• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Kizlar tartilmayi unuttum ve birazdan yola cikacagim malum annemin yanina gidiyorum kiyamam sabah aradi geliyormusun diye bakalim artik bu hafta kilo vermedim buna eminim spor dogru durust yapamadim kacamaklarda oldu tatli krizine girdim çok fena haftaya kadar ne olacak bakalim

bu hafta bole olsun... annen sagligina kavussunda... tekrar gecmis olsun... canimmmm

Sagol canim 1 aya kadar 5 kilo veririm diyordum aksilik oldukca spor yapamiyorum moralim bozuluyor ama vardir bundada bir hayir

Sagol canim 1 aya kadar 5 kilo veririm diyordum aksilik oldukca spor yapamiyorum moralim bozuluyor ama vardir bundada bir hayir

spor sart degil ilk haftalar... zaten yeni diyete baslayinca bir iki hafta spor onermiyolar...belkide daha uzun.. sen dikkat et yediklerine... o bile kar....

sabah:
kepek ekmegine beyaz peynirli tost
oglen:
yok
ogleden sonra:
3 gun kurusu kaysi 2 ceviz
1 kivi
1 mandalina
aksam:
kucuk kase yogurt corbasi
patates salatasi(1 tane buyuk boy patates ve bol yesillik) bir salatalik tursusu 2 grisini
6 dan sonra bisey yemicem simdi bir fincan kahve

İyi akşamlar

Menüm

Sabah = küçük bir armut + 1 haşlanmış yumurta+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün = 1 fincan biberiye çayı + 1 yeşil elma + 1 kuru kayısı + 2 badem + 2 fındık

Öğle = Yumurtalı pırasa kavurması + 1 dilim tam buğday ekmeği + 3 kaşık yoğurt

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 1 tane portakal

gunaydinnnn guzel hafta sonlari diliyorum herkeze:)))

kahvaltim:
2 dilim kepek ekmeği
1haslanmis yumurta
2 zeytin 3,4 dilim domates salatalik
az peynir az kasar
bir avuc taze dereotu

oglen:
simit ve biraz peynir
aksam:
kepekli makarna ( haslama yag yok direk suzdum)
uzerine sarmisakli yogurt nane
bir kucuk kase( tahmini 4 yemek kasigi) cikolatali dondurma

gunaydin guzel bir pazar diliyorum herkese:)))

funsui umarim iyisindir anneciginle beraber?
masal kiz kacak nerdesin?

kahvaltim:
8:00:
ac karnina 2 gunkurusu kayisi
8:30:
1 simit
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
biraz peynir
sekersiz kucuk cay

Merhabaaa

Çoook Çooook yorgunum dün çarşılara gittim gezdim gezdim birşeyler almak için değil azcık dışarı çıkıyım diye bide canım acayip boş

boş gezmek istiyordu iyi oldu:1: Ama galiba az daha ölüyodum açlıktan:14: Ayy her tarafta yemek kokuları tatlılar dondurmalar

başka başka şeyler oturup yiyebileceğin kalorisi az birşey yok bari bi topkek yiyim bari dedim anam 450 kalori o ne ya ne koydular ki

içine onun büfeden nasıl kaçtığımı anlamadım zaten topkeki incelerken adam tuhaf tuhaf bakıyodu Allah bilir ne düşünmüştür:60:

Market bulamadığım için de diyet ürünleri bulamadım o yüzden su ile idare etmeye çalıştım ama çoook zor oldu :18::18:

Neyse ki eve geldim 1 tanecik içli köfte yedim 1 kase de lebeni çorbası içtim gözüm döner diye düşünmüştüm dönmedi gerçektende

öğünlerini düzenli yemen ve ara öğünlerini de atlamamak gerekiyor

Bu arada Sizleri de pek özledim

Dünkü Menümü paylaşayım

Sabah= yarım porsiyon Haşlanmış patatesli yumurta + 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün=5 badem+5 fındık+1 elma + 4 diyet bisküvü

Akşam= yarım kase lebeni çorbası + 1 adet içli köfte

İşte böyle canlar:1:

Dün evde misafir vardı yatılıydı yazamadım ya

Günaydınnnnn bu arada :1::16:

oglen:
bir grisini bi parca peynirle gecistirdim.
ogleden sonra:
4 yemek kasigi dondurma yedim

aksam:
patlican salatasi yagsiz (patlican biber kozde sogan domates dere otu maydonoz yoktu)kac kasik bilmiyorum birbucuk tabak yedim
ekmek yok yag yok.

aksama kadar 4 kahve ictim...

funsui masal optum sizi....

gunaydin kizlarrrrr;)))
funsiui geldinmi??? annen nasil??
masal nerdesin kiz ??? gene gezdinmi yoksam disarlari ;)))
ben kalktim kahvalti yamadim bir fican kahve iciyorum ayilmak icin canim bisey istemedi... bugun egzersi yapicam cokça firsat buldukca yazarim burdan ... bir turlu 69 olamiyorum 20 gunde bir kilo verdim tam 70 oldum kac gundur 69 u goremiyous gibi bi kac gramda aldim..:((( onemli degil ama moral bozuyo cok yavas veriyorum...artik:(((

gunaydin kizlarrrrr;)))
funsiui geldinmi??? annen nasil??
masal nerdesin kiz ??? gene gezdinmi yoksam disarlari ;)))
ben kalktim kahvalti yamadim bir fican kahve iciyorum ayilmak icin canim bisey istemedi... bugun egzersi yapicam cokça firsat buldukca yazarim burdan ... bir turlu 69 olamiyorum 20 gunde bir kilo verdim tam 70 oldum kac gundur 69 u goremiyous gibi bi kac gramda aldim..:((( onemli degil ama moral bozuyo cok yavas veriyorum...artik:(((

