20-30 haziran batı bekleyenler

öyle düşünme yaa..ilk bebeğimde bende kınıkta görevliydim.deli gibi istiyordum.doğum kontrol hapını bir gün içmedim ve geldiğim haftasonu hamile kalıp gittim..isteyelim,isteyelim ki olsun..ha tabii stres yapmayalım sadece..olumlu düşün sen yindede..

durmak yok yola dewam sloganımızPPsenin eşinde mi asker tatlım gün aşırı nöbet demişsn

durmak yok yola dewam sloganımızPPsenin eşinde mi asker tatlım gün aşırı nöbet demişsn

yok canım kendisi doktor.

evet canım haklısın pes etmek yok aynen devam.. ama yoruldum ben yaaa :)) bidahaki ay bu kadar uğraşmicam akışına bırakcam olursa olur olmazssa olmaz sıkmicam kendimi...

maşallah pek sağlıklsın :) bu ayda böle tutar inşallah :) olumlu düşünmeye çalışıorum :) inşallah allahım duy sesimi :)

canım sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin ateşin yüksekmiş çok güzel yükselirse yada aynı devam ederse hamilesin ateşin düşmeye başlarsa kırmızılar geliyo gelmez inşallah

yaa ben bunların çoğunu yaşıorumm ve kırmızılar bgnde görünmediiadetlerim de çok düzenlidir test aldım ama yapmaya korkuyorumm çok garip bi heyacan varr içimde ltfen dua edinnn

kızlar ben hala adet olmadımm...
uzun zamandır böyle günüm geçmemişti..

sizler neler yaptınızz??

kızlar benim batım cuma günü dayanamadım test yaptım negatiffffff bide ovulasyon testinde çıkabilir diye okumuştum onuda yaptım negatifffffffff hiç umudum kalmadı yani cuma günü gelecek sanırım

kızlar ben hala adet olmadımm...
uzun zamandır böyle günüm geçmemişti..

sizler neler yaptınızz??

edacım bnde adet olmadım bekliorumm benimde uzun süredir geçmemişti bölee dayanabilirsem test yapmadan beklicemm...Benim bi arkadaşımın 50 gün geçti adeti ne kanda ne idrarda çıkmadı gebeliği acele etmemek lazım sabredelimm ve dua edelimmm....

canım benimde kafam karıstı...
1 senedir böyle günüm geçmemişti...

idrar testinde silik 2. çizgiyi görüyorum ama adet günümde kan negatif çıktı...

canımm ya bikaç gün daha beklee bidaha kan testi yaprt bakalım hayırlısıı

kaç gün geçti canımm??

hayırlı sonuclar alırsın inş

bende buna yakın çok şey duydummm...
kk da böyle bir toipk var..

idrar pozitif kan negatif diyeee...
sonra kan da çıkanlarda var ama benim ümidim yok nedenseee...

21 haziranda olmam grekioduu ama hayırlısı inşallahhh yaa bu defa acele edip hüsrana uğramak istemiorumm ve ltfen sende ümidini kaybetmee ...

Merhabalar Kızlar aranıza yeni katıldım bende Bat bugun ama daha bişi yok herhangi bir belirti de yok Test de yapmadım korkuyorum yarını da bekleyeceğim hayırlısı bakalım

21 haziranda olmam grekioduu ama hayırlısı inşallahhh yaa bu defa acele edip hüsrana uğramak istemiorumm ve ltfen sende ümidini kaybetmee ...

benim de 19 haziran canımmm...
en fazla 1 gün gecip ertesi gün olurdum...

kürtajdan sonra sadece 2 kere gecikmem olmustu...
ondan sonra gecikme yaşamadımm...
gecikince korkuyor insan ister istemezz..

bakalım canım bir kaç gün daha bekleyelimm...
hayırlısı olsun inşş

Merhabalar Kızlar aranıza yeni katıldım bende Bat bugun ama daha bişi yok herhangi bir belirti de yok Test de yapmadım korkuyorum yarını da bekleyeceğim hayırlısı bakalım

merhaba canım hoşgeldin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…