yokk be canımm bildiğin kasığa giren sancılarr boş boş öğürmelerr idrara sık çıkmaa klasik gebelik belirtileri yaşıorumm sonra test yapıorm silik çizgi çıkıoo ama kanda çıkmıoo
Ben uyumaya gidiyorum arkadaşlar malum yarın iş artık akşama görüşürüz sonuçlarınızı merak ediyorum bu hafta bir çok şey belli olacak inşallah hepimiz çook mutlu oluruz eğer olmazsakda asla üzülmek yok çünkü daha önümüzde çook aylar var bu güne kadar çok istediğim herşey oldu inşallah bu hepimiz için böyle olur. İyi gecelerr.
regl günüm de aslında kana bakarlarda her ihtimale karşı öle de sen
ne güzel şeyler yazmışsın canım
haklısın üzülmek yok
ama ben bu ay biçoğumuzun çoookkkk mutlu olacagını düşünüyorum
hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun
ben de uyuyorum
hepinize ii gecelerrrr
çok ilginçmişşş :26:
silik çizgi kesin hamişlik sanıodum
ne zamanlar görüosun silik çizgiyi
kaç gün öncesinden
bebiş için herşey mübahtır
bi ay adetim 45 gün geçti ki çok düzenlidir adetimm 3 test yaptım 2 sinde silik çıktı kan testi yaptrdım bişey yokk doktora gittim tabi inanamıorum ultrosanla baktrıcam sonuç yine hüsran oldu doktor biz o testlere çok da güvenmiorz dedi yolladı benii
arkadaşlığınız için teşekkürlerr hoşçakal canımmTeşekkür ederim canım siz hepiniz çok içtensiniz bende içimden geçenleri aynen yazıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hoşçakalın :)
ay kıyamam ben sana yaaa
çok sinir bozucu cidden
hem de koskoca 15 gün
neler hissettin kimbilir
canım benim gerçekten çok zor
Allah bu üzüntülerini boşa çıkarmayacak emin ol
öyle güzel sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olucak ki
yaşadığın bu stresli dönem aklına bile gelmeyecek
bencede hamişsin :))))
inşallah kan da da görür rahatlarsın :)))
bende de daha 10 ile 15 gün arası var bat a ama 3 4 gündür inanılmaz bir halsizlk var... havalardan herhalde ama belki de... kim bilir inşallah diyelim..
inşallahh bebiş vardırrbenim bi arkadaşımın testinde de çıktı böle bi çizgi ama ortadaydıı o yüzdnn heveslenmek istemiorum yaa çnkü sonrası çok hüsran oluyo canımm yaa
canım 3. çizgi çıkması imkansız normal şartlardaa...
senin testin bozukmuş büyük ihtimalle..
bir kaç gün sonra yenile cnmm...
batım geçsin yenilicem cnm inşalahh herkes için hayırlısı olsunn senin içinde inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?