Yok canım gezmiyom :1: Dişim ağrıyo bugün biraz 20'lik dişlerim sorunlu ağrı yapıyorlar :14: Canım menünü değiştir biraz belki bünyen

alışmıştır ondan çok fazla sorun yapma belki stresten de veremiyorsundur. Bende spor düzenimi kaybettim ben yapamıyom:14::14:

Yok canım gezmiyom :1: Dişim ağrıyo bugün biraz 20'lik dişlerim sorunlu ağrı yapıyorlar :14: Canım menünü değiştir biraz belki bünyen

alışmıştır ondan çok fazla sorun yapma belki stresten de veremiyorsundur. Bende spor düzenimi kaybettim ben yapamıyom:14::14:

evet biraz vucudu sasirtmakl azim...4 aydir diyetteyim. netten baktim durmalar ola biliyo hatta bilmem ne donemine giriyomus vucut.. unuttum simdi:)))) hatta 6 haftaya kadar surede biliyo.. sabretmek birakmamak lazim...biraz egzersize agirlik verincedem... bir tik daha...

tatlim bende aman aman bir egzersiz yapamiyorum...
aklima geldikce yere yatip egzersiz yapiyorum... ama bi gun yapiyorum bir gun yok... ama yok yani kesin artik yapicam.. biraz sonra yemekten sonra diye diye ertelemek yok aklima geldice yapicam... burdan yazarim...

sen ders calistigin icim yapamiyorsundur... o da basli basina bir stresss zaten... sende benim gibi yap aklina geldikce yat 30 mekik cek sonra bi kac hareket ... tekrar don isine... sonra tekrar aklina gelince yap.. belki ise yarar... boylelikle yapmaya baslarsin... benim bebegim oldugu icin bir saat zaman ayiramiyorum bende bu yontemi deniyom...
bu arada gecmis olsun:((( dis kotu ya
:(((( insanda keyif. birakmaz o disler yok muuuui
20 liklerin cektirsen daha iyi olur....

evet biraz vucudu sasirtmakl azim...4 aydir diyetteyim. netten baktim durmalar ola biliyo hatta bilmem ne donemine giriyomus vucut.. unuttum simdi:)))) hatta 6 haftaya kadar surede biliyo.. sabretmek birakmamak lazim...biraz egzersize agirlik verincedem... bir tik daha...

tatlim bende aman aman bir egzersiz yapamiyorum...
aklima geldikce yere yatip egzersiz yapiyorum... ama bi gun yapiyorum bir gun yok... ama yok yani kesin artik yapicam.. biraz sonra yemekten sonra diye diye ertelemek yok aklima geldice yapicam... burdan yazarim...

sen ders calistigin icim yapamiyorsundur... o da basli basina bir stresss zaten... sende benim gibi yap aklina geldikce yat 30 mekik cek sonra bi kac hareket ... tekrar don isine... sonra tekrar aklina gelince yap.. belki ise yarar... boylelikle yapmaya baslarsin... benim bebegim oldugu icin bir saat zaman ayiramiyorum bende bu yontemi deniyom...
bu arada gecmis olsun:((( dis kotu ya
:(((( insanda keyif. birakmaz o disler yok muuuui
20 liklerin cektirsen daha iyi olur....

En iyisi ertelendikçe yapılmıyo yap canım kilo vermesen de sıkılaşırsın daha iyi olur bende metabolizma için sürekli değiştirmek

zorunda kalıyorum canım:44: ben mekik pek çekemiyorum bel fıtığım var da bu genç yaşımda :14: leslie yapıyordum o iyi geliyordu

ama bende bir gün yapıp bir gün yapmayayım bari belki de vücudum yoruluyordur ondan böyle oluyordur birazcık tembelim de tamam

tamam çook tembelim :1:

Dişçiden ödüm patlıyor ya herkeste çekemiyor dişimi sinire mi denk gelmiş ne devlet çekemedi korktu :1: bakalım eğer geçmezse

artık özele gitcem ama inşallah geçer ya bu dişlerim yüzünden ölüp gidcem bi gün:43:

En iyisi ertelendikçe yapılmıyo yap canım kilo vermesen de sıkılaşırsın daha iyi olur bende metabolizma için sürekli değiştirmek

zorunda kalıyorum canım:44: ben mekik pek çekemiyorum bel fıtığım var da bu genç yaşımda :14: leslie yapıyordum o iyi geliyordu

ama bende bir gün yapıp bir gün yapmayayım bari belki de vücudum yoruluyordur ondan böyle oluyordur birazcık tembelim de tamam

tamam çook tembelim :1:

Dişçiden ödüm patlıyor ya herkeste çekemiyor dişimi sinire mi denk gelmiş ne devlet çekemedi korktu :1: bakalım eğer geçmezse

artık özele gitcem ama inşallah geçer ya bu dişlerim yüzünden ölüp gidcem bi gün:43:

aman Allah korusunn... kiiss o nebicim laff:((
himmm zormus senin isin o zaman gecmis olsunnn... bende korkarim disten ama agridan iyidir...
tembel seni kikiki:)) gerci bende pek usengecim bu aralar:)))
aman beline dikkat et zorlama ....o zaman

bu arada bende mekik cekemiyorum. sezeryanliyim.. 10 ay gecmesine ragmen hafir bir gerginlik hisediyom orda icim tuhaf oluyo psikolojik herhalde yapamiyom... esim az az basla diyo alismadigi icindir diyo..bende sadece bacak hareketi yapiyom

Ayy canım eşini dinle sen çok doğru demiş sağlıktan önemlisi yok bebişin olduğu için evin içinde yürümeye çalış canım hem hareket etmiş olursun hemde çok zararı olmaz

Back
X