20-30 haziran batı bekleyenler

frd canım güzel haberini aldım gözünaydın Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

yaa benim batımıda eklermisinz 21 hazirann inşallah günüm geçsin tabii ...

canım sen dün kan testi yaptırmıcakmıydın hatta doktora yalan söylicektin bebiş için her şey mübah demiştik bende akşam giremedim aklım sana takılmıştı:44:

ben geldim kızlaar :) sabahtan beri dışardaydım, işlerim vardı. sıcakta eridim bittim

sizlerde ne var ne yok ?

ben de 24 haziranı bekliyorum, 5 gün varken ve 4 gün varken test yaptım negatif, 2. test biraz bekledikten sonra gölge gibi grimsi bir 2.çizgi çıktı ama o da negatif sayılıyor zaten bekletmemek gerekiyor, yanıltıcı yanii, erken gebelik testlerinden de burda yok. belirtim de yok, daha önce bir biyokimyasal gebelik geçirdim hiç belirti olmamıştı başta zaten... o kadar erken başlamıyor.

bu arada hamile arkadaşı tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla doğurursun bebeğini, darısı başımıza bizler için dua edin ne olur, sizin duanız kabul olurmuş...

haklısın cnm .. ee anlat kocana nasıl söyledin tepkisi ne oldu meraklandım
bende sabahtan beri hamilelik belirtilerini oku oku beynim uyuştuu

greenmoon sende hoşgeldin benimde bat 24 25 haziran aynı anda ögrenicez yani.zaten dikkatimi cekti hep 24 ve 25 haziran herkesin batı:44:bu da bi işaret olabilirmi

haklısın cnm .. ee anlat kocana nasıl söyledin tepkisi ne oldu meraklandım
bende sabahtan beri hamilelik belirtilerini oku oku beynim uyuştuu

valla cnm akşama kadar şokta olduğum için, özel bişi gelmedi aklıma :) geldiğinde öle sarıldım kaldım uzun süre :) sana bişi sölicem dedim sırıtarak :) yavrum yazık beyni sulanmış iş yerinde, bi kaç tahminde bulundu tutturamadı :) söledim sonra o da benim gibi sırıtır vaziyete geçti tabi hemen ben atlattım sayılır ama sanırım o hala şokta

sen iyi tanıyorsun kocanı o sadece sırıtır demiştin bildin :81: ayy ne güzel inş bende öyle güzel bir haber verebilirim cokk istiuyorum yaa inş bu ay olur benimde

greenmoon sende hoşgeldin benimde bat 24 25 haziran aynı anda ögrenicez yani.zaten dikkatimi cekti hep 24 ve 25 haziran herkesin batı:44:bu da bi işaret olabilirmi

Hoşbulduk, beklemekten yoruldum ben çoktandır bekliyorum bebeğimi, bu kadar da naz olur mu yanii , neyse hamile değilsek te düzenli giderse diğer aylarda da hep beraber aynı tarihlerde heyecan yapıcaz galiba, hayırlısı olsun, inşallah bol bol hamile çıkar bu topictenn

benimde az sayılmaz 1.5senedir olmuyo sebepsiz yere..Allahım ne zaman verirse ozaman olur tabi inş. en kısa zamanda olur isteyen herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…