frd kan test raporunu aldınmı kac cıktı degerin ..
kıııızlaaaaaaaarrrrr, toplaşın çabukkkkk
içimden bişiler beni dürttü, hiç aklımda yokken, sanki hipnoz olmuşum gibi gittim test yaptım
hemen çıktı 2. çizgi. hem de silik milik diil, bildiğiniz koyu bişi çıktı :)
hemen gittim kan testi yaptırmaya , 3buçuktan sonra alıcam sonucu
ayy çok heyecanlıyım, hamişim ben yaaa
darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhh
bendee merak içinde bekliyorum ..seni hayal edemiyorum şuan..
onu bekliyorum cnm. 3buçuktan sonra dediler. daha erken çıkarsa arayıp haber veririm dedi laborant saolsun :)
hopaaa hoppaaaa yandan yandan allah alllaaaahhhhhhhhh
bu eda ve ferda hamişmiş aman allahımmmmm kız ayagınızı iyice sürüyün de bizde gelek arkanızdan
yeminle eda ve seni merak ettim de girmşitim
ay yoksam bendemihamileyim ya ama ben bekliyim bakayım ya 2 3 gün
şimdi testte çıkmaz çok üzüzlürüm yoksa
nese canlarım gözünüz aydınnnnnn tebriklerrrrrrr
frd canım hayırlı olsun inşş kan da iyi sonuç çıkarrr...çok sevindimm darısı bizlerin başına inş...neler hissediyorsunn?bizim için dua et olur muu...
saol cnm, darısı hepinizin , tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda inşallahhhh
şu an sadece kan sonucunu merak ediyorum :18: eşime de haber vermedim daha , telefonda söylemek istemedim. onun ilk tepkisini çok merak ediorumyani meraklı bişi oldum çıktım işte :)
işin en güzel kısmı burası benceeeeeee....... düşündükçe başıma gelirse en çok eşime söyleme ve tepki şekli beni çok heyecanlandırıyo.... tepkisini de paylaş bizimle :))))))))) ay çok mu meraklı melahat oldum ne??? akşam üzeri ancak bakabilicem topiğe... inşanla tahlilinde güzel çıkar..... ben bile heyecanlandım şimdi senin adına..... allahım nolur bana da burdaki herkese de yaşat bunu..... hadi şimdi hep birlikte kocaman bi AMMMİİİNNNN diyel,m
AMİNN cnm... heyecandan pek tepki vericeni de tahmin etmiyorum, o da salakça sırıtıcak muhtemelen
işin en güzel kısmı burası benceeeeeee....... Düşündükçe başıma gelirse en çok eşime söyleme ve tepki şekli beni çok heyecanlandırıyo.... Tepkisini de paylaş bizimle :))))))))) ay çok mu meraklı melahat oldum ne??? Akşam üzeri ancak bakabilicem topiğe... Inşanla tahlilinde güzel çıkar..... Ben bile heyecanlandım şimdi senin adına..... Allahım nolur bana da burdaki herkese de yaşat bunu..... Hadi şimdi hep birlikte kocaman bi ammmiiinnnn diyel,m
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahımmmmmmmm şu mubarekkkkkkkkkkk günlerde dualarımzı kabullll et yarabbiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
bizlerede nasipppppp ettttttt
saol cnm darısı başınıza. Ama batına varsa daha, bekle bikaç gün. Acele etme
Eda da kan testi yaptırmaya gitmiş sanırım, öyle okudum gibi. Heyecandan ne okuduğumu da unuttum
Günaydın arkadaşlarr,ben dayanamıdım test yaptım bu sabah,batım Cuma günü,erken davrandım biliyorum,belki silik milik bişeyler görürüm diye umut ediyordum,ama kocaman bir tek çizgi çıktı...
kıııızlaaaaaaaarrrrr, toplaşın çabukkkkk
içimden bişiler beni dürttü, hiç aklımda yokken, sanki hipnoz olmuşum gibi gittim test yaptım
hemen çıktı 2. çizgi. hem de silik milik diil, bildiğiniz koyu bişi çıktı :)
hemen gittim kan testi yaptırmaya , 3buçuktan sonra alıcam sonucu
ayy çok heyecanlıyım, hamişim ben yaaa
darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhh
bende bekliyorum kızlar
ama ben sanırım bosuna bekliyorum ben adetten 10 gün öncesinde kan tasti yaptırmak zorunda kaldım sonuç negatifti.
adet günüme kadar pozitif olmas heralde die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?