20-30 haziran batı bekleyenler

edamm ve o bir arkadaş hamiş olursa bizde çok sevincez ama keşke hepimize genelleseydin be arkadaşım bizlere sevinmicenmi

günaydın kızlarr nasılsınız benim agzımdaki o tuhaf tat hala devam ediyo..birde göğüslerim şişti regli ye son 4-5 gün kaldı...sabırsızlanıyorum yaaa:118:

kızım ne meraksızsın aaa
ben olsam çatlardım
bin kere de test yapardım
sen yumurta takibi yaptırdın demi??

meraksız olurmuyum cnm hiç, çatlıyorum ama sabretmeye çalışıyorum. çünkü geçen ay aynısını yaşadım

yok yaptırmadım ben yumurta takibi? Allaha emanet yaptık bişiler, inşallah tutmuştur

edamm ve o bir arkadaş hamiş olursa bizde çok sevincez ama keşke hepimize genelleseydin be arkadaşım bizlere sevinmicenmi

o " bi arkadaş " benimmm hala regl olmadım, ve hala test yapmadım, bekliyorum bakalım. eğer bugün de olmazsam yarın sabah yaparım heralde test:18:

inşallah hepimiz alırız istediğimiz sonuçları, hep birlikte halay çekeriz burda

Son düzenleme:
günaydın arkadalar... bat a 7 ila 13 gün arası zamanım var... son 2sini 36. günde olduğunu ve bu ay da böle olursa.. daha 13 gün var bata.. ama bugün itibaren kasık ağrım başladı... yani halsizlik ve uyku hali artı kasık ağrısı... heyecanla göğüs ağrısı bekleniyor... her uyandığımda göğüsümü sıkıp kontrol etmelere başladım :)))))))

sanırım bugün test yaptıracak 2 arkadaş var.. inşallah olumlu haberlerini alırız...

Günaydın arkadaşlarr,ben dayanamıdım test yaptım bu sabah,batım Cuma günü,erken davrandım biliyorum,belki silik milik bişeyler görürüm diye umut ediyordum,ama kocaman bir tek çizgi çıktı...

kıııızlaaaaaaaarrrrr, toplaşın çabukkkkk

içimden bişiler beni dürttü, hiç aklımda yokken, sanki hipnoz olmuşum gibi gittim test yaptım

hemen çıktı 2. çizgi. hem de silik milik diil, bildiğiniz koyu bişi çıktı :)

hemen gittim kan testi yaptırmaya , 3buçuktan sonra alıcam sonucu

ayy çok heyecanlıyım, hamişim ben yaaa
darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhh

ne diyosun sen oy oy maşallah. adetin 1 gün gecikti demi normalde çok sevindim merakla 3 buçuğu beklıyorum tatlımya...

ne diyosun sen oy oy maşallah. adetin 1 gün gecikti demi normalde çok sevindim merakla 3 buçuğu beklıyorum tatlımya...

ben de bekliyorum heyecanla :18: evet normalde dün olmayı bekliyodum, yarın da test yaparım diodum ama. bişi oldu kendimi elimde testle buldum kan tahlilinin de sonucunu aliym hayırlısıyla, iyice rahatlıcam
hadi bakalım kızlar gelin peşimden, ayağımı iyice sürtüyorum haberiniz ola

gözün aydın arkadaşım.... ne güzel bi haber.... beni de o şey dürttü ama tek çizgi çıktı.. gerçe daha çok var amaaaa.. senin ne kadar kalmıştı bat a.. bide belirtilerin nelerdi... inşallah tahlilde yüksek çıkar :)))

iyce sürt hemde 1 haftay peşindeyim Allah izin verirse inş

ayyy hadi inşallah hayırlı haberler verisin bize canımmerakla bekliyoruzz:18:

benim bat dündü cnm. yani geciktikten 1 gün sonra yaptım test. tavsiyem acele etmeyin sizlerde. önce bi regl gününüz geçsin öyle yapın test, hayal kırıklığı olmasın.
belirtilerim nelerdi, düşiniym biraz :44:

sık idrara çıkma ve gaz en başta geliyo
alt karında batma olmuştu.
bi kaç gündür sol böbreğime böle 10-15 sn lik ağrılar girdiyodu. (bilmem alakası var mı)
hiç öğle uykusu alışkanlığım olmamasına rağmen 2-3 gündür her öğlen uyku çöküyodu(bu sıcaktan da olabilir)
ayağa kalktığımda bikaç kez gözüm karardı, bi kaç kez de ayakta sendeler gibi oldun(bunlar da sıcaktan olabilir)

şimdilik bunlar geldi aklıma

tekrar kutlarım canım... ne zamandır istiyordun ?? bende meraklı kişilik olrak nasıl sorguya çekiyorum....

tekrar kutlarım canım... ne zamandır istiyordun ?? bende meraklı kişilik olrak nasıl sorguya çekiyorum....
önemli diil cnm sorabilirsin :)
3 aydır korunmuyodum cnm, ama bilinçli olarak ilk deneme diyebilirim aslında. diğer ikisinde yumurtlama gününü filan pek hesaba katmamıştık...

frd tebrik ederim arkadasım ay cokk sevindim wallahii... darısı basımıza inşallahh ama bu ay burada bir sürü bebek haberi alacagız diye içime doguyooo:92:

kızlar merhaba haftasonu kaynatmışsınız.
haftasonu anemlerin yazlığındaydım pazar günü sabah bi agrı bi baş dönmesi mide bulantısı sormayın
ahaa dedim bunlar belirtiler başlıyor heralde dedim.
sonra eşimdede aynı sorunlar çıktı hevesinde kursağımda kaldı anladık ki zehirlendik çünki ikimizde köy çeşmesinden soğuk su içmiştik
korkumdan ilaçta alamadm hala midem kötü. geçer yakında.

güzel haberler alırız inşallah FRD bekliyoruz

kızlar merhaba haftasonu kaynatmışsınız.
haftasonu anemlerin yazlığındaydım pazar günü sabah bi agrı bi baş dönmesi mide bulantısı sormayın
ahaa dedim bunlar belirtiler başlıyor heralde dedim.
sonra eşimdede aynı sorunlar çıktı hevesinde kursağımda kaldı anladık ki zehirlendik çünki ikimizde köy çeşmesinden soğuk su içmiştik
korkumdan ilaçta alamadm hala midem kötü. geçer yakında.

güzel haberler alırız inşallah FRD bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…