Günaydın Hayırlı sabahlar
Bugün forumda gezinirken yazınla karşılaştım ve nedense çok tanıdık geldi aynı ben gibitabi ben evli değilim daha ama herkesin
beni öyle sevmesinden hiç hoşlanmıyorum çok sinir bozucubende 23 yaşındayım ve kpss ye hazırlanıyorum 167 boyum ve kilom
şuan 8690 ile başladım kalori takibi yaparak diyet uyguluyorum kendime 19 gün oldu başlayalı vermem gereken 20 kilom var
bende sana katılabilirim
Cok mutlu olurum canim birbirimize destek olarak kilo vermek cok guzel insan bazen yok olmuyor deyip birakacak oluyor ama burada arkadaslar vazgecmemeni engelliyor :)
bende kpssye hazirlaniyorum canim sozde bu ayin sonuna kadar konularimi bitirecektim ama malesef ocak ayina kaldi
Bu arada sabah siyah kuru uzum ve 1 bardak nescafe ictim bugun gec uyandim gece gec yatmistim
EveettttPes etmek yok yolumuza devam her şey güzel olana kadar
Bende bitiremedim daha ne sen ne mezunusun hangi branştan gircen sınava ?
Ben fen bilgisini bitirdim geçen sene bu sene de evde hazırlanıyorum bide alan sınavı çıktı çok azdı zaten konularımız neyse bakalım
hayırlısı artık
evet kızlar 60 dk. yürüyüş yaptım 710 kalori verdim 6 km yürüdümduş alamadım sular kesilmiş
öğle yemeğim 4 kaşık kuru fasülye başka hiçbişi yemedimçok acıkırsam ayran yapacağım kendime
valla supersinnnnn:))))
bende kahvaltimi
simit peynir haslanmis yumurta ile yaptim
oglen bisey yemedim 2 kahve ictim...aksama kepekli makarna salatasi yapicam bu arda 400 grm almisim(( bozmadim rejimi adet siskinligi galiba
Olabilir canim bende bekliyorum gunu ama daha olmadi 2 gun daha bekleyecegim bakalim olmazsa test alacagim hayirlisi
diyet ve spor etkilis ola bilir
Menü paylaşımı yapıyor musunuz bilmiyorum yeniyim dahaAma yine de sizlerle paylaşayım
Sabah
Yarım patates haşlamasından 2 yumurtalı omlet
1 şekersiz çay
2 dilim ekmek
Öğle
1 porsiyon Fırında patates köfte
Ara Öğün=Limonlu yeşil çay
Akşam
1 Yeşil elma
İyi akşamlar
Gunaydin canim :))))
bugun nasilsin funsui
ben bisey yemedim...
7 de kalktim bir fincan kahve ictim
simdide bir fincan iciyorum canim bisey yemek istemedi...
acikirsam kepek ekmegine tost yapicam... bugun ilk defa tartilmadim.. 3 aydir diyetteyim hergun ac karnina ayni saatte tartiliyorum.. artik kilo vermem yavasladi...birazdaha spor yapmam gerekiyo artik sabredersem haftada bir tartilcam:)))
Iyiyim canim tesekkurler bende 9 da kalktim kahvaltimi yaptim bitki cayi iciyorum esim evde oldugu icin ancak kahvalti yaptim ben haftaya carsamba tartilirim artik bakalim hafta sonu annemlere gidecegoz insallah kilo almam :)
Kesinlikle haklisin canim Allahtan bizimkiler o konuda zorlamiyorlar cunku cok asiri kilo aldim bu sefer daha onlar diyorlar dikkat et diye ama teyzemler ve yengem bu konuda hem yeme diyorlar hemde bu kez son olsun bi daha yeme diyorlar :) ama bu sefer kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?