günaydın kızlar nasılsınz varmı güzel haberler ben hala ergli olmadım ama agrım sancım bu ay benden ümit yok hayırlısı artık
edammmmm sen ve bi arkadaş daha var saırım inşallah kızlar siz hamiş kalında ben sevinirim canlarım allaha emanet olunnn güzel arkadaşlarıımmmm
günaydın kızlarr nasılsınız benim agzımdaki o tuhaf tat hala devam ediyo..birde göğüslerim şişti regli ye son 4-5 gün kaldı...sabırsızlanıyorum yaaa:118:[/QUOT
aynıları bendede mevcut yaklaşık 1 haftadır göğsüm ağrıo dolgunlaştı bide yediğim herşeyde bi değişik tat gelio benim olduğun yerin suyu çok güzeldir ama onu bile içemiyorum çaya bayılırım onuda azalttım nebiliim değişik haller inş psikolojik ddeildir
kızım ne meraksızsın aaa
ben olsam çatlardım
bin kere de test yapardım
sen yumurta takibi yaptırdın demi??
edamm ve o bir arkadaş hamiş olursa bizde çok sevincez ama keşke hepimize genelleseydin be arkadaşımbizlere sevinmicenmi
kıııızlaaaaaaaarrrrr, toplaşın çabukkkkk
içimden bişiler beni dürttü, hiç aklımda yokken, sanki hipnoz olmuşum gibi gittim test yaptım
hemen çıktı 2. çizgi. hem de silik milik diil, bildiğiniz koyu bişi çıktı :)
hemen gittim kan testi yaptırmaya , 3buçuktan sonra alıcam sonucu
ayy çok heyecanlıyım, hamişim ben yaaa
darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhh
ne diyosun sen oy oy maşallah. adetin 1 gün gecikti demi normalde çok sevindim merakla 3 buçuğu beklıyorum tatlımya...
içimden bişiler beni dürttü, hiç aklımda yokken, sanki hipnoz olmuşum gibi gittim test yaptım
ben de bekliyorum heyecanla :18: evet normalde dün olmayı bekliyodum, yarın da test yaparım diodum ama. bişi oldu kendimi elimde testle buldumkan tahlilinin de sonucunu aliym hayırlısıyla, iyice rahatlıcam
hadi bakalım kızlar gelin peşimden, ayağımı iyice sürtüyorum haberiniz ola
gözün aydın arkadaşım.... ne güzel bi haber.... beni de o şey dürttü ama tek çizgi çıktı.. gerçe daha çok var amaaaa.. senin ne kadar kalmıştı bat a.. bide belirtilerin nelerdi... inşallah tahlilde yüksek çıkar :)))
önemli diil cnm sorabilirsin :)tekrar kutlarım canım... ne zamandır istiyordun ?? bende meraklı kişilik olrak nasıl sorguya çekiyorum....
frd tebrik ederim arkadasım ay cokk sevindim wallahii... darısı basımıza inşallahh ama bu ay burada bir sürü bebek haberi alacagız diye içime doguyooo:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?