- Konu Sahibi imporatogrly
-
günaydın kızlaaaarrrr:79:
ay canım aynı sorunları yaşıyoruz...
aşşağıdaki komşumu bende kahvaltıya çağırdım bugün alya 2 saat güzel güzel oynadı onun kızlarıyla çok mutlu oldum yavrum adına ay çok sıkılıyo ya şimdi onlar gitti ama akşam da yemeğe çağırdımmm
yine oynalar miniş yavrummm kıyamam ben işimizi yoluna koyalımda hemen allahımın da izniyle kardeş yapıcam... sana da öneririmm canım ah yakın olsaydında bizim minikler ne güzel oynardı tam kafa dengimsin...walla...:52:
evt cnm sorunlarimiz ayni.iyi yapmissin canm guzel kiznda arkadsiyla oynayinca mutlu olmusdur.canim biz kardes daha dusnmuyoruz cunku bizmki cok yaramaz hemde daha 6 aylik.bir kizda ben istiyorum ama allahadan hayirlisi ins.kizinn ismi cookkk guzel.
biz burdan sonra sanirim tekrar ankarya doncez gorusuruz belki.
aaa ne güzel inşallah canım beklerim görüşürüz inşallah...doğru canım oğluşun daha çok küçük ilerde düşünürsün birazdaha büyüsün...inşallah hayırlıysa kızında olur canım ....
insaallh cnim gorusuruz.valla 6 ay kaldim orda pek sevmedim insanlari bana biraz soguk geldi tabi hepsi degil ama.sadece bir kisiyle tanisdm oda dogumdan sonra hasanede ayni odada kaldik iyi bi kiz gorusuyoruz hala.
benim bebeis cooookkk yaramaz nolcak bilmiyorum iilkinci cocuk korkulu ruyam diyebilirim/.bende cocuk dogurmadan once en az 3 tane yapcam diyodum ama yoooooook
cook yuksekten ucmusum cocuk bakmak cok zormus.anne olmak cok zormus annemin degerini okadar iyi anladimki anlatamam.
yaramazda olsa insan evladini nasil seviyo ya hic kiyamiyo bazen diyorumki baskasinin cocugu benim oglum gibi yaramaz olsa para verseler bakmam
tabi anneler evlatlarna kosulsuz sartsiz bakiyo gozunden sakiniyo anne olmk cok muthis birsey Allah herkeze nasip eder insallh.
ama tabi cok ama cok seviyorum oglumu Allah hepimizin bebislerine saglik sihhat versin insallah.
senninde canım cümlemizin inşaşh tüm müslüman alemin mübarek olsun kandili inşalllah...mübarek mevlid kandilimiz kutlu olsun kızlarr...
:79::79::79:
slm kızlar bende geldim yeniyim
ben 23 yaşındayım oğluşumda 16 aylık
amiiiiiiin cümlemizinkiniinşallah canım cümlemizin... canım bende senin gibi ankarayı sevmeiyodum ama ailen nerde olursa orda olmak istiyosun ... yine sıkılınca bunalınca gideceğin bi yer oluyo ama tabi nerde ise işin orda olucaz mecburen...
canım oğluşun bi biyüsün bi rahatla bakalım o zaman düşünürsün yeniden bebeişler belki...şimdi senide anlamaya çalışıyorum ben ... kızım çünki yaramaz değil huysuz değilbeni zorlayan bi çocuk değil o yüzden inş. allahında izniyle 4 tane verirse istiyorum hayırlısıylan... bakalım fikrim değişirmi zaman gösterir..
senninde canım cümlemizin inşaşh tüm müslüman alemin mübarek olsun kandili inşalllah...
hoşgeldin canım....
allah bağişlasın yavrunu nerden sin bakalım... anlat...
amiiiiiiin cümlemizinkini
eşimin işi dolayısıyla vanın ilçesişndeyim bu yıl bitiyo kısmetse
sennde kandilin muberak olsun canim biraz gec oldu ama oglumdan anca firsat bulup girebildim.mübarek mevlid kandilimiz kutlu olsun kızlarr...
:79::79::79:
masallh canim oh neguzel buyutup rahatlamsiindir.slm kızlar bende geldim yeniyim
ben 23 yaşındayım oğluşumda 16 aylık
inşallah canım cümlemizin... canım bende senin gibi ankarayı sevmeiyodum ama ailen nerde olursa orda olmak istiyosun ... yine sıkılınca bunalınca gideceğin bi yer oluyo ama tabi nerde ise işin orda olucaz mecburen...
canım oğluşun bi biyüsün bi rahatla bakalım o zaman düşünürsün yeniden bebeişler belki...şimdi senide anlamaya çalışıyorum ben ... kızım çünki yaramaz değil huysuz değilbeni zorlayan bi çocuk değil o yüzden inş. allahında izniyle 4 tane verirse istiyorum hayırlısıylan... bakalım fikrim değişirmi zaman gösterir..
senninde canım cümlemizin inşaşh tüm müslüman alemin mübarek olsun kandili inşalllah...
benim ailem ankardaa degilki oyusden de hic istemiyorum ama dedigin gibi is nerde olursa ordayiz artik napalim.tekrar cocuk konusunda cok karasizim bilmiyorum cocuk cok yipratiyo.tek basina olmanin zorluguda var tabi ama herseyin hayirlisi.
hoşgeldin canım....
allah bağişlasın yavrunu nerden sin bakalım... anlat...
huuuu
nerdesiniz kızlarrrrrr...:97::96::96:
nerde olabiliriz canım kuzularının yanında heralde herkes
meraba bende gülsenem 20 yasındayım 1.5 yasında öykü isminde kızım var bende aranıza katılmak istorum samsunda yasıyorum. Benim kızım çok yaramaz hiç kucağımdan inmiyor ve hala emiyor ben evde yokken kimseye rahatsızlık vermiyormuş ama ben yanındayken sürekli beni yoruyor hiç yanımdan ayrılmıyor sizin bebeklerinizde böylemiydi acaba bazen çok yoruluyorum açıkcasııı...
meraba bende gülsenem 20 yasındayım 1.5 yasında öykü isminde kızım var bende aranıza katılmak istorum samsunda yasıyorum. Benim kızım çok yaramaz hiç kucağımdan inmiyor ve hala emiyor ben evde yokken kimseye rahatsızlık vermiyormuş ama ben yanındayken sürekli beni yoruyor hiç yanımdan ayrılmıyor sizin bebeklerinizde böylemiydi acaba bazen çok yoruluyorum açıkcasııı...
hoşbulduk evet aynı zmanlarda doğmuşlar hepside şu anda bile mızmızlanıyor valla çıldırmak üzereyimm
bende varım topici gördüm hemen daldım içeri valla
bende varım topici gördüm hemen daldım içeri valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?