• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Merhaba funsui kız nasıl sabah sabah nescafe içiyon :1: Dikkat et nescafe basen yapıyor diyolardı :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlim sorma bu aralar surekli uyusam okadar iyiyim basimin agrisini sorma cok uyumaktan ama gozum acilmiyor bir turlu bende nescafe iciyorum malesef

Anlıyorum canım bebek ihtimalin var ya belki ondandır belki sıkıntı stres ama bebek ihtimali varsa hiç içme derim pek sağlıklı değil

onun yerine türk kahvesi tercih edebilirsin tabi ki benimki bi tavsiye :)

İlk topiği açtığın zamana baktım çok uzun bir zaman değil yine de kilo verebildin mi canım :1:

Anlıyorum canım bebek ihtimalin var ya belki ondandır belki sıkıntı stres ama bebek ihtimali varsa hiç içme derim pek sağlıklı değil

onun yerine türk kahvesi tercih edebilirsin tabi ki benimki bi tavsiye :)

Dogru soyluyorsun canim bugun gidip kahve ve test alayimda bende ona gore devam edeyim diyetime bu aralar cok kacamak yapiyorum birde dun ablam bir sure spor yapma belli olsun nolur nolmaz dedi sporda yapamiyorum simdi ama yurumenin zarari olmaz dimi yavas tempoda

Dogru soyluyorsun canim bugun gidip kahve ve test alayimda bende ona gore devam edeyim diyetime bu aralar cok kacamak yapiyorum birde dun ablam bir sure spor yapma belli olsun nolur nolmaz dedi sporda yapamiyorum simdi ama yurumenin zarari olmaz dimi yavas tempoda

olmaz herhalde canım tabi en kesini belli olduktan sonra doktor söyler benim ablamın da 3 yıl kadar bebişi olmadı ilk hamile kaldığında

doktor pek fazla ayakta dolaşma demişti sonlara da doğru da oturmak bilmedi :1: Rabbim hayırlısını versin inşallah sana da hemen

öğren de önlemlerini ona göre alırsın artık:34:

Evet canim 83.3 ile basladim 80.70e kadar dustum şimdi 81.4 olmusum

Ayy güzel vermişsin tebrikler:46: ben kalori takibi yapıyorum sporda her gün en az yarım saat yapmaya çalışıyorum ama çok sık

yoruluyorum yaşlı nineler gibi:26:

Ya hamile oluncada adet olmadan onceki agrilar oluyormu suan benim belim cok agriyor kasiklarimdada hafif bir agri var adetimmi olacak diyede acikcasi suphe ediyorum offf sonuc bir an once belli olsada bende ona gore bişiler yapsam bugun test alacagim aksam esim gelince

Ayy güzel vermişsin tebrikler:46: ben kalori takibi yapıyorum sporda her gün en az yarım saat yapmaya çalışıyorum ama çok sık

yoruluyorum yaşlı nineler gibi:26:

Tatlim sorma ben kosu bandinda 5 dk yada 2.5 dk da bir kosu bandini durduruyordum sonra hizi biraz dusurdum ve alisincada normal yuruyebiliyorsun ama ilk zamanlar cok fena oluyordum ben dusunsene ayni nineler gibi bi yerde surunmedigim kaliyordu

Tatlim sorma ben kosu bandinda 5 dk yada 2.5 dk da bir kosu bandini durduruyordum sonra hizi biraz dusurdum ve alisincada normal yuruyebiliyorsun ama ilk zamanlar cok fena oluyordum ben dusunsene ayni nineler gibi bi yerde surunmedigim kaliyordu

Aynen benim de öyle :1: bizde koşu bandı vs şeyler yok malesef ama bende leslie yapıyorum yananklarımdan alev çıkıyo resmen :17::17::17:

Evet Kararsızlık kötü canım herşey belli olur bu akşam az daha sabır:34::34:

Sen beni bir gorsen yuruyus bittiginde pancar gibi kipkirmizi oluyorum ama felakette ter atiyorum zaten yururken 1 lt su bitiyor

Elaprensess Nerelerdesin canim

burdayim canimmm:))))))<3
dun aksam yediklerimi yazmadim.. dun yemegim yoktu kizda sağolsun firsat vermedi biraz miz miz bu aralar bizde aksam 10 da esimle kahvalti yaptik :))) cay demledik ..aksam 6 dan sonra yemem ama dun ole oldu
sacah meyva salatasi yaptim muz mandalina portakal kivi karisimi buyuk bi kase
funsui bebek oluncada adet sancisi gibi oluyo ayirt edemiyosun adetmi bebekmi diye ...hayirlisi nasilsa ole olur insallah...yuruyus bana doktor hep onermisti hafif tempoda ama kisiden kisiye degisiyo tabi... bazisina yat dinlen kalkma der .....
aksam test alacaksan haber ver aksam merak ederim

Insallah yaza kadar soyle 20 25 kilo versek super olacagiz valla yediklerime hep dikkat edicem zayifladigimda kesinlikle asiri hic bisey yemeyecegim

burdayim canimmm:))))))<3
dun aksam yediklerimi yazmadim.. dun yemegim yoktu kizda sağolsun firsat vermedi biraz miz miz bu aralar bizde aksam 10 da esimle kahvalti yaptik :))) cay demledik ..aksam 6 dan sonra yemem ama dun ole oldu
sacah meyva salatasi yaptim muz mandalina portakal kivi karisimi buyuk bi kase
funsui bebek oluncada adet sancisi gibi oluyo ayirt edemiyosun adetmi bebekmi diye ...hayirlisi nasilsa ole olur insallah...yuruyus bana doktor hep onermisti hafif tempoda ama kisiden kisiye degisiyo tabi... bazisina yat dinlen kalkma der .....
aksam test alacaksan haber ver aksam merak ederim

Tamam tatlim testi yapar yapmaz yazacagim buraya :) Kizin dis mi cikartiyor yoksa genelde onlarda daha huysuz oluyor bebekler. Tatlim dun bende 1 dilim çikolatalı ekmek ve 1 kase sutlac yedim tutamadim kendimi :( Esimde kendini bu kadar sikma nolur nolmaz diyor

Back
X