benim de 19 haziran canımmm...
en fazla 1 gün gecip ertesi gün olurdum...
kürtajdan sonra sadece 2 kere gecikmem olmustu...
ondan sonra gecikme yaşamadımm...
gecikince korkuyor insan ister istemezz..
bakalım canım bir kaç gün daha bekleyelimm...
hayırlısı olsun inşş
beraber beklioruz iştee yalnız değilizz ne kdr güzell birbirimizi anlıoruzz mutlu oluyoruzzz üzülmek yok anlaştık mı ?
evet canım yanlız değiliz ve birbirimizi anlıyoruz...
hayırlısı olsun hepimizin hakkındaa...
yok tatlım üzülmüyorum ama uzasında istemiyorumm...
21 aydır bekliorum canım arkadaşlarım hep bnden sonra evlendi hepsinin bebeği varr ama sanırım benimkinin zamanı gelmemişş allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebişini...
canımmm allah en kısa zaman da sana da nasip etsin inşşşşş
bir sorununuz yada gördüğünüz tedavi var mı canımm??
bi sorun olmadığını sölüyolarr ama bebişde olmuoo sürekli doktora gidiorum ama bi engel bulamadılarr bazen çok yoruldğumu hissediorum ama anne olmayıı herşeyden çok istiorumm
evet regl günüm yarın..ben çok aceleci olduğum için önceden yapım tüm idrar testlerini tabiki negatifti.kan testide pek nasip olmadı.ne zaman gittiysem ya sıra vardı ya doktor yoktu..ben de beklemeye karar verdim.gerçi tüm belirtiler var ama ne yzaık ki göğüslerimde hassaslık yok benim..buda düşündürüyor açıkçası.umarım regl olmam da mutlu haberi duyururum buradan.
21 aydır bekliorum canım arkadaşlarım hep bnden sonra evlendi hepsinin bebeği varr ama sanırım benimkinin zamanı gelmemişş allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebişini...
kızlar görün de bakın hamiş kokuları var bu topikte :))) acele etmeyin test için... bekleyin bi 3 5 gün geçsin.. ben bu sefer öyle yapıcam artık hayal kırıklığı istemiyorum.. zaten o testlere verdiğim paralarla kendime yeni tsört alırdım :)))) şaka bi yana bu sefer 1 tane test aldım.. bilerek.. beklicem çok gecikirse test yapcam ah bi 2. çizgiyi görim doğru hastane kan testine :))) koçişe sürpriiiizzz :)))
daha önce çok stres yapmıştım.. sigarayı bıraktım folicasite başladım... bi havaya girdimki sormayın.. sonra eşime dedim ben bunları yapınca kaptırıorum.. şimdi olağan hayatıma devam...
bu arada sağ kasığımın selamı var :)) batışıyo şu an :))) adet mi bebek kim bilir :))) ya bide bişe dicem.. oburluğumdan mı yoksa belirti sayılır mı bilmem ama.. aniden acıkıyorum.. sonra yediken sonra midemi rahatsız ediyo?? olur muki böle hamilelikte???
bu arada yeni gelen arkadaşımada hoşgeldin diyorum...
bide o kadar sayfaya yazdım ama en çok burayı sevdim :)) yaşasın bizim topik :)))
kızlar görün de bakın hamiş kokuları var bu topikte :))) acele etmeyin test için... bekleyin bi 3 5 gün geçsin.. ben bu sefer öyle yapıcam artık hayal kırıklığı istemiyorum.. zaten o testlere verdiğim paralarla kendime yeni tsört alırdım :)))) şaka bi yana bu sefer 1 tane test aldım.. bilerek.. beklicem çok gecikirse test yapcam ah bi 2. çizgiyi görim doğru hastane kan testine :))) koçişe sürpriiiizzz :)))
daha önce çok stres yapmıştım.. sigarayı bıraktım folicasite başladım... bi havaya girdimki sormayın.. sonra eşime dedim ben bunları yapınca kaptırıorum.. şimdi olağan hayatıma devam...
bu arada sağ kasığımın selamı var :)) batışıyo şu an :))) adet mi bebek kim bilir :))) ya bide bişe dicem.. oburluğumdan mı yoksa belirti sayılır mı bilmem ama.. aniden acıkıyorum.. sonra yediken sonra midemi rahatsız ediyo?? olur muki böle hamilelikte???
bu arada yeni gelen arkadaşımada hoşgeldin diyorum...
bide o kadar sayfaya yazdım ama en çok burayı sevdim :)) yaşasın bizim topik :)))
Belki de bebişin olma zamanı bu aydır. Herkes için çok dua ediyorum.Ben 3 aydır bekliyorum ama ne kadar zormuş beklemek.Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin. Buradan birbirimze güzel haberler verelim inş.Siteye girdikçe rahatlıyoum.Beni en iyi sizler anlıyorsunuz.
Belki de bebişin olma zamanı bu aydır. Herkes için çok dua ediyorum.Ben 3 aydır bekliyorum ama ne kadar zormuş beklemek.Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin. Buradan birbirimze güzel haberler verelim inş.Siteye girdikçe rahatlıyoum.Beni en iyi sizler anlıyorsunuz.
bende 1 tane test aldımm bekliorum halaa haftasonuna kdr dayanabirisem mucize olucak amaa
İyi haberlerini bekliyoruz.
canım inan ki karşılıklı ben sizlerden başka kimseye anlatmıyorum.. eşime de yansıtmıyorum... annemler kayınvaldemler bilmiyo zaten onlar beni istemiyo sanıyo... ne me lazım sonra sıkıştırıp sorarlar diye hiç renk vermiyorum :) o yüzden burda konuştukça paylaştıkça rahatlıyorum.. benim gb çok isteyip uğraşanların haberlerini alınca da mutlu oluyorum
Aynen ben de kayınvalidemlere söylemedim.Arkadaşlarım biliyor.Keşke onlara da söylemeseydim diyorum.Soracaklarını düşündükçe de stres oluyorum.Bir de hepinin çocuğu olduğu için ben anlamıyorlar sanırım ya da bana öyle geliyor. Eşim de regl günümü tam olarak bilmiyor. Benim içimde ise ne fırtınalalar var bilen yok. Geçen ay olmadı diye çok ağladım.Allah'ım umarım bu ay beni sevinçten ağlatır.Buradaki herkesi de..
Kızlar ben çıkıyorum.Yarın regl günüm dua edin de kırmızıları görmeyeyim.Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum.İnanın ki izleri şahsen tanımasam da hepinize dua ediyorum. Sizde bana dua ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?