20-30 haziran batı bekleyenler

canım sen dün kan testi yaptırmıcakmıydın hatta doktora yalan söylicektin bebiş için her şey mübah demiştik bende akşam giremedim aklım sana takılmıştı:44:

yok canım yaaa gitmedim
çünkü idrar testleri negatif
gidip bi de ordan negatif lafını duymak istemedim

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm ..
ben bugün test yaptım biri koyu digeri silik bir çizgi cıktı..:18: kac aydır bir sürü test yapmışımdır böyle bile cıkmamıstı cok umutlandım.adetime daha 2 gün var oyüzden acık cıkmış olabilirmi... bugün kan testi verecegim kızlar dua edin olumlu olsun ne olurr

silik çizgi pozitif sonuç demek cnm ama tabi kan testi de yaptır sen kesinleşsin inşallah :) hadi hayırlısı inşallah. Güzel haberlerle gel, bekliyoruuuuuuzzzz

hadi bakalım canım inş güzel sonuçlar alırsın bekliyoruz seni.....

ay çok heyecanlandımmmmmm
dularım seninle tatlım
bence var bişilerrrrr

mrb şekerler
hemen geçmiş sayfaları okumaya başlıyorum
yeni listemizi hazırlıycam
bana kolay gelsin

e tamam silik çizgi varsa hamilesin büyük ihtimal, hadi kan testi sonucunu bekliyoruuz ben de adeti bekliyorum 24 ünü, bikaç gün olmazsa direk kan testi yaptırırım, ama hiiç bir belirtim yok sanırım değilim

Son düzenleme:
bayanlar yeni listeyi biyendiniz mi
ilk sayfayı da güncelliim hemen
maşallah ne çok katılımımız var dmi
yeni gelmek isteyen olursa ekleme yaparım

FRD şekerim ne zaman gidiosun doktora?
senin kese garanti oluşmuştur
bi de sen ilköğretimdemisin lisede misin?:

cnm hala doktor araştırmasındayız, 4 koldan soruşturuyoruz, yarın öbürgün gidicem inşallah. çok merak ediyorum ama pek de acele etmiym diyorum kesin görünsün die:)
meslek lisesindeyim cnm ben, sen?

cnm hala doktor araştırmasındayız, 4 koldan soruşturuyoruz, yarın öbürgün gidicem inşallah. çok merak ediyorum ama pek de acele etmiym diyorum kesin görünsün die:)
meslek lisesindeyim cnm ben, sen?

ben 4 yıl meslek lisesinde çalıştım
çalıştığım okullar mükemmeldi var yaaa
çok memnundum
sonra eş durumundan şehir değiştirmek zorunda kaldım
mecburen ilköğretime geldim
berbat
sakın sakın sakın meslek lisesinden vazgeçme
geçen yıl 57 saat derse giriodum zerre etkilenmiodum
bu sene üzerimde 24 saat ders var deli gibi etkileniyorum

hadi kızlar yanlız bırakmayın beni ve bebişimi, gelin peşimdennn, bekliyoruz sizden gelicek güzel haberleri

hadi kızlar yanlız bırakmayın beni ve bebişimi, gelin peşimdennn, bekliyoruz sizden gelicek güzel haberleri

ferda dün test yaptım yine negatifi görünce
deli gibi temizlikl yaptım
ama bayağı bayağı ağır işler
bebiş varsada kimyasal olarak düşmüştür kesin
ama ben biliyorum bebek yok
o yüzden rahat davrandım
bugün de gidip saçımı boyatıcam

tahmin edebiliyorum cnm, ben de bilişim bölümü olmayan bi çok programlı lisede çalışmıştım, branşımdan başka bütün derslere girdiğim yetmedi, yiboya görevlendirme gittim bi de. çook zordu. şimdi rahatım çok şükür. sen de açıkları kontrol et cnm, fırsatını bulur bulmaz geç meslek lisesine inşallah, imkan varsa tabii...

bu arada ellerine sağlık, yeni liste çook güzel

şu anda imkan pek yok gibi
ileride belli olmaz
bi de yeni geçtim tayin hakkıma epeyi var
ya üff bu ay hamile kalsaydım süper olucaktı yaa
seneye 2. dönem olmayacaktım okulda

cnmcım, çok fazla da ümitsiz olma ama daha 3 gün var senin regline ağır iş yapmasaydın keşke, ama eğer bebişin varsa, ve bu dünyada kısmeti varsa zaten seninledir. yine de kimyasal boya kullanma, bitkisel boyayla boyat şekercim

goodjin de burda
şekerim belirtiler ne alemde?
benim kasıklarımda şişlik ve ağrı var
regl sancısı farkındayım
ya bi an önce olayım da bu meraktan kurtulayım

sence boyanın bebeğe ne gibi etkisi vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…