20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar kan testi yaptırdım sonuc negatiff...
sonra ugrarım yine...

oleyyyyy topigimizinnn ilk bebegiiii geliyorrrrrrr

hadi oğlun olsun inşallahhhhhhhh
darısı bizeeeeeeeee inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh:76::76::76::76::76::76:

edammm kuzum üzülme kıyamam inşallah bi dahaki aya olur dur bakalım benden ne çıkıcak
az önce eşime dedim bi testmi alsak dedim ayşe bu eve gebelik testi girmeyeli 2 sene oldu bilionmu deie bende evet biliyom dedim inşallah çift çizgiyi görürürz dedi maça giiti halı sahaya aşkım benim
eskiden test yapcak oldukmu erkenden kalkardık eşim testin içine girecek gibi bakardı acaba ikinci çizgi çıkcakmı diye inşallah bu sefergörrrüz ikinci çizgiyi inşallahhhhhhh

ferdaaaa sana topik açtımmma ama özeline gönderemedm bende hamileyimm bölümünde uğra bi bak ama sen çıkmışsın bende çıkıorummm bayyyyyy

frd.. süper valla öğlen de kutlamıştım ama şimdi çok çok kutluyorum...

bende 3 aydır çalışıyorum ama ilk ay adete yakın karar verdik.. ikinci ay yumurtlamada evde değildim... bu ay ilk kez gün aşırı düzenli oldu...

inanılmaz bi halsizliğim var.. kaç gündür hep evdeydim.. bugün ilk kes çıktım halsizliğime rağmen açılırım diye ama yok saf saf etrafa bakındım... dışarda bile açılamadım hep uzanmak istiyorum.. bu da varmıydı belirtilerinde.. kasık hafifi bişeyler var.. göğüsüm acımıyo henüz ama hep ucunda minik sivilcemsi pütürler var...

bide uçuğum var :)))))) tabi sonuncusu şaka yani var da tabi belirti değil....

arkadaşım.. sence varmıdır ki bişey ne dersin?? niyeyse senin tahminini merak ettim :))

bu arada eda arkadaşımdı yanlış okumadıysam.. üzülme canım... ister istemes azcık üzülüyoruz böle olunca ama napalaım önümüzdeki aylara çalışmalara bakıcaz..

cnm göğüs ağrısı filan yok henüz bende. ama bahsettiğin halsizliği çok iyi anlıyorum. hiç öğle uykusu alışkanlığım olmamasına rağmen, bikaç gündür her öğlen uyku bastırıyodu. bi de normalde ayakta durmak pek yormaz beni ama, bu aralar 1 dakika ayakta dursam hemen belim ağrımaya başlıyo.

inşallah vardır cnm bebişin. güzel düşünelim güzel olsun inşallah

tebrik ediyorum canım,çok sevindim yaaa) sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...
darısı bizlere, güzel haberler alınca hevesleniyorum yaaa
ben de 2. dönem bebişimle olmak istiyoruuum

hadii bakalımm hayırlısıı bu ay güzel olucak hep birlikte halay çekicezz oleyyy

tebrik ediyorum canım,çok sevindim yaaa) sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...
darısı bizlere, güzel haberler alınca hevesleniyorum yaaa
ben de 2. dönem bebişimle olmak istiyoruuum

tebriklerr yaa çok sevindimmm hadi bakalım şimdi bize dua ett hamişlern duası kabul olurmuşş

kızlar selam..ben de çok istiyorum hepiniz gibi bi,r bebiş..adetime daha 3 gün var gerçi ama test yapıp duruyorum negatif çıkıor oda usanmadan..umut işte..bekleyip kan testi yapıcam bakalım ama dayanmak ne mümkün..size bir şey sorsam..benim göğüslerimde hiç bir şey yok ki regl dönemide olmaz ama beyaz akıntı bel ağrısı baş ağrısı ve bugün sürekli bir baş dönmem arada bulantım oluyor.ha birde ateş basıyor zaman zaman..tecrübesi olanlar,bu ay alabilirmiyim müjdeli haber ve umarım ilk paylaştığım burası olur..

hu huuu...yok mu kimse...:44:

inşallah hamişsindir canım.... geçen ay bende çok heveslenmiştim ama göğüsüm hiç acımamıştı.. hatta kk forumlarında başlık bile açtım göğüs acısı olmadan hamile kalan va r mı diye... çıktı bir kaç kişi... bende tutmadı ama inşallah sende tutar.. baş dönmesi bulantı ciddi bir belirti bence... halsizlik var aşırı derecede bende ama bulantı filan yok henüz ((

ilgin için çok sağol..bnmde içimi rahatlatan ilk hamileliğim aslında..onda hiçbir belirtim olmamıştı hattaama üstünden 7 yıl geçince insan unutuyor işte..ve burada öyle güzel bir ortam var kii...aile gibi..sizlerle paylaşmak istedim sadece..umarım dediğin gibidir,umarım hamile kalırız bir an önce...

inşallah canım.. e normal çünkü burda herkes birbirini çok iyi anlıyo... bende çok istiyorum.. ilk olacak benim :) olursa yani... bakalım bekliorum işte.. ailemden kimseye söylemedim niyetimi bu sefer hep soracaklar ne oldu diye... sorana kışa filan diyorum geciştiriyorum.. eşim çok rahat olur elbet telaş yapma diyo.. bana kalsa ben çoktan doktora gidicem ama gerek yok deyip duruyo... beklemedeyim anlican..

ayın kaçında regl olman gerekio geçti mi yoksa..ayy çatlarım ben..inşallah olur hayatım ya.inan kendimden çok sana dua edicem nede olsa ilk bebeğin..bu duyguyu tatmanı çok isterim..her kadın o ilk anı yaşamalı..gerçi bende ilk olacakmış gibi heyecanlıyım.bir iki farketmiyor yani..ama insan ilkini çok daha rahat geçiriyor bukesin.sana tavsiyem stres yapma olacak olacak..inan buna.

teşekkür ederim canımmm :)))) ya benim adet düzenim 30 ile 36 gün arası oynar hep... son iki aydır 36. gün adet görüyorum... bugün 23. günüm... yani 7 ile 13 gün arası olcam... ana bu ay çok çalıştım :) halada çalışıyorum..
olacak inancım var ama ne zaman ???? sabırsızım ben de... bide bunun için işten ayrıldım... özel sektörde sıkıntı olabiliyo bu durumda ben de kimsenin ağız kokusunu çekmim dedim zaten hep istemişimdir hamilelik ve 2 3 yaşına kadar evde olup bunun her saniyesini yaşamayı... bakalım beklemedeyim

kızlar kızlar naparsınız
ben bugün 2 test yaptım
bi süre geçtikten sonra ikisinde de silik çizgileri gördüm
ama zaman aşımına uğradıktan sonra
yine de umudum var
daha batıma 5 gün var
ondandır hemen çıkmaması diye kandırıyorum kendimi..
sabredicem yarın da idrar testi yaparım ama kan yaptırmıycam
battan bikaç gün sonra kana gidicem sanırım
yani eğer kırmızılar terbiyesizlik yapıp gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…