20-30 haziran batı bekleyenler

corkhead kan testi yaptırmayı düşünüodun yaptırdın mı?

benim kafa gelip gidiyorr vallaaa ...ama yok ben adet zamanına kadar bekleyecem sanırımm hafta sonuna denk geliyor belki geçte olabilir diye çünkü 2 ay önce benim adet 30 gün sonra olmuş şimdide öle olursa çıkmaz üzülürüm.bak benim satlar son 3 ay 1 nisan 1 mayıs 28 mayıs ortalama 29 gün oluyor.hamileysek dediğin gibi 2 . dönem okul olmazz yaklaşık 6 7 ay çocuğumuzun yanında oluruzz süper olurr yaa.ama ben sanki hamile değilim gibi geldi bana :)bişey soracam benim kaynana adetinize bir hafta 10 gün kala ilişkiyi bırakın demişti bende 15 de bıraktım acaba bırakmamalımıydımm şimdi kafamı kurcalamaya başladı.

çok sabırsızım yaaa
ne bileim umutlandım bi anda..
öle ya da böyle o 2. çizgiyi görmek çok güzel bir duygu
gerçeğini düşünemiorum
yarın yine test yapıcam

inşallah o ikinci çizgiyi silik diil, bööle koyu koyu görürsün cnm enn kısa zamanda:)

canım peki hiç belirtin yokmuydu??

aynı benim gibi olmuş canım şimdi baktımda teşekkür ederim canımmm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

nie 1 hafta 10 gün kala bırakılcakmış ki ? hiç duymadım ben öle bişi. hem bende bırakmamak gerekir. belki geç yumurtlama oluyo, ozaman ihtimal azalmaz mı? bence en garantisi gün aşırı

niye öyle dedi ki?
biz bırakmadık valla
ama bebiş olsun diye diil
beklemek en mantıklısı
zaten acele etsek hcg düşük çıkıcak
tekrar tekrar çağırıcaklar
o da hamişlik varsa...
off bi an önce haftaya geçmek istiyorum

nie 1 hafta 10 gün kala bırakılcakmış ki ? hiç duymadım ben öle bişi. hem bende bırakmamak gerekir. belki geç yumurtlama oluyo, ozaman ihtimal azalmaz mı? bence en garantisi gün aşırı

ne bileyim çocuk olsada tutmaz falan dedi ben 5 gündür yapmıyorum korkuyorum bide hamileysem bişey olur diyee .ama senin geç yumurtlama olmamış değerlerine göree baya yüksek demekki 3 4 gün önce kan testi yaptırsaymışsın çıkarmış.

evet benim geç döllenme olmamış :) ama ihtimal olarak bence bırakmamak gerek ilişkiyi. en doğrusunu doktorlar bilir tabi ama doktorlardan da öyle bişi duymadım ben. gebeliğin belli dönemlerinde riskli olabiliyomuş ilişki evet duymuştum ama bu kadar erkenini duymamıştım

cnm cok tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin cnm benim bu aralar bi iş yapma dikkat et kendine :92: don sütyen sallamanın vaktidir

cnm cok tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin cnm benim bu aralar bi iş yapma dikkat et kendine :92: don sütyen sallamanın vaktidir

saol cnm, darısı başına :)
valla sabahtan beri hiiç bi iş yapmadım, oturuyorum internet başında tembel tembel

çoookkk sevindim allah sağlıklı sorunsuz bir yada çoookk bebişler versin isteyen herkese darısı bizim başımıza.

saol cnm, darısı başına :)
valla sabahtan beri hiiç bi iş yapmadım, oturuyorum internet başında tembel tembel

ayy inşallahh cnm benim...inşallah benimde ve buradaki kızlarında olurda aynı anda paylasarak yasarız hamileligimizide
benim agzımdaki demirimsi tuzlu bi tat hala devam ediyo ne yesem yine yeniliyo kendini midem bulandı artık yaa
:84:ne bu anlamadım ilk kez böyle bir sey oluyo hayatımdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…