inşallahpeki akıntı olayı varmı sende
kızlar kan testi yaptırdım sonuc negatiff...
sonra ugrarım yine...
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
frd.. süper valla öğlen de kutlamıştım ama şimdi çok çok kutluyorum...
bende 3 aydır çalışıyorum ama ilk ay adete yakın karar verdik.. ikinci ay yumurtlamada evde değildim... bu ay ilk kez gün aşırı düzenli oldu...
inanılmaz bi halsizliğim var.. kaç gündür hep evdeydim.. bugün ilk kes çıktım halsizliğime rağmen açılırım diye ama yok saf saf etrafa bakındım... dışarda bile açılamadım hep uzanmak istiyorum.. bu da varmıydı belirtilerinde.. kasık hafifi bişeyler var.. göğüsüm acımıyo henüz ama hep ucunda minik sivilcemsi pütürler var...
bide uçuğum var :)))))) tabi sonuncusu şaka yani var da tabi belirti değil....
arkadaşım.. sence varmıdır ki bişey ne dersin?? niyeyse senin tahminini merak ettim :))
bu arada eda arkadaşımdı yanlış okumadıysam.. üzülme canım... ister istemes azcık üzülüyoruz böle olunca ama napalaım önümüzdeki aylara çalışmalara bakıcaz..
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
ben de bekliyorum heyecanla :18: evet normalde dün olmayı bekliyodum, yarın da test yaparım diodum ama. bişi oldu kendimi elimde testle buldumkan tahlilinin de sonucunu aliym hayırlısıyla, iyice rahatlıcam
hadi bakalım kızlar gelin peşimden, ayağımı iyice sürtüyorum haberiniz ola
tebrik ediyorum canım,çok sevindim yaaa) sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...
darısı bizlere, güzel haberler alınca hevesleniyorum yaaa
ben de 2. dönem bebişimle olmak istiyoruuum
tebriklerr yaa çok sevindimmm hadi bakalım şimdi bize dua ett hamişlern duası kabul olurmuşş
hu huuu...yok mu kimse...:44:
ilgin için çok sağol..bnmde içimi rahatlatan ilk hamileliğim aslında..onda hiçbir belirtim olmamıştı hattaama üstünden 7 yıl geçince insan unutuyor işte..ve burada öyle güzel bir ortam var kii...aile gibi..sizlerle paylaşmak istedim sadece..umarım dediğin gibidir,umarım hamile kalırız bir an önce...
ayın kaçında regl olman gerekio geçti mi yoksa..ayy çatlarım ben..inşallah olur hayatım ya.inan kendimden çok sana dua edicem nede olsa ilk bebeğin..bu duyguyu tatmanı çok isterim..her kadın o ilk anı yaşamalı..gerçi bende ilk olacakmış gibi heyecanlıyım.bir iki farketmiyor yani..ama insan ilkini çok daha rahat geçiriyor bukesin.sana tavsiyem stres yapma olacak olacak..inan buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?