistim kiyamam diyetimi bozmayayim diyede surekli kizim dikkat et yediklerine diyordu

:))))))))) cok ta almamissin zaten baktim simdi... yarin hemen gider o kacamaklar...hadi ben tutmayim seni yurus yap...

Menüm

Sabah= 1 adet haşlanmış yumurta+çeyrek domates+2 dilim keçi peyniri+azcık roka ve maydanoz + 1 dilim kepekli ekmek +1 şekersiz limonlu çay

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Öğle= Kepekli makarna üstüne yağsız domates sosu + yarım porsiyon karışık salata

Ara Öğün= 1 fındık+ 1 badem + 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 3 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt + 1 elma

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Herkese hayırlı akşamlar

merhaba karbonatlı su demişken hiç sarmısak çayını denediniz mi? tadı iğrenç ama çok işe yaradığını duydum ve dün akşam yaptım allahımmm içinde zencefil falan olduğu için sarmısak tadını tam almıyorsun ama başladım ama devam edemeyeceğim karbonatlı suyu nasıl yapıyorsunuz kaça kaç sulandırıyorsunuz karbonat vücuda mideye bir zararı yokmu? araştırdınız mı ? merakiçerisindeyim en azından içilebilir gibi duruyor.

Tatlim dun basladim bende karbonatli suya 2 cay kasigi 1 litr suya koyuyorum iciyorum mideme zarari olmadi sadece soda ictiginde nasilsa ayni o da oyle sqrimsak cayini hic denemedim sarimsagi hic yiyemiyorum malesef bakalim sonuc ne olacak

Bu arada kahvaltida yagsiz kasarli tost yiyiyorum baska bosey yok canim istemedi

sarmisak cayini denemedi tansiyon dusurdugunu duydum.. karbanotli su metabolizma hizladiriyomus suyun akalin seviyesini yukseltiyor 1,5 litre suya 1 tatli kasigi karbonat eklicen gunde 3 litre iceceksin ben denedim suyu sade seviyorum ben limonlu bile icemem sen ice bilirsen cok iyi... netten yaz bak faydalarina
Herkese Missss Kokulu Günaydınlarrr

ohhh missss:))) gunaydinnn

kızlar topikte kilo bildirim günü falan var mı acaba yada ona benzer şeyler :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah = 1 haşlanmış yumurta + 3 dilim peynir+ 1 dilim ballı kepek ekmeği+ 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı

Öğle= 1 porsiyon tavuk göğsü haşlaması + 1 porsiyon salata

Ara Öğün= 1 tane kuru kayısı + 1 badem + 1 fındık + 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 3 kaşık keten tohumlu yoğurt + 1 tane kivi

Bugünlük bu kadarrrr

Kizlar oglen omlet aksamda firinda mantar 1 kase corba ve 2 kasik bulgur pilavi yalniz bugün yine kacamak yaptim engel olamadim kendime çikolatalı ekmek ve 1 kase sutlac yedim ya adet oncesi tatli krizi yada aseriyorum anlamadim yarindan sonra hersey belli olacak bakalim ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…