Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınHayırlı sabahlar herkeslere
![]()
Merhaba funsui kız nasıl sabah sabah nescafe içiyonDikkat et nescafe basen yapıyor diyolardı :44:
Tatlim sorma bu aralar surekli uyusam okadar iyiyim basimin agrisini sorma cok uyumaktan ama gozum acilmiyor bir turlu bende nescafe iciyorum malesef
Anlıyorum canım bebek ihtimalin var ya belki ondandır belki sıkıntı stres ama bebek ihtimali varsa hiç içme derim pek sağlıklı değil
onun yerine türk kahvesi tercih edebilirsin tabi ki benimki bi tavsiye :)
İlk topiği açtığın zamana baktım çok uzun bir zaman değil yine de kilo verebildin mi canım![]()
Dogru soyluyorsun canim bugun gidip kahve ve test alayimda bende ona gore devam edeyim diyetime bu aralar cok kacamak yapiyorum birde dun ablam bir sure spor yapma belli olsun nolur nolmaz dedi sporda yapamiyorum simdi ama yurumenin zarari olmaz dimi yavas tempoda
Evet canim 83.3 ile basladim 80.70e kadar dustum şimdi 81.4 olmusum
Ayy güzel vermişsin tebriklerben kalori takibi yapıyorum sporda her gün en az yarım saat yapmaya çalışıyorum ama çok sık
yoruluyorum yaşlı nineler gibi:26:
Tatlim sorma ben kosu bandinda 5 dk yada 2.5 dk da bir kosu bandini durduruyordum sonra hizi biraz dusurdum ve alisincada normal yuruyebiliyorsun ama ilk zamanlar cok fena oluyordum ben dusunsene ayni nineler gibi bi yerde surunmedigim kaliyordu
Sen beni bir gorsen yuruyus bittiginde pancar gibi kipkirmizi oluyorum ama felakette ter atiyorum zaten yururken 1 lt su bitiyor
Elaprensess Nerelerdesin canim
burdayim canimmm:))))))<3
dun aksam yediklerimi yazmadim.. dun yemegim yoktu kizda sağolsun firsat vermedi biraz miz miz bu aralar bizde aksam 10 da esimle kahvalti yaptik :))) cay demledik ..aksam 6 dan sonra yemem ama dun ole oldu
sacah meyva salatasi yaptim muz mandalina portakal kivi karisimi buyuk bi kase
funsui bebek oluncada adet sancisi gibi oluyo ayirt edemiyosun adetmi bebekmi diye ...hayirlisi nasilsa ole olur insallah...yuruyus bana doktor hep onermisti hafif tempoda ama kisiden kisiye degisiyo tabi... bazisina yat dinlen kalkma der .....
aksam test alacaksan haber ver aksam merak ederim