20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar bende bugün kan testi verdim 2 saat sonra alırsınız dediler kayınvalideme gittim ordan..2 saat sonra esim almaya gitti sonucu neymişş efendim makineleri arıza yapmış yarın verebiliriz demişler..sinir oldum yaa..2 saat sonra veririz dedikleri için sırf özel hastanede yaptırmıştım ama yarına kaldı haberler... inşallahh olumlu olur kızlarr.:13:

slm kızlar 2 gündür oldum ha olacam ha deken olamdım hayırdır inşalah adetlerim düzene girdiğinden ber hiç aksamamıştı ya nese eşim pazartesiye kadar bekleyelim diyor hayırlısı bakalım
istbul arkadşım sağlık olsun canım sinir olma sakin sakin inşalah sonucun güsel olur
hepinizi öptüm dua edin birbirimize bai bai

inşalalh cnm hepimiz için hayırlısı inşallahh allah sağlıklı bebişler nasip etsinn ...

edacımm hoşgeldinn yaa ben uyuyamıorum eşimde işte gece vardiyasındaa yrn sabah test yapsam mı acabaa:26:

günaydın kızlarrrrr

nasılsınız bugün... istbul nilsu inşallah bugün iyi haberler geliyooo inşallah, hadi bakalım...

bende göğüs ağrısı arttı, ayrıca kasıklarda bi ağrıla uyandım.. sanki bugün adet olcakmışım gb... (( offf beklemek ne zor

sakın o teste para ödeme o zaman gider devlet hastanesinde de yaptırırdın . neyse iyi sonuçlarını bekliyoruz. ben de yarını bekliyorum, ateşime bakıyorum düşmüyor 36.8-37 arası hep, ama bazılarının adet olacağı gün düşüyormuş ya da olduktan sonra bu yüzden güvenilir bişey değil. belirti falan da yok, hiç öyle biyerlerim ağrımıyor, dinliyorum kendimi yokkk ağrı yarın izinliyim ilçeden merkeze geçicem banka işlerim var, adet olmamışsam orda test te alırım dayanamam çünkü yine çatlarım meraktan :84:

günayyydddııııınnnnnn
bugün bu saat oldu hala gelen giden yokkkk bare bebek yoksa adet olsamda rahatlasam takmasam
ama eşim manyak takıyor inşallah onun dedigi gibidr yaaaainşallah hepimiz böyle olalım inşşşşş

günaydın kızlaaar ben geldim :) topiğe şöyle bi göz gezdirdim, görebildiğim kadarıyla kırmızı kart gören yok sanırım

en yakın zamanda yani bugün içinde birden fazla güzel haberler alıcamızı düşünüyorum

inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ferdammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben pazartesiye kadar beklicem artıkta göğüs ağrısı devam edio dün ara ara sol kasığıma sancı girip belden çıkıodu sanki bugün varda az. hüsran olcak die korkmuoda değilim çabucak gelse bi pazartesi:26:

günaydın frd nasılsın bakalım, varmı bi rahatsızlık bulantı falan

bulantım olmadı cnm hiç bazen hafif hafif karın ağrım oluyo o kadar.
dün eşimin teyzesine gittik kendisi k.doğum hemşiresi, daha yeni emekli oldu. doktor danışalım die. sen merak etme ben seni hastanenin en iyisine götürürüm, en detaylı muayeneni yaparlar dedi. aslında aklımda özele gitmek vardı ama, böyle tanıdık olunca devletteki doktorlarında fazlaca ilgileniceni düşündüm. içime sinmeyen bişi olursa ara ara bazı testleri yine özelde yaptırırım die düşündüm. teyze daha erken ama şimdi gitmeyelim dedi, gitsekte daha görünmez zaten dedi. haftaya kadar beklicez bakalım :) ama hcg arttımı die çok da merak ediyorum, aklımdan s.ocağına gidip bi daha kan testi yaptırmak da geçiyo, kafam karışık. :44::44:

arkadaş 6. haftasında gitti ilk defa kese görünmüş kalp çok az atmayya başlamış .6 haftalıkken gitmek daha ideal demekki. eğer doktoru biliosa devlette olur. benim burda 3 hamiş arkadaş var . özelinde özeline gitmek için 2.5 saat yol çekıolar. doktor iyi die ama ben olsam gitmem heleki tanıdık bi doktor varsa devlet olsun canım sorun olmaz...

evet cnm internette de zaten ilk doktor muayenesi için hep 6. haftayı gösteriyo.
tanıdık dr un bana avantajı çok olucak. şimdi özele gidicek olsam randevuyu istediğim zamana alamıcam çünkü özeldeki iyi doktorlar çok dolu oluyo. devlet olursa randevuya bile gerek yok dedi teyze, ne zaman gitmek istediğini söylersin ben ayarlarım dedi. ben cihazları nasıl devletin iyi mi filan dedim de, hpsini yenilediler dedi, o içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun bakalım :)

arkadaşlar merhabalarr sizi hep takip ediyorum ama yazamadım akşamları evde olmayınca anca gece gelip okuyordumm.2 gündür kasık ağrılarım arttıı acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum bugünde okuldaki arkadaşım benimde böle olmuştu hamileliğimde dedi gidelim test yaptıralım dedi kandırdı benim gittim kan verdim bakalımm saat 4 te sonuç çıkacam ama nasıl arayacam öğrenecem bilmiyorumm acaba eşime mi aratsaydımmm ayy inş.. sonuç olumlu olur dua edin kızlarrr hadi bakalımm sonucu yazacam .benm bata daha 2 gün varr.

kızlar beta hcg degerim 0.08 cıktı yani negatif..cok üzgünüm suanda...
ilkkez bu ay cok umutlanmıştım. idrar testi pozitif cıkmıştı belirtilerimde vardı ama sonuç hüsran..
üstelik sabahta kırmızılar geldi

üzülme cnm sakın, hayırlısı olsun.
önümüzdeki aya inşallah. hem madem bebiş yok kırmızıların gelmesi iyi olmuş hemen. hiç olmazsa yeni döngü başlamış...

üff bu testlerin yanılma olasılığı düşük aslında pozitif çıktığında.. neyse sen heralde yeni yeni istiyordun bebek, olur inşallah en kısa zamanda.. testin markası neydi canım bilelim de ona göre davranalım, bebe time da yanılmalar çok oluyormuş forumlardan okuduğum kadarıyla

üzme canını hayırlısı olsun.. üzülmemek zor tabi biliyorum ama ne yapıcaksın.. frd haklı en azından şu an ne olduğunu biliyorusun..beklemek çok sıkıcı.. daha benim var vaktim.. ve kırmızı mı bebek mi neyse sonuçlanıp rahatlim istiyorum.. en azından kırmızysa ona göre psikolojimi hazırlim diyorum.. çarçabuk toparla kendini.. önümüzdeki aya hazırlan.. bu hafta bol bol dinlen :) bu ay çok çalış.. yorulcaksın :)))) o yüzden şimdi istirat :)))
inşallah bu ay tutacak öyle düşün ki şevk ve aşkla heyecanla çalış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…