nilsu arkadaşım benim de 19 ay oldu tek fark benim ocakta hcg değerim pozitifti, düzenli artarken 290 dan sonra kanamam başladı bebek gittii kimyasal oldu yani ama kahroldum çok üzüldüm böyle bişeyi hiç yaşamamış olman daha iyi , hayırlısını versin Allah...
kızlar bende bugün kan testi verdim 2 saat sonra alırsınız dediler kayınvalideme gittim ordan..2 saat sonra esim almaya gitti sonucu neymişş efendim makineleri arıza yapmış yarın verebiliriz demişler..sinir oldum yaa..2 saat sonra veririz dedikleri için sırf özel hastanede yaptırmıştım ama yarına kaldı haberler... inşallahh olumlu olur kızlarr.:13:
günaydın frd nasılsın bakalım, varmı bi rahatsızlık bulantı falan
arkadaş 6. haftasında gitti ilk defa kese görünmüş kalp çok az atmayya başlamış .6 haftalıkken gitmek daha ideal demekki. eğer doktoru biliosa devlette olur. benim burda 3 hamiş arkadaş var . özelinde özeline gitmek için 2.5 saat yol çekıolar. doktor iyi die ama ben olsam gitmem heleki tanıdık bi doktor varsa devlet olsun canım sorun olmaz...
kızlar beta hcg degerim 0.08 cıktı yani negatif..cok üzgünüm suanda...
ilkkez bu ay cok umutlanmıştım. idrar testi pozitif cıkmıştı belirtilerimde vardı ama sonuç hüsran..
üstelik sabahta kırmızılar geldi
ilkkez bu ay cok umutlanmıştım. idrar testi pozitif cıkmıştı belirtilerimde vardı ama sonuç hüsran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?