20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar merhaba
bugün güzel haberler alırız inşallah
burda sizlerle bebek sahibi olmaya hevesleniyor insan, ben daha bu fikire alışamadım çünki

frd :) ne mutludur kocişin... dün ki duamı tekrar edip kocaman bi amin diyorum... hamilenin duası kabul olurmuş sende bi amin de arkadaşım :)) bende halen beklemedeyim 24. günümdeyim.. çalışmalara devam bi taraftan....

ama içimden bi his bu topikte çoook güzel haberler alıcaz gibime geliyoooo :)))

kesinlikle haklısın.özel sektör sıkıntı yaratıyor.ben öğretmenim,buda sıkıntı.maddi olarak durumun müsait değilse ne yazık ki 8 haftalıkken bırakmak zorunda kalıyorsun bebeğini.inşallah istediğin gibi olur canım.ben köyde başka bebek emzirmiştim.sütüm çoktu ve yanımda oğluşum yoktu.o sebepten bu ay hamile kalmayı çok istiyorum ki 7 ay boyunca bakabileyim bebeğime.herşey gönlümüze göre olur işallah..

inşallah canım.. bende öğretmenim.. bbu sene sözleşme imzalamadım sürem doldu çalışmicağımı söyledim şimdide bebişimi bekliyorum.. doğru söylüyosun allaha şükür benim çalışmıyor olmam bizi çok etkilemicek.. bende eşimde sakın hamilelik ve bebişimin ilk 2 3 yaşına kadar evde olmamı uygun bulduk... eğitimcisin sende bilirsin çocuğun anneye en çok ihtiyacı olan ilk 3 sene :))) bi nevi mesleğimi evde icra etmeyi planlıyorum.. ama bakalım nasip işte

inşallah olur beb,şler,m,z.. beklemedeyiz bakalım

ben çok uzak kalmıştım oğluma ve şimdi bile sıkıntılarını yaşıyoruz.benden ayrı kalmayı bırak gece bile yanımda uyumak istiyor haklı olarak.en iyisi bu,çok iyi düşünmüşsünüz.bizim için hayattaki en önemli şey onlar..seninde olacak ve ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın

inşallah canım inşallaaahh... yerim onu ben :) hele bi olsun :))))

tebrik ederim ferdacımm...
sağlıkla kucagına da almak nasip olsun inşşş

kızlarr bugün benim batımm hala kırmızılar görünmedi ltfen bana dua edinnn

HARİKASIN CANIM

az
inşalalhh yaa test yapmak için biraz beklesem mi acabaa hüsran olmasınn:18::18:

canım benim ablam adet günü geçtikten 3 gün sonra bakmıştı net bir şekilde 2 çizgi çıkmıştı. Bilmiyorum sen bilirsin öyle olursa daha iyi olur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…