inşallah tutar.ümidini kaybetme sakın.dewam
İNŞALLAH CANIM.. BENDE GEÇEN AY MEMLEKETTEYDİM.. düğün vardı yumurtladığım haftaeşim düğün günü geldi o zamanda hafta bitmişti zaten ( nöbetleri olduğundaan gelememişti önümdeki ay inşallah olur canım.. ama kısmet bu ay valla gün aşırı hiç atlamadan bigün dinlendik bi gün çalıştık.. zaten başkada şansım yok.. adamcağız günaşırı nerdeyse nöbette ama nöbet ertesi dinlemedim valla eve her geldiğinde atladım üstüne :))))) ama niye bilmiyorum pek umudum yok işte ben çok istiyom ya olmaz kesin
İNŞALLAH CANIM.. BENDE GEÇEN AY MEMLEKETTEYDİM.. düğün vardı yumurtladığım haftaeşim düğün günü geldi o zamanda hafta bitmişti zaten ( nöbetleri olduğundaan gelememişti önümdeki ay inşallah olur canım.. ama kısmet bu ay valla gün aşırı hiç atlamadan bigün dinlendik bi gün çalıştık.. zaten başkada şansım yok.. adamcağız günaşırı nerdeyse nöbette ama nöbet ertesi dinlemedim valla eve her geldiğinde atladım üstüne :))))) ama niye bilmiyorum pek umudum yok işte ben çok istiyom ya olmaz kesin
durmak yok yola dewam sloganımızPPsenin eşinde mi asker tatlım gün aşırı nöbet demişsn
öyle düşünme yaa..ilk bebeğimde bende kınıkta görevliydim.deli gibi istiyordum.doğum kontrol hapını bir gün içmedim ve geldiğim haftasonu hamile kalıp gittim..isteyelim,isteyelim ki olsun..ha tabii stres yapmayalım sadece..olumlu düşün sen yindede..
hamile kalınca mı ateş artıor arkadaşlar ben anlamadım.benim bir haftayı aşkın bir süredir ateşim 37nin altına düşmedi hiç hatta bugün 37.3 iyibir şey mi bu,hamile kalınca mı artar..yoksa regl yaklaşınca mı..hergün ölçüorum ve yavaş yavaş artıo
cnm ben bikaç şey yaziym ama bunları hangileri gerçekten hamilelikle alakalı, hangileri başka şeylere bağlı, hangileri psikolojik onu bilemiyorum :)
sık idrara çıkma, özellikle son günlerde koyu sarıydı idrarım
midede yanma
ara ara kasıkta batma hatta bikaç kez uykudan bile uyandım
halsizlik uyku hali
akıntı
gögüslerimle ilgili bi değişiklik yaşamadım, mide bulantım da olmadı henüz
ayakta kısa süre bile kalsam belimde ağrı oluyo
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
darısı hepinizin başına şekerler
kızlar ben hala adet olmadımm...
uzun zamandır böyle günüm geçmemişti..
sizler neler yaptınızz??
kızlar ben hala adet olmadımm...
uzun zamandır böyle günüm geçmemişti..
sizler neler yaptınızz??
bidaha test yaptırsana canım
canım benimde kafam karıstı...
1 senedir böyle günüm geçmemişti...
idrar testinde silik 2. çizgiyi görüyorum ama adet günümde kan negatif çıktı...
edacım bnde adet olmadım bekliorumm benimde uzun süredir geçmemişti bölee dayanabilirsem test yapmadan beklicemm...Benim bi arkadaşımın 50 gün geçti adeti ne kanda ne idrarda çıkmadı gebeliği acele etmemek lazım sabredelimm ve dua edelimmm....
canımm ya bikaç gün daha beklee bidaha kan testi yaprt bakalım hayırlısıı
kaç gün geçti canımm??
hayırlı sonuclar alırsın inş
bende buna yakın çok şey duydummm...
kk da böyle bir toipk var..
idrar pozitif kan negatif diyeee...
sonra kan da çıkanlarda var ama benim ümidim yok nedenseee...
21 haziranda olmam grekioduu ama hayırlısı inşallahhh yaa bu defa acele edip hüsrana uğramak istemiorumm ve ltfen sende ümidini kaybetmee ...
Merhabalar Kızlar aranıza yeni katıldım bende Bat bugun ama daha bişi yok herhangi bir belirti de yokTest de yapmadım korkuyorum yarını da bekleyeceğim hayırlısı bakalım
merhaba canım hoşgeldin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?