20-30 haziran batı bekleyenler

için rahat olsun canım.. helede tanıdık varsa ve cihazlarıda yenilenmişse hiiiç düşünme... en iyisi devlet bu durumda :) bende özel düşünmüyorum.. tanıdık olunca hiç gerek kalmıyor.. aslında çok üzücü bi durum böyle bişey söylemek devletimiz adına ama ne yapalım sistem bozuk ..

hem teyzen tanıyorsa doktoru sıkıştığında telefonla bile arayıp soracağını sorasın.. hadi bakalım sıra geldi bebeişi görüp kalpiciğinin sesini duymaya :))

bencede bekle yani bende öle yapcam çünkü şimdiye kadar hep sabırsız davranmadım ve muhtemelen bu psikolojiyle adetlerim son 2 aydır hep 36. gün oluyo.. yani geciktiriyorum kafaya taka taka.. bu ay 36. günü beklicem kesin kararlıyım...

bu arada bişey sorucam bu göğüs ağrım sürekli değil benim.. yani ucuna dokununca hafif ağrıyor ama komple adet önce göğüs acısı değişken yani sabah kalktığımda ağrı vardı şimdi yok.. bi kaç gündür böle bi ağrıo bi geçiyo.. kasık ağrım da öyle.. sabah adet olmuşcasına uyandım sonra hemencecik geçti.. bu kanu hakkında fikir sahibi olan var mı??

göğüs ağrısı konusunda bişi söliyemicem çünkü bende olmadı hala da yok kasık içinse şunu söyliyebilirim , benim de kısa kısa batma şeklinde oluyodu. yani öyle sürekli bi kasık ağrısı yaşamadım.

mrb kızlar annemdeyim
çok az girebildim siteye az sonra çıkıcam
geçmişi okudum
inşallah aramızdan güzel haberler veren çok çıkacak inanıyorum

istbul canım benim sıkma canını nolur
Rabbim ol dediği zaman olur
bizim yapabilceğimiz hiç bişey yok
ama teste sinir oldum yaaa
niye bizi hayal kırıklığına uğratıolar

edamm canım kan testini pazartesi yinele istersen
çok umutlanmanı istemiyorum ama inşallah olumlu bir sonuç alırız
hepimizi de çok mutlu edersin

benim belirtilere gelince midem çok yanıo
dün bayağı başım dndü
kasık ağrılarım çok
ama regl ağrısı gibi
büyük ihtimalle yarın ya da cmt regl olucam
olmazsam pzt idrar testini yinelicem
bu ay 10 tane idrar testi yaptım yuh bana

hepinizi kocaman püyorum
iiki varsınız kızlar
topiğimiz süper
fırsat bulduğum an giricem ben şimdi kuafre saçımı boyatmaya gidiorum

kızlar ben ütü yapmaya gidiyorum şimdi. evde daha biiir sürü yapıcak şey var aslında. hep şu okul tatil olsun büyük bi temizlik yaparım die düşünüyodum. ama riske giremem şimdi :) bari ütü yapiym
öptüm şekerleeer

bende yemek yapıyorum halsizlik vardı kaç gündür :) pek saldım kendimi ama bugün artık yemek yapmam lazım ( laptop yanımda ara ara bakıyorum ama anlaşıldığı üzre bugün herkessin işi var..
kadın olmak zor anammm :) ya süslencen ya ütü temizlik ya yemek yada bebek :))))

canım bnm,bnm 7 yaşında bir oğlum daha var.bu ilk olmıcak ama inan bana kendimden çok size dua ediyorum,nede olsa tattım bu duyguyu,ama annelik işte yaa,bir üç farketmior sanırım..bu arada ben kan testi yaptırdım.akşam 5 te alıcam sonucu.elbette haber vericem.burası ailem gibi oldu.ilk sizle paylaşıcam.
işallah seninde olur,bu ay tutar umarım.biraz geçmesini beklemek bence de en iyisi.garanti sonuç almak yapıp yapıp negatif sonuç almaktansa daha mantıklı.

