teşekkür ederim canımmm :)))) ya benim adet düzenim 30 ile 36 gün arası oynar hep... son iki aydır 36. gün adet görüyorum... bugün 23. günüm... yani 7 ile 13 gün arası olcam... ana bu ay çok çalıştım :) halada çalışıyorum..
olacak inancım var ama ne zaman ???? sabırsızım ben de... bide bunun için işten ayrıldım... özel sektörde sıkıntı olabiliyo bu durumda ben de kimsenin ağız kokusunu çekmim dedim zaten hep istemişimdir hamilelik ve 2 3 yaşına kadar evde olup bunun her saniyesini yaşamayı... bakalım beklemedeyim
kesinlikle haklısın.özel sektör sıkıntı yaratıyor.ben öğretmenim,buda sıkıntı.maddi olarak durumun müsait değilse ne yazık ki 8 haftalıkken bırakmak zorunda kalıyorsun bebeğini.inşallah istediğin gibi olur canım.ben köyde başka bebek emzirmiştim.sütüm çoktu ve yanımda oğluşum yoktu.o sebepten bu ay hamile kalmayı çok istiyorum ki 7 ay boyunca bakabileyim bebeğime.herşey gönlümüze göre olur işallah..
inşallah canım.. bende öğretmenim.. bbu sene sözleşme imzalamadım sürem doldu çalışmicağımı söyledim şimdide bebişimi bekliyorum.. doğru söylüyosun allaha şükür benim çalışmıyor olmam bizi çok etkilemicek.. bende eşimde sakın hamilelik ve bebişimin ilk 2 3 yaşına kadar evde olmamı uygun bulduk... eğitimcisin sende bilirsin çocuğun anneye en çok ihtiyacı olan ilk 3 sene :))) bi nevi mesleğimi evde icra etmeyi planlıyorum.. ama bakalım nasip işte
inşallah olur beb,şler,m,z.. beklemedeyiz bakalım
ben çok uzak kalmıştım oğluma ve şimdi bile sıkıntılarını yaşıyoruz.benden ayrı kalmayı bırak gece bile yanımda uyumak istiyor haklı olarak.en iyisi bu,çok iyi düşünmüşsünüz.bizim için hayattaki en önemli şey onlar..seninde olacak ve ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın
kızlaar hemşire aradı az önce. değerim 1438 çıkmış :) az mı çıkıcak acaba derken, fazla bile çıkmış sanki
Allahım sana çok şükür, sağlıkla kucağıma alayım inşallah bebişimi
tüm isteyen arkadaşlarım da yaşasın hayırlısıyla bu duyguyu, çok değişik çok başka. hiç bu kadar salak olmamıştım
kızlarr bugün benim batımm hala kırmızılar görünmediltfen bana dua edinnn
kızlar bir farkettim ki kk da batı benle olan birsürü arkadaşım var ve farklı farklı topiklerde muhabbet ediyoruz
ne zaman test yapıcağımızı nasıl yol izleyeceğimizi konuşuyoruz
ortak sayfamız olsun istedim
benim bat 24 ya da 25 haziran
batdaşlarımmm
20-30 haziranı bekleyenler
gelin beraber konuşalım dertleşelim günümüzü bekleyelim
test tarihlerimize karar verelim
Uploaded with ImageShack.us
inşallah gelmez canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
azcanım yaa çok mutlu oldum.İnşallah testtede görürsün çift çizgiyi hepimizin sırayla olur inşallah.
HARİKASIN CANIM
kızlar ben geldimmmmm nasılsınız[/QUOT
tatlım nerelerdesin bakiyimm battaşım haberler nasıll güzel haberlerin varmı bizee
az
inşalalhh yaa test yapmak için biraz beklesem mi acabaa hüsran olmasınn:18::18:
canım benim ablam adet günü geçtikten 3 gün sonra bakmıştı net bir şekilde 2 çizgi çıkmıştı. Bilmiyorum sen bilirsin öyle olursa daha iyi olur belki :)
HARİKASIN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?