corkhead kan testi yaptırmayı düşünüodun yaptırdın mı?
çok sabırsızım yaaa
ne bileim umutlandım bi anda..
öle ya da böyle o 2. çizgiyi görmek çok güzel bir duygu
gerçeğini düşünemiorum
yarın yine test yapıcam
cnm adetlerim normalde hiç aksatmadan 28 günde bir olurdu. ama son bikaç aydır erken olduğum da olmuştu geç olduğum da. ama ortalama yine 28-29 gündü. son adetim 21 mayıstı cnm, internetteki hesaplayıcılarla hesaplayınca bu ay 19 haziranda olmam gerekiyodu, olmadım ama
son adetlerim şöyleydi
21 mayıs
22 nisan
30 mart
26 şubat
diye gidiyodu. görüldüğü gibi pek de düzenli diilmiş aslında
cnm adetlerim normalde hiç aksatmadan 28 günde bir olurdu. ama son bikaç aydır erken olduğum da olmuştu geç olduğum da. ama ortalama yine 28-29 gündü. son adetim 21 mayıstı cnm, internetteki hesaplayıcılarla hesaplayınca bu ay 19 haziranda olmam gerekiyodu, olmadım ama
son adetlerim şöyleydi
21 mayıs
22 nisan
30 mart
26 şubat
diye gidiyodu. görüldüğü gibi pek de düzenli diilmiş aslında
benim kafa gelip gidiyorr vallaaa ...ama yok ben adet zamanına kadar bekleyecem sanırımm hafta sonuna denk geliyor belki geçte olabilir diye çünkü 2 ay önce benim adet 30 gün sonra olmuş şimdide öle olursa çıkmaz üzülürüm.bak benim satlar son 3 ay 1 nisan 1 mayıs 28 mayıs ortalama 29 gün oluyor.hamileysek dediğin gibi 2 . dönem okul olmazz yaklaşık 6 7 ay çocuğumuzun yanında oluruzz süper olurr yaa.ama ben sanki hamile değilim gibi geldi bana :)bişey soracam benim kaynana adetinize bir hafta 10 gün kala ilişkiyi bırakın demişti bende 15 de bıraktım acaba bırakmamalımıydımm şimdi kafamı kurcalamaya başladı.
benim kafa gelip gidiyorr vallaaa ...ama yok ben adet zamanına kadar bekleyecem sanırımm hafta sonuna denk geliyor belki geçte olabilir diye çünkü 2 ay önce benim adet 30 gün sonra olmuş şimdide öle olursa çıkmaz üzülürüm.bak benim satlar son 3 ay 1 nisan 1 mayıs 28 mayıs ortalama 29 gün oluyor.hamileysek dediğin gibi 2 . dönem okul olmazz yaklaşık 6 7 ay çocuğumuzun yanında oluruzz süper olurr yaa.ama ben sanki hamile değilim gibi geldi bana :)bişey soracam benim kaynana adetinize bir hafta 10 gün kala ilişkiyi bırakın demişti bende 15 de bıraktım acaba bırakmamalımıydımm şimdi kafamı kurcalamaya başladı.
nie 1 hafta 10 gün kala bırakılcakmış ki ? hiç duymadım ben öle bişi. hem bende bırakmamak gerekir. belki geç yumurtlama oluyo, ozaman ihtimal azalmaz mı? bence en garantisi gün aşırı
ne bileyim çocuk olsada tutmaz falan dedi ben 5 gündür yapmıyorum korkuyorum bide hamileysem bişey olur diyee .ama senin geç yumurtlama olmamış değerlerine göree baya yüksek demekki 3 4 gün önce kan testi yaptırsaymışsın çıkarmış.
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
cnm cok tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin cnm benim bu aralar bi iş yapma dikkat et kendine :92:don sütyen sallamanın vaktidir
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
saol cnm, darısı başına :)
valla sabahtan beri hiiç bi iş yapmadım, oturuyorum internet başında tembel tembel
1 gün geçince yaptım cnm test. batım dündü, bugün yaptım testi :)frd arkadaşım günün geçincemi test yaptın yoksa gününe varmı
benimde batım yarın bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?