şu anda imkan pek yok gibi
ileride belli olmaz
bi de yeni geçtim tayin hakkıma epeyi var
ya üff bu ay hamile kalsaydım süper olucaktı yaa
seneye 2. dönem olmayacaktım okulda
goodjin de burda
şekerim belirtiler ne alemde?
benim kasıklarımda şişlik ve ağrı var
regl sancısı farkındayım
ya bi an önce olayım da bu meraktan kurtulayım
hadi amaa hala şansın var 2. dönem okuldan yırtmak içinbu ay olmsa bile önümüzdeki ay da uygun bunun için. bu arada istanbul dasın heralde, neresinde?
çok kasık ağrısı çektim dün özellikler regl olacakmış gibi.
3 gündür uyuyorum hiç içimden bir şey yapmak gelmiyor, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum o derece
pek belirtiye yormakta istemiyorum bunları ama anlamda veremiyorum
hayırlısı haftaya neye alamet olduğunu öğreniriz
birde elim ayağım soğuk ama başım vücudum yanıyo ateş ölçmedim ama çok sıcağım
ben ateş olayından pek anlamıyorum zaten
ateşim de yok ayrıca
senin kaçıncı denemen
ne zamandır evlisin?
20 aydır evliyim daha korumayı yeni bıraktım hap alıyordum
hiç umutlu değilim bu aydan hemen olacağına ama ya tutarsa
hadi kızlar yanlız bırakmayın beni ve bebişimi, gelin peşimdennn, bekliyoruz sizden gelicek güzel haberleri
hadi amaa hala şansın var 2. dönem okuldan yırtmak içinbu ay olmsa bile önümüzdeki ay da uygun bunun için. bu arada istanbul dasın heralde, neresinde?
2.dönemi kapatmayı planlayanlardan biri de benim. Geçen ay olmasını çok istemiştim ama kısmet değilmiş.Bu ay da olmazsa zaten gelecek ay tatil, sonra da ramazan eylüle kalırım.İzinler de gider. Bakalım hayırlısı tabii.
bu arada sersemlik ve uyku hali yanında dün itibariyle sık idrar ve göğüs ucunda sızılar başladı
tabi düşüne düşüne psikolojik değilse
gayet ünlü bir alışveriş sitesinde tükürükle çalışan üreme dönemlerini saptayıp gebe kalmayı kolaylaştıran, hatta iddialarına göre doğru kullanıldığında bebğin cinsiyetini bile belirleyebildiğiniz bi cihaz satılıyor, indirimde 99 tl, böyle bişey kullanan var mı, ben önceden de duymuştum ama işe yarar mı bilmem, denesem diyorum ama cinsiyet belirleme olayını öyle abartmışlar ki cihaza inanasım varsa da inanmıycam, tamam tıbbi bir açıklaması var elbet onu ben de biliyorum ancak kolay mı o kadar cinsiyet belirlemek ne saçma, hem ne gereksiz bişey sağlıklı olsun sonuçta
bu arada sersemlik ve uyku hali yanında dün itibariyle sık idrar ve göğüs ucunda sızılar başladı
tabi düşüne düşüne psikolojik değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?