20-25 kilo vermek istiyorum

Sen boyle soyledikce gaza gelmiyorum desem yalan olur daha guzel oluyor ben gazli icecek icmeyeli baya oluyor annemler getirmisler hatta gelirken daha evde duruyor misafir gelirse onlara ikram edecegim.bir anlik haz diye diye bu kilolari aldik ya zaten

fınsui dikkat ettimde hiç meyve kuruyemiş ilave etmiyorsun menüne hergün gün içinde orta boy masum bir meyve yemelisin yoksa vücut direncin düşebilir bir kaç adet badem fındık ceviz yiyerek sağlığını korumalısın vitamin ve mineral dengen bozulur sabah vakitlerinde yersen akşama kadar enerjiye dönüşür (söylemeden duramadım)

Canim aksamlari hic yazmamisim yemek yedikten sonralarini 9 9.30 gibi mandalina kivi veya greyfurt yiyiyorum

Ogle yemeginde annemlere geldigim icin 1 kase kemikli et yemegi 1 kase yogurt ve 1 kase kuru fasulye (annemde benimle ayni yemegi yapmis) esimle birlikte yedik bunlari tabi

Menüm <3

Sabah
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek reçel ve tereyağı
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay

Ara Öğün= Şekersiz sütlü kahve+ yarım armut

Öğle
Yarım Porsiyon karnıbahar
1 haşlanmış patates
çoban salata

Ara Öğün= 2 fındık+2 badem

Akşam
1 kase tarhana çobası
1 cennet hurması
yarım armut

Hayırlı akşamlar

merhaba kislar kimse yok bugun burda :))))
ben menumu yaziyim
sabah:
1,5 haslanmis yumurta
2 tane zeytin
2tane kozde yesil biber
biraz kasar ve biraz peynir
acik sekersiz cay

2 saat sonra sutlu kahve

ogle yemegi:
sazar salata ve ayran

aksam daha bisey yemedim....
disardaydim... evde yogurt corbasi var sanirim bir kase ondan yerim...yaninada yagsiz salata

gunaydin
ben kahvaltimi coktan yaptim:)))
hergun yedigim 1 haslanmis yumurta
2 zeytin tam tahilli 2 dilim ekmek peynir ve kasar bir bardak sekersiz cay....
funsui nerdesinnnn
umarim rejim tatili yapmiyorsundur.....

Herkesciklere hayırlı pazarlar

Dün misafirliğe gidip geldikten sonra hastalandım malesef grip olanlar kervanına bende katıldım... Dünkü menümü

yazamadım şimdi yazayım bari

Sabah = yumurtalı kabak + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay + 2-3 dilim domates
Ara Öğün = 2 fındık+ 2 badem + 1 kase lebeni çorbası
Öğle =1 kase lebeni çorbası+ 1 porsiyon ciğer tablama + 1 dilim havuçlu kek + 1 parça brokoli
Akşam= yok

Misafir krizini sağlıklı atlattım sadece bir dilimcik kekti onu da annem şekeri az yapmış tam diyetlik olmuştu üstündeki kremayı gizlice

sıyırdım yemedim

gecmis olsun.....

oglen yok disardaydim
ara: 2 gun kurusu kaysi 1tane incir 4 ceviz
aksam ; kofteli salata ayran
(kivircik,salatalik ,domates ,havuc rende, uzerine 4 kofte....kori sosu ile tatlandirm... yag yok azicik kasar rendeledim)

kızlar bir kaç kaçamak yaptım ama bu hafta çok sıkı bir şekilde diyetime devam edeceğim öğle öğünüm yoktu ama işte dikkat etsemde kaçamağım olmadı desem yalan olur 1 hafta ceza veriyorum kendime annemde evi temizledik her yerim tutulmuş dip köşe olunca sporum bu oldu sadece :) bu hafta hep 1,5 saat yürüyüş yapacağım size söz veriyorum şu 3 günün kaçamağını çıkartmam lazım

elaprensess nerdesin canım bugün karbonatlı suya başladım bakalım sonuç nasıl olacak daha spor yapmadım ama daha gün bitmedi ve 1,5 saat yürüyeceğim sabah şişkinliğim var ve tartıya çıktığımda şok oldum tekrar 82,5 gösteriyor moralim bozuldu bu hafta pazar günü tartıya çıkacağım ve hala adetim olmadı bebek varmı yokmu bilmiyorum cumaya kadar olmazsa hemen test yaptıracağım adetim olmadıkça vücudum çok şiş

merhaba kizlarrrr....
funsui hıiıııııııı........ııı.... anladin sen onu :))))))))

benim biraz degisik oldu bugun kahvaltim...
2 kepekli galeta
3 ince dilim salam
peynir
bir kivi
1 bebe büsküvisi(kizim yemedi ağzima ati verdim gunun kacamagi:)))). )
firsat bulamadigim icin kahvaltiya bugunluk bole basladim

karbonotliyi ben icemedimya arkalin degeri yukseliyomus suyun... kiloda verdiriyomus ama ben icemedim.... tadi igrenc:)))))
uzulme simdi... biraz bozunca dieti oluyo ole...yarin hemen yine duser o....benim ole oluyo... normal moral bozmak yok....
adet kac gun gecti..... takip ettinmi

3 gun gecikti tatlim bakalim artik
Ben icmeye basladim tadi cok kotu gelmedi bana deneyecegim nasil diye ogle ogununde canim hic bisey istemiyor

3 gun gecikti tatlim bakalim artik
Ben icmeye basladim tadi cok kotu gelmedi bana deneyecegim nasil diye ogle ogununde canim hic bisey istemiyor

cok iyi geliyomus karbonatli su mitobolizmayi hizlandiriyo.. keske bende ice bilsem sevdiysen iyi ic cok iyi.. bebis olayina gelince disari cikma gibi bir firsatin varsa test al... hem evde bulunsun hem aklinda kalmamis olur... yuruyusu disarda yapmis olursun birazda yolunu uzatirsin.... sadece fikir firsat bulurmusun bilmiyorum.... benim bir gun gecince hemen gostermisti...

Canim ben tokide kaliyorum ve merkez cok uzak uzakliginida gectimde yolda cok kopek var bende kopekten feci sekilde korkuyorum o yuzden disari cikmam bana gore imkansiz olmadi aksam esimle beraber test almaya gideriz dedigin gibi olmadi carsamba gunu test yaparim

tamam tatlim sen nasil istersen.... kafan karismaz hem diyette devam mi yoksa bebekmi var... rahatlarsin hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…