sende benim gibi bekleyenlerdensin.benim regl günüm bugün.daha tık yok,regle dair bir belirti yok.bende 5 te alıcam sonucu..işallah alırız hayırlı haberleri cnm.bildir mutlaka.

ya kızlar..bu arada bnm ateşim hala düzenli bir atış gösteriyor.yine 37nin üzerinde.işallah vardır bi hayır.sonucumu alırda hamile olduğumu öğrenirsem bu ateş konusu üzerinde duralım.benim hiç böyle olmamıştı daha önce,hatta oğlanın ateşi olduğu zamanlar hep kendi ateşimi de ölçerdim,37 üstünde olmamıştı hiç.

yaklaşık 2 saatlik sauna(ütü) seansından sonra nihayet burdayım bi de yemek var, ne yapsam ki acaba yaaa:44: var mı fikri olaan? aa makina bitti şimdide , çamaşırlar asılıcak, iş bitmiyoki

yaklaşık 2 saatlik sauna(ütü) seansından sonra nihayet burdayım bi de yemek var, ne yapsam ki acaba yaaa:44: var mı fikri olaan? aa makina bitti şimdide , çamaşırlar asılıcak, iş bitmiyoki

Ev işleri nankördür yap yap bitmiyorrr bende sabahtan temizlik yaptım anca bitirdim,,sen hamiştin dimi canım,çok yorma ama kendini,ilk üç ay kritik biliyorsun...

Kızlarr selam benimde bat 17 hazirandı ama hala hastalanmadım.

Dün akşam test yaptım ama negatif çıktı

gerçi ben kızımda da adetim 7 gün geçmişti test yaptıgın tek çizgiydi 10. Günü çift çizgiyi görmüştüm.

Umarım yina öyle olur.

Hamiş kalan varmı aramızda?

benim de hafif hafif kasık ve karnımın alt kısmında o rahatsızlıklar, ağrılar başladı yarın regl günüm, heralde gelicek yarın.. kan testine giden arkadaşlar sizden güzel haberler bekliyoruz.

evet malesef işler bitmiyo.. yemek temizlik tamam.. şimdi sıra geldi en sevmediğim işe ütüüüüü

frd kurtuldun sen.. şimdi sauna sırası bende

bu arada bi soru sormuştum ama gözden kaçmış herhalde yenilim.. şimdi hani adet öncesi göğüs komple ağrır ya... bende bu sefer şöyle bi durum var sadece göğüs ucum acıyo.. bide tabi şişler ama adet öncesi de şişer.. hamişlere sesleniyorum.. göğüs komple mı ağrıyo yoksa ucu mu???

Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...

hayırlısı olsun canım sıkma canını ne yapalım çalışmalara devam etmekten başka sen şimdi önümdeki aya konsantre ol inşalllaaaah son adetin olur...

Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...

hayırlısı olsun cnm... neyseki gecikip boşa heyacan yaptırmadı sana böyle düşün. bir an önce bitsin reglin de hemen çalışmalara başla. önümüzdeki ay güzel haberler ver inşallah

Son düzenleme:

kolay gelsin cnm sana

bende hiç göğüs ağrısı yok cnm hala. ama göğüs ucunun hassaslaştığı ve acıdığı gibi belirtiler okumuştum. bende olmadı ama...

aynen benimde ucu acıyor dokunamıyorum bile bir de dünden beri için geçiyor sanki şimdide öyle midem boşmuş gibi hep ağırlık çöküyor
karnımda da bir baskı oluyor eğilirken uzanırken gazmı acaba çok gazın var zaten karışıyo birbirine. oooofff neden oluyo bi kesinleşse hepsi

kolay gelsin cnm sana

bende hiç göğüs ağrısı yok cnm hala. ama göğüs ucunun hassaslaştığı ve acıdığı gibi belirtiler okumuştum. bende olmadı ama...

neyse bakıp görcez :) hadi ben ütülere başlar onlar bana ben onlara öle romantik bakışıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…