bulantım olmadı cnm hiçbazen hafif hafif karın ağrım oluyo o kadar.
dün eşimin teyzesine gittik kendisi k.doğum hemşiresi, daha yeni emekli oldu. doktor danışalım die. sen merak etme ben seni hastanenin en iyisine götürürüm, en detaylı muayeneni yaparlar dedi. aslında aklımda özele gitmek vardı ama, böyle tanıdık olunca devletteki doktorlarında fazlaca ilgileniceni düşündüm. içime sinmeyen bişi olursa ara ara bazı testleri yine özelde yaptırırım die düşündüm. teyze daha erken ama şimdi gitmeyelim dedi, gitsekte daha görünmez zaten dedi. haftaya kadar beklicez bakalım :) ama hcg arttımı die çok da merak ediyorum, aklımdan s.ocağına gidip bi daha kan testi yaptırmak da geçiyo, kafam karışık. :44::44:
ben pazartesiye kadar beklicem artıkta göğüs ağrısı devam edio dün ara ara sol kasığıma sancı girip belden çıkıodu sanki bugün varda az. hüsran olcak die korkmuoda değilim çabucak gelse bi pazartesi:26:
bencede bekle yani bende öle yapcam çünkü şimdiye kadar hep sabırsız davranmadım ve muhtemelen bu psikolojiyle adetlerim son 2 aydır hep 36. gün oluyo.. yani geciktiriyorum kafaya taka taka.. bu ay 36. günü beklicem kesin kararlıyım...
bu arada bişey sorucam bu göğüs ağrım sürekli değil benim.. yani ucuna dokununca hafif ağrıyor ama komple adet önce göğüs acısı değişken yani sabah kalktığımda ağrı vardı şimdi yok.. bi kaç gündür böle bi ağrıo bi geçiyo.. kasık ağrım da öyle.. sabah adet olmuşcasına uyandım sonra hemencecik geçti.. bu kanu hakkında fikir sahibi olan var mı??
İnşallah canım hamilesindir. Bu arada ilk bebişin mi olacak?Benim ilk olacak.3 aydır deniyoruz.Umarım bu ay tutar. Test yapınca bana da haber verir misin?Tabii o güne kadar ben de regl olmazsan ben de yapayım.Sanırım 3-5 gün geçmesini beklemek gerek değil mi?
arkadaşlar merhabalarr sizi hep takip ediyorum ama yazamadım akşamları evde olmayınca anca gece gelip okuyordumm.2 gündür kasık ağrılarım arttıı acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum bugünde okuldaki arkadaşım benimde böle olmuştu hamileliğimde dedi gidelim test yaptıralım dedi kandırdı benim gittim kan verdim bakalımm saat 4 te sonuç çıkacam ama nasıl arayacam öğrenecem bilmiyorumm acaba eşime mi aratsaydımmm ayy inş.. sonuç olumlu olur dua edin kızlarrr hadi bakalımm sonucu yazacam .benm bata daha 2 gün varr.
yaklaşık 2 saatlik sauna(ütü) seansından sonra nihayet burdayımbi de yemek var, ne yapsam ki acaba yaaa:44: var mı fikri olaan? aa makina bitti şimdide , çamaşırlar asılıcak, iş bitmiyoki
Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...
Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...
evet malesef işler bitmiyo.. yemek temizlik tamam.. şimdi sıra geldi en sevmediğim işeütüüüüü
frd kurtuldun sen.. şimdi sauna sırası bende
bu arada bi soru sormuştum ama gözden kaçmış herhalde yenilim.. şimdi hani adet öncesi göğüs komple ağrır ya... bende bu sefer şöyle bi durum var sadece göğüs ucum acıyo.. bide tabi şişler ama adet öncesi de şişer.. hamişlere sesleniyorum.. göğüs komple mı ağrıyo yoksa ucu mu???
evet malesef işler bitmiyo.. yemek temizlik tamam.. şimdi sıra geldi en sevmediğim işeütüüüüü
frd kurtuldun sen.. şimdi sauna sırası bende
bu arada bi soru sormuştum ama gözden kaçmış herhalde yenilim.. şimdi hani adet öncesi göğüs komple ağrır ya... bende bu sefer şöyle bi durum var sadece göğüs ucum acıyo.. bide tabi şişler ama adet öncesi de şişer.. hamişlere sesleniyorum.. göğüs komple mı ağrıyo yoksa ucu mu???
kolay gelsin cnm sana
bende hiç göğüs ağrısı yok cnm hala. ama göğüs ucunun hassaslaştığı ve acıdığı gibi belirtiler okumuştum. bende olmadı ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?