20 - 30 ARALIK EMBRİYO TRANSFER OLACAKLAR HAYDİ TOPLAŞALIM🤩💕❤️

Merhaba hayırlısı olsun inşallah..letu dediğiniz ne bende estrofeme başladım dört gündür kullanıyorum

Merhaba hayırlısı olsun inşallah..letu dediğiniz ne bende estrofeme başladım dört gündür kullanıyorum
Yumurta büyütüp östrojen arttırıyor rahmin transfer için doğal döngüye en yakın şekilde hazırlanması için başlangıç diyebiliriz. sanırım kontrol de rahım kalınlığı hazırsa progestan iğne ve fitilleri başlayacagız embriyo 5. Gün embriyo su olduğu için de iğne lerin 5. Gününde transfer planlanacak herşey yolunda giderse

Çok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
İnşallah, ilk transfer taze olmuştu benim 3. Gün embriyosuydu ama negatif oldu başka da embriyo yoktu zaten ıkı ay ara verip tekrar öpü oldum 5 tane 5. Gün embriyosu oldu çok şükür yine 2 ay dinledik ve bu adette transfer hazırlığına başladık

Merhaba can kızlar..
20 Aralık'ta transfer öncesi randevum var transfer günüm daha belli değil.. Çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyle.. Sizde durumlar nasıl haydi beraber geçirelim bu süreci
Allah kolaylık versin peki adet bekledinizmi rahim dinlendirmek için ben 2.reglmi bekliyorum 4 gün gecikti

Peki adetiniz nasildi gecikme oldumu

30 Ekim'de transfer oldum negatif oldu.. ikinci adetimi görüyorum canım .. senin İlk transfer mi
Evet ilk transferim olacak ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi doktor dedi rahim dinlendirme yapalim ilki erken oldu simdi bekliyorum gelmedi sabırsızlanıyorrum allah sizinde herkesin de emeğini bosa çıkarmasın

Evet ilk transferim olacak ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi doktor dedi rahim dinlendirme yapalim ilki erken oldu simdi bekliyorum gelmedi sabırsızlanıyorrum allah sizinde herkesin de emeğini bosa çıkarmasın
Amin amin inşallah canım rabbim sanada kolaylık versin ilk transfer çok heyecanlı oluyo bu bekleyiş bile güzel

Merhaba bende estrofem başladım günde 3 tane olucak şekilde 18 Aralık kontrol ne zaman transfer olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…