bende bekliyorum kızlar
ama ben sanırım bosuna bekliyorum ben adetten 10 gün öncesinde kan tasti yaptırmak zorunda kaldım sonuç negatifti.
adet günüme kadar pozitif olmas heralde die düşünüyorum
cnm hayırlısı olsun ama bildiğim kadarıyla adetten 10 gün öncesi kanda çıkması için de biraz erken. ne fazla ümitsizliğe kapıl, ne de fazla umutlan.
sadece hayırlısı neyse o olsun cnm
ferdaaaaaaaaa
kızım nasıl söyliceksin eşine
süpriz falan yap
değişik şeyler düşün
seneye 2. dönem yırttın okuldan hadi yine iyisin
şimdi anlat bakalım
kaçıncı günler ilşkiye girdiniz
belirli yöntem taktik falan denediniz mi
nasıl söylicem bilmiyorum, beynim durdu düşünemiyorum hiç bişi
evet inşallah yırttım 2. dönem
adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdik. tabi özellikle 10,12,14,16. günler önemli. boş geçmedim yani
yöntem taktik filan yok da, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım, popomun altına yastık koyup. ama öle uzun uzun beklemedim. 5 dk filan durmuşumdur yani. ama ayağa kalkmadım yattım öle
nasıl söylicem bilmiyorum, beynim durdu düşünemiyorum hiç bişi
evet inşallah yırttım 2. dönem
adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdik. tabi özellikle 10,12,14,16. günler önemli. boş geçmedim yani
yöntem taktik filan yok da, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım, popomun altına yastık koyup. ama öle uzun uzun beklemedim. 5 dk filan durmuşumdur yani. ama ayağa kalkmadım yattım öle
3ten sonra öğrenicez dimi sonucu canım?
hadi az kaldı sonucu cok merak ediyorum canımmmm...
bebişşşşşşş gelldinmi sen anneneeeee?
diğer ay ben de daha artırayım bu işi
ben bu ay 12 14 ve 16 da çalışma yaptım
demek ki daha fazla yapmak gerekiomuş
canım ben çıkıorum
test sonucunu mutlaka yaz buraya
çok çok sevindim
Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet cnm sonuç çıkınca hemen ararım dedi laborant kadın :) beni öyle heyecanlı görünce, telefonumu aldı ararım ben dedi. unutmaz inşallah
bebişim gel anneneee
olumsuz düşünme belki vardır cnm bebişin, testi erken yapmışsın sen :)
tmm cnm sonucu yazıcam buraya
Amin darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhh
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
ayyyyyyyy canım hayırlı olsun yaaaa.. valla çok sevindim
allah sağlıklı kolay bi gebelik ve sağlıklı tombiş bi bebiş nasip etsin..
tebrikk ederimm canımmm yaaa çok sevindimmmm allah bizede nasip etsin inş...senin duaların kabul olur şimdi dua et bizim içinnn...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
belkii ikizdirrr haa ne dersinnn?:)))))
yoksa ikiz mi
çoooooooooooookkkkkkkkkk sevindim yaaaa
nasıl haber vericeksin eşine
onun planını yap
sen yarın dr a görünsen
kese de görülür belki
1500 de görünüomuş galiba kese
bişi dicem
şu an kulaklarım uğulduyo
sabah yaptığım test çöpteydi
gidip baktım 2. silik çizgi var
hemen bir test daha yaptım yalnız aşırı su içmiştim idrarım cidden bembeyazdı ve bişey çıkmadı
sizce umutlanmalımıyım
yoksa saatler geçmiş testin üzerinden o 2. çizgiye güvenmemelimiyim
bir de daha önce de test çok yaptım ve çok bekledi baktım ama hiç silik bile olsa 2. çizgi görmemiştim
nasıl söyliceem konusunda hala bi planım yok, şimdi de kan testinin şokundayım
bakalım en yakın zamanda giderim artık doktora, kese görünür mü bilmem ama
benim yaptığım testin prospektüsünde 5 dk sonraki sonucu dikkate almayın yazıyodu cnm. testten teste değişir tabi ama şimdilik fazla ümitlenme derim. hem daha var senin batına sabret biraz daha
frd canımmm bişey soracammmm sanaa adetlerin kaç günde bir oluyordun bide son 3 satını biliyormuusn acabaa fazlamı oldum acaba:)sormamım sebebi benim bir 30 günde bir 28 günde bir olmuşum ortalama 29 gün diyor internettede ondan sordum bide belirtiler ne şuan da son sat ne zaman senin sağol canım şimdiden.eşini arayıp söledin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?