canım sen dün kan testi yaptırmıcakmıydın hatta doktora yalan söylicektin bebiş için her şey mübah demiştik bende akşam giremedim aklım sana takılmıştı:44:
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm ..
ben bugün test yaptım biri koyu digeri silik bir çizgi cıktı..:18: kac aydır bir sürü test yapmışımdır böyle bile cıkmamıstı cok umutlandım.adetime daha 2 gün var oyüzden acık cıkmış olabilirmi... bugün kan testi verecegim kızlar dua edin olumlu olsun ne olurr
ben bugün test yaptım biri koyu digeri silik bir çizgi cıktı..:18: kac aydır bir sürü test yapmışımdır böyle bile cıkmamıstı cok umutlandım.adetime daha 2 gün var oyüzden acık cıkmış olabilirmi... bugün kan testi verecegim kızlar dua edin olumlu olsun ne olurr
mrb şekerler
hemen geçmiş sayfaları okumaya başlıyorum
yeni listemizi hazırlıycam
bana kolay gelsin
kolay gelsin şekerim, yakın zamanda kendini de hamişolarak eklemek nasip olur inşallah sana
FRD şekerim ne zaman gidiosun doktora?
senin kese garanti oluşmuştur
bi de sen ilköğretimdemisin lisede misin?:
cnm hala doktor araştırmasındayız, 4 koldan soruşturuyoruz, yarın öbürgün gidicem inşallah. çok merak ediyorum ama pek de acele etmiym diyorum kesin görünsün die:)
meslek lisesindeyim cnm ben, sen?
kızlar bir farkettim ki kk da batı benle olan birsürü arkadaşım var ve farklı farklı topiklerde muhabbet ediyoruz
ne zaman test yapıcağımızı nasıl yol izleyeceğimizi konuşuyoruz
ortak sayfamız olsun istedim
benim bat 24 ya da 25 haziran
batdaşlarımmm
20-30 haziranı bekleyenler
gelin beraber konuşalım dertleşelim günümüzü bekleyelim
test tarihlerimize karar verelim
Uploaded with ImageShack.us
hadi kızlar yanlız bırakmayın beni ve bebişimi, gelin peşimdennn, bekliyoruz sizden gelicek güzel haberleri
ben 4 yıl meslek lisesinde çalıştım
çalıştığım okullar mükemmeldi var yaaa
çok memnundum
sonra eş durumundan şehir değiştirmek zorunda kaldım
mecburen ilköğretime geldim
berbat
sakın sakın sakın meslek lisesinden vazgeçme
geçen yıl 57 saat derse giriodum zerre etkilenmiodum
bu sene üzerimde 24 saat ders var deli gibi etkileniyorum
tahmin edebiliyorum cnm, ben de bilişim bölümü olmayan bi çok programlı lisede çalışmıştım, branşımdan başka bütün derslere girdiğim yetmedi, yiboya görevlendirme gittim bi de. çook zordu. şimdi rahatım çok şükür. sen de açıkları kontrol et cnm, fırsatını bulur bulmaz geç meslek lisesine inşallah, imkan varsa tabii...
bu arada ellerine sağlık, yeni liste çook güzel
ferda dün test yaptım yine negatifi görünce
deli gibi temizlikl yaptım
ama bayağı bayağı ağır işler
bebiş varsada kimyasal olarak düşmüştür kesin
ama ben biliyorum bebek yok
o yüzden rahat davrandım
bugün de gidip saçımı boyatıcam
cnmcım, çok fazla da ümitsiz olma ama daha 3 gün var senin reglineağır iş yapmasaydın keşke, ama eğer bebişin varsa, ve bu dünyada kısmeti varsa zaten seninledir. yine de kimyasal boya kullanma, bitkisel boyayla boyat şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?