tamam tatlim sen nasil istersen.... kafan karismaz hem diyette devam mi yoksa bebekmi var... rahatlarsin hem...
Aynen en azindan beslenmemede dikkat ederim cunku canim kendi evimdeyken hicmi hic bisey istemiyor annemlerde istiyor nedense
:)))))))) annenin yemeklerinden kaynaklaniyodur o.... :))))
Kesinlikle nerdeyse 2 aydir yemeklerini yememistim kiyamam diyetimi bozmayayim diyede surekli kizim dikkat et yediklerine diyordu
evet kızlar 95 dk.yürüyüş yaptım 1000 kalori ve 8 km sudan çıkmış balığa döndüm resmen
masallahhhh:)))) supersinnnn 95 dk:)))))))) hep boyle devammmmmmm
merhaba karbonatlı su demişken hiç sarmısak çayını denediniz mi?tadı iğrenç ama çok işe yaradığını duydum ve dün akşam yaptım allahımmm içinde zencefil falan olduğu için sarmısak tadını tam almıyorsun ama başladım ama devam edemeyeceğim karbonatlı suyu nasıl yapıyorsunuz kaça kaç sulandırıyorsunuz karbonat vücuda mideye bir zararı yokmu? araştırdınız mı ? merakiçerisindeyim en azından içilebilir gibi duruyor. 
sarmisak cayini denemedi tansiyon dusurdugunu duydum.. karbanotli su metabolizma hizladiriyomus suyun akalin seviyesini yukseltiyor 1,5 litre suya 1 tatli kasigi karbonat eklicen gunde 3 litre iceceksin ben denedim suyu sade seviyorum ben limonlu bile icemem sen ice bilirsen cok iyi... netten yaz bak faydalarinamerhaba karbonatlı su demişken hiç sarmısak çayını denediniz mi?tadı iğrenç ama çok işe yaradığını duydum ve dün akşam yaptım allahımmm içinde zencefil falan olduğu için sarmısak tadını tam almıyorsun ama başladım ama devam edemeyeceğim karbonatlı suyu nasıl yapıyorsunuz kaça kaç sulandırıyorsunuz karbonat vücuda mideye bir zararı yokmu? araştırdınız mı ? merakiçerisindeyim en azından içilebilir gibi duruyor. 
Herkese Missss Kokulu Günaydınlarrr
Gunaydin kizlar :))
kızlar topikte kilo bildirim günü falan var mı acaba yada ona benzer şeyler :44:
Tatlim ben carsamba diyete basladigim icin carsambadan carsambaya tartiliyorum ama istenilirse her cuma yapabiliriz bunu en azından kimler ne kadar kilo vermis onu görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?