20-30 haziran batı bekleyenler

yokk be canımm bildiğin kasığa giren sancılarr boş boş öğürmelerr idrara sık çıkmaa klasik gebelik belirtileri yaşıorumm sonra test yapıorm silik çizgi çıkıoo ama kanda çıkmıoo

çok ilginçmişşş :26:
silik çizgi kesin hamişlik sanıodum
ne zamanlar görüosun silik çizgiyi
kaç gün öncesinden

iyi gecelerrr cnmm

Teşekkür ederim canım siz hepiniz çok içtensiniz bende içimden geçenleri aynen yazıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hoşçakalın :)

çok ilginçmişşş :26:
silik çizgi kesin hamişlik sanıodum
ne zamanlar görüosun silik çizgiyi
kaç gün öncesinden

bi ay adetim 45 gün geçti ki çok düzenlidir adetimm 3 test yaptım 2 sinde silik çıktı kan testi yaptrdım bişey yokk doktora gittim tabi inanamıorum ultrosanla baktrıcam sonuç yine hüsran oldu doktor biz o testlere çok da güvenmiorz dedi yolladı benii

ay kıyamam ben sana yaaa
çok sinir bozucu cidden
hem de koskoca 15 gün
neler hissettin kimbilir
canım benim gerçekten çok zor
Allah bu üzüntülerini boşa çıkarmayacak emin ol
öyle güzel sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olucak ki
yaşadığın bu stresli dönem aklına bile gelmeyecek

hiçç sorma yaa gerçekten allahım kimseye yaşatmasın böle doktorlarla da karşılaştrmsınn şuan daha iyyimm burdaki paylaşımlar gerçkten güzell hele bide beni anladığınızı hissetmk tarif edilemez mutlulukk çok teşkkür ederimm

yarın gece görüşmek dileiğiyle hepinize iyii gecelerrr :90::90::79::79:

idrar testimin resmini gören hamişsin diyor ama benim içimden de nedense negatifi görecem gibi geliyorr...
hayırlısıyla yarını bekliyorum bakalımm..
güzel sonuclar verebilirim inş size kızlarrr...

QUOTE=edammm;19771608]

Canım bence hamilesin hayırlı uğurlu olsun Allah sana nur topu gibi bir bebiş nasip etsin.[/QUOTE]

inş canım inşş
yarın güzel sonuc alırsam buna inanıcam inş...

güzel dileklerin içinde tşk ederimm...
hepimize nasip olsun inş

inşallahh bebiş vardırr benim bi arkadaşımın testinde de çıktı böle bi çizgi ama ortadaydıı o yüzdnn heveslenmek istemiorum yaa çnkü sonrası çok hüsran oluyo canımm yaa

canım 3. çizgi çıkması imkansız normal şartlardaa...
senin testin bozukmuş büyük ihtimalle..
bir kaç gün sonra yenile cnmm...

canım 3. çizgi çıkması imkansız normal şartlardaa...
senin testin bozukmuş büyük ihtimalle..
bir kaç gün sonra yenile cnmm...

batım geçsin yenilicem cnm inşalahh herkes için hayırlısı olsunn senin içinde inşalahh

günaydın kızlar nasılsınz varmı güzel haberler ben hala ergli olmadım ama agrım sancım bu ay benden ümit yok hayırlısı artık
edammmmm sen ve bi arkadaş daha var saırım inşallah kızlar siz hamiş kalında ben sevinirim canlarım allaha emanet olunnn güzel arkadaşlarıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…