20-30 haziran batı bekleyenler

slm kızlar bende 27 haziranda sonucu alıcam ilk aşılamam çok heyecan yapıyorum herşeyi her ağrıyı hamileliğe yormaya başladım psikolojim çok bozuldubakalım ne olacak allah herkesin gönlüne göre versin

Senin adına çok sevindim.Hayırlı olsun.Gerçekten uygun zamanda hamile kalmışsın. Ben de geçen ay çok takmıştım.Ocakta olmasını çok istiyordum.Hatta regl olunca ağladım ama sonra düşündüm ki önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması. Zamanını seçmek bizim elimizde değil. Demek ki daha zamanı değilmiş.

ben ateş olayından pek anlamıyorum zaten
ateşim de yok ayrıca
senin kaçıncı denemen
ne zamandır evlisin?

hamile kalınca mı ateş artıor arkadaşlar ben anlamadım.benim bir haftayı aşkın bir süredir ateşim 37nin altına düşmedi hiç hatta bugün 37.3 iyibir şey mi bu,hamile kalınca mı artar..yoksa regl yaklaşınca mı..hergün ölçüorum ve yavaş yavaş artıo

hamile olduğumu sanmıyorum ama internette dolaşmaktan kaç gündür midem bulandı yanii sanki bu kadar araştırınca oluyomuş gibi, ne kadar rahat kimse varsa arkadaşlarım içinde ilk onlar hamile kaldı, bazıları ilk denemede hatta. hiç uğraşmadılar zırtpırt test yapmadılar, adetleri kaç gün geçti öyle öğrendiler, ben de öyle olmak istiyorumm...ama uzun süre beklediğim için rahat olamıyorum o kadar..

Bu arada hamile kalan arkadaşlar öncesinde belirti yaşadı mı acaba?

cnm ben bikaç şey yaziym ama bunları hangileri gerçekten hamilelikle alakalı, hangileri başka şeylere bağlı, hangileri psikolojik onu bilemiyorum :)

sık idrara çıkma, özellikle son günlerde koyu sarıydı idrarım
midede yanma
ara ara kasıkta batma hatta bikaç kez uykudan bile uyandım
halsizlik uyku hali
akıntı
gögüslerimle ilgili bi değişiklik yaşamadım, mide bulantım da olmadı henüz
ayakta kısa süre bile kalsam belimde ağrı oluyo

şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

darısı hepinizin başına şekerler

bildiğim kadarıyla yumurtlama gününü tahmin etmek için ölçülüyo ateş. her gün sabah aynı saatte ölçüyosun, yumurtlama günü diğer günlerden biraz daha yüksek çıkıyomuş. bi yerde okuduğuma göre hamilelikte de vücut ısısı artıyomuş. ben hiç ölçmedim , bi ölçiym bakiym merak ettim gerçi burası kavruluyo, az önce de dışardan geldim muhtemelen yüksek çıkar

teşekkür ederim cevabın için..yumurtlama dönemi tavan yapmıştı gerçi ama hamilelikte olduğunu bilmiordum açıkçası..ay işallah öyledir..inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere..

AMİNNNNN.Ya bunların neredeyse hiçbiri ben de yok.Sanırım bu ay da hamile kalamayacağım.Zaten yumurtlama dönemimde eyaz akıntı gelmedi.Sanırım yumurtlamadım.

Valla sana katılıyorum.Yumurtlama dönemimi hesaplama ile başladım interneti takip etmeye.Sonra belirtiler neler vb için. Bence de rahat olmak gerek ama elimde değil. Teorik olarak bütün bilgileri edindim fakat pratikte bir gelişme yok.3 aydır uğraşıyorum.Allah'ım ne olur bize de nasip et bebek sahibi olmayı. Hem de TEZ zamanda.

Zehradurak isimli arkadaşım sanırım senin de regl günün yarın bir değişiklik var mı?

evet regl günüm yarın..ben çok aceleci olduğum için önceden yapım tüm idrar testlerini tabiki negatifti.kan testide pek nasip olmadı.ne zaman gittiysem ya sıra vardı ya doktor yoktu..ben de beklemeye karar verdim.gerçi tüm belirtiler var ama ne yzaık ki göğüslerimde hassaslık yok benim..buda düşündürüyor açıkçası.umarım regl olmam da mutlu haberi duyururum buradan.

inşallah psikolojik değildir
testi ne zaman yapıcaksın?

valla dediğim gb benim beklenen adet 27 haziran 3 temmuz arası... geçtiğimiz aylarda 30. gün itibariyel bakıp 36. günlerde adet oldum bu ay kararlıyım 36. günü beklicem...

canım inşallah alırız güzel haberini... beklicem dediğin ne zaman oluyo o halde??

ah arkadaşım beni hatta burdaki herkesi anlattın :)) aynen bakmadığım site kalmadı.. her wc ye gittiğimde o meşhhuuur kırmızı yerleşme lekesini kontrol eder oldum sıyırdım yani... bende 4. ay oldu (

27mayısta olmuştum en son ama maalesef ki adet oldum kızlarrr yaaa.zaten 1kere birlikte olabilmiştik onda yapılacak şeyleri yapmışa ama olmadııı((( eşim nöbetçiydi bi de üstüne misafir gelmişti yumurtlama dönemim boşuna gitmişti.eşim bu sefer boşa gitmeyecek aşkım diyo yazık((aslında bekliyodum demiştim gecen yest yaptım çıkmadı diye bilerek yapmıştım psikolojimi hazırlamak içindi.belki hayırlısı budur eğer 27sinde olsaydım bitiminde falan eşimin memeleketine gideceğiz yumurtlama haftamda orda maalesefki çalışmalar olamazdı.şimdi erken olduğumdan yumurtlama haftamda evimde olacağım eşim de istirahatte evde nöbette yok:))bu sefer boş gecmeyecek inşallah tutar...

inşallah tutar.ümidini kaybetme sakın.dewam

İNŞALLAH CANIM.. BENDE GEÇEN AY MEMLEKETTEYDİM.. düğün vardı yumurtladığım hafta eşim düğün günü geldi o zamanda hafta bitmişti zaten ( nöbetleri olduğundaan gelememişti önümdeki ay inşallah olur canım.. ama kısmet bu ay valla gün aşırı hiç atlamadan bigün dinlendik bi gün çalıştık.. zaten başkada şansım yok.. adamcağız günaşırı nerdeyse nöbette ama nöbet ertesi dinlemedim valla eve her geldiğinde atladım üstüne :))))) ama niye bilmiyorum pek umudum yok işte ben çok istiyom ya olmaz kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…